Znakomity
4,7 /5

Ocena na podstawie 1111 opinii

Podsumowanie ocen

Ogólne

5.0

Usługi

5.0

Posiłki i napoje

4.5

Basen i odnowa biologiczna

4.0

Usługi recepcji

4.5

Usługi sprzątania

4.3
Filtry
Sprawdź lokalizację
Sprawdź lokalizację (Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw) - GPS: 52.2422600000000, 21.0156100000000
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjneWarszawa

Nadal szukasz idealnego noclegu?

Hotele w podobnej cenie

Hotele o podobnym standardzie

    Warsaw Marriott Hotel, Warszawa
    Warsaw Marriott Hotel
    ★★★★★

    Luksusowy hotel Warsaw Marriott położony jest w samym centrum miasta i oferuje pokoje z minibarem, telewizorem z dostępem do kanałów satelitarnych oraz klimatyzacją.

    od 110,4 US$ – Hotel

    Mamaison Hotel Le Regina Warsaw, Warszawa
    Mamaison Hotel Le Regina Warsaw
    ★★★★★

    Mamaison Hotel Le Regina Warsaw to pięciogwiazdkowy hotel, który oferuje zakwaterowanie na pięknym starym mieście w Warszawie.

    od 0,3 US$ – Hotel

    The Westin Warsaw, Warszawa
    The Westin Warsaw
    ★★★★★

    Hotel Westin Warsaw położony jest w centrum Warszawy, 5 minut spacerem od Pałacu Kultury i Nauki, Dworca Centralnego w Warszawie i centrum handlowego Złote Tarasy.

    od 80,7 US$ – Hotel

    Sheraton Grand Warsaw, Warszawa
    Sheraton Grand Warsaw
    ★★★★★

    Pięciogwiazdkowy hotel Sheraton Grand Warsaw z niedawno odnowionym holem i restauracjami jest doskonałym miejscem zarówno zarówno dla osób podróżujących służbowo, jak i dla przyjemności.

    od 94,5 US$ – Hotel

    Regent Warsaw Hotel, Warszawa
    Regent Warsaw Hotel
    ★★★★★

    Elegancki hotel Regent Warsaw położony jest w dzielnicy dyplomatycznej Warszawy, 2 minuty spacerem od Parku Królewskich Łazienek.

    od 102,3 US$ – Hotel

Obiekty w pobliżu – Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

Warszawa — hotele

Miasta w pobliżu – Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

Najpopularniejsze miasta: Polska
Nie masz sprecyzowanych planów?

Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw
★★★★★

4,7 /5
Znakomity
Rodzaj hotelu: Hotel - Sieć hotelowa: Luxury Collection
Sprawdź cenę

Wszystkie rezerwacje są natychmiast potwierdzane. Nie czekasz, nie wymieniasz maili, nie martwisz się.

Udostępnij ten hotel znajomym

Charakter hotelu – Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

Krótki opis

Obiekt Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw to jeden z najbardziej niezwykłych zabytków Warszawy, łączący historię i współczesny luksus. Hotel położony jest przy historycznym Trakcie Królewskim, obok Pałacu Prezydenckiego, kilka kroków od Starego Miasta, Zamku Królewskiego i Teatru Wielkiego – Opery Narodowej.

Za majestatyczną neorenesansową fasadą hotelu Bristol kryją się romantyczne wnętrza urządzone w eleganckim stylu art déco.

Wszystkie pokoje i apartamenty są klimatyzowane oraz wyposażone w telewizor LED z dostępem do kanałów satelitarnych, minibar oraz bezpłatną wodę mineralną. Goście apartamentów mogą ponadto skorzystać z wielu ekskluzywnych udogodnień, w tym z usług lokaja, który chętnie pomoże w rozpakowaniu i spakowaniu bagażu, prasowaniu odzieży i czyszczeniu butów.

Spa w hotelu Bristol obejmuje przytulne pomieszczenie relaksacyjne, kryty basen, siłownię, saunę i łaźnię parową.

Oferowane są tam rozmaite zabiegi kosmetyczne, w tym regeneracyjne i pielęgnacyjne oraz poprawiające owal twarzy. Zabiegi wykonywane są przy użyciu wysokiej jakości kosmetyków marki ESPA.

Słynna restauracja Marconi serwuje tradycyjne dania kuchni polskiej z nowoczesnymi akcentami.

Goście mogą także wybrać się na drinka do baru Column. W kawiarni Bristol Café można natomiast napić się świeżej kawy oraz skosztować pysznych ciast i deserów. O poranku w restauracji Marconi serwowane jest urozmaicone śniadanie w formie bufetu.

Dostępne są też śniadania na wynos.

Personel całodobowej recepcji służy pomocą przy wypożyczeniu samochodu i organizacji wycieczki po mieście. Obiekt dysponuje także zapleczem weselnym i bankietowym, idealnym do świętowania specjalnych okazji.

Za dodatkową opłatą oferowany jest transfer z lotniska limuzyną marki Mercedes (klasy S lub E). We wszystkich pomieszczeniach można bezpłatnie korzystać z WiFi przez łącze o przepustowości 20 Mb/s. Do dyspozycji Gości jest także stanowisko komputerowe.

Ilość pokoi: 206

Ważne informacje

W momencie zameldowania wymagane jest okazanie ważnego dowodu tożsamości ze zdjęciem oraz karty kredytowej. Życzenia specjalne zostaną zrealizowane w zależności od dostępności, a ich realizacja może podlegać dodatkowej opłacie.
W odpowiedzi na koronawirusa (COVID-19) ten obiekt zapewnia obecnie dodatkowe środki bezpieczeństwa i środki sanitarne.
Sprzedaż jedzenia i napojów w tym obiekcie może być ograniczona lub niedostępna ze względu na koronawirusa (COVID-19).
W odpowiedzi na koronawirusa (COVID-19) ten obiekt podjął środki mające na celu ochronę gości i personelu. Niektóre usługi i udogodnienia mogą być niedostępne lub ograniczone.
Z powodu koronawirusa (COVID-19) spa i siłownia są niedostępne.
Z powodu koronawirusa (COVID-19) noszenie maseczki jest obowiązkowe we wszystkich pomieszczeniach ogólnodostępnych.
Z powodu koronawirusa (COVID-19) ten obiekt stosuje rygorystyczne zasady dystansu społecznego.
Marconi: nieczynne od pt 05 LUT 2021 do nd 28 LUT 2021
Cafe Bristol: nieczynne od pt 05 LUT 2021 do nd 28 LUT 2021
Bar jest nieczynny od pt 05 LUT 2021 do nd 28 LUT 2021
Centrum spa jest nieczynne od pt 05 LUT 2021 do nd 28 LUT 2021
Podczas zameldowania pobierany jest depozyt w wysokości 200 PLN za noc. Może on zostać wykorzystany na pokrycie opłat za korzystanie z minibaru, telefonu czy pralni. Depozyt zwracany jest podczas wymeldowania, po odliczeniu ewentualnych opłat za korzystanie ze wspomnianych udogodnień.

Na terenie obiektu obowiązuje bezwzględny zakaz palenia (dotyczy to zarówno pokoi, jak i pomieszczeń ogólnodostępnych). W przeciwnym razie naliczona zostanie dodatkowa opłata w wysokości 2000 PLN za noc.

Z uwagi na przepisy związane z pandemią koronawirusa (COVID-19) lokale Marconi Restaurant i Cafe Bristol oraz bary są obecnie nieczynne. Wszystkie posiłki serwowane są w ramach obsługi pokoju.

Zobacz dostępne terminy
Rodzaje pokoi / apartament

Pokój typu Classic z łóżkiem typu queen-size
Więcej

Udogodnienia w pokoju

pokoje łączone, wieszak na ubrania, łóżka / łóżeczka dla dzieci, sejf, klimatyzacja, żelazko, biurko, puchowa poduszka, ogrzewanie, środki czystości, kosze na śmieci, szafa lub garderoba, przyjazny alergikom, wykładzina podłogowa, sprzęt do prasowania

Łazienka

czepek kąpielowy, suszarka do włosów, bezpłatny zestaw kosmetyków, papier toaletowy, kapcie, prywatna łazienka, szlafrok, wanna lub prysznic, odżywka do włosów, mydło, szampon, szczoteczka do zębów

Media/Technologia

płatne kanały, kanały satelitarne, telefon, radio, telewizor, telewizor z płaskim ekranem

Posiłki i napoje

butelka wody, ekspres do kawy, zestaw do parzenia kawy i herbaty, kieliszki do wina

Usługi dodatkowe

ręczniki, budzenie na życzenie, budzenie na życzenie / budzik, budzik, pościel, dostęp za pomocą karty

Okolica i widok

widok, widok na miasto

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra, dojście na wyższe piętra tylko schodami, dostęp windą

Classic rooms offer a charming view and windows decorated with simple drapes and pelmets which allow natural light to fill the interior.

Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size
Więcej

Udogodnienia w pokoju

przyjazny alergikom, kosze na śmieci, wykładzina podłogowa, środki czystości, pokoje łączone, klimatyzacja, sprzęt do prasowania, żelazko, biurko, sejf, ogrzewanie, wieszak na ubrania, łóżka / łóżeczka dla dzieci, szafa lub garderoba, puchowa poduszka

Łazienka

suszarka do włosów, czepek kąpielowy, wanna lub prysznic, odżywka do włosów, szczoteczka do zębów, mydło, kapcie, prywatna łazienka, bezpłatny zestaw kosmetyków, szampon, szlafrok, papier toaletowy

Media/Technologia

radio, kanały satelitarne, telewizor, telefon, płatne kanały, telewizor z płaskim ekranem

Posiłki i napoje

ekspres do kawy, zestaw do parzenia kawy i herbaty, butelka wody, kieliszki do wina

Usługi dodatkowe

dostęp za pomocą karty, budzenie na życzenie, budzik, ręczniki, budzenie na życzenie / budzik, pościel

Okolica i widok

widok, widok na wewnętrzny dziedziniec

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojście na wyższe piętra tylko schodami, bezprogowa kabina prysznicowa, siedzisko prysznicowe, całość dostępna dla wózków inwalidzkich, dojazd windą na wyższe piętra, linka alarmowa w łazience, dostęp windą

Bright interiors of Executive Rooms offer large windows with a view on the historical Royal Route, Presidential Palace, as well as the hotel courtyard.

Pokój typu Executive z 2 pojedynczymi łóżkami
Więcej

Udogodnienia w pokoju

wieszak na ubrania, środki czystości, sejf, klimatyzacja, kosze na śmieci, wykładzina podłogowa, łóżka / łóżeczka dla dzieci, szafa lub garderoba, biurko, puchowa poduszka, przyjazny alergikom, ogrzewanie, sprzęt do prasowania, żelazko

Łazienka

szampon, odżywka do włosów, kapcie, szlafrok, papier toaletowy, prywatna łazienka, suszarka do włosów, mydło, czepek kąpielowy, szczoteczka do zębów, wanna lub prysznic, bezpłatny zestaw kosmetyków

Media/Technologia

radio, kanały satelitarne, telewizor, płatne kanały, telefon, telewizor z płaskim ekranem

Posiłki i napoje

zestaw do parzenia kawy i herbaty, butelka wody, ekspres do kawy, kieliszki do wina

Usługi dodatkowe

budzik, pościel, dostęp za pomocą karty, ręczniki, budzenie na życzenie, budzenie na życzenie / budzik

Okolica i widok

widok na miasto, widok, widok na wewnętrzny dziedziniec

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojście na wyższe piętra tylko schodami, dojazd windą na wyższe piętra, dostęp windą

Bright interiors of Executive Rooms offer large windows with a view on the historical Royal Route, Presidential Palace, as well as the hotel courtyard.

Bardziej przestronny pokój typu Bristol Executive z łóżkiem typu king-size
Więcej

Udogodnienia w pokoju

środki czystości, wieszak na ubrania, wykładzina podłogowa, szafa lub garderoba, klimatyzacja, sofa, ogrzewanie, łóżka / łóżeczka dla dzieci, przyjazny alergikom, biurko, kosze na śmieci, puchowa poduszka, żelazko, sejf, sprzęt do prasowania

Łazienka

szampon, papier toaletowy, kapcie, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, bezpłatny zestaw kosmetyków, odżywka do włosów, mydło, szczoteczka do zębów, prywatna łazienka, czepek kąpielowy, szlafrok

Media/Technologia

telewizor z płaskim ekranem, płatne kanały, telewizor, telefon, kanały satelitarne, radio

Posiłki i napoje

zestaw do parzenia kawy i herbaty, kieliszki do wina, ekspres do kawy, butelka wody

Usługi dodatkowe

budzenie na życzenie / budzik, dostęp za pomocą karty, pościel, budzik, ręczniki, budzenie na życzenie

Okolica i widok

widok na wewnętrzny dziedziniec, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dostęp windą, dojście na wyższe piętra tylko schodami, dojazd windą na wyższe piętra

The Bristol Executive with a light color scheme of chic décor will provide you with a great venue for both business and leisure stays. This room faces Hotel Bristol’s elegant courtyard.

Apartament typu Junior Suite z 1 sypialnią z łóżkiem typu king-size
Więcej

Udogodnienia w pokoju

sprzęt do prasowania, wykładzina podłogowa, szafa lub garderoba, klimatyzacja, sofa, żelazko, ogrzewanie, puchowa poduszka, środki czystości, wieszak na ubrania, przyjazny alergikom, biurko, część wypoczynkowa, kosze na śmieci, sejf, łóżka / łóżeczka dla dzieci

Łazienka

mydło, prywatna łazienka, szlafrok, papier toaletowy, wanna lub prysznic, czepek kąpielowy, bezpłatny zestaw kosmetyków, odżywka do włosów, szczoteczka do zębów, suszarka do włosów, kapcie, szampon

Media/Technologia

płatne kanały, telewizor, kanały satelitarne, radio, telefon, telewizor z płaskim ekranem

Posiłki i napoje

butelka wody, kieliszki do wina, ekspres do kawy, zestaw do parzenia kawy i herbaty

Usługi dodatkowe

dostęp za pomocą karty, ręczniki, budzenie na życzenie, pościel, budzik, budzenie na życzenie / budzik

Okolica i widok

widok na wewnętrzny dziedziniec, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojście na wyższe piętra tylko schodami, dostęp windą, dojazd windą na wyższe piętra

Arranged in Art Deco style, Junior Suite is enriched with modern design elements. The suite can either be separated into a bedroom and a living room or accommodate its guests in a spacious suite combining the sleeping and living area. Butler service is available and unlimited access to the Bristol spa facilities - swimming pool, sauna, steam bath and a gym.

Apartament typu Bristol Suite z 1 sypialnią i łóżkiem typu king-size
Więcej

Udogodnienia w pokoju

biurko, sprzęt do prasowania, ogrzewanie, żelazko, łóżka / łóżeczka dla dzieci, sofa, część wypoczynkowa, puchowa poduszka, wykładzina podłogowa, przyjazny alergikom, środki czystości, szafa lub garderoba, wieszak na ubrania, pokoje łączone, sejf, klimatyzacja, kosze na śmieci

Łazienka

szlafrok, papier toaletowy, prywatna łazienka, szampon, wanna lub prysznic, odżywka do włosów, kapcie, szczoteczka do zębów, czepek kąpielowy, bezpłatny zestaw kosmetyków, mydło, suszarka do włosów

Media/Technologia

telewizor, telewizor z płaskim ekranem, telefon, płatne kanały, kanały satelitarne, radio

Posiłki i napoje

zestaw do parzenia kawy i herbaty, butelka wody, kieliszki do wina, ekspres do kawy

Usługi dodatkowe

budzenie na życzenie / budzik, budzik, pościel, ręczniki, budzenie na życzenie, dostęp za pomocą karty

Okolica i widok

widok, widok na wewnętrzny dziedziniec

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojście na wyższe piętra tylko schodami, dostęp windą, dojazd windą na wyższe piętra

Inspired by Art Deco style, this apartment features a bedroom with a living room. Guests of Bristol Suite are welcomed with an invitation for a glass of wine to the unique Bristol Wine Bar. Moreover, guests may enjoy butler service and unlimited access to the Bristol spa facilities – with swimming pool, sauna, steam bath, gym.

Apartament typu Grand Suite z 1 sypialnią z łóżkiem typu king-size
Więcej

Udogodnienia w pokoju

klimatyzacja, część wypoczynkowa, łóżka / łóżeczka dla dzieci, środki czystości, biurko, żelazko, sofa, sejf, wykładzina podłogowa, szafa lub garderoba, wieszak na ubrania, kosze na śmieci, puchowa poduszka, ogrzewanie, sprzęt do prasowania, przyjazny alergikom

Łazienka

szampon, czepek kąpielowy, prywatna łazienka, odżywka do włosów, szlafrok, kapcie, suszarka do włosów, szczoteczka do zębów, papier toaletowy, wanna lub prysznic, bezpłatny zestaw kosmetyków, mydło, dodatkowa toaleta

Media/Technologia

telewizor z płaskim ekranem, telewizor, telefon, płatne kanały, kanały satelitarne, radio

Posiłki i napoje

zestaw do parzenia kawy i herbaty, butelka wody, kieliszki do wina, ekspres do kawy

Usługi dodatkowe

dostęp za pomocą karty, budzenie na życzenie / budzik, budzik, ręczniki, budzenie na życzenie, pościel

Okolica i widok

widok na miasto, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra, dojście na wyższe piętra tylko schodami, dostęp windą

Inspired by Art Deco style, the suites of this category are divided into a bedroom and a living room. Guests of Grand Suite will enjoy the array of benefits, including butler service and Mercedes limousine transportation from the Warsaw Chopin Airport and unlimited access to the swimming pool, sauna, steam bath and gym.

Apartament połączony typu Deluxe Suite z 1 sypialnią z łóżkiem typu king-size
Więcej

Udogodnienia w pokoju

szafa lub garderoba, przyjazny alergikom, ogrzewanie, łóżka / łóżeczka dla dzieci, garderoba, kosze na śmieci, biurko, puchowa poduszka, sprzęt do prasowania, wieszak na ubrania, wykładzina podłogowa, klimatyzacja, sejf, część wypoczynkowa, pokoje łączone, sofa, żelazko, środki czystości

Łazienka

czepek kąpielowy, kapcie, odżywka do włosów, prywatna łazienka, szlafrok, szampon, mydło, dodatkowa toaleta, suszarka do włosów, szczoteczka do zębów, wanna lub prysznic, papier toaletowy, bezpłatny zestaw kosmetyków

Media/Technologia

telewizor z płaskim ekranem, telefon, telewizor, płatne kanały, radio, kanały satelitarne

Posiłki i napoje

zestaw do parzenia kawy i herbaty, ekspres do kawy, stół, butelka wody, kieliszki do wina

Usługi dodatkowe

budzik, budzenie na życzenie, dostęp za pomocą karty, pościel, budzenie na życzenie / budzik, ręczniki

Okolica i widok

widok na miasto, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dostęp windą, dojazd windą na wyższe piętra, dojście na wyższe piętra tylko schodami

This Art Deco style suite has a view over Krakowskie Przedmieście and a green park. The suite has a bedroom with a walk-in wardrobe, a dining room, a resting area, a bathroom and a guest toilet. Guests experience the variety of exclusive benefits, including butler service and complimentary Mercedes limousine transportation from the Warsaw Chopin Airport. Guests may enjoy the unlimited access to the swimming pool, sauna, steam bath and gym.

Apartament Prezydencki z 1 sypialnią z łóżkiem typu king-size
Więcej

Udogodnienia w pokoju

klimatyzacja, część wypoczynkowa, biurko, środki czystości, sprzęt do prasowania, kosze na śmieci, sejf, żelazko, przyjazny alergikom, łóżka / łóżeczka dla dzieci, ogrzewanie, drewniana podłoga lub parkiet, puchowa poduszka, szafa lub garderoba, wieszak na ubrania

Łazienka

suszarka do włosów, czepek kąpielowy, odżywka do włosów, wanna lub prysznic, prywatna łazienka, szlafrok, szczoteczka do zębów, szampon, mydło, kapcie, bezpłatny zestaw kosmetyków, dodatkowa łazienka, papier toaletowy

Media/Technologia

telewizor, radio, telewizor z płaskim ekranem, telefon, kanały satelitarne, płatne kanały

Posiłki i napoje

butelka wody, kieliszki do wina, stół, ekspres do kawy, zestaw do parzenia kawy i herbaty

Usługi dodatkowe

budzenie na życzenie, budzik, ręczniki, budzenie na życzenie / budzik, dostęp za pomocą karty, pościel

Okolica i widok

widok na miasto, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dostęp windą, dojście na wyższe piętra tylko schodami, dojazd windą na wyższe piętra

Guests of Paderewski Suite experience the variety of exclusive benefits inclusive of butler service, complimentary Mercedes limousine transportation from and to the Warsaw Chopin Airport and invitation to the Column Bar for the fabled Afternoon Tea. Moreover, the guests may enjoy a complimentary in-room refreshment center with an assortment of alcohols, pressing service and unlimited access to the swimming pool, sauna, steam bath and gym.

Apartament typu Glorietta Suite z 2 sypialniami, łóżkiem typu king-size i widokiem na główną ulicę
Więcej

Udogodnienia w pokoju

sofa, część wypoczynkowa, szafa lub garderoba, pokoje łączone, kosze na śmieci, środki czystości, sprzęt do prasowania, garderoba, puchowa poduszka, wykładzina podłogowa, przyjazny alergikom, sejf, ogrzewanie, żelazko, klimatyzacja, biurko, wieszak na ubrania

Łazienka

szampon, odżywka do włosów, prywatna łazienka, szlafrok, papier toaletowy, dodatkowa toaleta, bezpłatny zestaw kosmetyków, czepek kąpielowy, szczoteczka do zębów, wanna lub prysznic, kapcie, suszarka do włosów, mydło

Media/Technologia

kanały satelitarne, telewizor z płaskim ekranem, telefon, radio, telewizor, płatne kanały

Posiłki i napoje

butelka wody, stół, ekspres do kawy, zestaw do parzenia kawy i herbaty, kieliszki do wina

Usługi dodatkowe

budzenie na życzenie, budzik, dostęp za pomocą karty, ręczniki, budzenie na życzenie / budzik

Okolica i widok

widok na miasto, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojście na wyższe piętra tylko schodami, dojazd windą na wyższe piętra, dostęp windą

This double room features air conditioning, sofa and seating area.

Po dokonaniu rezerwacji wszystkie dane kontaktowe hotelu (Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw), takie jak numer telefonu oraz adres mailowy, dostępne są w potwierdzeniu rezerwacji online, e-mailu z potwierdzeniem rezerwacji.

Udogodnienia w obiekcie Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

Ogólne Ogólne

WiFi dostępne w całym obiekcie, zwierzęta domowe są akceptowane

Rekreacja Rekreacja

wycieczka lub spacer po miejscowych zabytkach, piesze wycieczki, puby

Usługi Usługi

WiFi, bezpłatne WiFi, dostęp do Internetu

Posiłki i napoje Posiłki i napoje

obsługa pokoju, restauracja, śniadanie w pokoju, specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie), bar, posiłki dla dzieci, obiady na wynos, bar przekąskowy

Basen i odnowa biologiczna Basen i odnowa biologiczna

spa i centrum odnowy biologicznej, sauna, kryty basen, masaż, basen z podgrzewaną wodą, basen, mały basen, centrum fitness, łaźnia publiczna, kryty basen (czynny przez cały rok), ręczniki kąpielowe/plażowe

Transport Transport

transfer lotniskowy, transfer lotniskowy (dodatkowa opłata), transfer (dodatkowa opłata)

Usługi recepcji Usługi recepcji

przechowalnia bagażu, całodobowa recepcja, rezerwacja / sprzedaż biletów, usługi konsjerża, zamykane szafki, prasa, biuro informacji turystycznej, indywidualne zameldowanie / wymeldowanie, ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie

Pomieszczenia ogólnodostępne Pomieszczenia ogólnodostępne

pokój gier, taras słoneczny, ogród

Usługi dla rodzin i oferta rozrywkowa Usługi dla rodzin i oferta rozrywkowa

kanały telewizyjne dla dzieci, książki, DVD i muzyka dla dzieci, opieka nad dziećmi

Usługi sprzątania Usługi sprzątania

usługa prasowania, pralnia, czyszczenie butów, codzienne sprzątanie, pralnia chemiczna

Zaplecze biznesowe Zaplecze biznesowe

faks / ksero, zaplecze bankietowe / konferencyjne, centrum biznesowe

Różne Różne

ogrzewanie, apartament dla nowożeńców, klimatyzacja, udogodnienia dla niepełnosprawnych, pokoje rodzinne, całkowity zakaz palenia, pokoje dla niepalących, usługi dla VIP-ów, winda, pokoje dla alergików

Bezpieczeństwo Bezpieczeństwo

system alarmowy, całodobowa ochrona, czujnik dymu, gaśnice, monitoring wokół obiektu, monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych, sejf

Usługi/urządzenia dotyczące bezpieczeństwa Usługi/urządzenia dotyczące bezpieczeństwa

Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne, Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte, Apteczki pierwszej pomocy są dostępne, W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk

Dystans społeczny Dystans społeczny

Płatności bezgotówkowe są możliwe, Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach, Zasady dystansu społecznego są przestrzegane, Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie

Sprzątanie i dezynfekcja Sprzątanie i dezynfekcja

Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych, Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu, Pokoje są dezynfekowane między pobytami, Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa

Bezpieczeństwo dotyczące żywności i napojów Bezpieczeństwo dotyczące żywności i napojów

Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości, W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego, Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji, Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte, Pojemniki na śniadanie na wynos

Internet Internet

Bezpłatne WiFi! Wi-Fi jest dostępne w całym obiekcie i jest bezpłatne.

Parking Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw Parking

Parking nie jest dostępny.

Zasady działalności obiektu Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

Zameldowanie Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw Zameldowanie

od 15:00

Wymeldowanie Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw Wymeldowanie

do 12:00

Dzieci i dodatkowe łóżka Dzieci i dodatkowe łóżka

Dzieci w każdym wieku są mile widziane.
1 dziecko do lat 3 – pobyt bezpłatny, na łóżeczku niemowlęcym.
1 dziecko do lat 13 – pobyt bezpłatny, jeżeli śpi na obecnym łóżku.
1 starsze dziecko lub dorosły – opłata w wysokości 378 PLN za dobę, na dodatkowym łóżku.
Maksymalna liczba dodatkowych łóżek w pokoju to 1.
Maksymalna liczba liczba Gości w pokoju to 4.
Maksymalna liczba łóżeczek niemowlęcych w pokoju to 1.

Zwierzęta Zwierzęta

Zwierzęta są akceptowane. Mogą obowiązywać dodatkowe opłaty.

Podczas pobytu zapłacisz przy pomocy Podczas pobytu zapłacisz przy pomocy
Personel mówi w nastepujących językach: Personel mówi w nastepujących językach:
                     
Sposoby kontaktu Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw Sposoby kontaktu
☎ telefon
@ E-mail

Najnowsze opinie o obiekcie Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

Wszystkie recenzje (1)   opinie w języku: PL
A
  • Rodzina z małymi dziećmi
  • Polska
  • Nocne życie
4,8 /5

2015-03

Personel był bardzo miły i pomocny, chętnie odpowiadał na nasze pytania. Śniadanie było smaczne i obfite. Pokój był czysty, bardzo wygodne łóżko. Bardzo dobra lokalizacja, zaledwie kilka minut na pieszo od Starego Miasta, idealne miejsce na spacery. Minusem było to, że bezpłatny internet dostępny był tylko w lobby, dodatkowa opłata za Wi-Fi w pokoju, cena trochę wysoka w stosunku do jakości.

Pomocna?

tak

Jakość pokoju i komfort

5.0

Czystość

5.0

Stosunek jakości do ceny

5.0

Opinie i oceny umieszczone w niniejszej witrynie internetowej wyrażają subiektywne poglądy klientów oraz dostawców i nie przedstawiają stanowiska ehotelsreviews.com.
Opinie te niekoniecznie są zbieżne z opinią firmy ehotelsreviews.com o hotelu Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw.

Dodaj opinię
Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

Twoje doświadczenia bardzo pomagają innym podróżnym. Oceń w skali od 1-5 wyposażenie z którego skorzystałeś podczas pobytu w hotelu Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw oraz wyraź swoją opinię. Twoja opinia jest ważna!

Dziękujemy, że podzieliłeś/aś się swoimi doświadczeniami.

Udogodnienia w obiekcie Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

Ogólne
WiFi dostępne w całym obiekcie
zwierzęta domowe są akceptowane
Rekreacja
wycieczka lub spacer po miejscowych zabytkach
piesze wycieczki
puby
Usługi
WiFi
bezpłatne WiFi
dostęp do Internetu
Posiłki i napoje
obsługa pokoju
restauracja
śniadanie w pokoju
specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
bar
posiłki dla dzieci
obiady na wynos
bar przekąskowy
Basen i odnowa biologiczna
spa i centrum odnowy biologicznej
sauna
kryty basen
masaż
basen z podgrzewaną wodą
basen
mały basen
centrum fitness
łaźnia publiczna
kryty basen (czynny przez cały rok)
ręczniki kąpielowe/plażowe
Transport
transfer lotniskowy
transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
transfer (dodatkowa opłata)
Usługi dla rodzin i oferta rozrywkowa
kanały telewizyjne dla dzieci
książki, DVD i muzyka dla dzieci
opieka nad dziećmi
Usługi sprzątania
usługa prasowania
pralnia
czyszczenie butów
codzienne sprzątanie
pralnia chemiczna

Ogólna ocena pokoju w obiekcie Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw *

    Jakość pokoju i komfort
    Czystość
    Udogodnienia
    Stosunek jakości do ceny
    Uprzejmość i kompetencje personelu
Podsumuj swoją opinię jednym zdaniem

Jak oceniasz swój pobyt w Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw? *

Dane charakteryzujące Twój pobyt w hotelu Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

To pole jest wymagane.

Dodanie opinii nie wymaga zalogowania, ale dbając o zachowanie wysokiego poziomu prezentowanych treści, Państwa opinia pojawi się na stronie po zatwierdzeniu przez moderatora. Ma to na celu zabezpieczenie przed pojawianiem się tekstów zawierających wulgarne określenia, spam, bądź niezwiązane z danym obiektem.

Pola oznaczone * są obowiązkowe.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Zobacz ten hotel na mapie
Pokaż wszystkie opinie
Dodaj opinię
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej