Fantastyczny

4,2 /5

Ocena na podstawie 202 opinii

Podsumowanie ocen

Ogólne

4.0

Posiłki i napoje

4.3

Usługi recepcji

4.0

Rekreacja

4.5

Basen i odnowa biologiczna

4.6

Usługi dla rodzin i oferta rozrywkowa

4.0

Usługi sprzątania

5.0

Filtry

Sprawdź lokalizację
Sprawdź lokalizację (Crvena Luka Hotel & Resort) - GPS: 43.9212700000000, 15.4788100000000
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjneBiograd na Moru

Crvena Luka Hotel & Resort

4,2 /5
Fantastyczny
Rodzaj hotelu: Hotel
Sprawdź cenę

Wszystkie rezerwacje są natychmiast potwierdzane. Nie czekasz, nie wymieniasz maili, nie martwisz się.

Udostępnij ten hotel znajomym

Krótki opis

Ośrodek Resort Crvena Luka oferuje prywatną plażę, spa, restaurację oraz bar. Do dyspozycji Gości są tu elegancko urządzone apartamenty i wille z umeblowanym tarasem, telewizorem LCD z dostępem do kanałów telewizji satelitarnej oraz bezpłatnym bezprzewodowym dostępem do Internetu.

Na miejscu dostępny jest także bezpłatny parking. Na terenie obiektu można grać w tenisa i siatkówkę, a także skorzystać z masaży.

Goście mogą tu również wypożyczyć skuter wodny i samochód. Ośrodek dysponuje ponadto przedszkolem, zapleczem do uprawiania sportów wodnych i punktem informacji turystycznej, w którym można zarezerwować wycieczki do parków narodowych Wysp Kornati, Wodospadów Krka, góry Paklenica i Jezior Plitwickich.

Apartamenty i wille urządzone zostały w kolorach ziemi i wyposażone są we współczesne meble. Wyposażenie kuchni obejmuje lodówkę, zmywarkę i ekspres do kawy, a do dyspozycji Gości jest także jadalnia.

Centrum Biogradu usytuowane jest około 3 km, a najbliższy wjazd na autostradę A1 - 20 km od ośrodka. Odległość od Zadaru z międzynarodowym lotniskiem, kościołem św.

Donata sprzed 1 200 lat i oryginalną instalacją Morskie Organy wynosi 30 km.

Ilość pokoi: 73

Ważne informacje

Prosimy o wcześniejsze poinformowanie obiektu Crvena Luka Hotel & Resort o planowanej godzinie przyjazdu. Aby to zrobić, możesz wpisać treść prośby w miejscu na życzenia specjalne lub skontaktować się bezpośrednio z obiektem, korzystając z danych kontaktowych widniejących w potwierdzeniu rezerwacji.
W momencie zameldowania wymagane jest okazanie ważnego dowodu tożsamości ze zdjęciem oraz karty kredytowej. Życzenia specjalne zostaną zrealizowane w zależności od dostępności, a ich realizacja może podlegać dodatkowej opłacie.
Przed przyjazdem należy dokonać przedpłaty przelewem. Personel obiektu przekaże Gościom szczegółowe informacje po dokonaniu rezerwacji.
Restauracja jest nieczynna od nd 20 PAŹ 2019 do śr 01 KWI 2020
Bar jest nieczynny od nd 20 PAŹ 2019 do śr 01 KWI 2020
Sauna jest nieczynna od nd 20 PAŹ 2019 do śr 01 KWI 2020
Centrum fitness jest nieczynne od nd 20 PAŹ 2019 do śr 01 KWI 2020
Centrum spa jest nieczynne od nd 20 PAŹ 2019 do śr 01 KWI 2020
Basen jest nieczynny od nd 15 WRZ 2019 do pon 15 CZE 2020

Zobacz dostępne terminy

Pokój Dwuosobowy typu Superior od strony parku z balkonem

Udogodnienia w pokoju

kosze na śmieci, sejf, klimatyzacja, część wypoczynkowa, szafa lub garderoba, drewniana podłoga lub parkiet, biurko, poduszka syntetyczna, gniazdko koło łóżka, poduszka antyalergiczna, dźwiękoszczelność, ogrzewanie

Łazienka

toaleta, papier toaletowy, suszarka do włosów, szampon, bidet, prywatna łazienka, prysznic, bezpłatny zestaw kosmetyków, mydło

Media/Technologia

telewizor, kanały satelitarne, telewizor z płaskim ekranem, telefon, kanały kablowe

Posiłki i napoje

minibar, meble ogrodowe

Usługi dodatkowe

ręczniki, pościel, gaśnica, dostęp do kluczy, czujnik dymu, dostęp do kart-kluczy, budzenie na życzenie

Okolica i widok

widok na ogród, balkon, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

linka alarmowa w łazience, kabina prysznicowa, dostęp windą, dojazd windą na wyższe piętra

Pokój ten dysponuje balkonem, częścią wypoczynkową oraz łazienką z prysznicem.

Pokój Dwuosobowy typu Standard z balkonem

Udogodnienia w pokoju

biurko, sejf, ogrzewanie, klimatyzacja, gniazdko koło łóżka, część wypoczynkowa, poduszka antyalergiczna, kosze na śmieci, dźwiękoszczelność, szafa lub garderoba, poduszka syntetyczna

Łazienka

suszarka do włosów, szampon, bidet, bezpłatny zestaw kosmetyków, prysznic, toaleta, mydło, prywatna łazienka, papier toaletowy

Media/Technologia

telewizor, telefon, telewizor z płaskim ekranem, kanały satelitarne, kanały kablowe

Posiłki i napoje

meble ogrodowe, minibar

Usługi dodatkowe

pościel, dostęp do kart-kluczy, dostęp do kluczy, budzenie na życzenie / budzik, gaśnica, budzenie na życzenie, ręczniki, czujnik dymu

Okolica i widok

balkon, widok na ogród

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

kabina prysznicowa, dojazd windą na wyższe piętra, linka alarmowa w łazience, dostęp windą, całość dostępna dla wózków inwalidzkich

Ten elegancki pokój mieści się w aneksie. Jest on wyposażony w biurko, krzesła, szafę i telewizor z płaskim ekranem. W prywatnej łazience znajduje się prysznic. Do dyspozycji Gości jest także balkon.

Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze i balkonem

Udogodnienia w pokoju

ogrzewanie, kosze na śmieci, szafa lub garderoba, klimatyzacja, część wypoczynkowa, sejf, drewniana podłoga lub parkiet, gniazdko koło łóżka, biurko, poduszka syntetyczna, dźwiękoszczelność, poduszka antyalergiczna

Łazienka

papier toaletowy, mydło, prywatna łazienka, bidet, toaleta, suszarka do włosów, szampon, bezpłatny zestaw kosmetyków, prysznic

Media/Technologia

telewizor, telefon, kanały satelitarne, telewizor z płaskim ekranem, kanały kablowe

Posiłki i napoje

meble ogrodowe, minibar

Usługi dodatkowe

dostęp do kluczy, czujnik dymu, ręczniki, gaśnica, budzenie na życzenie, dostęp do kart-kluczy, pościel

Okolica i widok

balkon, widok, widok na morze

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

linka alarmowa w łazience, kabina prysznicowa, dojazd windą na wyższe piętra, dostęp windą

Ten nowocześnie urządzony pokój wyposażony jest w biurko i krzesła, telewizor z płaskim ekranem oraz szafę. W prywatnej łazience znajduje się prysznic. Pokój dysponuje także balkonem z widokiem na morze.

Apartament rodzinny typu Suite z balkonem i widokiem na park

Udogodnienia w pokoju

sejf, poduszka antyalergiczna, klimatyzacja, sofa, część wypoczynkowa, pralka, rozkładana sofa, dźwiękoszczelność, biurko, kosze na śmieci, gniazdko koło łóżka, ogrzewanie, szafa lub garderoba, prywatne wejście, suszarka na ubrania, poduszka syntetyczna

Łazienka

papier toaletowy, bezpłatny zestaw kosmetyków, bidet, toaleta, szampon, prywatna łazienka, dodatkowa toaleta, suszarka do włosów, mydło, prysznic

Media/Technologia

telefon, kanały kablowe, telewizor, telewizor z płaskim ekranem, kanały satelitarne

Posiłki i napoje

meble ogrodowe, lodówka, kuchenka mikrofalowa, część jadalna, stół na świeżym powietrzu, przybory kuchenne, kuchnia, płyta kuchenna, zmywarka, kieliszki do wina, stół

Usługi dodatkowe

gaśnica, budzenie na życzenie, czujnik dymu, ręczniki, pościel, dostęp do kart-kluczy, dostęp do kluczy

Okolica i widok

taras, widok na ogród, balkon

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra, całość zlokalizowana na parterze, kabina prysznicowa, linka alarmowa w łazience, całość dostępna dla wózków inwalidzkich, dostęp windą

Ten klimatyzowany apartament wyposażony jest w telewizor z płaskim ekranem i dysponuje częścią wypoczynkową oraz aneksem kuchennym z jadalnią. W łazience znajduje się prysznic. Do dyspozycji Gości jest także balkon.

Pokój rodzinny od strony morza

Udogodnienia w pokoju

poduszka antyalergiczna, ogrzewanie, poduszka syntetyczna, gniazdko koło łóżka, biurko, kosze na śmieci, część wypoczynkowa, sejf, klimatyzacja, dźwiękoszczelność, szafa lub garderoba

Łazienka

bezpłatny zestaw kosmetyków, prywatna łazienka, mydło, papier toaletowy, prysznic, szampon, bidet, suszarka do włosów, toaleta

Media/Technologia

telefon, telewizor, kanały satelitarne, kanały kablowe, telewizor z płaskim ekranem

Posiłki i napoje

meble ogrodowe, minibar

Usługi dodatkowe

pościel, dostęp do kluczy, budzenie na życzenie, gaśnica, ręczniki, budzenie na życzenie / budzik, dostęp do kart-kluczy, czujnik dymu

Okolica i widok

balkon, widok na ogród, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dostęp windą, dojazd windą na wyższe piętra, linka alarmowa w łazience, kabina prysznicowa

Ten dźwiękoszczelny pokój rodzinny dysponuje balkonem i wyposażony jest w telewizor z dostępem do kanałów satelitarnych.

Pokój rodzinny typu Superior z balkonem od strony parku (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)

Udogodnienia w pokoju

ogrzewanie, biurko, poduszka antyalergiczna, rozkładana sofa, część wypoczynkowa, szafa lub garderoba, gniazdko koło łóżka, dźwiękoszczelność, sejf, klimatyzacja, drewniana podłoga lub parkiet, poduszka syntetyczna, kosze na śmieci

Łazienka

toaleta, prywatna łazienka, bidet, suszarka do włosów, szampon, papier toaletowy, bezpłatny zestaw kosmetyków, mydło

Media/Technologia

telefon, telewizor, kanały kablowe, telewizor z płaskim ekranem, kanały satelitarne

Posiłki i napoje

meble ogrodowe, minibar

Usługi dodatkowe

budzenie na życzenie, pościel, budzenie na życzenie / budzik, gaśnica, dostęp do kart-kluczy, ręczniki, dostęp do kluczy, czujnik dymu

Okolica i widok

widok na ogród, balkon

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

linka alarmowa w łazience, kabina prysznicowa

Jest to pokój o powierzchni 33 m².

Pokój Dwuosobowy typu Superior od strony morza z balkonem

Udogodnienia w pokoju

poduszka antyalergiczna, kosze na śmieci, sejf, część wypoczynkowa, klimatyzacja, gniazdko koło łóżka, szafa lub garderoba, dźwiękoszczelność, biurko, ogrzewanie, poduszka syntetyczna, drewniana podłoga lub parkiet

Łazienka

papier toaletowy, bezpłatny zestaw kosmetyków, prywatna łazienka, toaleta, szampon, bidet, suszarka do włosów, mydło

Media/Technologia

telewizor z płaskim ekranem, kanały satelitarne, kanały kablowe, telewizor, telefon

Posiłki i napoje

minibar, meble ogrodowe

Usługi dodatkowe

czujnik dymu, budzenie na życzenie, dostęp do kluczy, gaśnica, dostęp do kart-kluczy, budzenie na życzenie / budzik, pościel, ręczniki

Okolica i widok

widok, balkon

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

linka alarmowa w łazience, kabina prysznicowa

Jest to pokój o powierzchni 33 m².

Pokój rodzinny typu Superior z balkonem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko) – od strony morza

Udogodnienia w pokoju

poduszka antyalergiczna, drewniana podłoga lub parkiet, ogrzewanie, poduszka syntetyczna, sejf, dźwiękoszczelność, rozkładana sofa, kosze na śmieci, szafa lub garderoba, część wypoczynkowa, klimatyzacja, biurko, gniazdko koło łóżka

Łazienka

bidet, prywatna łazienka, suszarka do włosów, toaleta, szampon, mydło, bezpłatny zestaw kosmetyków, papier toaletowy

Media/Technologia

telefon, telewizor z płaskim ekranem, telewizor, kanały kablowe, kanały satelitarne

Posiłki i napoje

meble ogrodowe, minibar

Usługi dodatkowe

budzenie na życzenie / budzik, czujnik dymu, pościel, budzenie na życzenie, dostęp do kart-kluczy, gaśnica, dostęp do kluczy, ręczniki

Okolica i widok

balkon, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

linka alarmowa w łazience, kabina prysznicowa

Jest to pokój o powierzchni 33 m².

Pokój rodzinny typu Superior z widokiem na morze i balkonem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)

Udogodnienia w pokoju

szafa lub garderoba, drewniana podłoga lub parkiet, gniazdko koło łóżka, biurko, poduszka antyalergiczna, rozkładana sofa, sejf, dźwiękoszczelność, ogrzewanie, klimatyzacja, kosze na śmieci, poduszka syntetyczna, część wypoczynkowa

Łazienka

papier toaletowy, suszarka do włosów, bezpłatny zestaw kosmetyków, szampon, bidet, prywatna łazienka, mydło, toaleta

Media/Technologia

telewizor z płaskim ekranem, telefon, kanały kablowe, telewizor, kanały satelitarne

Posiłki i napoje

meble ogrodowe, minibar

Usługi dodatkowe

budzenie na życzenie, pościel, ręczniki, czujnik dymu, gaśnica, dostęp do kluczy, budzenie na życzenie / budzik, dostęp do kart-kluczy

Okolica i widok

widok, widok na morze, balkon

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

kabina prysznicowa, linka alarmowa w łazience

Jest to pokój o powierzchni 33 m².

Apartament Rodzinny z balkonem i widokiem na morze

Udogodnienia w pokoju

ogrzewanie, klimatyzacja, kosze na śmieci, część wypoczynkowa, sofa, rozkładana sofa, poduszka syntetyczna, sejf, gniazdko koło łóżka, szafa lub garderoba, pralka, poduszka antyalergiczna, prywatne wejście, dźwiękoszczelność, biurko

Łazienka

suszarka do włosów, toaleta, bidet, papier toaletowy, dodatkowa toaleta, mydło, bezpłatny zestaw kosmetyków, szampon, prywatna łazienka

Media/Technologia

kanały satelitarne, kanały kablowe, telefon, telewizor, telewizor z płaskim ekranem

Posiłki i napoje

stół, kuchenka mikrofalowa, stół na świeżym powietrzu, zmywarka, część jadalna, przybory kuchenne, płyta kuchenna, meble ogrodowe, kieliszki do wina, lodówka, kuchnia

Usługi dodatkowe

czujnik dymu, ręczniki, budzenie na życzenie, dostęp do kart-kluczy, gaśnica, pościel, dostęp do kluczy, budzenie na życzenie / budzik

Okolica i widok

widok na morze, balkon, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

linka alarmowa w łazience, kabina prysznicowa

Ten apartament typu suite obejmuje powierzchnię 88 m².

Po dokonaniu rezerwacji wszystkie dane kontaktowe hotelu, takie jak numer telefonu oraz adres mailowy, dostępne są w potwierdzeniu rezerwacji online, e-mailu z potwierdzeniem rezerwacji.

Udogodnienia w obiekcie Crvena Luka Hotel & Resort

Ogólne

prywatny parking, bezpłatny parking, parking, parking na miejscu, WiFi dostępne w całym obiekcie

Rekreacja

kajakarstwo, nurkowanie, kort tenisowy, zaplecze do sportów wodnych (na miejscu), piesze wycieczki, jazda konna, tenis stołowy, wędkowanie, minigolf, jazda na rowerze, nurkowanie z rurką

Usługi

bezpłatne WiFi, dostęp do Internetu, WiFi

Posiłki i napoje

bar, restauracja, posiłki dla dzieci, bar przekąskowy

Basen i odnowa biologiczna

odkryty basen, kryty basen, centrum fitness, sauna, masaż, kryty basen (czynny w sezonie), odkryty basen (czynny w sezonie), prywatna plaża, lokalizacja przy samej plaży, łaźnia turecka / parowa, spa i centrum odnowy biologicznej

Transport

transfer lotniskowy (dodatkowa opłata), wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata), transfer lotniskowy, parking dla osób niepełnosprawnych, transfer (dodatkowa opłata), parking strzeżony, wypożyczalnia samochodów

Usługi recepcji

sejf, wymiana walut, bankomat na terenie obiektu, biuro informacji turystycznej, przechowalnia bagażu, całodobowa recepcja

Pomieszczenia ogólnodostępne

taras słoneczny, wspólny salon / sala TV, ogród, taras

Usługi dla rodzin i oferta rozrywkowa

kanały telewizyjne dla dzieci, plac zabaw, zespół animatorów, plac zabaw dla dzieci, wieczorne rozrywki, klub dla dzieci

Usługi sprzątania

codzienne sprzątanie, pralnia, usługa prasowania

Zaplecze biznesowe

zaplecze bankietowe / konferencyjne

Różne

toaleta z uchwytami, winda, klimatyzacja, apartament dla nowożeńców, ogrzewanie, linka alarmowa w łazience, pokoje dla niepalących, pokoje dźwiękoszczelne, pokoje rodzinne, niska umywalka, dostęp dla wózków inwalidzkich, wysoka toaleta, całkowity zakaz palenia, udogodnienia dla niepełnosprawnych

Internet

Bezpłatne WiFi! Wi-Fi jest dostępne w całym obiekcie i jest bezpłatne.

Parking

Bezpłatny parking! Bezpłatny parking prywatny jest dostępny na miejscu (nie jest konieczna rezerwacja).

Zasady działalności obiektu Crvena Luka Hotel & Resort

Zameldowanie

od 15:00 do 00:00

Wymeldowanie

od 07:00 do 11:00

Dzieci i dodatkowe łóżka

Dzieci w każdym wieku są mile widziane.
Wszystkie
dzieci do lat 4 – opłata w wysokości 10 EUR za osobę, za dobę, na łóżeczkach niemowlęcych.
Wszystkie
dzieci do lat 14 – pobyt bezpłatny, na dodatkowych łóżkach.
Wszystkie
dzieci do lat 14 – pobyt bezpłatny, jeżeli śpią na obecnych łóżkach.
Maksymalna liczba łóżeczek niemowlęcych w pokoju to 1.
Maksymalna liczba dodatkowych łóżek w pokoju to 1.

Zwierzęta

Zwierzęta nie są akceptowane.

Podczas pobytu zapłacisz przy pomocy

Personel mówi w nastepujących językach:

         

Sposoby kontaktu

☎ telefon
@ E-mail

Najnowsze opinie o obiekcie Crvena Luka Hotel & Resort

    Wszystkie recenzje (1)   opinie w języku: PL
    M
    • Milena

    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Polska
    • Zwiedzanie
    4,4 /5

    2017-05

    Jest to bardzo przyjemny obiekt z fantastyczną, prywatną plażą z czystą wodą, położony w pobliżu miasta Zadar i Sibenik. Personel recepcji był bardzo miły i uprzejmy. Pokój był czysty i przytulny. Śniadanie było smaczne i z dużym wyborem. Jest to idealne miejsce do wypoczynku dla wszystkich grup wiekowych. Drogie jedzenie i napoje.

    Pomocna?

    tak

    Pokój Dwuosobowy typu Superior od strony parku z balkonem

    Jakość pokoju i komfort

    5.0

    Czystość

    5.0

    Stosunek jakości do ceny

    4.0

    Uprzejmość i kompetencje personelu

    4.0

Opinie i oceny umieszczone w niniejszej witrynie internetowej wyrażają subiektywne poglądy klientów oraz dostawców i nie przedstawiają stanowiska ehotelsreviews.com.
Opinie te niekoniecznie są zbieżne z opinią firmy ehotelsreviews.com o hotelu.

Dodaj opinię – Crvena Luka Hotel & Resort

Twoje doświadczenia bardzo pomagają innym podróżnym. Oceń w skali od 1-5 wyposażenie z którego skorzystałeś podczas pobytu w hotelu Crvena Luka Hotel & Resort oraz wyraź swoją opinię. Twoja opinia jest ważna!

Dziękujemy, że podzieliłeś/aś się swoimi doświadczeniami.

Udogodnienia w obiekcie Crvena Luka Hotel & Resort

Ogólne

prywatny parking
bezpłatny parking
parking
parking na miejscu
WiFi dostępne w całym obiekcie

Rekreacja

kajakarstwo
nurkowanie
kort tenisowy
zaplecze do sportów wodnych (na miejscu)
piesze wycieczki
jazda konna
tenis stołowy
wędkowanie
minigolf
jazda na rowerze
nurkowanie z rurką

Usługi

bezpłatne WiFi
dostęp do Internetu
WiFi

Posiłki i napoje

bar
restauracja
posiłki dla dzieci
bar przekąskowy

Basen i odnowa biologiczna

odkryty basen
kryty basen
centrum fitness
sauna
masaż
kryty basen (czynny w sezonie)
odkryty basen (czynny w sezonie)
prywatna plaża
lokalizacja przy samej plaży
łaźnia turecka / parowa
spa i centrum odnowy biologicznej

Transport

transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
transfer lotniskowy
parking dla osób niepełnosprawnych
transfer (dodatkowa opłata)
parking strzeżony
wypożyczalnia samochodów

Usługi dla rodzin i oferta rozrywkowa

kanały telewizyjne dla dzieci
plac zabaw
zespół animatorów
plac zabaw dla dzieci
wieczorne rozrywki
klub dla dzieci

Usługi sprzątania

codzienne sprzątanie
pralnia
usługa prasowania

Ogólna ocena pokoju w obiekcie Crvena Luka Hotel & Resort *

    Jakość pokoju i komfort
    Czystość
    Udogodnienia
    Stosunek jakości do ceny
    Uprzejmość i kompetencje personelu

Podsumuj swoją opinię jednym zdaniem

Jak oceniasz swój pobyt w Crvena Luka Hotel & Resort? *

Dane charakteryzujące Twój pobyt w hotelu Crvena Luka Hotel & Resort

To pole jest wymagane.

Dodanie opinii nie wymaga zalogowania, ale dbając o zachowanie wysokiego poziomu prezentowanych treści, Państwa opinia pojawi się na stronie po zatwierdzeniu przez moderatora. Ma to na celu zabezpieczenie przed pojawianiem się tekstów zawierających wulgarne określenia, spam, bądź niezwiązane z danym obiektem.

Pola oznaczone * są obowiązkowe.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Zobacz ten hotel na mapie
Pokaż wszystkie opinie
Dodaj opinię
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej