Seminyak — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Seminyak

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Seminyak) - GPS: -8.69458736976584, 115.168176428779
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Seminyak

Miasta w pobliżu – Seminyak

Najpopularniejsze miasta: Indonezja

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Nipuri Resort Seminyak, Seminyak
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 600 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

+ Ładny zadbany teren, blisko od morza.
+ Ładny basen.
+ Pokój był bardzo przestronny.
+ Pod prysznicem była gorąca woda.
+ Śniadanie było dobre i obfite.
+ Klimatyzator.
- w toalecie okropny zapach z kanalizacji.
- Na łóżku były plamy.

Lidia, 2020-03-16
  • Cechy hotelu Nipuri Resort Seminyak
  • basen z widokiem
  • obsługa pokoju
  • pralnia
  • parking
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Studio z 1 sypialnią
Apartament typu Studio z 2 sypialniami
+
Rodzinny apartament typu Suite
+
Zobacz wszystkie pokoje Nipuri Resort Seminyak

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Sleepwell Seminyak, Seminyak
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 579 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Personel był bardzo przyjazny : Dobra lokalizacja : w spokojnej okolicy w Seminyak : w pobliżu znajduje się aleja z wieloma sklepami i kilkoma dobrymi miejscami gdzie można było zjeść śniadanie : Przyjazny personel.

- Pokój był prosty - Słaby interenet - Klimatyzacja skierowana bezpośrednio na łóżku, można było się rozchorować..

Ina T., 2020-02-14
  • Cechy hotelu Sleepwell Seminyak
  • transfer lotniskowy
  • klimatyzacja
  • dostęp do Internetu
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
Pokój typu Deluxe

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Zita, Seminyak
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 18 opinii
Wille

Przytulny i czysty obiekt z basenem. Świetna lokalizacja, w odległości łatwego spaceru od ulicy Oberoi w Seminyak i restauracji. Fajny i czysty basen. Przyjażni właściciele. Jedynym minusem był hałas z ulicy:(.

Sylwia J., 2018-08-01
  • Cechy hotelu Villa Zita
  • pralnia
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • bezpłatny parking
  • ogród
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Willa z 1 sypialnią

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Studio, Seminyak
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 144 opinii
Kompleksy wypoczynkowe

Pokój jest duży i przestronny. Przyjazny personel. Ładny basen. Dostępna była bezpłatna wypożyczalnia rowerów. Oferowany bezpłatny transfer do Seminyak.
- Wi-Fi było dostępne ale tylko w niektórych miejscach, w recepcji, w pokoju internet był bardzo słaby. Bardzo słabe śniadanie. Dość daleko od plaży i centrum miasta.

Iga, 2018-01-17
  • Cechy hotelu The Studio
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • transfer lotniskowy
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • usługa prasowania
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Hotele biznesowe
Willa z 1 sypialnią
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ramada Encore by Wyndham Bali Seminyak, Seminyak
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2613 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Personel był miły i pomocny. Posiłki były smaczne. Pokój był przyjemny, łóżko było bardzo wygodne. Duży basen. Hotel oferuje bezpłatny transport do ulicy Raya Seminyak lub do Kuta.

Bardzo słabe ciśnienie wody pod prysznicem. Pokój mógłby być trochę lepiej posprzątany.

Wiktor, 2017-12-15
  • Cechy hotelu Ramada Encore by Wyndham Bali Seminyak
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • faks / ksero
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • część przeznaczona dla palących
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na basen
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i dostępem do basenu
Pokój rodzinny z balkonem
+
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami – przy basenie
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami oraz 2 małymi piwami w cenie
Oferta specjalna - Pokój dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na basen i pakietem dla nowożeńców,
Pokój typu Executive Deluxe z widokiem na basen
Pokój typu Deluxe z dostępem do spa
Pokój typu Deluxe ze spa i widokiem na basen
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i usługą prania
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami z widokiem na basen i usługą pralni
Pokój Rodzinny z dostępem do basenu
+
Zobacz wszystkie pokoje Ramada Encore by Wyndham Bali Seminyak

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Light Exclusive Villas and SPA, Seminyak
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 227 opinii
Wille

Willa była niesamowita z prywatnym basenem. Personel był bardzo pomocny:) Niesamowita kultura balijskia i gościnność. Kolacje w piątek w nocy w hotelowej restauracji z muzyką na żywo były po prostu niesamowite, bardzo dobrze grał zespół! Obiekt położony jest w pobliżu centrum Seminyak, około 10 min spacerem. NIC.

Marta, 2017-11-30
  • Cechy hotelu The Light Exclusive Villas and SPA
  • ogród
  • Pojemniki na śniadanie na wynos
  • Maseczki dla gości
  • całodobowa recepcja
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Willa z 1 sypialnią i prywatnym basenem
Willa z 2 sypialniami i prywatnym basenem
+
Willa z 3 sypialniami i prywatnym basenem
+
Willa z 4 sypialniami i prywatnym basenem
+
Willa
Willa
Zobacz wszystkie pokoje The Light Exclusive Villas and SPA

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bali Aroma Exclusive Villas, Seminyak
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 595 opinii
Wille

Zakwaterowanie było dobre. Dobre położenie obiektu, w pobliżu plaży i w przybliżeniu 20 minut spacerem od centrum Seminyak, wystarczająco blisko od sklepów i restauracji. Personel był miły i pomocny, wszyscy byli bardzo gościnni. Ogólnie było to przyjemne miejsce do wypoczynku. Piękne ogrody i piękny prywatny basen i główny basen. Brak bezpłatnego transportu na lotnisko.

Inga, 2017-11-22
  • Cechy hotelu Bali Aroma Exclusive Villas
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • taras
  • obiady na wynos
  • odkryty basen (czynny przez cały rok)
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Willa z 1 sypialnią i prywatnym basenem
Willa z 2 sypialniami i prywatnym basenem
+
Willa z 3 sypialniami i prywatnym basenem
+
Oferta specjalna – Pakiet dla Nowożeńców – Willa z 1 sypialnią
Willa typu Executive z 1 sypialnią i prywatnym basenem
Willa typu Executive z 2 sypialniami i prywatnym basenem
+
Zobacz wszystkie pokoje Bali Aroma Exclusive Villas

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: OYO 2854 COZY B&B Seminyak, Seminyak
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 70 opinii
Hotel

+ Dobra kokalizacja, mniej więcej 15 minut spacerem od plaży, w centrum Seminyak, w odległości
3-minutowego spaceru od ulicy handlowej.
+ W sąsiedztwie wielu restauracji i sklepów.
+ Pokój był prosty ale w porządku.
+ Dobry i skuteczny klimatyzator.
- Kiepskie śniadanie.
- Brak okna w pokoju.
- Hałas w nocy z korytarza.

Mariusz, 2017-11-10
  • Cechy hotelu OYO 2854 COZY B&B Seminyak
  • Hotele designerskie
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Maison at C Boutique Hotel & Spa Seminyak, Seminyak
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 496 opinii
Hotel

Pokój był dobrej wielkości, wygodne łóżko. Dobry basen. Hotel położony jest na cichej ulicy z dala od ruchliwej głównej drogi, plaża w odległości krótkiego spaceru, łatwo było dojść do wszystkiego. Dobre śniadanie. Pomocny personel. Czystość w pokoju a zwłaszcza w łazience mogłaby być trochę lepsza..

Maja, 2017-10-24
  • Cechy hotelu Maison at C Boutique Hotel & Spa Seminyak
  • zespół animatorów
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • centrum fitness
  • odkryty basen (czynny przez cały rok)
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Superior
Pokój typu Deluxe
Willa z prywatnym basenem
Pokój typu Deluxe z widokiem na ogród
Apartament z basenem
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Maison at C Boutique Hotel & Spa Seminyak

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kusuma Resort, Seminyak
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 318 opinii
Hotel

Miły personel. Pokój był dobrej wielkości z bezpośrednim dostępem do dużego basenu. Śniadanie było z dobrym wyborem i wystarczające. Kusuma Resort jest centralnie położony ale na cichej, bocznej ulicy, niedaleko od plaży, około 200 m od ulicy handlowej z restauracjami i sklepami. Zadbany ogród z niewielkim basenem. Przyjemne otoczenie. Zbyt mało parasoli przy basenie i nie wystarczająco dużo leżaków.

Ewa, 2017-10-06
  • Cechy hotelu Kusuma Resort
  • restauracja
  • odkryty basen (czynny przez cały rok)
  • dostęp do Internetu
  • ogród
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój rodzinny typu Deluxe
+
Bungalow typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje Kusuma Resort

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: IZE Seminyak, Seminyak
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 569 opinii
Hotel
  • Jalan Kayu Aya No. 68, Oberoi - Laksamana, Seminyak 80361 Seminyak - pokaż na mapie

Pokój był wygodny i czysty. Personel był bardzo przyjazny. Ładny basen. Dostępny bezpłatny bezprzewodowy dostęp do internetu. Bezpłatne napoje bezalkoholowe w mini barze. Oferowany bezpłatny transport na lotnisko. W pobliżu znajduje się wiele restauracji. Dość hałaśliwe ulice wokół hotelu. Dość daleko od plaży.

Weronika, 2017-09-27
  • Cechy hotelu IZE Seminyak
  • biuro informacji turystycznej
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • klimatyzacja
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój dwuosobowy z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi Deluxe z bezpośrednim dostępem do basenu
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z wanną z hydromasażem
Pokój Dwuosobowy typu Club
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Połączone pokoje typu Deluxe – pokój z 1 łóżkiem podwójnym i pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
+
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi i wanną z hydromasażem
Zobacz wszystkie pokoje IZE Seminyak

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: favehotel Sunset Seminyak, Seminyak
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 265 opinii
Hotel

Dobry, tani hotel, znajduje się w odległości 10 minut spacerem od centrum Seminyak. Śniadanie jak na niedrogi hotel było zaskakująco dobre. Pokój czysty. Całkiem dobrze działało Wi-Fi. Bardzo przyjazny personel i wspaniała obsługa. Plusem byłaby mała lodówka w pokoju. Trochę daleko od morza.

49ina, 2017-08-25
  • Cechy hotelu favehotel Sunset Seminyak
  • parking na miejscu
  • przechowalnia bagażu
  • codzienne sprzątanie
  • część przeznaczona dla palących
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Suite
Rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje favehotel Sunset Seminyak

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: ibis Budget Bali Seminyak, Seminyak
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 978 opinii
Hotel

Zakwaterowanie było dosyć czyste, było wszystko co potrzebne na jedną noc. Łóżko było bardzo wygodne. Przyjazna i pomocna obsługa. Doskonała lokalizacja, tuż obok wielu barów i restauracji w Seminyak, w odległości krótkiego spaceru od plaży. Śniadanie było dobre, w tym tradycyjne potrawy. Niestety sygnał Wi-Fi nie docierał do pokoju, hałas z zewnątrz i od innych gości.

Jagna, 2017-08-15
  • Cechy hotelu ibis Budget Bali Seminyak
  • przechowalnia bagażu
  • transfer lotniskowy
  • basen
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Classic

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Vansari Hotel, Seminyak
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 542 opinii
Hotel

Personel był miły i uprzejmy. Jest to mały hotel położony blisko od plaży i sklepów, w okolicy dobre restauracje, około 25 minut od pięknej i czystej plaży Seminyak. Ładny basen. Pokój był dość mały ale w sumie wystarczający, Wi-Fi było powolne i nie zawsze dostępne.

M. Iwona , 2017-06-15
  • Cechy hotelu Vansari Hotel
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • odkryty basen
  • lekcje gotowania
  • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Puri Madawi, Seminyak
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 466 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Piękne otoczenie i w spokojnej okolicy, zaledwie 5 minut spacerem od plaży i tylko 10 minut spacerem od restauracji i sklepów. Personel był bardzo przyjazny. Basen mógłby być trochę czystszy.

pola86, 2017-05-31
  • Cechy hotelu Hotel Puri Madawi
  • apartament dla nowożeńców
  • dostęp do Internetu
  • lekcje gotowania
  • prasa
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Bungalow
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Jineng Villas by Ekosistem, Seminyak
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 118 opinii
Wille

Personel był bardzo pomocny. Oferowany bezpłatny transfer z hotelu w dowolne miejsce w dzielnicy Seminyak przez cały okres pobytu. Willa była komfortowa i dobrze wyposażona, Wi-Fi z dobrym i stabilnym sygnałem, chociaż za każdym razem trzeba było się logować. Willa była oazą spokoju pomimo głośnego otoczenia, do plaży około 1,5 km bardzo ruchliwymi ulicami.

Aleks I., 2016-12-16
  • Cechy hotelu The Jineng Villas by Ekosistem
  • odkryty basen
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • całodobowa recepcja
  • gaśnice
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Willa z 1 sypialnią, basenem i bezpłatnymi usługami
Willa z 2 sypialniami, basenem i bezpłatnymi udogodnieniami
+
Willa z 1 sypialnią i prywatnym basenem
Willa z 2 sypialniami i prywatnym basenem
Zobacz wszystkie pokoje The Jineng Villas by Ekosistem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Grand Balisani Suites, Seminyak
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1321 opinii
Ośrodek wypoczynkowy
  • Jl. Batubelig Beach, Seminyak-Petitenget, Bali 80361 Seminyak - pokaż na mapie

Mieliśmy pokój z wspaniałym widokiem na ocean, wygodne łóżko, dobry prysznic. Bardzo fajny basen z barem. Dobre śniadanie, zwłaszcza pyszne toasty francuskie. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Dobre położenie, bardzo blisko od plaży i w odległości krótkiego spaceru od najlepszych miejsc w okolicy. Słabe Wi-Fi, w zasadzie w ogóle nie działało, niezbyt dobre jedzenie w restauracji.

Kaja G., 2016-10-15
  • Cechy hotelu Grand Balisani Suites
  • część przeznaczona dla palących
  • nurkowanie z rurką
  • sauna
  • sejf
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na ogród
Apartament typu Suite z ogrodem
Willa typu Sani z 1 sypialnią i prywatnym basenem
+
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Apartament typu Suite
+
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Grand Balisani Suites

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Seminyak Beach Resort & Spa, Seminyak
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 528 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Personel był przyjazny i pomocny z bardzo dobrą obsługą. Dobre śniadania. Pokój był cichy, bardzo wygodne łóżka. Dogodne położenie w północnej części Seminyak, w odległości spaceru od wielu sklepów, kawiarni i restauracji, w pobliżu supermarketu. Świetny basen przy plaży. Dla nas było to bardzo przyjemne doświadczenie.

93liwia, 2016-05-10
  • Cechy hotelu The Seminyak Beach Resort & Spa
  • system alarmowy
  • apartament dla nowożeńców
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami – skrzydło Beach
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Willa z 1 sypialnią, widokiem na ogród i prywatnym basenem
Willa z 1 sypialnią, widokiem na ocean i prywatnym basenem
Apartament typu Suite – od strony oceanu
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Suite
Willa
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje The Seminyak Beach Resort & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Oberoi Beach Resort, Bali, Seminyak
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 171 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Hotel jest bardzo ładnym obiektem, usytuowany tuż przy plaży z dużą ilością zieleni, w odległości krótkiego spaceru od restauracji i sklepów. Personel był zawsze bardzo miły i pomocny. Pokój był bardzo ładny i czysty. Bardzo ładny ogród i basen. Śniadanie powinno być wliczone w cenę pokoju, ponieważ jest to dość drogie miejsce na pobyt! w Seminyak są małe, dobre piekarnie, gdzie wszystko było świeże, można było z nich korzystać.

nataniel79, 2015-11-21
  • Cechy hotelu The Oberoi Beach Resort, Bali
  • pokoje dla niepalących
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • biuro informacji turystycznej
  • dostęp do Internetu
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin z werandą i widokiem na ogród
+
Willa typu Luxury z widokiem na ogród
+
Willa
+
Willa typu Luxury z basenem i widokiem na ogród
+
Luksusowa Willa z widokiem na ocean
+
Luksusowa Willa z basenem i częściowym widokiem na morze
+
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Lanai z częściowym widokiem na ocean
+
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Willa
Willa
Willa
Zobacz wszystkie pokoje The Oberoi Beach Resort, Bali

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kresna Suites By Villa Kresna, Seminyak
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1152 opinii
Hotel

Świetne, zwłaszcza miejsce położenia, zaledwie kilka minut spacerem od plaży i 10 minut spacerem do Seminyak, w cichej okolicy, mały market znajduje się tuż za rogiem. Pokój i łazienka były czyste i ładne. Przyjazny i pomocny personel, mieliśmy przyjazne powitanie. Bardzo ładny basen. Zużyte i poplamione ręczniki, w dość dużej odległości od innych restauracji i sklepów, internet w pokoju był bardzo powolny ale o wiele szybszy w holu.

25edyta, 2015-11-11
  • Cechy hotelu Kresna Suites By Villa Kresna
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • wypożyczalnia samochodów
  • posiłki dla dzieci
  • odkryty basen (czynny przez cały rok)
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Kresna Suites By Villa Kresna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Seminyak, Indonezja

Witaj w mieście Seminyak. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 692 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Seminyak. Zarezerwuj w najniższej cenie! Seminyak → Wille Seminyak, Ośrodki wypoczynkowe, Hotele Seminyak, Aparthotele, Kompleksy wypoczynkowe Seminyak. Tanie noclegi • Noclegi Seminyak — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Seminyak! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej