Fantastyczny

4,6 /5

Ocena na podstawie 251 opinii

Podsumowanie ocen

Rekreacja

4.0

Usługi

4.0

Posiłki i napoje

5.0

Basen i odnowa biologiczna

5.0

Usługi sprzątania

5.0

Filtry

Sprawdź lokalizację
Sprawdź lokalizację (Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa) - GPS: 34.7418000000000, 32.4320100000000
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjnePafos

Nadal szukasz idealnego noclegu?

Hotele w podobnej cenie

Hotele o podobnym standardzie

Obiekty w pobliżu – Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

Miasta w pobliżu – Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

Najpopularniejsze miejsca: Cypr

Nie masz sprecyzowanych planów?

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

4,6 /5
Fantastyczny
Rodzaj hotelu: Hotel - Sieć hotelowa: Fattal Hotels
Sprawdź cenę

Wszystkie rezerwacje są natychmiast potwierdzane. Nie czekasz, nie wymieniasz maili, nie martwisz się.

Udostępnij ten hotel znajomym

Charakter hotelu – Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

Krótki opis

Obiekt Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa jest usytuowany przy piaszczystej plaży, 2 km od miasta Pafos. Oferuje on duży basen, 4 restauracje, centrum spa oraz 2 korty tenisowe. Obiekt jest przeznaczony tylko dla osób dorosłych.

Hotel urządzony został w eleganckim stylu i jest otoczony ogrodem o powierzchni 6000 m². Goście mają do dyspozycji pokoje, apartamenty, studia i bungalowy z balkonem z widokiem na morze lub góry. Wyposażenie obejmuje klimatyzację, niewielką lodówkę oraz telewizor z płaskim ekranem i dostępem do kanałów satelitarnych.

W łazienkach znajduje się bezpłatny zestaw kosmetyków i suszarka do włosów. Zaplecze gastronomiczne obiektu obejmuje restaurację bufetową, w której serwowane są międzynarodowe specjały, grecką tawernę oraz restaurację azjatycką. Goście mogą wypić drinka w jednym z hotelowych barów, w tym w barze w basenie.

Codziennie rano podawane jest certyfikowane śniadanie cypryjskie. Centrum spa dysponuje krytym basenem, sauną, wanną z hydromasażem oraz siłownią. Z udogodnień tych Goście mogą korzystać bezpłatnie.

W centrum oferowane są również zabiegi na ciało i twarz oraz usługi fryzjerskie i kosmetyczne. Na miejscu dostępny jest kort do gry w squasha, a w pobliżu hotelu usytuowane są dwa 18-dołkowe pola golfowe i tor gokartowy. Obiekt jest oddalony o 14 km od lotniska w Pafos i o 15 km od popularnej Zatoki Koralowej.

Odległość od miasta Limassol wynosi 64 km. Podczas pobytu można bezpłatnie korzystać z WiFi oraz prywatnego parkingu.

Ilość pokoi: 237

Ważne informacje

W momencie zameldowania wymagane jest okazanie ważnego dowodu tożsamości ze zdjęciem oraz karty kredytowej. Życzenia specjalne zostaną zrealizowane w zależności od dostępności, a ich realizacja może podlegać dodatkowej opłacie.
Restauracja jest nieczynna od śr 14 LIS 2018 do śr 01 MAJ 2019
Basen jest nieczynny od śr 14 LIS 2018 do śr 01 MAJ 2019
Sauna jest nieczynna od śr 14 LIS 2018 do śr 01 MAJ 2019
Centrum fitness jest nieczynne od śr 14 LIS 2018 do śr 01 MAJ 2019
Wanna z hydromasażem/jacuzzi są nieczynne od śr 14 LIS 2018 do śr 01 MAJ 2019
Bar jest nieczynny od śr 14 LIS 2018 do śr 01 MAJ 2019
Prosimy o wcześniejsze poinformowanie obiektu Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa o planowanej godzinie przyjazdu. Aby to zrobić, możesz wpisać treść prośby w miejscu na życzenia specjalne lub skontaktować się bezpośrednio z obiektem, korzystając z danych kontaktowych widniejących w potwierdzeniu rezerwacji.
Hotel przeznaczony jest tylko dla Gości, którzy ukończyli 16 lat.

W obiekcie serwowane jest tradycyjne cypryjskie śniadanie z certyfikatem jakości nadanym przez Cypryjską Organizację Turystyczną.

Zobacz dostępne terminy

Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na góry

Udogodnienia w pokoju

dźwiękoszczelność, klimatyzacja, biurko, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, szafa lub garderoba, kosze na śmieci, sprzęt do prasowania, ręczniki przy basenie, sejf

Łazienka

szampon, prywatna łazienka, szlafrok, wanna lub prysznic, wanna, mydło, toaleta, papier toaletowy, kapcie, suszarka do włosów, bezpłatny zestaw kosmetyków

Media/Technologia

telewizor, telefon, kanały kablowe, telewizor z płaskim ekranem, kanały satelitarne

Posiłki i napoje

minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, czajnik elektryczny, meble ogrodowe

Usługi dodatkowe

czujnik dymu, ręczniki, budzenie na życzenie, pościel, dostęp do kart-kluczy

Okolica i widok

balkon, widok, widok na punkt orientacyjny, widok na góry

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra

Ten klimatyzowany pokój z widokiem na góry wyposażony jest w telewizor z płaskim ekranem oraz dostępem do kanałów telewizji satelitarnej, niewielką lodówkę, a także suszarkę do włosów i bezpłatny zestaw kosmetyków.

Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i bocznym widokiem na morze

Udogodnienia w pokoju

sprzęt do prasowania, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, dźwiękoszczelność, szafa lub garderoba, sejf, klimatyzacja, kosze na śmieci, ręczniki przy basenie, biurko

Łazienka

kapcie, prywatna łazienka, mydło, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, wanna, papier toaletowy, szlafrok, bezpłatny zestaw kosmetyków, szampon, toaleta

Media/Technologia

kanały kablowe, telefon, telewizor, kanały satelitarne, telewizor z płaskim ekranem

Posiłki i napoje

czajnik elektryczny, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, meble ogrodowe

Usługi dodatkowe

pościel, czujnik dymu, dostęp do kart-kluczy, ręczniki, budzenie na życzenie

Okolica i widok

widok, balkon

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra

Ten klimatyzowany pokój z bocznym widokiem na morze wyposażony jest w telewizor z płaskim ekranem oraz dostępem do kanałów telewizji satelitarnej, niewielką lodówkę, a także suszarkę do włosów i bezpłatny zestaw kosmetyków.

Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze

Udogodnienia w pokoju

szafa lub garderoba, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, biurko, dźwiękoszczelność, kosze na śmieci, klimatyzacja, ręczniki przy basenie, sejf, sprzęt do prasowania

Łazienka

wanna, toaleta, szlafrok, papier toaletowy, kapcie, szampon, bezpłatny zestaw kosmetyków, mydło, suszarka do włosów, prywatna łazienka, wanna lub prysznic

Media/Technologia

telewizor z płaskim ekranem, kanały satelitarne, telewizor, telefon, kanały kablowe

Posiłki i napoje

czajnik elektryczny, meble ogrodowe, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty

Usługi dodatkowe

czujnik dymu, budzenie na życzenie, ręczniki, dostęp do kart-kluczy, pościel

Okolica i widok

widok, widok na basen, balkon, widok na morze

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra

Ten klimatyzowany pokój dysponuje balkonem z widokiem na morze i wyposażony jest w telewizor z płaskim ekranem oraz dostępem do kanałów telewizji satelitarnej, niewielką lodówkę, a także suszarkę do włosów i bezpłatny zestaw kosmetyków.

Bungalow z widokiem na ogród

Udogodnienia w pokoju

sprzęt do prasowania, sejf, klimatyzacja, kosze na śmieci, prywatne wejście, szafa lub garderoba, dźwiękoszczelność, biurko, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, ręczniki przy basenie

Łazienka

toaleta, szlafrok, suszarka do włosów, kapcie, bezpłatny zestaw kosmetyków, wanna lub prysznic, prywatna łazienka, wanna, mydło, szampon, papier toaletowy

Media/Technologia

telefon, kanały kablowe, telewizor, kanały satelitarne, telewizor z płaskim ekranem

Posiłki i napoje

zestaw do parzenia kawy i herbaty, czajnik elektryczny, meble ogrodowe, minibar

Usługi dodatkowe

pościel, czujnik dymu, budzenie na życzenie, dostęp do kart-kluczy, ręczniki

Okolica i widok

taras, widok, widok na wewnętrzny dziedziniec, widok na ogród

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojście na wyższe piętra tylko schodami, całość zlokalizowana na parterze, dojazd windą na wyższe piętra

Bungalowy te mieszczą się w oddzielnym aneksie na terenie hotelowych ogrodów. Mogą one pomieścić maksymalnie 3 osoby dorosłe. Dysponują one balkonem lub patiem z widokiem na ogrody i basen.

Studio typu Swim Up z widokiem na ogród

Udogodnienia w pokoju

biurko, klimatyzacja, sejf, szafa lub garderoba, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, ręczniki przy basenie, sprzęt do prasowania, kosze na śmieci, mały basen, dźwiękoszczelność

Łazienka

szlafrok, suszarka do włosów, bezpłatny zestaw kosmetyków, toaleta, prysznic, prywatna łazienka, papier toaletowy, kapcie, mydło, wanna lub prysznic, szampon

Media/Technologia

telewizor, telewizor z płaskim ekranem, telefon, kanały satelitarne, kanały kablowe

Posiłki i napoje

czajnik elektryczny, minibar, meble ogrodowe, zestaw do parzenia kawy i herbaty

Usługi dodatkowe

budzenie na życzenie, czujnik dymu, ręczniki, dostęp do kart-kluczy, pościel

Okolica i widok

taras, widok, widok na ogród, patio

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

kabina prysznicowa, całość zlokalizowana na parterze, dojazd windą na wyższe piętra

Pokój ten usytuowany jest na parterze i dysponuje podwyższonym tarasem z widokiem na hotelowy ogród. Na tarasie dla Gości przygotowano leżaki i parasol.

Apartament dla nowożeńców

Udogodnienia w pokoju

część wypoczynkowa, szafa lub garderoba, ręczniki przy basenie, klimatyzacja, rozkładana sofa, kosze na śmieci, sprzęt do prasowania, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, sofa, sejf, dźwiękoszczelność, biurko

Łazienka

dodatkowa toaleta, dodatkowa łazienka, szampon, suszarka do włosów, mydło, prywatna łazienka, kapcie, wanna, bezpłatny zestaw kosmetyków, papier toaletowy, szlafrok, wanna lub prysznic, prysznic, toaleta

Media/Technologia

kanały satelitarne, telewizor z płaskim ekranem, kanały kablowe, telefon, telewizor

Posiłki i napoje

czajnik elektryczny, meble ogrodowe, zestaw do parzenia kawy i herbaty, minibar

Usługi dodatkowe

ręczniki, budzenie na życzenie, czujnik dymu, dostęp do kart-kluczy, pościel

Okolica i widok

balkon, widok na basen, widok na morze, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra, kabina prysznicowa

Ten apartament z 1 sypialnią znajduje się w głównym budynku hotelu. Z okien roztacza się widok na ogród, basen i Morze Śródziemne. Udogodnienia obejmują komfortowe łóżko typu queen-size, salon z rozkładaną sofą i toaletę dla gości. Główna sypialnia apartamentu dla nowożeńców obejmuje łazienkę z wanną i oddzielną kabiną prysznicową. Oferta obejmuje ponadto:
– telewizor z płaskim ekranem i dostępem do kanałów satelitarnych,
– bezpłatne WiFi,
– bezpłatny zestaw kosmetyków.

Studio z widokiem na morze

Udogodnienia w pokoju

klimatyzacja, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, dźwiękoszczelność, biurko, sejf, ręczniki przy basenie, kosze na śmieci, sprzęt do prasowania, szafa lub garderoba

Łazienka

szampon, bezpłatny zestaw kosmetyków, wanna, toaleta, prywatna łazienka, wanna lub prysznic, mydło, kapcie, papier toaletowy, szlafrok, suszarka do włosów

Media/Technologia

kanały satelitarne, telewizor z płaskim ekranem, kanały kablowe, telewizor, telefon

Posiłki i napoje

czajnik elektryczny, meble ogrodowe, zestaw do parzenia kawy i herbaty, minibar

Usługi dodatkowe

pościel, dostęp do kart-kluczy, ręczniki, budzenie na życzenie, czujnik dymu

Okolica i widok

widok na morze, widok na basen, widok, balkon

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra

Studio to zostało zaprojektowane i wyposażone dla 2 osób. Trzecia osoba może spać na pojedynczej rozkładanej sofie. W łazience znajduje się wanna. Z balkonu roztacza się widok na Morze Śródziemne. Oferta obejmuje ponadto:
– telewizor z płaskim ekranem i dostępem do kanałów satelitarnych,
– bezpłatne WiFi,
– bezpłatny zestaw kosmetyków.

Pokój typu Superior z widokiem na góry

Udogodnienia w pokoju

sejf, klimatyzacja, dźwiękoszczelność, kosze na śmieci, sprzęt do prasowania, biurko, wieszak na ubrania, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, sofa, ręczniki przy basenie, szafa lub garderoba

Łazienka

szlafrok, bezpłatny zestaw kosmetyków, papier toaletowy, kapcie, prywatna łazienka, wanna, wanna lub prysznic, mydło, szampon, suszarka do włosów, toaleta

Media/Technologia

kanały kablowe, telewizor z płaskim ekranem, telewizor, kanały satelitarne, telefon

Posiłki i napoje

minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, meble ogrodowe, czajnik elektryczny

Usługi dodatkowe

budzenie na życzenie, pościel, czujnik dymu, dostęp do kart-kluczy, ręczniki

Okolica i widok

balkon, widok na góry, widok na punkt orientacyjny, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra

Ten apartament typu suite oferuje 2 zaciszne pokoje, które mogą pomieścić maksymalnie 4 osoby (salon z podwójną rozkładaną sofą i sypialnię z łóżkiem podwójnym). W łazienkach znajduje się wanna. Z balkonu podziwiać można widok na góry Troodos. Udogodnienia obejmują również:
– telewizor z płaskim ekranem i dostępem do kanałów satelitarnych,
– bezpłatne WiFi,
– bezpłatny zestaw kosmetyków.

Pokój typu Superior z bocznym widokiem na morze

Udogodnienia w pokoju

sofa, klimatyzacja, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, sprzęt do prasowania, wieszak na ubrania, sejf, dźwiękoszczelność, biurko, kosze na śmieci, ręczniki przy basenie, szafa lub garderoba

Łazienka

kapcie, szlafrok, bezpłatny zestaw kosmetyków, szampon, toaleta, wanna lub prysznic, papier toaletowy, prywatna łazienka, wanna, mydło, suszarka do włosów

Media/Technologia

telewizor, telewizor z płaskim ekranem, kanały satelitarne, kanały kablowe, telefon

Posiłki i napoje

meble ogrodowe, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, czajnik elektryczny

Usługi dodatkowe

pościel, czujnik dymu, dostęp do kart-kluczy, budzenie na życzenie, ręczniki

Okolica i widok

widok, balkon

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra

Ten pokój przeznaczony jest dla maksymalnie 4 osób i oferuje salon z podwójną rozkładaną sofą oraz sypialnię z łóżkiem podwójnym. Do dyspozycji Gości jest dodatkowa toaleta w części wypoczynkowej, łazienki z wanną lub kabiną prysznicową oraz prywatne balkony z panoramicznym widokiem na okolicę i lazurowe morze. Ponadto obiekt udostępnia:
– telewizor z płaskim ekranem i dostępem do kanałów satelitarnych
– bezpłatne WiFi
– bezpłatny zestaw kosmetyków.

Bungalow typu Deluxe z widokiem na ogród

Udogodnienia w pokoju

część wypoczynkowa, sofa, szafa lub garderoba, sprzęt do prasowania, dźwiękoszczelność, sejf, prywatny basen, ręczniki przy basenie, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, kosze na śmieci, klimatyzacja, biurko, prywatne wejście

Łazienka

bezpłatny zestaw kosmetyków, suszarka do włosów, toaleta, wanna lub prysznic, dodatkowa toaleta, kapcie, mydło, szampon, prysznic, papier toaletowy, szlafrok, dodatkowa łazienka, prywatna łazienka

Media/Technologia

telewizor, telewizor z płaskim ekranem, kanały kablowe, telefon, kanały satelitarne

Posiłki i napoje

zestaw do parzenia kawy i herbaty, minibar, meble ogrodowe, czajnik elektryczny

Usługi dodatkowe

budzenie na życzenie, czujnik dymu, ręczniki, dostęp do kart-kluczy, pościel

Okolica i widok

widok na ogród, taras, patio, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

całość zlokalizowana na parterze, dojazd windą na wyższe piętra, kabina prysznicowa

Apartament Prezydencki

Udogodnienia w pokoju

sprzęt do prasowania, rozkładana sofa, dźwiękoszczelność, część wypoczynkowa, sofa, szafa lub garderoba, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, kosze na śmieci, ręczniki przy basenie, sejf, biurko, klimatyzacja

Łazienka

mydło, dodatkowa łazienka, szlafrok, wanna, wanna lub prysznic, papier toaletowy, bezpłatny zestaw kosmetyków, suszarka do włosów, toaleta, prysznic, dodatkowa toaleta, kapcie, prywatna łazienka, szampon

Media/Technologia

telewizor z płaskim ekranem, kanały satelitarne, telewizor, kanały kablowe, telefon

Posiłki i napoje

minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, meble ogrodowe, czajnik elektryczny

Usługi dodatkowe

czujnik dymu, ręczniki, pościel, budzenie na życzenie, dostęp do kart-kluczy

Okolica i widok

widok na basen, widok na morze, balkon, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

kabina prysznicowa, dojazd windą na wyższe piętra

Pokój typu Premium z panoramicznym widokiem na okolicę

Udogodnienia w pokoju

ręczniki przy basenie, szafa lub garderoba, sprzęt do prasowania, biurko, ogrzewanie, kosze na śmieci, klimatyzacja, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, dźwiękoszczelność, rozkładana sofa, wieszak na ubrania, sejf

Łazienka

odżywka do włosów, wanna lub prysznic, czepek kąpielowy, papier toaletowy, toaleta, szampon, suszarka do włosów, szlafrok, bezpłatny zestaw kosmetyków, prywatna łazienka, mydło, prysznic, kapcie

Media/Technologia

telewizor z płaskim ekranem, telefon, kanały satelitarne, kanały kablowe, telewizor

Posiłki i napoje

minibar, lodówka, zestaw do parzenia kawy i herbaty, meble ogrodowe, czajnik elektryczny

Usługi dodatkowe

pościel, ręczniki, dostęp do kart-kluczy, budzenie na życzenie, ręczniki / pościel (dostępne za dodatkową opłatą), czujnik dymu

Okolica i widok

widok, widok na góry, balkon, widok na punkt orientacyjny

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

kabina prysznicowa, dojazd windą na wyższe piętra

Ten klimatyzowany pokój jest wyposażony w 1 łóżko podwójne lub 2 łóżka pojedyncze, czajnik elektryczny i telewizor z dostępem do kanałów kablowych.

Pokój typu Premium z bocznym panoramicznym widokiem na morze

Udogodnienia w pokoju

klimatyzacja, wieszak na ubrania, ogrzewanie, rozkładana sofa, dźwiękoszczelność, szafa lub garderoba, sprzęt do prasowania, kosze na śmieci, biurko, ręczniki przy basenie, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, sejf

Łazienka

odżywka do włosów, wanna lub prysznic, prywatna łazienka, bezpłatny zestaw kosmetyków, toaleta, czepek kąpielowy, papier toaletowy, suszarka do włosów, szampon, szlafrok, prysznic, kapcie, mydło

Media/Technologia

kanały satelitarne, telewizor z płaskim ekranem, telefon, telewizor, kanały kablowe

Posiłki i napoje

lodówka, meble ogrodowe, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, czajnik elektryczny

Usługi dodatkowe

ręczniki / pościel (dostępne za dodatkową opłatą), czujnik dymu, pościel, ręczniki, budzenie na życzenie, dostęp do kart-kluczy

Okolica i widok

balkon, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra, kabina prysznicowa

Ten dźwiękoszczelny pokój jest wyposażony w 1 łóżko podwójne lu 2 łóżka pojedyncze, klimatyzację i czajnik elektryczny.

Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami

Udogodnienia w pokoju

dźwiękoszczelność, ogrzewanie, sprzęt do prasowania, ręczniki przy basenie, rozkładana sofa, klimatyzacja, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, sejf, kosze na śmieci, biurko, szafa lub garderoba, wieszak na ubrania

Łazienka

wanna lub prysznic, szlafrok, prywatna łazienka, suszarka do włosów, kapcie, toaleta, szampon, mydło, odżywka do włosów, prysznic, bezpłatny zestaw kosmetyków, czepek kąpielowy, papier toaletowy

Media/Technologia

kanały satelitarne, telewizor z płaskim ekranem, kanały kablowe, telefon, telewizor

Posiłki i napoje

czajnik elektryczny, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, meble ogrodowe, lodówka

Usługi dodatkowe

czujnik dymu, ręczniki / pościel (dostępne za dodatkową opłatą), dostęp do kart-kluczy, budzenie na życzenie, pościel, ręczniki

Okolica i widok

widok, balkon, widok na morze

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

kabina prysznicowa, dojazd windą na wyższe piętra

Ten klimatyzowany pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami wyposażony jest w czajnik elektryczny oraz telewizor z dostępem do kanałów satelitarnych.

Studio typu Premium z panoramicznym widokiem na morze

Udogodnienia w pokoju

ogrzewanie, sprzęt do prasowania, sejf, ręczniki przy basenie, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, wieszak na ubrania, szafa lub garderoba, biurko, dźwiękoszczelność, klimatyzacja, rozkładana sofa, kosze na śmieci

Łazienka

wanna lub prysznic, szlafrok, suszarka do włosów, papier toaletowy, czepek kąpielowy, odżywka do włosów, szampon, toaleta, bezpłatny zestaw kosmetyków, mydło, kapcie, prysznic, prywatna łazienka

Media/Technologia

telewizor, kanały satelitarne, telefon, kanały kablowe, telewizor z płaskim ekranem

Posiłki i napoje

czajnik elektryczny, lodówka, meble ogrodowe, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty

Usługi dodatkowe

czujnik dymu, ręczniki / pościel (dostępne za dodatkową opłatą), pościel, dostęp do kart-kluczy, budzenie na życzenie, ręczniki

Okolica i widok

widok, widok na morze, balkon

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

kabina prysznicowa, dojazd windą na wyższe piętra

Jest to dźwiękoszczelne studio z podłogą wyłożoną kafelkami/marmurem. Dla Gości przygotowano szlafrok.

Apartament typu Premium Suite z panoramicznym widokiem na okolicę

Udogodnienia w pokoju

kosze na śmieci, rozkładana sofa, sprzęt do prasowania, sofa, wieszak na ubrania, ręczniki przy basenie, dźwiękoszczelność, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, klimatyzacja, biurko, ogrzewanie, sejf, szafa lub garderoba

Łazienka

prysznic, czepek kąpielowy, toaleta, szlafrok, bezpłatny zestaw kosmetyków, prywatna łazienka, mydło, kapcie, suszarka do włosów, szampon, papier toaletowy, wanna lub prysznic, odżywka do włosów

Media/Technologia

telewizor z płaskim ekranem, telewizor, kanały kablowe, kanały satelitarne, telefon

Posiłki i napoje

meble ogrodowe, czajnik elektryczny, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, lodówka

Usługi dodatkowe

ręczniki / pościel (dostępne za dodatkową opłatą), ręczniki, dostęp do kart-kluczy, pościel, czujnik dymu, budzenie na życzenie

Okolica i widok

widok na punkt orientacyjny, widok na góry, balkon, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

kabina prysznicowa, dojazd windą na wyższe piętra

Ten dźwiękoszczelny apartament jest wyposażony w czajnik elektryczny i klimatyzację.

Apartament typu Premium Suite z panoramicznym bocznym widokiem na morze

Udogodnienia w pokoju

wieszak na ubrania, dźwiękoszczelność, sprzęt do prasowania, szafa lub garderoba, kosze na śmieci, biurko, sejf, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, sofa, ręczniki przy basenie, rozkładana sofa, klimatyzacja, ogrzewanie

Łazienka

prysznic, kapcie, szampon, prywatna łazienka, suszarka do włosów, szlafrok, toaleta, odżywka do włosów, czepek kąpielowy, papier toaletowy, mydło, wanna lub prysznic, bezpłatny zestaw kosmetyków

Media/Technologia

telewizor z płaskim ekranem, kanały satelitarne, kanały kablowe, telewizor, telefon

Posiłki i napoje

minibar, meble ogrodowe, lodówka, czajnik elektryczny, zestaw do parzenia kawy i herbaty

Usługi dodatkowe

czujnik dymu, pościel, ręczniki / pościel (dostępne za dodatkową opłatą), ręczniki, budzenie na życzenie, dostęp do kart-kluczy

Okolica i widok

balkon, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

kabina prysznicowa, dojazd windą na wyższe piętra

Ten klimatyzowany apartament typu suite z widokiem na okolicę wyposażony jest w czajnik elektryczny.

Apartament Prezydencki z panoramicznym widokiem na morze

Udogodnienia w pokoju

sofa, klimatyzacja, kosze na śmieci, ogrzewanie, biurko, wieszak na ubrania, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, część wypoczynkowa, ręczniki przy basenie, dźwiękoszczelność, sejf, szafa lub garderoba, sprzęt do prasowania, rozkładana sofa

Łazienka

czepek kąpielowy, bezpłatny zestaw kosmetyków, toaleta, wanna lub prysznic, dodatkowa łazienka, odżywka do włosów, suszarka do włosów, mydło, prysznic, szampon, papier toaletowy, prywatna łazienka, szlafrok, kapcie, dodatkowa toaleta

Media/Technologia

telefon, telewizor, kanały kablowe, telewizor z płaskim ekranem, kanały satelitarne

Posiłki i napoje

minibar, meble ogrodowe, zestaw do parzenia kawy i herbaty, czajnik elektryczny, lodówka

Usługi dodatkowe

ręczniki, czujnik dymu, ręczniki / pościel (dostępne za dodatkową opłatą), dostęp do kart-kluczy, budzenie na życzenie, pościel

Okolica i widok

widok, balkon, widok na morze

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

kabina prysznicowa, dojazd windą na wyższe piętra

Ten apartament typu suite wyposażony jest w czajnik elektryczny oraz telewizor z dostępem do kanałów kablowych. Dla Gości przygotowano szlafrok.

Pokój typu Deluxe z panoramicznym widokiem na okolicę

Udogodnienia w pokoju

podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, dźwiękoszczelność, kosze na śmieci, szafa lub garderoba, ogrzewanie, wieszak na ubrania, klimatyzacja, rozkładana sofa, sprzęt do prasowania, ręczniki przy basenie, sejf, biurko

Łazienka

suszarka do włosów, prywatna łazienka, papier toaletowy, bezpłatny zestaw kosmetyków, odżywka do włosów, szlafrok, kapcie, szampon, prysznic, mydło, czepek kąpielowy, wanna lub prysznic, toaleta

Media/Technologia

kanały kablowe, kanały satelitarne, telewizor, telefon, telewizor z płaskim ekranem

Posiłki i napoje

lodówka, czajnik elektryczny, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, meble ogrodowe

Usługi dodatkowe

dostęp do salonu biznesowego, czujnik dymu, ręczniki, dostęp do kart-kluczy, pościel, ręczniki / pościel (dostępne za dodatkową opłatą), budzenie na życzenie

Okolica i widok

balkon, widok na góry, widok, widok na punkt orientacyjny

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra, kabina prysznicowa

Ten dźwiękoszczelny pokój jest wyposażony w 1 łóżko podwójne lub 2 łóżka pojedyncze, czajnik elektryczny i telewizor z płaskim ekranem.

Pokój typu Deluxe z bocznym panoramicznym widokiem na morze

Udogodnienia w pokoju

dźwiękoszczelność, ogrzewanie, sprzęt do prasowania, ręczniki przy basenie, wieszak na ubrania, sejf, szafa lub garderoba, klimatyzacja, kosze na śmieci, rozkładana sofa, biurko, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem

Łazienka

mydło, prywatna łazienka, kapcie, szampon, prysznic, wanna lub prysznic, toaleta, bezpłatny zestaw kosmetyków, odżywka do włosów, papier toaletowy, suszarka do włosów, czepek kąpielowy, szlafrok

Media/Technologia

telefon, telewizor z płaskim ekranem, kanały satelitarne, telewizor, kanały kablowe

Posiłki i napoje

meble ogrodowe, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, lodówka, czajnik elektryczny

Usługi dodatkowe

czujnik dymu, dostęp do kart-kluczy, pościel, budzenie na życzenie, dostęp do salonu biznesowego, ręczniki, ręczniki / pościel (dostępne za dodatkową opłatą)

Okolica i widok

balkon, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

kabina prysznicowa, dojazd windą na wyższe piętra

Ten pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami oraz podłogą wyłożoną kafelkami lub marmurem wyposażony jest w telewizor z dostępem do kanałów satelitarnych. Dla Gości przygotowano również szlafrok.

Pokój typu Deluxe z panoramicznym widokiem na morze

Udogodnienia w pokoju

kosze na śmieci, wieszak na ubrania, sejf, sprzęt do prasowania, ogrzewanie, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, klimatyzacja, rozkładana sofa, szafa lub garderoba, biurko, ręczniki przy basenie, dźwiękoszczelność

Łazienka

szlafrok, papier toaletowy, mydło, czepek kąpielowy, suszarka do włosów, szampon, prywatna łazienka, odżywka do włosów, bezpłatny zestaw kosmetyków, prysznic, wanna lub prysznic, toaleta, kapcie

Media/Technologia

telefon, telewizor z płaskim ekranem, kanały satelitarne, telewizor, kanały kablowe

Posiłki i napoje

zestaw do parzenia kawy i herbaty, meble ogrodowe, minibar, lodówka, czajnik elektryczny

Usługi dodatkowe

dostęp do salonu biznesowego, ręczniki / pościel (dostępne za dodatkową opłatą), czujnik dymu, budzenie na życzenie, ręczniki, dostęp do kart-kluczy, pościel

Okolica i widok

widok na morze, balkon, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra, kabina prysznicowa

Pokój ten mieści się na najwyższym piętrze i dysponuje balkonem z widokiem na Morze Śródziemne. Oferta obejmuje:
– telewizor z płaskim ekranem i dostępem do kanałów satelitarnych;
– bezpłatne WiFi;
– bezpłatny zestaw kosmetyków;
– ekspres do kawy.

Apartament typu Studio Deluxe z panoramicznym widokiem na morze

Udogodnienia w pokoju

szafa lub garderoba, ogrzewanie, dźwiękoszczelność, kosze na śmieci, wieszak na ubrania, ręczniki przy basenie, rozkładana sofa, sprzęt do prasowania, biurko, klimatyzacja, sejf, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem

Łazienka

prysznic, szlafrok, wanna lub prysznic, kapcie, toaleta, odżywka do włosów, papier toaletowy, suszarka do włosów, mydło, bezpłatny zestaw kosmetyków, czepek kąpielowy, szampon, prywatna łazienka

Media/Technologia

kanały satelitarne, kanały kablowe, telewizor, telewizor z płaskim ekranem, telefon

Posiłki i napoje

minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, lodówka, czajnik elektryczny, meble ogrodowe

Usługi dodatkowe

budzenie na życzenie, dostęp do salonu biznesowego, czujnik dymu, ręczniki, pościel, ręczniki / pościel (dostępne za dodatkową opłatą), dostęp do kart-kluczy

Okolica i widok

widok, widok na morze, balkon

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

dojazd windą na wyższe piętra, kabina prysznicowa

To dźwiękoszczelne studio jest wyposażone w klimatyzację i czajnik elektryczny.

Apartament typu Deluxe Suite z panoramicznym widokiem na okolicę

Udogodnienia w pokoju

sejf, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, sprzęt do prasowania, klimatyzacja, rozkładana sofa, ręczniki przy basenie, dźwiękoszczelność, sofa, ogrzewanie, kosze na śmieci, szafa lub garderoba, biurko, wieszak na ubrania

Łazienka

toaleta, szlafrok, prysznic, czepek kąpielowy, prywatna łazienka, szampon, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, bezpłatny zestaw kosmetyków, mydło, papier toaletowy, odżywka do włosów, kapcie

Media/Technologia

telewizor, telefon, kanały satelitarne, kanały kablowe, telewizor z płaskim ekranem

Posiłki i napoje

zestaw do parzenia kawy i herbaty, meble ogrodowe, czajnik elektryczny, lodówka, minibar

Usługi dodatkowe

ręczniki / pościel (dostępne za dodatkową opłatą), pościel, ręczniki, czujnik dymu, dostęp do kart-kluczy, budzenie na życzenie, dostęp do salonu biznesowego

Okolica i widok

widok, widok na góry, widok na punkt orientacyjny, balkon

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

kabina prysznicowa, dojazd windą na wyższe piętra

Ten dźwiękoszczelny apartament z widokiem na okolicę jest wyposażony w czajnik elektryczny.

Apartament typu Deluxe Suite z bocznym panoramicznym widokiem na morze

Udogodnienia w pokoju

sejf, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, szafa lub garderoba, rozkładana sofa, wieszak na ubrania, ogrzewanie, sofa, klimatyzacja, biurko, kosze na śmieci, sprzęt do prasowania, dźwiękoszczelność, ręczniki przy basenie

Łazienka

bezpłatny zestaw kosmetyków, papier toaletowy, mydło, czepek kąpielowy, szampon, odżywka do włosów, kapcie, suszarka do włosów, prysznic, toaleta, szlafrok, prywatna łazienka, wanna lub prysznic

Media/Technologia

kanały satelitarne, kanały kablowe, telewizor, telewizor z płaskim ekranem, telefon

Posiłki i napoje

czajnik elektryczny, minibar, lodówka, meble ogrodowe, zestaw do parzenia kawy i herbaty

Usługi dodatkowe

ręczniki, budzenie na życzenie, dostęp do kart-kluczy, dostęp do salonu biznesowego, pościel, czujnik dymu, ręczniki / pościel (dostępne za dodatkową opłatą)

Okolica i widok

balkon, widok

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

kabina prysznicowa, dojazd windą na wyższe piętra

Ten klimatyzowany apartament z podłogą wyłożoną kafelkami/marmurem jest wyposażony w czajnik elektryczny.

Apartament Prezydencki typu Deluxe z panoramicznym widokiem na morze

Udogodnienia w pokoju

kosze na śmieci, sprzęt do prasowania, rozkładana sofa, podłoga wyłożona kafelkami lub marmurem, ogrzewanie, szafa lub garderoba, biurko, sofa, sejf, dźwiękoszczelność, wieszak na ubrania, ręczniki przy basenie, klimatyzacja, część wypoczynkowa

Łazienka

czepek kąpielowy, toaleta, szlafrok, papier toaletowy, wanna lub prysznic, dodatkowa łazienka, dodatkowa toaleta, prysznic, szampon, suszarka do włosów, odżywka do włosów, bezpłatny zestaw kosmetyków, kapcie, prywatna łazienka, mydło

Media/Technologia

kanały kablowe, telewizor z płaskim ekranem, telewizor, telefon, kanały satelitarne

Posiłki i napoje

minibar, lodówka, zestaw do parzenia kawy i herbaty, czajnik elektryczny, meble ogrodowe

Usługi dodatkowe

czujnik dymu, dostęp do kart-kluczy, ręczniki, budzenie na życzenie, ręczniki / pościel (dostępne za dodatkową opłatą), dostęp do salonu biznesowego, pościel

Okolica i widok

widok, widok na morze, balkon

Udogodnienia dla niepełnosprawnych

kabina prysznicowa, dojazd windą na wyższe piętra

Ten klimatyzowany apartament typu suite wyposażony jest w telewizor z płaskim ekranem. Dla Gości przygotowano również szlafrok.

Po dokonaniu rezerwacji wszystkie dane kontaktowe hotelu, takie jak numer telefonu oraz adres mailowy, dostępne są w potwierdzeniu rezerwacji online, e-mailu z potwierdzeniem rezerwacji.

Udogodnienia w obiekcie Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

Ogólne

prywatny parking, parking, WiFi dostępne w całym obiekcie, parking na miejscu, bezpłatny parking

Rekreacja

nurkowanie, zaplecze do sportów wodnych (na miejscu), squash, tenis stołowy, jazda na rowerze, nurkowanie z rurką, kort tenisowy, rzutki, pole golfowe (w promieniu 3 km)

Usługi

bezpłatne WiFi, WiFi, dostęp do Internetu

Posiłki i napoje

bar, bar przekąskowy, specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie), restauracja, obsługa pokoju

Basen i odnowa biologiczna

wanna z hydromasażem / jacuzzi, kryty basen, masaż, odkryty basen, centrum fitness, kryty basen (czynny w sezonie), lokalizacja przy samej plaży, odkryty basen (czynny w sezonie), sauna, prywatna plaża, spa i centrum odnowy biologicznej

Transport

wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata), parking dla osób niepełnosprawnych, parking strzeżony, wypożyczalnia samochodów

Usługi recepcji

prasa, sejf, usługi konsjerża, bankomat na terenie obiektu, całodobowa recepcja, wymiana walut, przechowalnia bagażu

Pomieszczenia ogólnodostępne

taras słoneczny, taras, ogród, wspólny salon / sala TV

Usługi dla rodzin i oferta rozrywkowa

wieczorne rozrywki, karaoke, klub nocny / DJ, zespół animatorów

Usługi sprzątania

codzienne sprzątanie, pralnia, pralnia chemiczna

Zaplecze biznesowe

zaplecze bankietowe / konferencyjne, faks / ksero

Sklepy

sklep z upominkami, sklep na miejscu, sklepy na miejscu

Różne

pokoje dla niepalących, usługi dla VIP-ów, tylko dla dorosłych, klimatyzacja, zakaz palenia obowiązuje we wszystkich pomieszczeniach ogólnodostępnych i prywatnych, winda, ogrzewanie, pokoje dźwiękoszczelne, apartament dla nowożeńców

Internet

Bezpłatne WiFi! Wi-Fi jest dostępne w całym obiekcie i jest bezpłatne.

Parking

Bezpłatny parking! Bezpłatny parking prywatny jest dostępny na miejscu (nie jest konieczna rezerwacja).

Zasady działalności obiektu Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

Zameldowanie

od 14:00

Wymeldowanie

do 12:00

Dzieci i dodatkowe łóżka

Obiekt akceptuje obecność dzieci powyżej lat 16.
Maksymalna liczba dodatkowych łóżek w pokoju to 1.

Zwierzęta

Zwierzęta nie są akceptowane.

Podczas pobytu zapłacisz przy pomocy

Personel mówi w nastepujących językach:

         

Sposoby kontaktu

☎ telefon
@ E-mail

Najnowsze opinie o obiekcie Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

    Wszystkie recenzje (1)   opinie w języku: PL
    A
    • Amanda

    • Rodzina ze starszymi dziećmi
    • Polska
    • Zwiedzanie
    4,9 /5

    2018-10

    Obsługa była pomocna i miła. Jedzenie było urozmaicone i świeże. Pokój był gustownie urządzony, wygląd identyczny jak na zdjęciach. Hotel znajduje się w odległości około 2 km od centrum Pafos ale w ciągu 10 minut nad brzegiem morza można było dojechać rowerem. W hotelu wypożyczalnia rowerów:).

    Pomocna?

    tak

    Apartament Prezydencki

    Udogodnienia

    5.0

Opinie i oceny umieszczone w niniejszej witrynie internetowej wyrażają subiektywne poglądy klientów oraz dostawców i nie przedstawiają stanowiska ehotelsreviews.com.
Opinie te niekoniecznie są zbieżne z opinią firmy ehotelsreviews.com o hotelu.

Dodaj opinię – Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

Twoje doświadczenia bardzo pomagają innym podróżnym. Oceń w skali od 1-5 wyposażenie z którego skorzystałeś podczas pobytu w hotelu Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa oraz wyraź swoją opinię. Twoja opinia jest ważna!

Dziękujemy, że podzieliłeś/aś się swoimi doświadczeniami.

Udogodnienia w obiekcie Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

Ogólne

prywatny parking
parking
WiFi dostępne w całym obiekcie
parking na miejscu
bezpłatny parking

Rekreacja

nurkowanie
zaplecze do sportów wodnych (na miejscu)
squash
tenis stołowy
jazda na rowerze
nurkowanie z rurką
kort tenisowy
rzutki
pole golfowe (w promieniu 3 km)

Usługi

bezpłatne WiFi
WiFi
dostęp do Internetu

Posiłki i napoje

bar
bar przekąskowy
specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
restauracja
obsługa pokoju

Basen i odnowa biologiczna

wanna z hydromasażem / jacuzzi
kryty basen
masaż
odkryty basen
centrum fitness
kryty basen (czynny w sezonie)
lokalizacja przy samej plaży
odkryty basen (czynny w sezonie)
sauna
prywatna plaża
spa i centrum odnowy biologicznej

Transport

wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
parking dla osób niepełnosprawnych
parking strzeżony
wypożyczalnia samochodów

Usługi dla rodzin i oferta rozrywkowa

wieczorne rozrywki
karaoke
klub nocny / DJ
zespół animatorów

Usługi sprzątania

codzienne sprzątanie
pralnia
pralnia chemiczna

Ogólna ocena pokoju w obiekcie Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa *

    Jakość pokoju i komfort
    Czystość
    Udogodnienia
    Stosunek jakości do ceny
    Uprzejmość i kompetencje personelu

Podsumuj swoją opinię jednym zdaniem

Jak oceniasz swój pobyt w Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa? *

Dane charakteryzujące Twój pobyt w hotelu Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa

To pole jest wymagane.

Dodanie opinii nie wymaga zalogowania, ale dbając o zachowanie wysokiego poziomu prezentowanych treści, Państwa opinia pojawi się na stronie po zatwierdzeniu przez moderatora. Ma to na celu zabezpieczenie przed pojawianiem się tekstów zawierających wulgarne określenia, spam, bądź niezwiązane z danym obiektem.

Pola oznaczone * są obowiązkowe.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Zobacz ten hotel na mapie
Pokaż wszystkie opinie
Dodaj opinię
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej