Fantastyczny
4,2 /5

Ocena na podstawie 1383 opinii

Podsumowanie ocen

Ogólne

4.8

Posiłki i napoje

4.3

Usługi recepcji

4.5

Różne

4.4

Bezpieczeństwo

4.0

Sklepy

4.5

Basen i odnowa biologiczna

4.2

Usługi dla rodzin i oferta rozrywkowa

4.1

Zaplecze biznesowe

5.0

Usługi sprzątania

4.5

Transport

4.6

Usługi

4.8
Filtry
Sprawdź lokalizację
Sprawdź lokalizację (Hilton Warsaw City Hotel) - GPS: 52.2335100000000, 20.9858400000000
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjneWarszawa

Nadal szukasz idealnego noclegu?

Hotele w podobnej cenie

    The Westin Warsaw, Warszawa
    The Westin Warsaw
    ★★★★★

    Hotel Westin Warsaw położony jest w centrum Warszawy, 5 minut spacerem od Pałacu Kultury i Nauki, Dworca Centralnego w Warszawie i centrum handlowego Złote Tarasy.

    od 80,0 US$ – Hotel

    InterContinental Warszawa, Warszawa
    InterContinental Warszawa
    ★★★★★

    InterContinental Warszawa to pięciogwiazdkowy hotel w centrum Warszawy, 500 metrów od Dworca Centralnego w Warszawie.

    od 91,8 US$ – Hotel

    Radisson Collection Hotel, Warsaw, Warszawa
    Radisson Collection Hotel, Warsaw
    ★★★★★

    Hotel Radisson Collection położony jest w Warszawie, zaledwie 10 minut spacerem od głównego dworca kolejowego, które oferuje bezpłatne WiFi oraz centrum odnowy biologicznej z krytym basenem.

    od 88,6 US$ – Hotel

    EXCLUSIVE Aparthotel, Warszawa
    EXCLUSIVE Aparthotel

    Położony w samym sercu Warszawy, przy Pałacu Kultury i Nauki, a jednocześnie w spokojnej okolicy, EXCLUSIVE Aparthotel oferuje całodobową recepcję i nowoczesne pokoje z bezpłatnym bezprzewodowym dostępem do Internetu.

    od 83,5 US$ – Aparthotele

    Residence 1898, Warszawa
    Residence 1898

    Residence 1898 oferuje zakwaterowanie w centrum Warszawy w apartamentach w pięknym budynku z 1898 roku.

    od 80,3 US$ – Aparthotele

Hotele o podobnym standardzie

    Mercure Warszawa Grand, Warszawa
    Mercure Warszawa Grand
    ★★★★

    Hotel Mercure Warszawa Grand położony jest w centrum Warszawy, zaledwie 7 minut jazdy od pięknego Rynku Starego Miasta i oferuje nowoczesne, przestronne pokoje z telewizorem LCD i bezpłatnym WiFi.

    od 47,0 US$ – Hotel

    Courtyard by Marriott Warsaw Airport, Warszawa
    Courtyard by Marriott Warsaw Airport
    ★★★★

    Naprzeciwko lotniska Chopina w Warszawie obiekt dla niepalących Courtyard by Marriott Warsaw Airport oferuje udogodnienia dostępne przez całą dobę, w tym klub fitness.

    od 53,2 US$ – Hotel

    Radisson Blu Sobieski, Warszawa
    Radisson Blu Sobieski
    ★★★★

    Radisson Blu Sobieski to luksusowy hotel dla niepalących w centrum Warszawy.

    od 0,3 US$ – Hotel

    Airport Hotel Okęcie, Warszawa
    Airport Hotel Okęcie
    ★★★★

    Hotel Airport Okęcie położony jest zaledwie 1 km od lotniska Chopina w Warszawie i oferuje bezpłatny transfer lotniskowy oraz bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu w całym budynku.

    od 48,1 US$ – Hotel

    Hotel Polonia Palace, Warszawa
    Hotel Polonia Palace
    ★★★★

    Ten czterogwiazdkowy, wielokrotnie nagradzany hotel położony jest naprzeciwko Pałacu Kultury i Nauki.

    od 0,3 US$ – Hotel

Obiekty w pobliżu – Hilton Warsaw City Hotel

    Platinum Towers E-Apartments, Warszawa
    Platinum Towers E-Apartments, Warszawa

    Obiekt Platinum Towers E-Apartments położony jest w centrum Warszawy i oferuje zakwaterowanie z bezpłatnym WiFi, aneksem kuchennym oraz telewizorem LCD z dostępem do kanałów kablowych.

    ~ 0.08 km

    Grzybowska 61 A 00-844, Warszawa

    Chopin Apartments - Platinum Towers, Warszawa
    Chopin Apartments - Platinum Towers, Warszawa

    Obiekt Chopin Apartments mieści się w budynku Platinum Towers w centrum Warszawy i oferuje zakwaterowanie z w pełni wyposażonym aneksem kuchennym i telewizorem z płaskim ekranem z dostępem do kanałów kablowych.

    ~ 0.09 km

    ul. Grzybowska 61a 00-844, Warszawa

    Platinum Towers Hotel Apartments, Warszawa
    Platinum Towers Hotel Apartments, Warszawa

    Hotel Platinum Towers Apartments położony jest 800 metrów od Muzeum Powstania Warszawskiego i oferuje zakwaterowanie z restauracją, barem oraz całodobową recepcją.

    ~ 0.10 km

    61a Grzybowska 00-844, Warszawa

    Grzybowska 85 P&O Serviced Apartments, Warszawa
    Grzybowska 85 P&O Serviced Apartments, Warszawa

    ~ 0.10 km

    Grzybowska 00-844, Warszawa

    Platinum Towers Central Apartments, Warszawa
    Platinum Towers Central Apartments, Warszawa

    Obiekt Platinum Towers Central Apartments położony jest w centrum Warszawy.

    ~ 0.10 km

    ul. Grzybowska 61 00-842, Warszawa

    * Wszystkie odległości są mierzone w linii prostej, od Twojego punktu do celu.

Warszawa — hotele

Miasta w pobliżu – Hilton Warsaw City Hotel

Najpopularniejsze miasta: Polska
Nie masz sprecyzowanych planów?

Hilton Warsaw City Hotel
★★★★

4,2 /5
Fantastyczny
Rodzaj hotelu: Hotel - Sieć hotelowa: Hilton Hotels & Resorts
Sprawdź cenę

Wszystkie rezerwacje są natychmiast potwierdzane. Nie czekasz, nie wymieniasz maili, nie martwisz się.

Udostępnij ten hotel znajomym

Charakter hotelu – Hilton Warsaw City Hotel

Krótki opis

Pięciogwiazdkowy hotel Hilton Warsaw jest położony w ruchliwej dzielnicy finansowej Warszawy, w odległości spaceru od sklepów, muzeów, obiektów rozrywkowych oraz tętniącym życiem lokali gastronomicznych. Obiekt znajduje się 30 minut spacerem od Starego Miasta oraz 20 minut jazdy samochodem od lotniska Chopina. Stacja metra Rondo Daszyńskiego położona jest 5 minut spacerem od budynku.

W pomieszczeniach ogólnodostępnych Goście mogą korzystać z bezpłatnego WiFi.

Wszystkie pokoje i apartamenty typu suite są elegancko urządzone i wyposażone w telewizor z płaskim ekranem. Z okien roztacza się widok na panoramę Warszawy.

W łazience znajduje się wanna oraz prysznic. Pokoje, których cena obejmuje wstęp do znajdującego się w hotelu salonu Executive Lounge, są wyposażone w okna sięgające od podłogi do sufitu, z których roztacza się widok na miasto. W tym ekskluzywnym salonie serwowane jest bezpłatne śniadanie, a także napoje i przekąski.



W holu mieści się modny lokal Pistaccio Lobby Bar & Lounge, w którym panuje odprężająca atmosfera. Restauracja Meza zaprasza na dania kuchni europejskiej, międzynarodowej i polskiej. Ciepłe letnie wieczory można spędzić na tarasie Piazza, a zimą warto wstąpić na filiżankę rozgrzewającej kawy do kawiarni Illy.



Na terenie obiektu znajduje się także klub fitness Holmes Place Premium Club & Spa wyposażony w najnowocześniejszy sprzęt do ćwiczeń. Na powierzchni 3500 m² znajduje się 25-metrowy basen, w pełni wyposażone centrum fitness oraz spa świadczące pełen zakres usług.

Hotel dysponuje zapleczem konferencyjnym o powierzchni 3000 m², które idealnie nadaje się do organizacji różnego rodzaju imprez i spotkań.

W obiekcie dostępne jest również w pełni wyposażone centrum biznesowe. Hol budynku, osiągający w najwyższym punkcie wysokość 20 metrów, zdobią instalacje świetlne. W godzinach wieczornych roztaczają się z niego wspaniałe widoki.



Hotel położony jest zaledwie 5 minut spacerem od Muzeum Powstania Warszawskiego. W 20 minut można dojść z obiektu do Pałacu Kultury i Nauki, centrum handlowego Złote Tarasy, dworca kolejowego Warszawa Centralna oraz Ogrodu Saskiego i Grobu Nieznanego Żołnierza.

Ilość pokoi: 314

Ważne informacje

W momencie zameldowania wymagane jest okazanie ważnego dowodu tożsamości ze zdjęciem oraz karty kredytowej. Życzenia specjalne zostaną zrealizowane w zależności od dostępności, a ich realizacja może podlegać dodatkowej opłacie.
W odpowiedzi na koronawirusa (COVID-19) ten obiekt zapewnia obecnie dodatkowe środki bezpieczeństwa i środki sanitarne.
W odpowiedzi na koronawirusa (COVID-19) ten obiekt podjął środki mające na celu ochronę gości i personelu. Niektóre usługi i udogodnienia mogą być niedostępne lub ograniczone.
Z powodu koronawirusa (COVID-19) noszenie maseczki jest obowiązkowe we wszystkich pomieszczeniach ogólnodostępnych.
Zgodnie z rządowymi wytycznymi dotyczącymi minimalizacji ryzyka transmisji koronawirusa (COVID-19) w okresie obowiązywania tych wytycznych ten obiekt może akceptować rezerwacje tylko od kluczowych pracowników/podróżujących dysponujących specjalnym pozwoleniem, którzy przedstawią odpowiedni dowód po przyjeździe. Jeśli taki dowód nie zostanie przedstawiony, rezerwacja zostanie odwołana po przyjeździe.
Sprzedaż jedzenia i napojów w tym obiekcie może być ograniczona lub niedostępna ze względu na koronawirusa (COVID-19).
Zgodnie z rządowymi wytycznymi dotyczącymi minimalizacji ryzyka transmisji koronawirusa (COVID-19) w okresie obowiązywania tych wytycznych ten obiekt może prosić gości o przedstawienie dodatkowych dokumentów potwierdzających tożsamość, trasę podróży oraz inne istotne informacje.
Z powodu koronawirusa (COVID-19) spa i siłownia są niedostępne.
Ze względu na koronawirusa (COVID-19) upewnij się, że rezerwujesz ten obiekt zgodnie z wytycznymi władz lokalnych w miejscu docelowym, w tym między innymi dotyczącymi celu podróży i maksymalnego dozwolonego rozmiaru grupy.
Meza Restaurant: nieczynne od wt 16 LUT 2021 do nd 28 LUT 2021
Bar jest nieczynny od wt 16 LUT 2021 do nd 28 LUT 2021
Sauna jest nieczynna od wt 16 LUT 2021 do nd 28 LUT 2021
Centrum fitness jest nieczynne od wt 16 LUT 2021 do nd 28 LUT 2021
Centrum spa jest nieczynne od wt 16 LUT 2021 do nd 28 LUT 2021
Swimming pool #1: nieczynne od wt 16 LUT 2021 do nd 28 LUT 2021

Zobacz dostępne terminy
Rodzaje pokoi / apartament

Pokój z łóżkiem typu king-size
Więcej

Udogodnienia w pokoju

wieszak na ubrania, sprzęt do prasowania, pokoje łączone, kosze na śmieci, prasa do spodni, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, szafa lub garderoba, biurko, sejf, wykładzina podłogowa, żelazko, klimatyzacja

Łazienka

szampon, wanna lub prysznic, toaleta, prywatna łazienka, wanna, bezpłatny zestaw kosmetyków, odżywka do włosów, czepek kąpielowy, prysznic, suszarka do włosów, papier toaletowy, mydło, kapcie, szlafrok

Media/Technologia

telewizor, kanały satelitarne, radio, telewizor z płaskim ekranem, telefon

Posiłki i napoje

czajnik elektryczny, lodówka, zestaw do parzenia kawy i herbaty

Usługi dodatkowe

ręczniki, budzenie na życzenie, pościel

Okolica i widok

widok na miasto, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra, dostęp windą

Bezpieczeństwo

źródła tlenku węgla, czujnik dymu, czujnik tlenku węgla, gaśnica

Sprzątanie i dezynfekcja

żel antybakteryjny

This room has air conditioning, bathrobes and a tea/coffee maker.

Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Więcej

Udogodnienia w pokoju

podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, wykładzina podłogowa, szafa lub garderoba, wieszak na ubrania, biurko, kosze na śmieci, sprzęt do prasowania, klimatyzacja, prasa do spodni, sejf, żelazko

Łazienka

suszarka do włosów, wanna lub prysznic, szlafrok, szampon, kapcie, bezpłatny zestaw kosmetyków, mydło, czepek kąpielowy, prysznic, odżywka do włosów, prywatna łazienka, papier toaletowy, wanna, toaleta

Media/Technologia

telewizor, radio, kanały satelitarne, telefon, telewizor z płaskim ekranem

Posiłki i napoje

lodówka, zestaw do parzenia kawy i herbaty, czajnik elektryczny

Usługi dodatkowe

ręczniki, pościel, budzenie na życzenie

Okolica i widok

widok, widok na miasto

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dostęp windą, dojazd windą na wyższe piętra

Bezpieczeństwo

czujnik tlenku węgla, czujnik dymu, źródła tlenku węgla, gaśnica

Sprzątanie i dezynfekcja

żel antybakteryjny

Jest to klimatyzowany pokój z biurkiem, minibarem oraz zestawem do parzenia kawy i herbaty.

Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size i wstępem do salonu Executive Lounge
Więcej

Udogodnienia w pokoju

kosze na śmieci, biurko, sejf, klimatyzacja, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, wykładzina podłogowa, sprzęt do prasowania, żelazko, wieszak na ubrania, szafa lub garderoba, prasa do spodni

Łazienka

kapcie, mydło, suszarka do włosów, wanna, prywatna łazienka, prysznic, odżywka do włosów, bezpłatny zestaw kosmetyków, wanna lub prysznic, szlafrok, papier toaletowy, czepek kąpielowy, toaleta, szampon

Media/Technologia

radio, telefon, kanały satelitarne, telewizor, telewizor z płaskim ekranem

Posiłki i napoje

lodówka, czajnik elektryczny, zestaw do parzenia kawy i herbaty

Usługi dodatkowe

ręczniki, budzik, budzenie na życzenie, pościel, dostęp do salonu biznesowego

Okolica i widok

widok, widok na miasto

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra, dostęp windą

Bezpieczeństwo

gaśnica, czujnik tlenku węgla, czujnik dymu, źródła tlenku węgla

Sprzątanie i dezynfekcja

żel antybakteryjny

W cenę pokoi typu executive wliczony jest wstęp do ekskluzywnego salonu Executive Lounge, w którym serwowane jest bezpłatne śniadanie i napoje, a wieczorem także drinki.

Ten duży pokój z oknami sięgającymi od podłogi do sufitu dysponuje wydzielonym, przestronnym miejscem do pracy. Sypialnia i łazienka wyposażone są w telewizor z płaskim ekranem. Ponadto do dyspozycji Gości jest łóżko typu king-size. W łazience wykończonej marmurem znajduje się oddzielna wanna i prysznic.

Apartament typu Suite
Więcej

Udogodnienia w pokoju

wykładzina podłogowa, biurko, kosze na śmieci, sofa, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, część wypoczynkowa, żelazko, sejf, szafa lub garderoba, klimatyzacja, wieszak na ubrania, prasa do spodni, sprzęt do prasowania

Łazienka

suszarka do włosów, wanna z hydromasażem, kapcie, wanna, wanna lub prysznic, dodatkowa toaleta, prywatna łazienka, papier toaletowy, szampon, toaleta, czepek kąpielowy, bezpłatny zestaw kosmetyków, odżywka do włosów, szlafrok, mydło, prysznic

Media/Technologia

telewizor z płaskim ekranem, telewizor, telefon, kanały satelitarne, radio

Posiłki i napoje

lodówka, czajnik elektryczny, zestaw do parzenia kawy i herbaty

Usługi dodatkowe

pościel, budzenie na życzenie, dostęp do salonu biznesowego, ręczniki

Okolica i widok

widok na miasto, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra, dostęp windą

Bezpieczeństwo

czujnik tlenku węgla, czujnik dymu, gaśnica, źródła tlenku węgla

Sprzątanie i dezynfekcja

żel antybakteryjny

This suite has bathrobes, a spa bath and an electric kettle.

Pokój typu Executive z 2 łóżkami pojedynczymi z dostępem do salonu Executive Lounge
Więcej

Udogodnienia w pokoju

podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, biurko, klimatyzacja, kosze na śmieci, żelazko, wykładzina podłogowa, wieszak na ubrania, prasa do spodni, sejf, sprzęt do prasowania, szafa lub garderoba

Łazienka

prysznic, toaleta, suszarka do włosów, mydło, bezpłatny zestaw kosmetyków, wanna lub prysznic, kapcie, odżywka do włosów, wanna, szampon, prywatna łazienka, czepek kąpielowy, papier toaletowy, szlafrok

Media/Technologia

telefon, kanały satelitarne, telewizor, telewizor z płaskim ekranem, radio

Posiłki i napoje

lodówka, zestaw do parzenia kawy i herbaty, czajnik elektryczny

Usługi dodatkowe

ręczniki, budzenie na życzenie, dostęp do salonu biznesowego, pościel

Okolica i widok

widok na miasto, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra, dostęp windą

Bezpieczeństwo

czujnik tlenku węgla, źródła tlenku węgla, czujnik dymu, gaśnica

Sprzątanie i dezynfekcja

żel antybakteryjny

Ten duży pokój z oknami sięgającymi od podłogi do sufitu dysponuje wydzielonym, przestronnym miejscem do pracy. Sypialnia i łazienka wyposażone są w telewizor z płaskim ekranem. Ponadto do dyspozycji Gości są 2 łóżka pojedyncze. W łazience wykończonej marmurem znajduje się oddzielna wanna i prysznic.

Pokoje typu executive zapewniają ekskluzywny dostęp do salonu premium. Dostęp do salonu Executive Lounge obejmuje bezpłatne śniadanie, napoje i otwarty bar w godzinach wieczornych.

Narożny pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Więcej

Udogodnienia w pokoju

prasa do spodni, biurko, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, sejf, wieszak na ubrania, żelazko, wykładzina podłogowa, sprzęt do prasowania, kosze na śmieci, szafa lub garderoba, klimatyzacja

Łazienka

szlafrok, kapcie, suszarka do włosów, wanna lub prysznic, wanna, szampon, odżywka do włosów, prysznic, papier toaletowy, toaleta, mydło, bezpłatny zestaw kosmetyków, prywatna łazienka, czepek kąpielowy

Media/Technologia

telewizor, kanały satelitarne, telewizor z płaskim ekranem, radio, telefon

Posiłki i napoje

zestaw do parzenia kawy i herbaty, lodówka, czajnik elektryczny

Usługi dodatkowe

ręczniki, pościel, budzenie na życzenie

Okolica i widok

widok na miasto, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dostęp windą, dojazd windą na wyższe piętra

Bezpieczeństwo

czujnik dymu, źródła tlenku węgla, czujnik tlenku węgla, gaśnica

Sprzątanie i dezynfekcja

żel antybakteryjny

This air-conditioned room features bathrobes.

Pokój typu Deluxe Business z łóżkiem typu king-size
Więcej

Udogodnienia w pokoju

wykładzina podłogowa, żelazko, biurko, sprzęt do prasowania, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, kosze na śmieci, sejf, klimatyzacja, wieszak na ubrania, prasa do spodni, szafa lub garderoba

Łazienka

papier toaletowy, mydło, szampon, kapcie, wanna, suszarka do włosów, wanna lub prysznic, toaleta, szlafrok, odżywka do włosów, prywatna łazienka, bezpłatny zestaw kosmetyków, czepek kąpielowy, prysznic

Media/Technologia

telewizor z płaskim ekranem, radio, telefon, kanały satelitarne, telewizor

Posiłki i napoje

zestaw do parzenia kawy i herbaty, czajnik elektryczny, lodówka

Usługi dodatkowe

ręczniki, pościel, budzenie na życzenie

Okolica i widok

widok na miasto, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dostęp windą, dojazd windą na wyższe piętra

Bezpieczeństwo

czujnik tlenku węgla, gaśnica, źródła tlenku węgla, czujnik dymu

Sprzątanie i dezynfekcja

żel antybakteryjny

This room has bathrobes, a spa bath and an electric kettle.

Pokój typu Executive Business z łóżkiem typu king-size
Więcej

Udogodnienia w pokoju

klimatyzacja, sprzęt do prasowania, szafa lub garderoba, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, biurko, żelazko, sejf, kosze na śmieci, prasa do spodni, wykładzina podłogowa, wieszak na ubrania

Łazienka

szampon, kapcie, toaleta, prywatna łazienka, odżywka do włosów, suszarka do włosów, szlafrok, wanna, wanna lub prysznic, papier toaletowy, bezpłatny zestaw kosmetyków, prysznic, czepek kąpielowy, mydło

Media/Technologia

kanały satelitarne, telefon, radio, telewizor, telewizor z płaskim ekranem

Posiłki i napoje

lodówka, czajnik elektryczny, zestaw do parzenia kawy i herbaty

Usługi dodatkowe

ręczniki, pościel, budzenie na życzenie, dostęp do salonu biznesowego

Okolica i widok

widok, widok na miasto

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dostęp windą, dojazd windą na wyższe piętra

Bezpieczeństwo

źródła tlenku węgla, czujnik tlenku węgla, czujnik dymu, gaśnica

Sprzątanie i dezynfekcja

żel antybakteryjny

Ten duży pokój z oknami sięgającymi od podłogi do sufitu obejmuje oddzielną, przestronną część do pracy i sypialnię wyposażoną w telewizor z płaskim ekranem. Ponadto do dyspozycji Gości jest łóżko typu king-size. W łazience wykończonej marmurem znajduje się oddzielna wanna i prysznic.

W cenę pokoi typu executive wliczony jest wstęp do ekskluzywnego salonu Executive Lounge, w którym serwowane jest bezpłatne śniadanie i napoje, a wieczorem także drinki.

Pokój typu Deluxe z widokiem na miasto
Więcej

Udogodnienia w pokoju

wieszak na ubrania, sprzęt do prasowania, żelazko, sejf, klimatyzacja, biurko, prasa do spodni, kosze na śmieci, szafa lub garderoba, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, wykładzina podłogowa

Łazienka

szlafrok, mydło, suszarka do włosów, odżywka do włosów, kapcie, papier toaletowy, bezpłatny zestaw kosmetyków, prywatna łazienka, czepek kąpielowy, toaleta, wanna, wanna lub prysznic, szampon, prysznic

Media/Technologia

telewizor, kanały satelitarne, telefon, telewizor z płaskim ekranem, radio

Posiłki i napoje

czajnik elektryczny, zestaw do parzenia kawy i herbaty, lodówka

Usługi dodatkowe

ręczniki, budzenie na życzenie, pościel

Okolica i widok

widok, widok na miasto

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dostęp windą, dojazd windą na wyższe piętra

Bezpieczeństwo

gaśnica, źródła tlenku węgla, czujnik dymu, czujnik tlenku węgla

Sprzątanie i dezynfekcja

żel antybakteryjny

Pokój ten mieści się na najwyższym piętrze i wyposażony jest w telewizor z płaskim ekranem oraz szlafroki.

Połączony pokój z łóżkiem typu king-size
Więcej

Łazienka

toaleta

Media/Technologia

telewizor

Narożny Mniejszy Apartament
Więcej

Łazienka

toaleta

Po dokonaniu rezerwacji wszystkie dane kontaktowe hotelu (Hilton Warsaw City Hotel), takie jak numer telefonu oraz adres mailowy, dostępne są w potwierdzeniu rezerwacji online, e-mailu z potwierdzeniem rezerwacji.

Udogodnienia w obiekcie Hilton Warsaw City Hotel

Ogólne Ogólne

płatne WiFi, parking, parking na miejscu, zwierzęta domowe są akceptowane, prywatny parking

Usługi Usługi

dostęp do Internetu, WiFi

Posiłki i napoje Posiłki i napoje

restauracja, bar przekąskowy, obsługa pokoju, bar

Basen i odnowa biologiczna Basen i odnowa biologiczna

łaźnia turecka / parowa, kryty basen, basen, sauna, spa i centrum odnowy biologicznej, masaż, solarium, centrum fitness

Transport Transport

wypożyczalnia samochodów

Usługi recepcji Usługi recepcji

całodobowa recepcja, prasa, ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie, usługi konsjerża, przechowalnia bagażu, bankomat na terenie obiektu, rezerwacja / sprzedaż biletów

Pomieszczenia ogólnodostępne Pomieszczenia ogólnodostępne

wspólny salon / sala TV, taras

Usługi dla rodzin i oferta rozrywkowa Usługi dla rodzin i oferta rozrywkowa

kasyno

Usługi sprzątania Usługi sprzątania

pralnia chemiczna, usługa prasowania, pralnia, czyszczenie butów

Zaplecze biznesowe Zaplecze biznesowe

zaplecze bankietowe / konferencyjne, faks / ksero, centrum biznesowe

Sklepy Sklepy

sklepy na miejscu

Różne Różne

pokoje dla alergików, ogrzewanie, udogodnienia dla niepełnosprawnych, pokoje dla niepalących, całkowity zakaz palenia, winda, klimatyzacja

Bezpieczeństwo Bezpieczeństwo

całodobowa ochrona, gaśnice, czujnik dymu, monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych, monitoring wokół obiektu, system alarmowy, sejf

Usługi/urządzenia dotyczące bezpieczeństwa Usługi/urządzenia dotyczące bezpieczeństwa

Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne, Maseczki dla gości, W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk, Dostęp do personelu medycznego, Termometry dla gości zapewnione przez obiekt, Apteczki pierwszej pomocy są dostępne, Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości

Dystans społeczny Dystans społeczny

Zasady dystansu społecznego są przestrzegane, Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie

Sprzątanie i dezynfekcja Sprzątanie i dezynfekcja

Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa, Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych, Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu, Pokoje są dezynfekowane między pobytami, Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości

Bezpieczeństwo dotyczące żywności i napojów Bezpieczeństwo dotyczące żywności i napojów

Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte, Pojemniki na śniadanie na wynos, Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości, W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego, Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji

Internet Internet

Wi-Fi jest dostępne w pokojach za dodatkową opłatą.

Parking Hilton Warsaw City Hotel Parking

Parking prywatny jest dostępny
na miejscu (nie jest konieczna rezerwacja) w cenie 120 PLN za dzień.

Zasady działalności obiektu Hilton Warsaw City Hotel

Zameldowanie Hilton Warsaw City Hotel Zameldowanie

od 16:00

Wymeldowanie Hilton Warsaw City Hotel Wymeldowanie

do 12:00

Dzieci i dodatkowe łóżka Dzieci i dodatkowe łóżka

Dzieci w każdym wieku są mile widziane.
Maksymalnie troje
dzieci do lat 18 – pobyt bezpłatny, jeżeli śpią na obecnych łóżkach.
Nie ma możliwości dostawienia dodatkowych łóżek w pokoju.
Maksymalna liczba liczba Gości w pokoju to 4.
Nie ma możliwości dostawienia łóżeczek niemowlęcych w pokoju.

Zwierzęta Zwierzęta

Zwierzęta są akceptowane na życzenie. Mogą obowiązywać dodatkowe opłaty.

Podczas pobytu zapłacisz przy pomocy Podczas pobytu zapłacisz przy pomocy
Personel mówi w nastepujących językach: Personel mówi w nastepujących językach:
           
Sposoby kontaktu Hilton Warsaw City Hotel Sposoby kontaktu
☎ telefon
@ E-mail

Najnowsze opinie o obiekcie Hilton Warsaw City Hotel

Wszystkie recenzje (6)   opinie w języku: PL(6)
U
  • Grupa przyjaciół
  • Polska
  • Wakacje / odpoczynek
4,8 /5

2011-10

Super hotel zgodnie z moimi oczekiwaniami a nawet więcej...Bardzo przyjazny personel i czuliśmy się bardzo mile widziani!

Pomocna?

tak

Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi

Stosunek jakości do ceny

5.0
T
  • Podróżujący we dwoje/para
  • Nocne życie
4,6 /5

2012-07

W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnej opinii.

Pomocna?

tak

Pokój typu Deluxe Business z łóżkiem typu king-size

Jakość pokoju i komfort

5.0

Czystość

5.0

Stosunek jakości do ceny

5.0

Uprzejmość i kompetencje personelu

5.0
A
  • Rodzina z małymi dziećmi
  • Podróż służbowa
4,6 /5

2011-11

W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnej opinii.

Pomocna?

tak

Pokój typu Deluxe Business z łóżkiem typu king-size

Udogodnienia

5.0

Uprzejmość i kompetencje personelu

5.0
S
  • Rodzina z małymi dziećmi
  • Podróż służbowa
4,9 /5

2011-06

W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnej opinii.

Pomocna?

tak

Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size i wstępem do salonu Executive Lounge

Czystość

5.0

Udogodnienia

5.0

Stosunek jakości do ceny

5.0

Uprzejmość i kompetencje personelu

5.0
S
  • Podróżujący we dwoje/para
  • Nocne życie
4,5 /5

2011-03

W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnej opinii.

Pomocna?

tak

Pokój typu Executive z 2 łóżkami pojedynczymi z dostępem do salonu Executive Lounge

Jakość pokoju i komfort

4.0

Stosunek jakości do ceny

4.0

Uprzejmość i kompetencje personelu

5.0
K
  • Rodzina ze starszymi dziećmi
  • Nocne życie
3,9 /5

2010-10

W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnej opinii.

Pomocna?

tak

Czystość

3.0

Udogodnienia

3.0

Stosunek jakości do ceny

4.0

Uprzejmość i kompetencje personelu

3.0

Opinie i oceny umieszczone w niniejszej witrynie internetowej wyrażają subiektywne poglądy klientów oraz dostawców i nie przedstawiają stanowiska ehotelsreviews.com.
Opinie te niekoniecznie są zbieżne z opinią firmy ehotelsreviews.com o hotelu Hilton Warsaw City Hotel.

Dodaj opinię
Hilton Warsaw City Hotel

Twoje doświadczenia bardzo pomagają innym podróżnym. Oceń w skali od 1-5 wyposażenie z którego skorzystałeś podczas pobytu w hotelu Hilton Warsaw City Hotel oraz wyraź swoją opinię. Twoja opinia jest ważna!

Dziękujemy, że podzieliłeś/aś się swoimi doświadczeniami.

Udogodnienia w obiekcie Hilton Warsaw City Hotel

Ogólne
płatne WiFi
parking
parking na miejscu
zwierzęta domowe są akceptowane
prywatny parking
Usługi
dostęp do Internetu
WiFi
Posiłki i napoje
restauracja
bar przekąskowy
obsługa pokoju
bar
Basen i odnowa biologiczna
łaźnia turecka / parowa
kryty basen
basen
sauna
spa i centrum odnowy biologicznej
masaż
solarium
centrum fitness
Transport
wypożyczalnia samochodów
Usługi dla rodzin i oferta rozrywkowa
kasyno
Usługi sprzątania
pralnia chemiczna
usługa prasowania
pralnia
czyszczenie butów

Ogólna ocena pokoju w obiekcie Hilton Warsaw City Hotel *

    Jakość pokoju i komfort
    Czystość
    Udogodnienia
    Stosunek jakości do ceny
    Uprzejmość i kompetencje personelu
Podsumuj swoją opinię jednym zdaniem

Jak oceniasz swój pobyt w Hilton Warsaw City Hotel? *

Dane charakteryzujące Twój pobyt w hotelu Hilton Warsaw City Hotel

To pole jest wymagane.

Dodanie opinii nie wymaga zalogowania, ale dbając o zachowanie wysokiego poziomu prezentowanych treści, Państwa opinia pojawi się na stronie po zatwierdzeniu przez moderatora. Ma to na celu zabezpieczenie przed pojawianiem się tekstów zawierających wulgarne określenia, spam, bądź niezwiązane z danym obiektem.

Pola oznaczone * są obowiązkowe.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Zobacz ten hotel na mapie
Pokaż wszystkie opinie
Dodaj opinię
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej