Vilamoura — hotele

DZIŚ
47%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Casa do Alto, Vilamoura
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 365 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Obsługa była bardzo miła i życzliwa. Pokój był ładny i czysty. Obiekt był bardzo dobrym miejscem na relaks i odpoczynek, około 10 minut jazdy od Vilamoury. Dobre śniadanie. Basen. Wszystko było dobrze:).

Felicja B., 2020-03-04
  • Cechy hotelu Casa do Alto
  • Możliwe wystawienie faktury
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • happy hour
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
Apartament z tarasem
od 113,1 US$
Apartament typu Suite
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i tarasem
od 59,5 US$
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Casa do Alto

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Parque das Amendoeiras, Vilamoura
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 58 opinii
Aparthotele

1. Personel w recepcji był bardzo miły i pomocny. 2. Apartament był prosty ale w sumie było wszystko co potrzebne. 3. W pobliżu dwa bary i dwie restauracje.

1. Brak klimatyzacji lub wentylatora. 2. W mieszkaniu nie można było połączyć się z Wi-Fi. 3. Sofa poplamiona i nie bardzo komfortowa.

S. Wojciech , 2019-10-25
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Parque das Amendoeiras
  • pokój gier
  • bilard
  • kort tenisowy
  • winda
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Standard z 1 sypialnią
od 38,1 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamentos Turisticos Pinhal Da Marina, Vilamoura
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 621 opinii
Kompleksy wypoczynkowe

Przyjemna willa, dobrze wyposażona, idealna dla dwóch rodzin. Kompleks wypoczynkowy z raczej małą infrastrukturą, jedna restauracja, dwa baseny. Sama miejscowość bardzo zadbana, dużo zieleni. Blisko od przystani z dużą ilością restauracji, około 15 minut spacerem, idealne miejsce na wieczorny spacer. Daleko od plaży i sklepów. Brak bezpłatnego Wi-Fi w pokoju, dostępne tylko przy basenie i na recepcji:( Wiele mrówek w całym mieszkaniu.

M. Danuta , 2017-12-13
  • Cechy hotelu Apartamentos Turisticos Pinhal Da Marina
  • pokoje dla niepalących
  • pole golfowe (w promieniu 3 km)
  • klimatyzacja
  • sejf
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele biznesowe
Apartament typu Studio z widokiem na ogród
Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ogród
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na basen
+
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na ogród
+
Apartament typu Studio z widokiem na basen
Apartament z 3 sypialniami i widokiem na ogród
+
Willa
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartamentos Turisticos Pinhal Da Marina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Vila Gale Ampalius, Vilamoura
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1436 opinii
Hotel

Śniadanie było stosunkowo dobre. Świetna lokalizacja, w pobliżu plaży, w odległości spaceru od przystani i restauracji. Personel był uprzejmy i pomocny. Ładny czysty basen. Zbyt słabe oświetlenie w pokojach, zwłaszcza bardzo słabe w łazience. Bardzo słaby internet.

Marcelina D., 2017-09-30
  • Cechy hotelu Vila Gale Ampalius
  • przechowalnia bagażu
  • centrum fitness
  • jazda na rowerze
  • nurkowanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 75,0 US$
Apartament typu Junior Suite z widokiem na morze
Apartament dwupoziomowy z widokiem na morze
+
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Pokój typu Twin Superior z widokiem na morze i dodatkowym łóżkiem (1 dziecko do 12. roku życia)
Zobacz wszystkie pokoje Vila Gale Ampalius

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Crowne Plaza Vilamoura, Vilamoura
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1578 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Personel był bardzo pomocny i miły. Śniadania były smaczne i obfite, można było się najeść. Pokój był czysty i z bardzo wysokim standardem. Bardzo fajny basen, nie było problemu z leżakami, do 10 rano można było zająć leżak bezpośrednio przy basenie, potem na trawniku 2 metry od basenu. Hotel położony jest blisko od fajnej, strzeżonej plaży. Bardzo kiepska kawa, największym naszym problemem było słabo działające...

Lucjan, 2017-03-11
  • Cechy hotelu Crowne Plaza Vilamoura
  • ogrzewanie
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • całodobowa ochrona
  • zaplecze do sportów wodnych (na miejscu)
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi Superior z bocznym widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Junior Suite z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Crowne Plaza Vilamoura

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom Pedro Portobelo, Vilamoura
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 871 opinii
Aparthotele

Hotel jest bardzo dobrze położony, mniej więcej 100 metrów od plaży i 100 metrów od przystani z dużą ilością dobrych restauracji i pubów, przed hotelem znajduje się przystanek autobusowy, ogólnie było bardzo blisko od wszystkich udogodnień. Ładny basen z dużą ilością leżaków. Mieszkanie było czyste i przestronne z dużym balkonem. Brak Wi-Fi w pokoju, dostępne tylko w holu, hotel jest już starszy i wymaga remontu,...

87Zuzanna, 2015-11-05
  • Cechy hotelu Dom Pedro Portobelo
  • pralnia chemiczna
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • ogród
  • pole golfowe (w promieniu 3 km)
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
+
Studio z widokiem na morze

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Luna Olympus, Vilamoura
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1138 opinii
Aparthotele

Personel był naprawdę wspaniały, bardzo profesjonalny i w każdej chwili pomocny. Doskonałe położenie, niedaleko od plaży a usytuowany jest przy przystani, blisko było do wszystkich atrakcji. Apartament był czystym i przestronnym mieszkaniem z dużym balkonem, łóżko było duże i wygodne. Hałas z niżej położonych barów.

Aneta, 2013-12-08
  • Cechy hotelu Luna Olympus
  • minigolf
  • winda
  • całodobowa ochrona
  • całodobowa recepcja
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami i widokiem przystań
+
Apartament z 1 sypialnią z widokiem na przystań
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe + 2 dzieci do 11 lat)
Apartament z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe + 2 dzieci do 11 lat)
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na przystań (2 osoby dorosłe + 2 dzieci do 11. roku życia)
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na przystań (4 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe + 1 dziecko do 11. roku życia)
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na przystań (2 osoby dorosłe i 1 dziecko w wieku do 11 lat)
Apartament z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe + 1 dziecko do 11. roku życia)
+
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na przystań (4 osoby dorosłe + 1 dziecko)
+
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Luna Olympus

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: As Cascatas Golf Resort & Spa, Vilamoura
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 215 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Hotel jest wspaniałym i nowoczesnym obiektem. Personel był profesjonalny i bardzo uprzejmy. Mieszkanie było czyste, elegancko urządzone z dobrze wyposażoną kuchnią, obsługa była świetna. Byliśmy bardzo zadowoleni z doskonałego Spa i prawie co wieczór tam spędzaliśmy czas. Bardzo wygodny i bezpieczny był podziemny parking. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Ceny napojów bezalkoholowych były zbyt drogie, cena jedzenia...

Jędrzej, 2013-11-22
  • Cechy hotelu As Cascatas Golf Resort & Spa
  • bezpłatny parking
  • odkryty basen (czynny przez cały rok)
  • Dostęp do personelu medycznego
  • łaźnia turecka / parowa
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Luksusowy Apartament typu Suite z 2 sypialniami
od 147,6 US$
+
Luksusowy Apartament z 3 sypialniami
+
Luksusowy apartament typu Suite z 1 sypialnią
od 96,4 US$
Apartament - Pakiet Romantyczny
Zobacz wszystkie pokoje As Cascatas Golf Resort & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
22%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Parque Mourabel Oasis Village & Pe do Lago, Vilamoura
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1174 opinii
Kompleksy wypoczynkowe

Apartament był czysty z udogodnieniami, był czysty i nowocześnie urządzony z dobrze wyposażoną kuchnią. Personel był wspaniały, bardzo przyjazny i pomocny w każdej chwili. Jest to spokojna i cicha okolica, nie tak bardzo daleko od przystani z transferem na plażę. Minusem był brak sklepów w pobliżu.

Mia, 2013-10-29
  • Cechy hotelu Parque Mourabel Oasis Village & Pe do Lago
  • restauracja
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • gaśnice
  • jazda konna
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele biznesowe
Studio typu Standard
od 38,1 US$
Apartament typu Standard z 1 sypialnią
+
Apartament typu Standard z 2 sypialniami
+
Studio typu Superior
Apartament typu Superior z 1 sypialnią
+
Apartament typu Superior z 3 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Parque Mourabel Oasis Village & Pe do Lago

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Old Village by Village 4U, Vilamoura
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 271 opinii
Apartament

Cichy obiekt otoczony pięknymi ogrodami, odpowiednie miejsce do spokojnego odpoczynku jak również na spacery. Obiekt jest położony niedaleko portu, odległość od apartamentu to 15 minut spacerkiem, wspaniałe miejsce na spacer połączony z relaksem. Apartament mieliśmy wspaniale urządzony ze wszystkimi wygodami. Wypoczynek nasz był znakomity, byliśmy ze wszystkiego zadowoleni!

Emil , 2013-02-19
  • Cechy hotelu The Old Village by Village 4U
  • Basen
  • WiFi
  • bar
  • odkryty basen
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Studio z balkonem
Apartament z 2 sypialniami
+
Studio
od 56,0 US$
Apartament z 3 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
Apartament z 5 sypialniami
+
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje The Old Village by Village 4U

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Vilamoura, Portugalia

Witaj w mieście Vilamoura. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 254 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Vilamoura. Zarezerwuj w najniższej cenie! Vilamoura → Hotele Vilamoura, Obiekty B&B, Aparthotele Vilamoura, Kompleksy wypoczynkowe, Ośrodki wypoczynkowe Vilamoura. Tanie noclegi • Noclegi Vilamoura — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Vilamoura! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Vilamoura , Portugalia – turystyczna destynacja, w której odpoczynek nabiera zupełnie innego wymiaru. Kurort położony w południowej części kraju, w regionie Algarve, wyróżniającym się tropikalną aurą praktycznie pozbawioną pochmurnych dni.


Miejscowość uważana za luksusową, z własną i imponującą przystanią jachtów. Piaszczysta plaża i doskonała, krystaliczna woda o turkusowym odcieniu budzi zachwyt i zaprasza do wymarzonego odpoczynku. Szukając śladów przeszłości, można zajrzeć do Muzeum Cerro da Vila, a także odwiedzić ruiny w centrum miasta. Niezapomnianym przeżyciem będzie wzięciu udziału w safari i krajoznawczym rejsie. Tamtejsza baza turystyczna oferuje ekskluzywne zakwaterowanie w wielu miejscach i o różnej rozpiętości cenowej, dzięki czemu ten portugalski luksus jest dostępny dla każdego.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej