Atlanta — hotele

Zdjęcia hotelu: Motel 6-Atlanta, GA - Downtown, Atlanta
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 506 opinii
Hotel

Hotel jest dobrze położony, w centrum Atlanty, prawie wszystko w odległości spaceru, dobre położenie do zwiedzania miasta, na okolicznych ulicach znajduje się wiele restauracji w różnych przedziałach cenowych. Pokój był czysty. Bardzo miły i uprzejmy personel. Zakwaterowanie było naprawdę proste, nie ma śniadania, bardzo kiepskie Wi-Fi.

Felicja76, 2015-09-18
  • Cechy hotelu Motel 6-Atlanta, GA - Downtown
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • całodobowa recepcja
  • prywatny parking
  • parking na miejscu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 2 podwójnymi łóżkami
+
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
od 79,0 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 2 łóżkami podwójnymi - dla niepalących
+
Zobacz wszystkie pokoje Motel 6-Atlanta, GA - Downtown

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Crowne Plaza Atlanta Midtown, Atlanta
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 529 opinii
Hotel

Dogodne położenie bo blisko od stacji metra, atrakcji, w pobliżu lotniska, blisko od restauracji. Personel był taktowny i bardzo pomocny. Śniadanie było przyjemne. Bardzo słaba wentylacja w łazieńce, z tego powodu była już pleśń na suficie, opłata za parking i to dość wysoka.

Milan, 2015-03-10
  • Cechy hotelu Crowne Plaza Atlanta Midtown
  • bar przy basenie
  • czyszczenie butów
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • bar
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu king-size i wanną przystosowaną dla osób niepełnosprawnych
Pokój typu Leisure z łóżkiem typu king-size
Pokój z łóżkiem typu king-size i prysznicem przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Pokój Dwuosobowy
od 86,0 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami
od 92,0 US$
+
Pokój z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Deluxe i Rozkładaną Kanapą
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size
+
Apartament z łóżkiem typu king-size i tarasem
+
Apartament typu Suite - przystosowany dla osób niepełnosprawnych
+
Zobacz wszystkie pokoje Crowne Plaza Atlanta Midtown

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hilton Garden Inn Atlanta Airport North, Atlanta
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 183 opinii
Hotel

Pokój był czysty i wygodny, świetnie był wyposażony. Personel był wyjątkowo uprzejmy i kompetentny. Hotel jest usytuowany dość blisko od lotniska, było to dla mnie wygodne, tym bardziej, że miałem bardzo wcześnie rano lot, oferowany był bezpłatny transfer na lotnisko. Wi-Fi było dostępne i bezpłatne. Bardzo przyjemny był kryty basen.

Kalina, 2014-07-11
  • Cechy hotelu Hilton Garden Inn Atlanta Airport North
  • transfer lotniskowy
  • pralnia
  • odkryty basen
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dla niepalących z łóżkiem typu king-size
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size - dla niepalących
+
Pokój z łóżkiem typu king-size przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Pokój z łóżkiem typu king-size i wanną – dla niepalących, przystosowany dla osób niepełnosprawnych
od 77,0 US$
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size – przystosowany dla osób niedosłyszących
od 99,0 US$
+
Pokój typu Premium z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Hilton Garden Inn Atlanta Airport North

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Clarion Hotel Atlanta Airport, Atlanta
3,0 /5
Dobry
Ocena na podstawie 509 opinii
Hotel

Pokój był dobrej wielkości, wyposażony w kuchenkę mikrofalową, telewizor i lodówkę, bardzo wygodne było łóżko. Hotel usytuowany jest w pobliżu restauracji. Wi-Fi było bezpłtne i dość szybkie. Personel był miły i przyjazny. Niezbyt czysta łazienka.

Małgorzata, 2014-06-26
  • Cechy hotelu Clarion Hotel Atlanta Airport
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • codzienne sprzątanie
  • gaśnice
  • restauracja
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dla niepalących z łóżkiem typu king-size
od 61,0 US$
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size - dla niepalących
+
Pokój z łóżkiem typu king-size – dla niepalących, przystosowany dla osób niepełnosprawnych

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Holiday Inn Atlanta Airport South, Atlanta
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 558 opinii
Hotel

Dobre położenie w stosunku do lotniska i autostrady, bezpłatny transfer z i na lotnisko. Bardzo przyjazny i skuteczny był personel, zameldowanie było szybkie i bezproblemowe. Pokój był wygodny z nowoczesnym wystrojem i dobrym prysznicem. Śniadanie było dobre. Pokój nie był zbyt czysty.

Stefania, 2014-04-11
  • Cechy hotelu Holiday Inn Atlanta Airport South
  • dostawa artykułów spożywczych
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard
od 84,0 US$
+
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami – dla niepalących
+
Pokój dla niepalących z łóżkiem typu king-size
od 84,0 US$
Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size – dla niepalących
Pokój typu Executive z 2 podwójnymi łóżkami
+
Pokój z łóżkiem typu king-size i wanną – dla niepalących, przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Zobacz wszystkie pokoje Holiday Inn Atlanta Airport South

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Microtel Inn by Wyndham Atlanta Airport, Atlanta
3,1 /5
Dobry
Ocena na podstawie 1276 opinii
Hotel

Pokój był czysty i wygodny, bardzo wygodne było łóżko, dobrze spałem, gorąca woda pod prysznicem. Jest to mały i przyjazny hotel, dobre miejsce na przystanek w czasie podróży, usytuowany jest blisko od autostrady. Śniadanie było dobre. Personel recepcji był miły i pomocny. Łazienka była już mocno zużyta i wymaga odnowienia:(

Dominika, 2014-04-08
  • Cechy hotelu Microtel Inn by Wyndham Atlanta Airport
  • codzienne sprzątanie
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • faks / ksero
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu queen-size – dla niepalących
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size - dla niepalących
+
Pokój z łóżkiem typu queen-size – przystosowany dla osób niepełnosprawnych/dla niepalących
Rodzinny
od 53,0 US$
+
Apartament typu Suite
+
Zobacz wszystkie pokoje Microtel Inn by Wyndham Atlanta Airport

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Super 8 by Wyndham College Park/Atlanta Airport West, Atlanta
2,3 /5
Zły
Ocena na podstawie 42 opinii
Motel

Motel jest położony stosunkowo blisko od lotniska z bezpłatnym transferem z i na lotnisko. Personel był bardzo pomocny i dobrze poinformowany. Motel jest dobrym miejscem na nocleg między lotami ale bez żadnego luksusu. Śniadanie było w porządku. Pokój był czysty i wygodny, wyposażony w mały ekspres do kawy, łóżko było bardzo wygodne. Dobra, możliwa do przyjęcia cena. Bardzo cienkie ściany, wszystko było słychać, prysznic nie działał zbyt dobrze.

Cyryl, 2014-03-13
  • Cechy hotelu Super 8 by Wyndham College Park/Atlanta Airport West
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • WiFi
  • klimatyzacja
  • pokoje dla niepalących
  • Hotele designerskie
  • Przygoda
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dla niepalących z łóżkiem typu king-size
Pokój dla palących z łóżkiem typu king-size
od 47,0 US$
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami – dla niepalących
+
Pokój dwuosobowy dla palących z 2 łóżkami podwójnymi
od 50,0 US$
+
Zobacz wszystkie pokoje Super 8 by Wyndham College Park/Atlanta Airport West

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: InterContinental Buckhead Atlanta, Atlanta
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 339 opinii
Hotel

Pobyt w hotelu był przyjemny i wygodny. Personel był bardzo kompetentny i pomocny. Świetna głównie lokalizacja, hotel jest położony w samym sercu Atlanty z łatwym dostępem do dzielnic handlowych i turystycznych miejsc. Obsługa była bardzo dobra. Dobre było zaplecze rekreacyjne jak dobra siłownia i Spa. Pokój był komfortowo urządzony ale był mały, łazienka także mała.

Emilia, 2014-02-01
  • Cechy hotelu InterContinental Buckhead Atlanta
  • parking
  • WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard
od 162,0 US$
Pokój typu Deluxe
od 163,0 US$
Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Executive z 2 podwójnymi łóżkami
+
Apartament typu Suite
+
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 2 podwójnymi łóżkami
+
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Club z Łóżkiem typu Kingsize
Pokój typu Premier z łóżkiem typu king size
Pokój Dwuosobowy typu Premier z 2 podwójnymi łóżkami
+
Pokój Dwuosobowy
+
Apartament typu Suite
+
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size – przystosowany dla osób niesłyszących
Apartament typu Grand Suite z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje InterContinental Buckhead Atlanta

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Sonesta ES Suites Atlanta - Perimeter Center North, Atlanta
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 324 opinii
Hotel

Apartament był dobrze wyposażony i wygodny, mieszkanie było czyste, położony jest blisko od autostrady międzystanowej. Śniadanie serwowane rano było bardzo dobre i było wliczone w cenę. Personel był bardzo przyjazny i dyskretny. Bardzo miła i przyjazna była atmosfera w hotelu. Świetna była także siłownia. Brak windy.

Roksana, 2014-01-26
  • Cechy hotelu Sonesta ES Suites Atlanta - Perimeter Center North
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • gaśnice
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z łóżkiem typu king-size
od 109,0 US$
+
Apartament typu Suite
+
Apartament typu Suite
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Georgian Terrace, Atlanta
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 637 opinii
Hotel

Pokój był dość duży i wygodny. Personel niezwykle przyjazny i pomocny. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Miłym relaksem był basen na dachu z wspaniałym widokiem. Pobyt w hotelu był bardzo miły. Zbyt ograniczone menu w restauracji.

Diana, 2013-12-06
  • Cechy hotelu The Georgian Terrace
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • usługi konsjerża
  • codzienne sprzątanie
  • sejf
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Mały Pokój typu Standard
od 119,0 US$
Apartament typu Suite z 1 sypialnią
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Premier Suite z 1 sypialnią
Pokój Dwuosobowy
+
Apartament typu Premier Suite z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje The Georgian Terrace

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Atlanta, Stany Zjednoczone Ameryki

Witaj w mieście Atlanta. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 366 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Atlanta. Zarezerwuj w najniższej cenie! Atlanta → Hotele Atlanta, Motele, Zajazdy Atlanta, Apartamenty, Domy wakacyjne Atlanta. Tanie noclegi • Noclegi Atlanta — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Atlanta! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej