Pattaya South — hotele

Zdjęcia hotelu: Asia Pattaya Hotel, Pattaya South
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 465 opinii
Hotel
  • 352 Moo 12, Pratamnak Road, Nongprue, Cholburi 20150 Pattaya South - pokaż na mapie

Obsługa była bardzo miła. Dobry basen. Do plaży zejście bezpośrednio z hotelu. Blisko od małego sklepiku. W pokoju było czysto. Idealnie położenie dla plażowiczów..

37arkadiusz, 2020-01-10
  • Cechy hotelu Asia Pattaya Hotel
  • fitness
  • faks / ksero
  • czujnik dymu
  • parking
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na ogród
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Sun Xclusive, Pattaya South
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 185 opinii
Hotel
  • 358/27 Moo 10, Thap Praya Rd., South Pattaya, Banglamung, Chonburi 20260 Pattaya South - pokaż na mapie

Doskonała lokalizacja, w pobliżu centrum miasta, było cicho i spokojnie, wszystko co potrzebne było w zasięgu ręki, blisko od ulicy Walking Street. Fajny basen na dachu. Bezpłatna kawa, herbata i woda. Niestety czystość w łazience i w pokoju pozostawiała wiele do życzenia. Trochę daleko od plaży.

Marlena W., 2017-10-10
  • Cechy hotelu The Sun Xclusive
  • bar
  • system alarmowy
  • gaśnice
  • odkryty basen (czynny przez cały rok)
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój jednoosobowy typu Executive
Pokój Dwuosobowy typu Executive
Zobacz wszystkie pokoje The Sun Xclusive

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mosaik Apartment, Pattaya South
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 286 opinii
Aparthotele
  • 20/57 Moo 10 Nongprue Banglamung Chonburi 20150 Pattaya South - pokaż na mapie

Hotel znajduje się na spokojnej ulicy, blisko od centrum, na pieszo można było dotrzeć do głównych atrakcji i sklepów, naprzeciwko dużego centrum handlowego. Pokój był przestronny, bardzo wygodne łóżko. Personel był przyjazny i pomocny. Wi-Fi było słabe w moim pokoju, personel nie mówi po angielsku, trudno było się porozumieć, ma windy, czystość pokoju pozostawia wiele do życzenia.

30Maria, 2015-08-20
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Mosaik Apartment
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • klimatyzacja
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament typu studio
od 22,1 US$
Apartament
Apartament
Apartament z 2 sypialniami
+
Rodzinny apartament typu Suite
+
Zobacz wszystkie pokoje Mosaik Apartment

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Best Corner Pattaya, Pattaya South
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 100 opinii
Pensjonaty
  • 109/27-28 M.10 Nongprue, Banglamung 20150 Pattaya South - pokaż na mapie

Personel był przyjazny z dobrą obsługą. Idealna lokalizacja, około 5 minut do Walking Street i od plaży, w pobliżu wiele miejsc z jedzeniem. Pokój był wyposażony w lodówkę, telewizor i klimatyzator, pokój był całkowicie satysfakcjonujący. Na parterze znajduje się kawiarnia, która działa przez całą dobę, ceny były dość rozsądne. Brak ciepłej wody, nie ma windy.

Eliza, 2015-06-16
  • Cechy hotelu Best Corner Pattaya
  • opcje śniadaniowe
  • dostęp do Internetu
  • klimatyzacja
  • całodobowa recepcja
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 19,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Tara Court Hotel, Pattaya South
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 170 opinii
Hotel
  • 338/109 Moo12, Soi 5, Pratumnak Road 20150 Pattaya South - pokaż na mapie

Personel był bardzo profesjonalny i przyjazny z doskonałą obsługą. Przyjemna i spokojna lokalizacja, wystarczająco blisko od wszystkiego. Pokój był ładny i duży. Dobra restauracja w hotelu. Mało skuteczna klimatyzacja, nieprzyjemny zapach wilgoci pościeli.

Victoria , 2015-04-23
  • Cechy hotelu Tara Court Hotel
  • opcje śniadaniowe
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • transfer na lotnisko
  • całodobowa ochrona
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Studio
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 2 sypialniami
+
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 51,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Tara Court Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Royal Cliff Beach Hotel, Pattaya South
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 562 opinii
Hotel
  • 353 Phra Tamnuk Road, South Pattaya, Banglamung, Chonburi 20150 Pattaya South - pokaż na mapie

Apartament był mały ale przyjemny z pięknym widokiem na morze. Dobra lokalizacja, w pobliżu ładnej prywatnej plaży i dobrych restauracji. Śniadania były dobre i posiłki w restauracji również były bardzo dobre. Był problem z językiem angielskim, niestety nie wszyscy mówią po angielsku, zbyt słaba izolacja akustyczna między pomieszczeniami, słychać było rozmowy w pokoju obok.

Cyryl, 2014-05-21
  • Cechy hotelu Royal Cliff Beach Hotel
  • zajęcia jogi
  • monitoring wokół obiektu
  • faks / ksero
  • masaż
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite
od 109,3 US$
Pokój typu Mini Suite Plus z widokiem na morze
Tematyczny Apartament typu Suite z 1 sypialnią
Apartament typu Theme Suite z 2 sypialniami
+
Pokój typu Deluxe z Widokiem na Ocean
Zobacz wszystkie pokoje Royal Cliff Beach Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Sugar Hut Resort & Restaurant, Pattaya South
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 18 opinii
Ośrodek wypoczynkowy
  • 391/18 Moo 10, Tapphaya Road, Pattaya City, Chonburi 20250 Pattaya South - pokaż na mapie

Samo miejsce położenia było dla nas wprost niesamowite, bo w środku tropikalnej roślinności i drzew. Domek w którym zamieszkaliśmy był w prawdziwym tajskim stylu, tak innego niż u nas. Było to bardzo spokojne i dobre miejsce do odpoczynku i relaksu, w tak pięknym otoczeniu przyrody.Byliśmy tylko niezadowoleni z chaotycznego wydawania śniadania!

Samuel , 2013-03-01
  • Cechy hotelu Sugar Hut Resort & Restaurant
  • spa i centrum odnowy biologicznej
  • pokoje dla niepalących
  • miejsce na ognisko
  • restauracja
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Willa z 1 sypialnią
od 115,7 US$
Willa z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Royale Grand Villa, Pattaya South
3,9 /5
Bardzo dobry
Całkowita ocena hotelu
Wille
  • 503/11 Pratumank Soi 2, Nongprue, Banglamung, Chonburi 20150 Pattaya South - pokaż na mapie
  • Cechy hotelu Royale Grand Villa
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • parking
  • bezpłatny parking
  • odkryty basen (czynny przez cały rok)
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Willa z 4 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Water Park by MyPattayaStay, Pattaya South
3,4 /5
Dobry
Ocena na podstawie 135 opinii
Apartament
  • 389/953 Moo 12, Soi Pratumnuk 6, Nongprue, Banglamung, Chonburi 20150 Pattaya South - pokaż na mapie

Obiekt Water Park by MyPattayaStay położony jest 2,1 km od plaży Pattaya i oferuje odkryty basen, centrum fitness oraz klimatyzowane pokoje z balkonem i bezpłatnym WiFi.

  • Cechy hotelu Water Park by MyPattayaStay
  • dostęp do Internetu
  • Basen
  • parking na miejscu
  • taras słoneczny
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z balkonem
Studio z balkonem
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
Apartament z balkonem
Apartament z balkonem
Apartament z balkonem
Apartament z balkonem
Apartament z balkonem
Apartament z balkonem
Apartament z balkonem
Apartament z balkonem
Apartament typu studio
od 14,0 US$
Apartament typu studio
od 14,1 US$
Apartament typu studio
od 13,5 US$
Apartament typu studio
Apartament typu studio
od 14,1 US$
Zobacz wszystkie pokoje Water Park by MyPattayaStay

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Treetops Condo by WTP, Pattaya South
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 7 opinii
Apartament
  • Unit 1215-1216, 12th floor, Thappraya Road, Banglamung, Chonburi 20150 Pattaya South - pokaż na mapie
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Treetops Condo by WTP
  • WiFi
  • transfer lotniskowy
  • basen
  • parking na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
od 43,4 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Pattaya South, Tajlandia

Witaj w mieście Pattaya South. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 330 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Pattaya South. Zarezerwuj w najniższej cenie! Pattaya South → Ośrodki wypoczynkowe Pattaya South, Hotele, Aparthotele Pattaya South, Zajazdy, Hostele Pattaya South. Tanie noclegi • Noclegi Pattaya South — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Pattaya South! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej