Playa de Palma — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Playa de Palma

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Playa de Palma) - GPS: 39.5253982543945, 2.7342700958252
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu

Popularne hotele w mieście Playa de Palma

Miasta w pobliżu – Playa de Palma

Najpopularniejsze miasta: Hiszpania

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Apartamentos Villa Nadine, Playa de Palma
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 148 opinii
Apartament

Doskonała lokalizacja, przy plaży, blisko od supermarketu, sklepików i restauracji, do centrum Palmy łatwy dojazd. Łatwy kontakt z właścicielem.

Słaby sygnał Wi-Fi. Brakowało ciepłej wody.

Tobiasz, 2020-10-07
  • Cechy hotelu Apartamentos Villa Nadine
  • piesze wycieczki
  • gaśnice
  • lokalizacja przy samej plaży
  • park wodny
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio typu Classic
Małe Studio
Apartament typu Studio z tarasem
Apartament z tarasem
+
Apartament typu Penthouse
+
Apartament z widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartamentos Villa Nadine

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Iberostar Cristina, Playa de Palma
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1367 opinii
Hotel

Śniadanie w formie bufetu było z bardzo dobrym wyborem, każdy coś dla siebie znalazł. Pokój był komfortowy i przestronny, dobrze był urządzony. W budynku wypożyczalnia rowerów. Personel był miły i uprzejmy. Idealna lokalizacja, blisko od lotniska, do Palmy 45 minut, przystanek autobusowy przy hotelu.

Powolne windy, które już wymagają remontu.

Inga, 2020-02-23
  • Cechy hotelu Iberostar Cristina
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • codzienne sprzątanie
  • plac zabaw dla dzieci
  • klub dla dzieci
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy do pojedynczego wykorzystania
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na ogród
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na basen
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój rodzinny (3 osoby dorosłe)
Pokój rodzinny z widokiem na basen (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Pokój Dwuosobowy typu Basic
Zobacz wszystkie pokoje Iberostar Cristina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamentos Tres Torres, Playa de Palma
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 546 opinii
Apartament

Apartament był czysty, dobre wyposażenie aneksu kuchennego. Dobrze działało Wi-Fi. Obsługa była bardzo miła. Dobra lokalizacja, blisko od plaży i sklepów.

Nic.

13paula, 2019-11-15
  • Cechy hotelu Apartamentos Tres Torres
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • restauracja
  • pokoje dla niepalących
  • basen
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament z 1 sypialnią
od 82,7 US$
+
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartamentos Tres Torres

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Oleander, Playa de Palma
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 584 opinii
Hotel

Fajna lokalizacja, hotel znajduje się w pobliżu głównej ulicy, w pobliżu przystanków autobusowych i supermarketów, w odległości spaceru od plaży oraz innych atrakcji w Playa de Palma. Pokój był czysty. Łazienka była ładna i zadbana. Podobał mi się balkon i widok z okna.

Niestety dwóch na trzech pracowników recepcji miało problem z komunikacją w jezyku angielskim. Pomimo, że śniadania były wydawane do godziny 10...

Hubert, 2019-07-24
  • Cechy hotelu Oleander
  • taras słoneczny
  • wypożyczalnia samochodów
  • basen
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój trzyosobowy
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Oleander

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartaments Delfin, Playa de Palma
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 358 opinii
Apartament

Ogólnie wszystko nam się podobało. Blisko od pięknej plaży. Wszedzie było blisko. Taxi z lotniska to około 16 euro. Bilet komunikacji miejskiej to 1.5 euro i w ciągu 20 minut jesteśmy pod katedrą w Palma de Mallorca. Apartament był duży i czysty, wyposażony we wszystkie udogodnienia. Pani recepcjonistka była bardzo miła i pomocna. Miejsce godne polecenia.

Nikol, 2019-04-30
  • Cechy hotelu Apartaments Delfin
  • apartament dla nowożeńców
  • gaśnice
  • windsurfing
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
od 119,2 US$
+
Apartament
+
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na morze
+
Apartament z 2 sypialniami, tarasem i widokiem na morze
+
Apartament z 1 sypialnią
Zobacz wszystkie pokoje Apartaments Delfin

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamentos Jade, Playa de Palma
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 625 opinii
Apartament

Pokój był czysty i wygodny, łazienka była w porządku, balkon ze stołem i dwa krzesła na wieczór. Dobra lokalizacja, obiekt znajduje się blisko od plaży, w pobliżu niektórych rynków, blisko od wszystkich barów. Brak Wi-Fi. Brak także suszarki do włosów. Personel kiepsko mówił po angielsku.

Stefania, 2017-12-22
  • Cechy hotelu Apartamentos Jade
  • bezpłatne WiFi
  • całkowity zakaz palenia
  • pokoje rodzinne
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament z 1 sypialnią (3 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartamentos Jade

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Caballero, Playa de Palma
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1664 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, w spokojnej okolicy i blisko od ładnej plaży, blisko od przystanku autobusowego, blisko od restauracji i sklepów. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Śniadanie było bardzo dobre, duży wybór i coś dla każdego. Dostępna była wypożyczalnia rowerów. Czysty pokój z pięknym widokiem z balkonu. Dodatkowa opłata za sejf w pokoju.

Julia D., 2017-10-27
  • Cechy hotelu Hotel Caballero
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • usługa prasowania
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
od 60,8 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój trzyosobowy (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój Dwuosobowy z bocznym widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Apartament typu Junior Suite z balkonem (2 osoby dorosłe)
Apartament typu Junior Suite z balkonem (3 osoby dorosłe)
Apartament typu Junior Suite z balkonem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Caballero

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostal Alce, Playa de Palma
3,4 /5
Dobry
Ocena na podstawie 244 opinii
Pensjonaty

Dobre położenie hostelu, mniej więcej 2 minuty od plaży. W okolicy znajduje się wiele restauracji. Blisko od dworca autobusowego. Śniadanie było bardzo proste ale na początek dnia wystarczające. Na krótki pobyt ok. Hostel wymaga już aktualizacji, wszystko z lat 70-tych. Stara i zużyta zasłona prysznicowa, należy ją wymienić.

Inga P., 2017-09-12
  • Cechy hotelu Hostal Alce
  • część przeznaczona dla palących
  • Możliwe wystawienie faktury
  • basen ze słoną wodą
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Coral, Playa de Palma
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 280 opinii
Hotel

Hotel Coral Adults Only był dla nas dobrym miejscem na krótki pobyt, położony jest tylko kilka metrów od plaży, w bliskiej odległości od wielu restauracji. Pokój był mały ale czysty, łazienka była jeszcze mniejsza. Personel był bardzo miły i przyjazny, zameldowanie było szybkie i łatwe. Niestety, nie ma klimatyzacji w pokojach ale o tym wiedzieliśmy, przy wysokiej temperaturze na zewnątrz, w pokoju było bardzo gorąco, brak suszarki do włosów.

Mieszko69, 2017-07-22
  • Cechy hotelu Hotel Coral
  • pokoje dla niepalących
  • biuro informacji turystycznej
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • przechowalnia bagażu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Raxa, Playa de Palma
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 601 opinii
Hotel

W hotelu zatrzymaliśmy się na jedną noc, położony jest w pobliżu lotniska, promenady i plaży, tuż za rogiem znajduje się przystanek autobusowy. Pracownicy byli bardzo mili. Zakwaterowanie było wystarczające na jedną noc. Śniadanie mogłoby być lepsze, w nocy było zbyt głośno, bardzo słabe Wi-Fi.

Szymon, 2017-05-05
  • Cechy hotelu Hotel Raxa
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • bar przekąskowy
  • ogrzewanie
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 32,8 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Raxa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: AYA Seahotel, Playa de Palma
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 863 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny, świetny był także personel sprzątający. Doskonałe położenie hotelu, tuż przy dużej plaży i promenadzie, zaledwie kilka metrów od przystanku autobusowego z połączeniem na lotnisko. Śniadanie w formie bufetu było dobre i z dobrym wyborem. Pokój był przyjemny i bardzo czysty. Bardzo słabo dżwiękoszczelne drzwi, słychać było wszystko co się dzieje się w korytarzu, bardzo głośni zbyt póżno...

F. Tatiana , 2017-02-07
  • Cechy hotelu AYA Seahotel
  • centrum fitness
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • sejf
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy – pakiet dla rowerzystów
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z widokiem na ogród
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i bocznym widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje AYA Seahotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Principe, Playa de Palma
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 633 opinii
Hotel

Jedzenie było dobre, zwłaszcza obiadokolacja ale kiepska kawa. Przyjazny i pomocny personel. Hotel znajduje się w pobliżu piaszczystej plaży, blisko od przystanku autobusowego z dobrym połączeniem do Palmy i lotniska. Brak Wi-Fi w pokoju tylko w pomieszczeniach ogólnodostępnych.

Emilia C., 2016-10-18
  • Cechy hotelu Hotel Principe
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • usługi konsjerża
  • biuro informacji turystycznej
  • całkowity zakaz palenia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Pokój jednoosobowy z balkonem
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
Pokój dwuosobowy do pojedynczego wykorzystania
Pokój typu Twin z balkonem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój typu Twin z balkonem i widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Principe

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Iberostar Bahía de Palma - Adults Only, Playa de Palma
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 364 opinii
Hotel

Pokój był dość mały ale funkcjonalny, wygodne łóżko. Personel był bardzo przyjazny i uprzejmy. Hotel znajduje się w bliskiej odległości od plaży i tuż przy nadmorskiej promenadzie. Dość mały pokój, mała toaleta, zbyt słabe oświetlenie zwłaszcza do czytania i do napisania czegoś, dodatkowa opłata za śniadanie.

Iwo Z., 2016-06-14
  • Cechy hotelu Iberostar Bahía de Palma - Adults Only
  • masaż
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z częściowym widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z częściowym widokiem na morze (1 osoba dorosła)
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Iberostar Bahía de Palma - Adults Only

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Myseahouse Flamingo - Adults Only 4* Sup, Playa de Palma
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 381 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Idealna lokalizacja, po drugiej stronie ulicy od plaży, blisko od wielu klubów nocnych. Mieliśmy pokój z wspaniałym widokiem na morze, nowoczesna łazienka. Słaba i mało skuteczna klimatyzacja przy temperaturze 35 stopni, dodatkowa opłata za Wi-Fi to jakiś absurd!.

Magdalena , 2015-12-02
  • Cechy hotelu Myseahouse Flamingo - Adults Only 4* Sup
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • przechowalnia bagażu
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • WiFi
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój typu Twin z bocznym widokiem na morze
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior z panoramicznym tarasem
Apartament typu Junior Suite z widokiem na morze
Pokój dwuosobowy z bezpośrednim widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Myseahouse Flamingo - Adults Only 4* Sup

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Pamplona, Playa de Palma
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1003 opinii
Hotel

Mieliśmy przyjemny pokój z wygodnymi łóżkami. Przyjazny i uprzejmy personel. Śniadanie było z dużym wyborem. Świetna lokalizacja, około 100 metrów od plaży, 50 m od przystanku autobusowego z łatwym dostępem do Palmy, w pobliżu wielu barów i klubów. Zbyt głośna klimatyzacja w pokoju, personel dość słabo mówi po angielsku, brak bezpłatnego Wi-Fi w pokoju.

Sebastian, 2015-07-17
  • Cechy hotelu Hotel Pamplona
  • wieczory tematyczne z kolacją
  • biblioteka
  • książki, DVD i muzyka dla dzieci
  • winda
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój trzyosobowy
Pokój dwuosobowy
Studio typu Standard
Apartament typu Junior Suite ze wstępem do spa w cenie
Studio trzyosobowe typu Standard
Pokój trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Apartament typu Junior Suite z dostępem do spa (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament typu Junior Suite ze wstępem do spa w cenie (3 osoby dorosłe)
Studio trzyosobowe typu Standard (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój Dwuosobowy z widokiem na basen
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Pamplona

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Houm Nets, Playa de Palma
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 299 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, blisko od ładnej, piaszczystej plaży, w pobliżu znajduje się wiele małych supermarketów, blisko od przystanku autobusowego z połączeniem do Palmy i lotniska. Śniadania były bardzo dobre. Personel był miły i przyjazny. Jedzenie w restauracji było niesamowite. Bardzo słaba izolacja akustyczna między pokojami, połączenie internetowe w pokoju było trochę słabe.

Kinga, 2015-02-14
  • Cechy hotelu Houm Nets
  • basen
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • tenis stołowy
  • masaż
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Pokój jednoosobowy
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Twin Economy z balkonem
Apartament z 1 sypialnią
Zobacz wszystkie pokoje Houm Nets

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Paradiso Garden, Playa de Palma
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 356 opinii
Hotel

Mieliśmy dwuosobowy czysty i wygodny pokój. Śniadanie było smaczne i urozmaicone. Ładne i ciche miejsce położenia, zaledwie kilka metrów od plaży, blisko od lotniska, zaledwie 10 minut jazdy, otoczenie hotelu było czyste i zadbane. Bardzo miły i przyjazny był personel. Bardzo wolne Wi-Fi, łazienka powinna być odnowiona.

Aleks, 2015-01-15
  • Cechy hotelu Hotel Paradiso Garden
  • system alarmowy
  • codzienne sprzątanie
  • część przeznaczona dla palących
  • pokoje dla niepalących
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy z widokiem na basen – pakiet rowerowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
+
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Paradiso Garden

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Q-Royal, Playa de Palma
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 388 opinii
Hotel

Jest to prosty ale wygodny hotel. Właścicielka była bardzo miła i przyjazna. Pokój był bardzo ładny i czysty. Bardzo przyjazny był personel. Doskonałe położenie, przy plaży, stosunkowo niedaleko od miasta. Zatrzymaliśmy się w hotelu na jedną noc i byliśmy zadowoleni. Tylko łazienka była zbyt mała.

Paula, 2014-05-27
  • Cechy hotelu Hotel Q-Royal
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • sklepy na miejscu
  • sklep na miejscu
  • Hotele designerskie
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i bocznym widokiem na morze
Apartament typu Suite z widokiem na morze
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Q-Royal

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: HM Ayron Park, Playa de Palma
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 79 opinii
Hotel

Ładny hotel z doskonałą lokalizacją, około 150 metrów od plaży, w pobliżu licznych atrakcji turystycznych, niedaleko od lotniska. Personel był miły i bardzo przyjazny. Pokój był duży z dużą łazienką i balkonem. Jedzenie w formie bufetu nie było dobre, ale były inne dobre miejsca.

Anna, 2014-05-17
  • Cechy hotelu HM Ayron Park
  • basen
  • parking
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • bezpłatny parking
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin z balkonem (3 osoby dorosłe)
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
+
Apartament z 1 sypialnią i balkonem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament z 1 sypialnią i balkonem (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje HM Ayron Park

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Hispania, Playa de Palma
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1397 opinii
Hotel

Idealna lokalizacja, tuż przy promenadzie i zaledwie 10 metrów od plaży. Pokoj nasz był czysty z niesamowitym widokiem, widok ten był najlepszą rzeczą. Bardzo przyjemna była restauracja z ładnym tarasem, jedzenie było dobre. Bardzo miły i profesjonalny był personel. Dobre były usługi jak wynajęcie samochodu. Hałas z pobliskich barów i ulicy do późnych godzin nocnych, meble w pokoju były już przestarzałe.

Szymon, 2014-02-20
  • Cechy hotelu Hotel Hispania
  • łaźnia turecka / parowa
  • puby
  • taras słoneczny
  • restauracja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
+
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
Pokój trzyosobowy typu Superior
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Hispania

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Playa de Palma, Hiszpania

Witaj w mieście Playa de Palma. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 76 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Playa de Palma. Zarezerwuj w najniższej cenie! Playa de Palma → Hotele Playa de Palma, Apartamenty, Aparthotele Playa de Palma, Pensjonaty, Wille Playa de Palma. Tanie noclegi • Noclegi Playa de Palma — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Playa de Palma! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej