Protaras — hotele

Zdjęcia hotelu: Maricosta Villas, Protaras
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 61 opinii
Wille

Świetna lokalizacja, blisko od plaży Kalamies i kawiarni i jednocześnie blisko od centrum Protaras! Willa była ładna. Częste sprzątanie i zmiana pościeli. Personel był bardzo miły i pomocny. Czysty i schludny basen.

Niektóre meble były już trochę przestarzałe.

Emilia, 2020-10-06
  • Cechy hotelu Maricosta Villas
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • dostęp do Internetu
  • pokoje rodzinne
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Apartament
+
Apartament
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Coralli Spa Resort and Residence, Protaras
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 553 opinii
Aparthotele

Apartament był ładny ; wyposażony we wszystkie potrzebne udogodnienia ; Dobrze była wyposażona kuchnia ; Personel był bardzo przyjazny ; Świetna lokalizacja ; blisko od morza ; raptem 100 metrów od najbliższej zatoki ; do Lidla około 15 minut spokojnym spacerem.

- Słabe Wi-Fi - Dość daleko od centrum Protaras.

Mikołaj M., 2020-07-27
  • Cechy hotelu Coralli Spa Resort and Residence
  • całkowity zakaz palenia
  • faks / ksero
  • transfer lotniskowy
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na basen
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na góry
od 69,0 US$
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Studio typu Classic
od 51,2 US$
Zobacz wszystkie pokoje Coralli Spa Resort and Residence

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Evelina Apartment, Protaras
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 35 opinii
Apartament

Obiekt jest bez serwowanego śniadania ale w pobliżu są markety, natomiast kuchnia w apartamencie posiada wszystko co konieczne do gotowania. Dodatkowo był duży taras gdzie można było zjeść. Dobra lokalizacja w centrum miejscowości Protaras i blisko od plaży. W obiekcie dostępny jest parking. Elastyczne godziny zameldowania i wymeldowania. Bardzo dobry kontakt z obsługą apartamentu. Wszystko było dobrze!!!.

Róża, 2020-02-18
  • Cechy hotelu Evelina Apartment
  • zamykane szafki
  • transfer lotniskowy
  • klimatyzacja
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią (2-4 osoby dorosłe)
od 57,1 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mandalena Hotel Apartments, Protaras
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 297 opinii
Aparthotele

Pokój był czysty i przestronny, wygodne łóżko, poprawny aneks kuchenny, z okna wspaniały widok. Dobra lokalizacja, około 15 minut spacerem od plaży. Przed hotelem jest przystanek autobusowy, do centrum Protaras około 5 minut. Obiady były smaczne. Czysty basen, leżaki parasole w porządku. Personel był miły i uczynny.

Nic.

Pola, 2019-11-05
  • Cechy hotelu Mandalena Hotel Apartments
  • parking na miejscu
  • happy hour
  • bezpłatne WiFi
  • taras
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią (3 osoby dorosłe)
Apartament rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
+
Studio
od 31,0 US$
Apartament Rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Zobacz wszystkie pokoje Mandalena Hotel Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Constantaras Apartments, Protaras
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 116 opinii
Apartament

Dobra lokalizacja, blisko od morza, sklepów i kawiarni. Piękna plaża. Apartament był czysty i przestronny. Dobrze był wyposażony do samodzielnego wyżywienia. Ładny basen.

Płatna klimatyzacja. Zbyt słabe oświetlenie w łazience.

Aleksy, 2019-09-12
  • Cechy hotelu Constantaras Apartments
  • bezpłatne WiFi
  • bar przy basenie
  • sejf
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Lantiana Gardens ApartHotel, Protaras
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 450 opinii
Aparthotele

Całkiem dobra lokalizacja, blisko do plaży Fig Tree, jednej z najlepszych, Lidla i promenady. Bardzo blisko od sklepów i restauracji na plaży. Personel w recepcji i personel sprzątający był bardzo przyjazny.

Widok z pokoju mógłby być lepszy.

Ksawier A., 2019-08-26
  • Cechy hotelu Lantiana Gardens ApartHotel
  • całodobowa recepcja
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • taras słoneczny
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Studio
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Suite
Apartament z 1 sypialnią
Apartament dwupoziomowy
+
Apartament z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Lantiana Gardens ApartHotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pallini Court, Protaras
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 36 opinii
Apartament

+ Doskonała lokalizacja + w przybliżeniu 200 m od morza + bardzo blisko od sklepów i restauracji + Właściciele byli bardzo mili i bezproblemowi + Mieszkanie było dobrze wyposażone z ładnym widokiem na morze + wygodne łóżko + W kuchni dobry sprzęt - Niestety w nocy było słychać hałas z pobliskiego baru.

Izabela, 2019-08-04
  • Cechy hotelu Pallini Court
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Studio z widokiem na morze
od 75,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Light & Blue Ayios Elias Private Bungalows, Protaras
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 214 opinii
Aparthotele

1. Apartament był czysty i przestronny. 2. Bardzo dobrze była wyposażona kuchnia. 3. Obiekt znajduje się w spokojnej okolicy poza centrum miasta Protaras ale można było dojść na pieszo w ciągu 20 minut. 1. Położenie poza centrum, na wzniesieniu, dla osób przede wszystkim lubiących spacery lub poruszających się samochodem. 2. Internet nie działał.

Emil B., 2019-07-23
  • Cechy hotelu Light & Blue Ayios Elias Private Bungalows
  • Możliwe wystawienie faktury
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • ogród
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Domek z 2 sypialniami i prywatnym ogrodem
+
Bungalow z 2 sypialniami
+
Bungalow typu Superior z 3 sypialniami, prywatnym ogrodem i panoramicznym widokiem na okolicę
od 81,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Blue Peter Apartments, Protaras
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 13 opinii
Aparthotele

1. Byliśmy zadowoleni z pobytu. 2. Świetna zwłaszcza lokalizacja, zaraz przy jednej z najpiękniejszych plaż w Protaras. 3. Blisko od sklepów, pabów i restauracji. 4. Dobry stosunek jakości do ceny. 5. Przyjazny personel.

1. Słabe Wi-Fi. 2. Kiepskie ciśnienie wody.

robert63, 2019-07-22
  • Cechy hotelu Blue Peter Apartments
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • ogród
  • bezpłatny parking
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio z widokiem na morze
od 107,1 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kalamies Beach Villas, Protaras
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 14 opinii
Domy wakacyjne

Bardzo dobra lokalizacja, w mieście Protaras, mniej więcej 5 minut od plaży, blisko od sklepów, gdzie można było w zasadzie wszystko kupić. Dookoła wiele kawiarni. Wyposażenie było dobre, łóżka były wygodne, dobra i skuteczna klimatyzacja.

Łukasz U., 2019-07-08
  • Cechy hotelu Kalamies Beach Villas
  • parking na miejscu
  • WiFi
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • ogród
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Dom z 2 sypialniami
od 115,5 US$
+
Dom z 3 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Protaras, Cypr

Witaj w mieście Protaras. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 867 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Protaras. Zarezerwuj w najniższej cenie! Protaras → Ośrodki wypoczynkowe Protaras, Hotele, Aparthotele Protaras, Wille, Apartamenty Protaras. Tanie noclegi • Noclegi Protaras — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Protaras! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Protaras , Cypr - znany kurort położony niedaleko Ayia Napa jest niczym piękna kusicielka, w której nie sposób się nie zakochać. Bajkowe krajobrazy perfekcyjnie współgrają z tętniącym życiem miastem dostarczając praktycznie każdego rodzaju rozrywki zadowolonym turystom.

Gdzieniegdzie wyłaniające się wiatraki, są pozostałością sprzed niespełna czterdziestu lat, kiedy to Protaras był niezamieszkałym terenem. Stworzony wedle nowoczesnej myśli architektonicznej wyróżnia się doskonałością plaż, idealną aurą i wybornym klimatem wzbogaconym przez mgiełkę bryzy morskiej. Na turystów czekają tutaj spoty wodne, plażowanie, safari, rejsy statkami, a także festiwale i rozliczne pokazy, z których najbardziej monumentalnym jest Magic Dance Whater Show. Życie nocne przemienia kurort w miasto pełne dobrej zabawy po zmroku, a doskonale przygotowana baza turystyczna zapewnia zakwaterowanie na każdą kieszeń.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej