Nowy Orlean — hotele

DZIŚ
44%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Blake Hotel New Orleans, BW Premier Collection, Nowy Orlean
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 956 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, około 30 minut spacerem od wszystkich głównych atrakcji, wystarczająco blisko od Dzielnicy Francuskiej. Łóżka były wygodne. Pokój był czysty. Przyjazny personel. Kiepskie Wi-Fi w pokoju. Trochę mały pokój. Drogi parking!!!.

Szymon D., 2017-12-16
  • Cechy hotelu Blake Hotel New Orleans, BW Premier Collection
  • pralnia
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • opcje śniadaniowe
  • dostęp za pomocą karty
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size i widokiem na miasto
+
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na miasto
Pokój z łóżkiem typu queen-size i widokiem na miasto
od 40,0 US$
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size i rozkładaną sofą oraz widokiem na miasto
+
Pokój Czteroosobowy
Studio
Rodzinny
+
Pokój Trzyosobowy
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size
+
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Blake Hotel New Orleans, BW Premier Collection

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Fairchild House Bed & Breakfast, Nowy Orlean
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 169 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Dogodna lokalizacja, w ładnej, spokojnej okolicy, w pobliżu restauracji i tramwaju, blisko od sklepów. Przyjazny personel. W pokoju było wszystko co jest potrzebne na jedną lub dwie noce. Pokój był już trochę starszy. Okna się nie otwierają, do schłodzenia pokoju była tylko stara i bardzo głośna klimatyzacja!.

Alina, 2017-11-25
  • Cechy hotelu Fairchild House Bed & Breakfast
  • klimatyzacja
  • parking strzeżony
  • WiFi
  • parking na miejscu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard
od 69,0 US$
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size i balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Fairchild House Bed & Breakfast

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Historic Streetcar Inn, Nowy Orlean
3,3 /5
Dobry
Ocena na podstawie 489 opinii
Hotel

Fajny hotel z ładnym wystrojem i świetną werandą z bujnymi fotelami. Dobra lokalizacja, obiekt położony jest tuż obok przystanku starego tramwaju i knajpek z dobrym i niedrogim jedzeniem. Przyjazny personel. Śniadanie było bardzo skromne.

Ewa C., 2017-11-09
  • Cechy hotelu Historic Streetcar Inn
  • usługi konsjerża
  • WiFi
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • przechowalnia bagażu
  • Hotele designerskie
Pokój z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Queen
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami
+
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje Historic Streetcar Inn

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dauphine Orleans Hotel, Nowy Orlean
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 420 opinii
Hotel

Świetne położenie hotelu, w dzielnicy francuskiej, blisko od wszystkich atrakcji. Personel był miły i pomocny. Łóżko było wygodne. Kiepska jakość połączenia Wi-Fi, często się rozłączało i często trzeba było ponownie się logować. Ogólnie hotel wymaga już odświeżenia.

42anita, 2017-10-24
  • Cechy hotelu Dauphine Orleans Hotel
  • winda
  • meble ogrodowe
  • odkryty basen
  • butelka wody
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami
+
Pokój z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy typu Premium z 2 łóżkami podwójnymi
+
Pokój typu Premium z łóżkiem typu king-size
Pokój jednoosobowy
od 119,0 US$
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
Pokój z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Dauphine Orleans Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Lafayette Hotel, Nowy Orlean
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 122 opinii
Hotel

W pokoju było czysto, balkon z widokiem na ulicę. Personel recepcji był bardzo miły. Dobra lokalizacja, w odległości spaceru od Dzielnicy Francuskiej i Muzeum II wojny światowej, w sąsiedztwie linii tramwajowej. W nocy było trochę głośno, kiepskie Wi-Fi.

Gracjan, 2017-07-15
  • Cechy hotelu Lafayette Hotel
  • sejf
  • winda
  • całodobowa recepcja
  • dostęp do Internetu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Suite
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami typu queen-size
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Holiday Inn Express New Orleans Downtown, Nowy Orlean
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 475 opinii
Hotel

Śniadanie było z dużym wyborem i świeże. Idealna lokalizacja, w spokojnej dzielnicy i tylko 10 minut od Dzielnicy Francuskiej, wszystko jest w odległości spaceru. Pokój był bardzo czysty, bezpłatny bezprzewodowy internet. Większość pracownikow była profesjonalna i przyjazna ale niestety nie wszyscy, zbyt wysoka cena za jedną noc.

Błażej , 2015-07-18
  • Cechy hotelu Holiday Inn Express New Orleans Downtown
  • basen
  • pokoje dla niepalących
  • winda
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami
od 68,0 US$
+
Pokój typu Twin przystosowany dla osób niepełnosprawnych - dla niepalących,
od 68,0 US$
+
Pokój typu Executive z 2 łóżkami pojedynczymi
+
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size przystosowany dla osób niepełnosprawnych - dla niepalących,
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size i wanną przystosowaną dla osób niepełnosprawnych - dla niepalących,
od 76,0 US$
Pokój typu Twin z wanną przystosowaną dla osób niepełnosprawnych - dla niepalących,
+
Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size
Pokój dwuosobowy z 2 łóżkami podwójnymi przystosowany dla osób niepełnosprawnych
+
Pokój typu Leisure z łóżkiem typu king-size - dla niepalących
od 68,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Holiday Inn Express New Orleans Downtown

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Westin New Orleans Canal Place, Nowy Orlean
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 438 opinii
Hotel

Pokój był czysty i dobrej wielkości, bardzo wygodne łóżka, duża i dobrze wyposażona łazienka. Świetny był basen na dachu z wspaniałym widokiem na rzekę. Dobra lokalizacja, około 15 minut pieszo od centrum kongresowego i Dzielnicy Francuskiej, łatwy był dostęp do sklepów i restauracji. Bardzo drogie śniadanie, jedliśmy poza hotelem, niezbyt przyjazny personel.

Pola , 2015-07-07
  • Cechy hotelu The Westin New Orleans Canal Place
  • płatne WiFi
  • całkowity zakaz palenia
  • niska umywalka
  • gaśnice
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Premium z 2 łóżkami podwójnymi
+
Pokój dwuosobowy typu Superior z 2 podwójnymi łóżkami
+
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Premium z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy
od 107,0 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
od 109,0 US$
Pokój typu Premium z łóżkiem typu king-size i widokiem na rzekę
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Bienville Suite z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy
Narożny apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size i widokiem na rzekę
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje The Westin New Orleans Canal Place

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Pelham Hotel, Nowy Orlean
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1741 opinii
Hotel

Pokój nie był duży ale czysty, bardzo wygodne łóżko. Świetna lokalizacja, około pięć minut spacerem od dzielnicy francuskiej, w zasadzie w odległości spaceru od wszystkiego. Pani recepcjonistka była bardzo miła i chętna do pomocy, udzieliła mi wiele przydatnych rad i informacji. Cena trochę wysoka w porównaniu do innych hoteli.

89tymoteusz, 2015-07-04
  • Cechy hotelu Pelham Hotel
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • sejf
  • restauracja
  • wędkowanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami
+
Wewnętrzny pokój z łóżkiem typu queen-size
od 60,0 US$
Pokój dwuosobowy z 2 łóżkami podwójnymi – w wewnętrznej części obiektu
+
Pokój w wewnętrznej części hotelu z łóżkiem typu king-size
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size
+
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size – w wewnętrznej części obiektu
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior
+
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Pelham Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hilton Garden Inn New Orleans Convention Center, Nowy Orlean
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 521 opinii
Hotel

Lokalizacja w samym centrum, można było prawie wszędzie dojść na pieszo lub dojechać transportem publicznym, z portu do hotelu spacerem to około 500 metrów, w pobliżu dzielnicy francuskiej. Bardzo przyjazny i pomocny personel. Pokój był wystarczająco duży i czysty. Bardzo drogie jedzenie, słabe Wi-Fi.

Emilia, 2015-04-09
  • Cechy hotelu Hilton Garden Inn New Orleans Convention Center
  • wino / szampan
  • obsługa pokoju
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • centrum fitness
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
od 84,0 US$
+
Apartament typu Superior Suite z łóżkiem typu king-size
+
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size przystosowany dla osób niepełnosprawnych
od 84,0 US$
+
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size i rozkładaną sofą
+
Pokój z łóżkiem typu king-size przystosowany dla osób niesłyszących
od 84,0 US$
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size przystosowany dla osób niepełnosprawnych
+
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size – przystosowany dla osób niedosłyszących
+
Zobacz wszystkie pokoje Hilton Garden Inn New Orleans Convention Center

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Le Pavillon Hotel, Nowy Orlean
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 744 opinii
Hotel

Personel był znakomity z doskonałą obsługą. Pokój był czysty z ładnym wystrojem, łóżka były bardzo wygodne, kosmetyki i udogodnienia były dobrej jakości. Dobre położenie, hotel znajduje się w odległości krótkiego spaceru od Dzielnicy Francuskiej, nie tak daleko od dworca kolejowego. Było to przyjemne i spokojne miejsce na pobyt. Nic.

Jan Jakub, 2015-01-31
  • Cechy hotelu Le Pavillon Hotel
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu king-size
od 119,0 US$
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami
od 119,0 US$
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Premium z łóżkiem typu king-size
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Le Pavillon Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Nowy Orlean, Stany Zjednoczone Ameryki

Witaj w mieście Nowy Orlean. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 469 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Nowy Orlean. Zarezerwuj w najniższej cenie! Nowy Orlean → Hotele Nowy Orlean, Obiekty B&B, Zajazdy Nowy Orlean, Motele, Pensjonaty Nowy Orlean. Tanie noclegi • Noclegi Nowy Orlean — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Nowy Orlean! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej