Moab — hotele

Zdjęcia hotelu: Adventure Inn Moab, Moab
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1213 opinii
Motel

Zakwaterowanie było czyste i przyjemne. Personel motelu Adventure Inn Moab był bardzo przyjazny. Śniadanie było całkiem dobre. Dobre położenie do odwiedzenia Parku Narodowego Arches i zabytków w okolicy Moab.

Trochę głośna klimatyzacja ale można było wytrzymać, blisko od ruchliwej ulicy.

J. Ida , 2017-07-14
  • Cechy hotelu Adventure Inn Moab
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • prywatny parking
  • parking
  • bufet z potrawami dla dzieci
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Przygoda
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Budget z łóżkiem typu queen-size – dla niepalących
od 114,0 US$
Pokój dla niepalących z 2 łóżkami typu queen-size (2 osoby dorosłe)
od 128,0 US$
+
Apartament typu Deluxe Suite z łóżkiem typu king-size

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Comfort Suites Moab near Arches National Park, Moab
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 712 opinii
Hotel

Jest to czysty i nowoczesny obiekt, usytuowany w odległości spaceru do centrum miasta, w pobliżu parku narodowego, blisko od wielu sklepów. Pokój był przestronny. Dostępny duży, bezpłatny parking. Bardzo dobra restauracja. Śniadanie było w porządku. Cena trochę wysoka!.

O. Wiktor , 2016-08-05
  • Cechy hotelu Comfort Suites Moab near Arches National Park
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • część przeznaczona dla palących
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite dla niepalących z łóżkiem typu king-size
od 114,0 US$
+
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size - dla niepalących
+
Apartament typu Superior Suite z 2 łóżkami typu queen-size – dla niepalących
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bowen Motel, Moab
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 552 opinii
Motel

Doskonała lokalizacja, w samym centrum dzielnicy North, dobre miejsce do odwiedzenia Parku Narodowwgo Canyonlands. Dostępny bezpłatny parking. Pomocny i przyjazny personel, zameldowanie było łatwe. Pokój był wyposażony w kuchenkę mikrofalową i lodówkę, przyzwoite łóżko. Słaby internet, hałas z ulicy.

Piotr , 2016-05-17
  • Cechy hotelu Bowen Motel
  • zadaszony basen
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • czujnik dymu
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Przygoda
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size
od 99,0 US$
+
Pokój typu Queen
od 100,0 US$
Pokój z łóżkiem typu king-size
od 91,0 US$
Dom z 3 sypialniami
+
Domek z 5 sypialniami
+
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Bowen Motel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Motel 6-Moab, UT, Moab
3,4 /5
Dobry
Ocena na podstawie 529 opinii
Motel

Zakwaterowanie było czyste i schludne, czuliśmy się bezpiecznie. Motel usytuowany jest w pobliżu wielu barów i restauracji, bardzo blisko od Parku Narodowego Arches. Przyjazny personel. Bezprzewodowy internet w ogóle nie działał, brak lodówki i mikrofalówki w pokoju, cena trochę wysoka jak za podstawowy motel!.

69maria, 2016-02-22
  • Cechy hotelu Motel 6-Moab, UT
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • Basen
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Przygoda
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu queen-size przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Pokój z łóżkiem typu queen-size – dla niepalących
od 89,0 US$
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami – dla niepalących
od 89,0 US$
+
Pokój z łóżkiem typu queen-size dla niepalących przystosowany dla osób niepełnosprawnych
od 80,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Motel 6-Moab, UT

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Moab Downtown, Moab
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1126 opinii
Hotel

Hotel jest dobrze położony, w samym centrum Moabu, bliska odległość od wielu sklepów i restauracji. Pokój standardowy był dobry, dobra pościel. Personel był bardzo przyjazny. Zbyt wysoka cena w stosunku do tego co było oferowane.

Miłosz , 2016-01-28
  • Cechy hotelu Hotel Moab Downtown
  • pokoje rodzinne
  • parking
  • faks / ksero
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z Łóżkiem typu Queen Size
+
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 91,0 US$
Luksusowy Pokój z łóżkiem typu king-size i balkonem
Pokój jednoosobowy typu Economy
Pokój Jednoosobowy typu Budget
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Moab Downtown

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Big Horn Lodge, Moab
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 957 opinii
Motel

Bardzo dogodna lokalizacja, przy głównej ulicy w Moabu, w odległości krótkiego spaceru od centrum miasta, blisko od supermarketów i restauracji, dobre miejsce do odwiedzenia Park Narodowego Arches. Pokój był wygodny i dobrze wyposażony, dobre łóżko. Personel recepcji był bardzo przyjazny i życzliwy. Śniadanie nie było wliczone w cenę, cena za jedną noc dość wysoka.

martyna50, 2015-11-20
  • Cechy hotelu Big Horn Lodge
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • parking
  • parking na miejscu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Przygoda
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size
od 97,0 US$
+
Pokój typu Standard z 2 łóżkami typu queen-size – Przyjazny dla zwierząt
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Aarchway Inn, Moab
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1641 opinii
Hotel

Śniadanie było dość przyzwoite. Pokój był duży z dobrym i wygodnym łóżkiem. Hotel położony jest na obrzeżach miasta, dość blisko od wejścia do Narodowego Parku Arches. Personel recepcji był bardzo przyjazny i pomocny. Dostępny był dobry transfer autobusem do centrum Moab. Cena trochę wysoka, zbyt daleko od miasta, do restauracji czy sklepu trzeba było dojechać.

Andżelika, 2014-08-28
  • Cechy hotelu Aarchway Inn
  • WiFi
  • ogród
  • zabawki do wody
  • bezpłatne WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size
od 135,0 US$
+
Pokój z 3 łóżkami typu queen-size
+
Pokój z łóżkiem typu king-size
Apartament typu studio
+
Pokój rodzinny
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Aarchway Inn

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Rustic Inn, Moab
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 948 opinii
Motel

Personel recepcji był bardzo przyjazny i skuteczny Zakwaterowanie było prpste ale funkcjonalne, mieliśmy aneks kuchenny, lodówka, pokój był duży w rozsądnej cenie, dobry i sprawny był prysznic. Lokalizacja dogodna, w pobliżu rynku w mieście, wygodne miejsce na zakupy. Basen był dobrej wielkości i ładny. Parking był na miejscu i bezpłatny. Brak umywalki w łazience.

Grzegorz, 2014-03-01
  • Cechy hotelu Rustic Inn
  • pralnia
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • gaśnice
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Przygoda
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite z 2 łóżkami typu queen-size
od 109,0 US$
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Pokój Dwuosobowy
+
Apartament z 1 sypialnią
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 94,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Rustic Inn

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Holiday Inn Express Hotel & Suites Moab, Moab
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 424 opinii
Hotel

Idealna lokalizacja, hotel jest położony w spokojnym miejscu, zaledwie 10 minut jazdy od Parku Narodowego Arches i stosunkowo niedaleko od centrum miasta. Parking był wygodny. Miałem czysty i wygodny pokój, łóżko było dobre. Śniadanie było przyzwoite. Personel był bardzo pomocny, dał mi wiele dobrych wskazówek dotyczących restauracji i okolicy. Brak lodówki w pokoju.

Teresa, 2014-01-25
  • Cechy hotelu Holiday Inn Express Hotel & Suites Moab
  • wycieczki rowerowe
  • całodobowa recepcja
  • faks / ksero
  • część przeznaczona dla palących
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój przydzielany przy zameldowaniu
Apartament typu Executive Suite z łóżkiem typu king-size
Pokój z łóżkiem typu king-size
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size
od 156,0 US$
+
Apartament typu Suite z łóżkiem typu queen-size
+
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size
od 145,0 US$
+
Pokój Dwuosobowy
od 136,0 US$
Pokój z łóżkiem typu king-size przystosowany dla osób niesłyszących - dla niepalących
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Holiday Inn Express Hotel & Suites Moab

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Inca Inn Motel, Moab
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1220 opinii
Motel

Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Pokój był czysty i przytulny. W restauracji było dobre jedzenie. Do dyspozycji był dobry, bezpłatny parking przed wejściem. Blisko było do Arches National Park. Śniadanie było słabe:(

Diana, 2013-09-13
  • Cechy hotelu Inca Inn Motel
  • brodzik
  • odkryty basen
  • taras słoneczny
  • dostęp do Internetu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Przygoda
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
od 89,0 US$
Pokój typu Superior z 2 łóżkami typu queen-size
+
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size
od 104,0 US$
Pokój rodzinny typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje Inca Inn Motel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Moab, Stany Zjednoczone Ameryki

Witaj w mieście Moab. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 423 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Moab. Zarezerwuj w najniższej cenie! Moab → Motele Moab, Hotele, Domki letniskowe Moab, Zajazdy, Luksusowe namioty Moab. Tanie noclegi • Noclegi Moab — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Moab! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Moab, Stany Zjednoczone Ameryki
Miasto Moab znajduje się w południowo-wschodniej części stanu Utah. Ze względu na swoje położenie, które sąsiaduje z dwoma popularnymi parkami narodowymi: Arches i Canyonlands, jest odwiedzany przez miliony turystów rocznie. W parkach organizowane są wycieczki krajoznawcze oraz spływy wartkimi nurtami Colorado River.
Moab jest miejscem bardzo popularnym dla kolarzy górskich, których przyciąga za sprawą 20 kilometrowej trasy Slickrock Trail. Turyści poruszający się samochodami, lub motocyklami, bardzo często wybierają niezwykle popularną, widokową trasę - Shafer Trial, która na mapach oznaczona jest jako San Juan County Road 142.
Co roku do Moab ściągają miłośnicy rajdów samochodowych na organizowany przez miasto rajd - Moab Jeep Safari. Uwarunkowania terenu sprzyjają sportom typu offroad, a wszechobecne skały nadają się do wspinaczek i zjazdów górskich.
Zakwaterowanie
Hotele o wysokim standardzie: Sorrel River Ranch Resort & Spa, Holiday Inn Express Hotel & Suites Moab, Red Cliffs Lodge
Hotele w przystępnej cenie: River Canyon Lodge, OK RV Park

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej