Orlando — hotele

DZIŚ
16%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Homewood Suites by Hilton Orlando-Nearest to Universal Studios, Orlando
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 422 opinii
Hotel

Pokój był przestronny. Śniadanie było dobre. Całkiem dobrze działało Wi-Fi. Dobry parking. Dobra lokalizacja w stosunku do Parku rozrywki Universal Studios Orlando i centrum konferencyjnego. Mała siłownia i mały basen.

Remigiusz M., 2018-01-09
  • Cechy hotelu Homewood Suites by Hilton Orlando-Nearest to Universal Studios
  • WiFi
  • bezpłatny parking
  • dostęp za pomocą karty
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite z 1 sypialnią i łóżkiem typu king-size – dla niepalących
+
Rodzinny
+
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size przystosowany dla osób niepełnosprawnych - dla niepalących
od 109,0 US$
+
Apartament typu Suite z łóżkiem typu queen-size - przystosowany dla osób niepełnosprawnych/niepalących
+
Apartament typu Suite z 1 sypialnią z łóżkiem typu king-size dla niepalących
+
Apartament typu Premium Suite z 2 łóżkami typu queen-size
+
Zobacz wszystkie pokoje Homewood Suites by Hilton Orlando-Nearest to Universal Studios

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Fairfield Inn & Suites by Marriott Orlando Lake Buena Vista in the Marriott Village, Orlando
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2760 opinii
Hotel

Czysty i ciepły basen. Kawa w lobby była dostępna prawie przez cały dzień. Dobra lokalizacja, w odległości krótkiego spaceru do centrum handlowego, bezpłatny dowóz do parku rozrywki Walt Disney World. Bardzo przyjazny personel. Płatny parking!!!.

Jarosław E., 2017-10-26
  • Cechy hotelu Fairfield Inn & Suites by Marriott Orlando Lake Buena Vista in the Marriott Village
  • fitness
  • opcje śniadaniowe
  • sklepy na miejscu
  • gry planszowe / puzzle
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami podwójnymi
od 85,0 US$
+
Pokój z łóżkiem typu king-size
od 85,0 US$
Apartament rodzinny typu Suite z 1 sypialnią
+
Apartament typu Suite
+
Większy pokój z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Fairfield Inn & Suites by Marriott Orlando Lake Buena Vista in the Marriott Village

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
23%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Best Western Orlando Gateway Hotel, Orlando
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 3976 opinii
Hotel

Pokój był dobry, wygodne łóżka. Dobre położeni, zwłaszcza do odwiedzenia parku rozrywki Universal Studios Orlando, blisko od sklepów i supermarketów. Ze śniadania nie korzystaliśmy więc nie mogę się wypowiadać. Mały sklepik w hotelu.

Bardzo głośna klimatyzacja. Nie bardzo czyste dywany na korytarzach.

Bianka I., 2017-10-25
  • Cechy hotelu Best Western Orlando Gateway Hotel
  • automat z napojami
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • parking dla osób niepełnosprawnych
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu king-size
od 44,0 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami podwójnymi
od 55,0 US$
+
Pokój typu Standard z 2 łóżkami podwójnymi – od strony basenu
+
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size i rozkładaną sofą
+
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami podwójnymi
+
Pokój z łóżkiem typu queen-size dla niepalących przystosowany dla osób niepełnosprawnych
od 55,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Best Western Orlando Gateway Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: SpringHill Suites by Marriott Orlando at SeaWorld, Orlando
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 803 opinii
Hotel

Śniadanie jak na amerykańskie było całkiem dobre. Bezpłatny parking. Dogodna lokalizacja, w pobliżu parku rozrywki Sea World, w dość bliskiej odległości od hotelu znajdują się sklepy i restauracje. Ładny, mały basen. Zbyt mała sala śniadaniowa, zbyt mało miejsca do siedzenia. Nie podobały nam się plastikowe sztućce i jednorazowe talerze i kubki na śniadanie..

100norbert, 2017-10-12
  • Cechy hotelu SpringHill Suites by Marriott Orlando at SeaWorld
  • pokoje dla niepalących
  • taras słoneczny
  • winda
  • wypożyczalnia samochodów
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Studio z łóżkiem typu queen-size i rozkładaną sofą
+
Studio z łóżkiem typu king-size i rozkładaną sofą
od 71,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: staySky Suites I-Drive Orlando Near Universal, Orlando
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1525 opinii
Hotel

Śniadanie było dobre. Oferowany bezpłatny transfer do Universal i Disney. Apartament był oddzielną sypialnią i kuchnią co było bardzo wygodne, dobrze był wyposażony, mieliśmy wystarczająco dużo miejsca. Niestety okna się nie otwierają, bardzo powolna winda.

Marianna T., 2017-05-23
  • Cechy hotelu staySky Suites I-Drive Orlando Near Universal
  • ogrzewanie
  • wspólny salon / sala TV
  • bilety transportu publicznego
  • Możliwość rezygnacji z usługi codziennego sprzątania
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Apartament z łóżkiem typu king-size
+
Apartament typu Suite z 1 sypialnią i 2 łóżkami typu queen-size
+
Pokój typu Executive z łóżkiem typu queen-size
od 62,0 US$
Apartament typu Suite z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje staySky Suites I-Drive Orlando Near Universal

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Orlando Resort Rentals at Universal Boulevard, Orlando
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 942 opinii
Domy wakacyjne
  • Orlando Resort Rentals (Central Location Only) FL 32819. Orlando - pokaż na mapie

Apartament był przestronny i dobrze wyposażony, w zasadzie było wszystko co niezbędne. Obiekt położony jest nie tak daleko od parków rozrywki, na miejscu basen i sklep, blisko od sklepów spożywczych. Wszystko było dobrze.

Eliza H., 2016-10-29
  • Cechy hotelu Orlando Resort Rentals at Universal Boulevard
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • całodobowa recepcja
  • bezpłatne WiFi
  • usługi konsjerża
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami
od 101,0 US$
+
Apartament typu Deluxe z 3 sypialniami
+
Apartament typu Luxury z 2 sypialniami
+
Luksusowy apartament z 3 sypialniami
+
Luksusowa Kamienica z 3 sypialniami
+
Pokój wybierany podczas zameldowania
+
Zobacz wszystkie pokoje Orlando Resort Rentals at Universal Boulevard

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Econo Lodge International Drive, Orlando
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 3162 opinii
Motel

Dobre położenie, blisko od parku Universal Studios oraz innych atrakcji, blisko od sklepów i restauracji. Dostępny bezpłatny parking. Skromne ale dobre słodkie śniadanie, kawa była dostępna przez całą dobę. Bardzo przyjazny personel. Pokój był przestronny i dość czysty.

Juliusz, 2016-09-21
  • Cechy hotelu Econo Lodge International Drive
  • klimatyzacja
  • opcje śniadaniowe
  • WiFi
  • Basen
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Przygoda
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami podwójnymi - dla niepalących
od 39,0 US$
Pokój dla niepalących z łóżkiem typu king-size

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
12%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Ramada by Wyndham Kissimmee Gateway, Orlando
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 3737 opinii
Hotel

Pokój był dobrej wielkości, duże i wygodne łóżka. Była możliwość zostawienia bagażu bez dodatkowej opłaty. Pracownicy byli bardzo mili. Zbyt słabe oświetlenie w pokoju, bez śniadania, beznadziejne Wi-Fi.

Borys S., 2016-09-02
  • Cechy hotelu Ramada by Wyndham Kissimmee Gateway
  • część przeznaczona dla palących
  • karaoke
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • sejf
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite
+
Pokój z łóżkiem typu king-size dla niepalących
+
Pokój typu Standard z 2 łóżkami typu queen-size
od 40,0 US$
+
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami typu queen-size
+
Rodzinny
+
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size – przystosowany dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej
od 41,0 US$
+
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size i widokiem na basen
+
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size i widokiem na dziedziniec
+
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na dziedziniec
+
Zobacz wszystkie pokoje Ramada by Wyndham Kissimmee Gateway

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Courtyard Orlando Lake Buena Vista at Vista Centre, Orlando
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 197 opinii
Hotel

Hotel jest przede wszystkim dobrze położony, około 15 minut jazdy od każdego z parków, w pobliżu restauracji. Śniadanie było dość dobre ale brakowało warzyw. Pracownicy byli bardzo mili. Zbyt słabe ciśnienie wody pod prysznicem, sprzątanie pokoju mogłoby być bardziej dokładne.

Maks, 2016-08-03
  • Cechy hotelu Courtyard Orlando Lake Buena Vista at Vista Centre
  • pokój gier
  • dostęp do Internetu
  • bezpłatne WiFi
  • parasole przeciwsłoneczne
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami podwójnymi
+
Pokój Dwuosobowy
+
Pokój z łóżkiem typu king-size
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size i rozkładaną sofą
+
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Courtyard Orlando Lake Buena Vista at Vista Centre

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Baymont by Wyndham Florida Mall, Orlando
3,4 /5
Dobry
Ocena na podstawie 1569 opinii
Hotel

Cena była dosyć rozsądna. Dobra lokalizacja do zwiedzania parków, w przybliżeniu 15 minut jazdy od parków, w cichej okolicy. Pokój był prosty, wygodne łożko, bezpłatne Wi-Fi dość dobrze działało. Bardzo przyjazny personel. Motel jest już bardzo przestarzały, wymaga odnowienia.

ryszard92, 2016-04-28
  • Cechy hotelu Baymont by Wyndham Florida Mall
  • meble ogrodowe
  • parking strzeżony
  • automat z napojami
  • całodobowa recepcja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Studio z łóżkiem typu king-size – dla niepalących
+
Pokój dla niepalących z łóżkiem typu king-size
od 42,0 US$
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size - dla niepalących
+
Pokój z łóżkiem typu king-size przystosowany dla osób niepełnosprawnych – dla niepalących
Pokój Czteroosobowy
+
Apartament typu Suite
+
Pokój z łóżkiem typu queen-size – dla niepalących
od 40,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Baymont by Wyndham Florida Mall

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Orlando, Stany Zjednoczone Ameryki

Witaj w mieście Orlando. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 2633 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Orlando. Zarezerwuj w najniższej cenie! Orlando → Motele Orlando, Hotele, Ośrodki wypoczynkowe Orlando, Domy wakacyjne, Aparthotele Orlando. Tanie noclegi • Noclegi Orlando — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Orlando! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej