San Antonio — hotele

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: La Quinta Inn by Wyndham San Antonio Market Square, San Antonio
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1008 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, około 10 minut spacerem od centrum miasta, w odległości spaceru od brzegu rzeki, do większości miejsc można było dojść na pieszo, w pobliżu hotelu znajduje się także przystanek autobusowy. Personel recepcji był przyjazny i bardzo pomocny. Łazienka mógłby być bardziej czystsza.

S. Ada , 2017-01-12
  • Cechy hotelu La Quinta Inn by Wyndham San Antonio Market Square
  • automat z napojami
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • parking
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 1 łóżkiem typu king-size
od 60,0 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami podwójnymi
od 66,0 US$
+
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami podwójnymi
+
Pokój z łóżkiem typu king-size przystosowany dla osób niepełnosprawnych
od 63,0 US$
Apartament typu Deluxe Suite z łóżkiem typu king-size dla niepalących
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój dwuosobowy z 2 łóżkami podwójnymi – przystosowany dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich – dla niepalących
+
Apartament typu Deluxe Suite z łóżkiem typu king-size dla niepalących
Zobacz wszystkie pokoje La Quinta Inn by Wyndham San Antonio Market Square

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Residence Inn by Marriott San Antonio Downtown/Alamo Plaza, San Antonio
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 226 opinii
Hotel

Apartament był dość duży, czysta łązienka. Personel był uprzejmy i przyjazny. Śniadanie jak na amerykańskie było dobre. Bardzo dobra lokalizacja, nad brzegiem rzeki i blisko od Alamo. Zbyt wiele osób bezdomnych w okolicy, brak Wi-Fi, zbyt wysoka cena za parking, zdecydowałem się zaparkować na ulicy.

Gustaw32, 2017-01-09
  • Cechy hotelu Residence Inn by Marriott San Antonio Downtown/Alamo Plaza
  • całkowity zakaz palenia
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • parking na miejscu
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite
od 113,0 US$
+
Studio
od 103,0 US$
+
Studio
+
Apartament typu Suite z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Residence Inn by Marriott San Antonio Downtown/Alamo Plaza

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Motel 6-San Antonio, TX - Downtown - Market Square, San Antonio
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 672 opinii
Hotel

Najlepsza była lokalizacja, tuż przy głównej ulicy, na pieszo można było dojść do centrum miasta, blisko od przystanku autobusowego. Można było dostać bezpłatną kawę. Personel był bardzo przyjazny. Brak bezpłatnego Wi-Fi w pokoju, niezbyt czysty pokój, niezbyt przyjemne otoczenie motelu, zbyt wiele bezdomnych..

Oliwia, 2016-09-16
  • Cechy hotelu Motel 6-San Antonio, TX - Downtown - Market Square
  • taras słoneczny
  • parking
  • WiFi
  • automat z napojami
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size - przystosowany dla osób niepełnosprawnych
+
Pokój z łóżkiem typu king-size
od 43,0 US$
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size
+
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój dwuosobowy z 2 łóżkami i małą lodówką
+
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami typu king-size
+
Zobacz wszystkie pokoje Motel 6-San Antonio, TX - Downtown - Market Square

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: La Quinta by Wyndham San Antonio Downtown, San Antonio
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1593 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja, około 15 minut od centrum miasta, blisko od autostrady. Pracownicy byli przyjaźni i pomocni. Bezpłatny parking. Pokój był dobrej wielkości i wygodny, dobre było połączenie Wi-Fi. Niewystarczająco czysta łazienka, śniadanie było wliczone w cenę ale niezbyt dobre, cena za jedną noc była dość wysoka.

Miłosz58, 2015-10-14
  • Cechy hotelu La Quinta by Wyndham San Antonio Downtown
  • Basen
  • bezpłatne WiFi
  • całkowity zakaz palenia
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z 2 łóżkami podwójnymi przystosowany dla osób niepełnosprawnych
+
Studio z łóżkiem typu king-size – dla niepalących
od 69,0 US$
Apartament typu Studio Suite z 2 łóżkami podwójnymi – dla niepalących
od 72,0 US$
+
Pokój z łóżkiem typu king-size przystosowany dla osób niepełnosprawnych
od 69,0 US$
Apartament z łóżkiem typu king-size i wanną z hydromasażem
Apartament typu Deluxe Suite z łóżkiem typu king-size
Apartament typu Deluxe Suite dla niepalących z łóżkiem typu queen-size – przystosowany dla osób niepełnosprawnych
+
Zobacz wszystkie pokoje La Quinta by Wyndham San Antonio Downtown

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Aloft San Antonio Airport, San Antonio
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 141 opinii
Hotel

Wszyscy pracownicy byli bardzo mili i przyjażni. Pokój był czysty z ładnym wystrojem, łożko było dobre. Śniadanie było dobre. Dobre położenie, w odległości spaceru znajduje się kilka restauracji, blisko od lotniska. Zbyt głośna klimatyzacja musiałem ją włączać i co chwilę wyłączać, cena trochę wysoka.

Jagna, 2015-01-28
  • Cechy hotelu Aloft San Antonio Airport
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • sejf
  • bar przekąskowy
  • bankomat na terenie obiektu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 84,0 US$
Pokój Dwuosobowy
od 84,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Americas Best Value Inn Downtown River Walk/Market Square, San Antonio
2,7 /5
Zły
Ocena na podstawie 374 opinii
Hotel

Motel był przyjazny i cichy, usytuowany około 2 km od centrum ale dobry był dostęp komunikacją miejską do centrum. Basen był czysty i ładny. Bardzo miły był personel. Słabe śniadania.

Tymon, 2014-08-14
  • Cechy hotelu Americas Best Value Inn Downtown River Walk/Market Square
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • tylko dla dorosłych
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • gaśnice
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dla niepalących z łóżkiem typu king-size
Pokój dla palących z łóżkiem typu king-size
od 69,0 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
od 59,0 US$
Pokój Dwuosobowy
Rodzinny
+
Pokój Dwuosobowy
od 66,0 US$
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
od 59,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Americas Best Value Inn Downtown River Walk/Market Square

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Red Roof Inn PLUS+ San Antonio Downtown - Riverwalk, San Antonio
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 2108 opinii
Hotel

Parking strzeżony był w dobrej cenie. Dobra, centralna lokalizacja, zaledwie 15 m od śródmieścia. Bardzo przyjazny był personel. Pokój był wygodny z ładnym widokiem na miasto. Brak w pokoju lodówki i kuchenki mikrofalowej.

Olimpia, 2014-05-20
  • Cechy hotelu Red Roof Inn PLUS+ San Antonio Downtown - Riverwalk
  • Basen
  • całodobowa recepcja
  • parking na miejscu
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Czteroosobowy
Pokój Czteroosobowy
od 59,0 US$
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Red Roof Inn PLUS+ San Antonio Downtown - Riverwalk

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: San Antonio Marriott Rivercenter, San Antonio
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1002 opinii
Hotel

Hotel jest usytuowany w bliskiej odległości od sklepów i zabytków. Hotel znajduje się zaledwie 10 minut spacerem od Alamo, było to idealne miejsce dla naszych potrzeb. Pokój był czysty i wygodny. Łatwy był dostęp do centrum handlowego. Personel był bardzo przyjazny i profesjonalny. Brak bezpłatnego bezprzewodowego internetu w pokoju.

Agnieszka, 2014-01-04
  • Cechy hotelu San Antonio Marriott Rivercenter
  • pokoje dla niepalących
  • pralnia chemiczna
  • Pojemniki na śniadanie na wynos
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu king-size
od 127,0 US$
Pokój Dwuosobowy lub Pokój z łóżkiem typu king-size – poziom Concierge Level
Apartament typu Junior Suite z łóżkiem typu king-size
+
Pokój dwuosobowy z 2 łóżkami podwójnymi
+
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój dwuosobowy z 2 łóżkami podwójnymi – poziom Concierge
+
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na miasto
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size
+
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje San Antonio Marriott Rivercenter

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: San Antonio Marriott Riverwalk, San Antonio
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 275 opinii
Hotel

Wyposażenie pokoju było podstawowe ale był dobrej wielkości i czysty. Personel był świetny, kompetentny i bardzo pomocny. Bardzo dobra lokalizacja, zaledwie kilka kroków od brzegu rzeki, w pobliżu było wiele dobrych restauracji. Zbyt wysoka cena za parking.

Cyprian, 2013-11-19
  • Cechy hotelu San Antonio Marriott Riverwalk
  • sklep z upominkami
  • faks / ksero
  • bar
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
od 155,0 US$
Pokój dwuosobowy/Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na wodę
Pokój Dwuosobowy/Pokój z łóżkiem typu king-size i usługą konsjerża
Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy
+
Pokój dwuosobowy z 2 łóżkami podwójnymi – poziom Concierge
+
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 2 podwójnymi łóżkami
od 127,0 US$
+
Zobacz wszystkie pokoje San Antonio Marriott Riverwalk

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Four Points By Sheraton San Antonio Airport, San Antonio
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 162 opinii
Hotel

Pobyt w hotelu był bardzo krótki ale przyjemny. Personel niezwykle życzliwy i pomocny, pokój był czysty i dość wygodny, świetny basen i dogodna dla mnie lokalizacja.Wszystko ok.

Gabriel, 2013-05-22
  • Cechy hotelu Four Points By Sheraton San Antonio Airport
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • winda
  • bezpłatny parking
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite z łóżkiem typu queen-size i rozkładaną sofą
+
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size i rozkładaną sofą
+
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size
od 66,0 US$
+
Pokój z łóżkiem typu king-size
od 66,0 US$
Apartament typu Suite
+
Zobacz wszystkie pokoje Four Points By Sheraton San Antonio Airport

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście San Antonio, Stany Zjednoczone Ameryki

Witaj w mieście San Antonio. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 447 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście San Antonio. Zarezerwuj w najniższej cenie! San Antonio → Motele San Antonio, Hotele, Obiekty B&B San Antonio, Ośrodki wypoczynkowe, Kompleksy wypoczynkowe San Antonio. Tanie noclegi • Noclegi San Antonio — Największy wybór ofert hoteli w mieście: San Antonio! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej