Fort Lauderdale — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Fort Lauderdale

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Fort Lauderdale) - GPS: 26.1219005584717, -80.1436004638672

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Dzielnica

Miasta w pobliżu – Fort Lauderdale

Najpopularniejsze miasta: Stany Zjednoczone Ameryki

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Fortuna, Fort Lauderdale
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 384 opinii
Hotel

Świetna obsługa. Personel był bardzo miły i taktowny. Dobra lokalizacja, obiekt położony jest w mieście Fort Lauderdale, w odległości krótkiego spaceru od plaży. Basen był dostępny do godziny 23. Pokój był przestronny, wygodne łóżka. Parking wliczony w cenę. Stara łazienka. Nie ma klimatyzacji w pokojach.

Nina, 2017-12-19
  • Cechy hotelu Fortuna
  • bezpłatny parking
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • gaśnice
  • ogrzewanie
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój hotelowy
od 138,0 US$
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
od 151,0 US$
Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy typu Standard z Łóżkiem typu Queen Size
Pokój typu Executive z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu queen-size
Apartament z 1 sypialnią - Parter
Apartament z 2 sypialniami na parterze
Zobacz wszystkie pokoje Fortuna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
17%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Blue Strawberry by the Sea, Fort Lauderdale
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 306 opinii
Hotel

Wspaniała lokalizacja, po drugiej stronie ulicy znajduje się plaża, blisko od tętniącego życiem placu i restauracji. Dobrej wielkości basen. Personel był w porządku. Ręczniki były wymieniane. Niestety pokój był stary i zużyty, wymaga remontu. Bardzo głośna klimatyzacja, w nocy nie można było spać.

U. Ksenia , 2017-11-09
  • Cechy hotelu Blue Strawberry by the Sea
  • część przeznaczona dla palących
  • całkowity zakaz palenia
  • bezpłatne WiFi
  • bezpłatny parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 99,0 US$
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
od 89,0 US$
Apartament z 1 sypialnią
Pokój dwuosobowy typu Efficiency
od 125,0 US$
Pokój typu Efficiency z łóżkiem typu king-size
od 125,0 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój dwuosobowy typu Efficiency Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Blue Strawberry by the Sea

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Las Olas Guesthouse @15th Avenue, Fort Lauderdale
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 461 opinii
Pensjonaty

Względnie dobra lokalizacja, w spokojnym i cichym miejscu i w odległości 5 minutowego spaceru od transportu publicznego i wynajmu samochodów, około 30 minut spacerem od plaży. Pokój był dość duży i dobrze wyposażony, wygodne łóżko, wyjątkowo dobrze działał internet. Bardzo miły i kompetentny personel.

Filip, 2016-11-09
  • Cechy hotelu Las Olas Guesthouse @15th Avenue
  • gaśnice
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • czujnik dymu
  • całodobowa ochrona
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój typu Queen
Pokój z łóżkiem typu king-size
Pokój z łóżkiem typu king-size przystosowany dla osób niepełnosprawnych
od 82,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Hotel Deauville, Fort Lauderdale
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 487 opinii
Hostel/Schronisko

Właściciele byli bardzo przyjaźni i gościnni. Dobra lokalizacja, zaledwie kilka minut spacerem od plaży, oferowane są bezpłatne leżaki i parasole na plaży. Miły i przyjazny personel. Ładny basen. Bezpłatny parking tuż przed budynkiem. Pokój był czysty i ładny. W hotelu znajduje się wspólny salon z dobrze wyposażoną kuchnią. Dość wysoka cena jak na hostel!.

Konstanty, 2016-08-23
  • Cechy hotelu The Hotel Deauville
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • wspólny salon / sala TV
  • parking
  • pokoje dla niepalących
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Łóżko w męskim pokoju wieloosobowym z 6 łóżkami
Łóżko pojedyncze w męskim pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 4 osób
od 44,0 US$
Pokój jednoosobowy typu Standard
Studio
Studio z 2 łóżkami podwójnymi
Duży apartament typu Suite
od 121,0 US$
Pokój Jednoosobowy typu Classic
Pokój Jednoosobowy typu Budget
Łóżko piętrowe pokoju wieloosobowym dla mężczyzn
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu queen-size
od 122,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje The Hotel Deauville

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Tropi Rock, Fort Lauderdale
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 281 opinii
Hotel
  • 2900 Belmar Street (Office Location) FL 33304 Fort Lauderdale - pokaż na mapie

Pokój był gustownie urzadzony. Czysty i zadbany basen. Świetna lokalizacja, bardzo blisko od plaży, na pieszo można było dojść do wielu barów. Personel recepcji był bardzo przyjazny, chętnie odpowiedział na wszelkie moje pytania. Przestarzała łazienka.

D. Leo , 2016-08-06
  • Cechy hotelu Tropi Rock
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • codzienne sprzątanie
  • parking
  • parking na miejscu
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Studio Deluxe z łóżkiem typu king-size
Apartament typu Studio z łóżkiem typu king-size
od 172,0 US$
Apartament typu Suite z 1 sypialnią
Pokój Dwuosobowy
od 169,0 US$
Studio typu Deluxe z łóżkiem typu queen-size
Studio z łóżkiem typu queen-size
Zobacz wszystkie pokoje Tropi Rock

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
36%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Winterset, Fort Lauderdale
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 360 opinii
Hotel
  • 2899 Terramar Street (Office Location) FL 33304 Fort Lauderdale - pokaż na mapie

Studio było czyste i dobrze wyposażone. Doskonała przede wszystkim lokalizacja, blisko od plaży i innych atrakcji, niezbyt daleko od centrum. Miły i przyjazny personel. Parking nie jest wliczony w cenę pobytu i zbyt drogi, przestarzały wystrój pokoju, wymaga aktualizacji, brak śniadania.

tatiana49, 2016-02-23
  • Cechy hotelu Winterset
  • odkryty basen
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • czujnik dymu
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Studio z 2 łóżkami typu queen-size
Apartament typu Studio Deluxe z 2 łóżkami typu queen-size
Studio z łóżkiem typu king-size
od 139,0 US$
Studio typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Apartament z 1 Sypialnią z łóżkiem typu king-size
Studio z łóżkiem typu queen-size
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Winterset

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Aqua Hotel, Fort Lauderdale
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 583 opinii
Hotel

Personel recepcji był bardzo miły i pomocny, zameldowanie i wymeldowanie było szybkie i sprawne. Dobra lokalizacja, w sąsiedztwie plaży, restauracji i sklepów, w zasadzie wszystko było w odległości spaceru. Apartament studio było dość nowocześnie urządzone, wygodne łóżko. Podgrzewany basen. Pokój i łazienka były małe w stosunku do wysokiej ceny i to poza sezonem, byłem niezadowolony z opłaty za parking!.

Aleksy, 2016-01-18
  • Cechy hotelu Aqua Hotel
  • pralnia
  • parking
  • sejf
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Dwuosobowy Apartament typu Studio Deluxe z łóżkiem typu queen-size
Apartament z łóżkiem typu king-size
Studio z łóżkiem typu king-size
od 99,0 US$
Pokój z 2 łóżkami typu king-size
Pokój typu Queen
Rodzinny
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Aqua Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
19%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Royal Palms Resort & Spa, Fort Lauderdale
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 451 opinii
Hotel

Przyjemny i dość dobrze utrzymany hotel, położony w odległości spaceru od plaży, sklepów i restauracji. Personel był bardzo pomocny i przyjazny. Parking przed hotelem. Bardzo przyjemna była atmosfera w hotelu. Pokój nie był nowy, częściowo już zużyty, bardzo mała łazienka, Wi-Fi nie było dostępne w pokoju.

38Maciej, 2015-12-15
  • Cechy hotelu Royal Palms Resort & Spa
  • WiFi
  • sprzęt do grillowania
  • centrum fitness
  • bar
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
od 99,0 US$
Apartament typu Suite z 1 sypialnią
Pokój Dwuosobowy
Studio z łóżkiem typu king-size – przystosowane dla osób niepełnosprawnych
Zobacz wszystkie pokoje Royal Palms Resort & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
40%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Beach Gardens, Fort Lauderdale
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 295 opinii
Hotel

Najlepsza była lokalizacja, blisko do plaży i centrów handlowych. Personel był bardzo uprzejmy i miły. Pokój był czysty z dobrymi udogodnieniami. Brudny i zaniedbany basen, brak wieszkaów na ręczniki w łazience, brak także półki w łazience, było to bardzo niepraktycznie.

Mateusz, 2015-03-21
  • Cechy hotelu Beach Gardens
  • ogrzewanie
  • ogród
  • codzienne sprzątanie
  • dostęp do Internetu
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z łóżkiem typu king-size
Studio typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Studio z łóżkiem typu queen-size
od 149,0 US$
Studio z 2 łóżkami typu queen-size
Apartament typu Studio Deluxe z 2 łóżkami typu queen-size
Apartament typu Suite z 1 sypialnią z łóżkiem typu queen-size
Studio typu Deluxe z łóżkiem typu queen-size
Apartament typu Suite z 2 sypialniami i rozkładaną sofą
Studio z łóżkiem typu king-size
od 149,0 US$
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Beach Gardens

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Bahia Mar - Fort Lauderdale Beach - DoubleTree by Hilton, Fort Lauderdale
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1033 opinii
Hotel

Hotel był przyjemny i czysty. Świetne położenie, w bliskiej odległości od plaży, przystanku autobusowego i restauracji. Bardzo przyjemny był basen. Personel recepcji był bardzo pomocny, udzielił nam wielu pomocnych wskazówek. Pokój był dobrej wielkości ale wystrój już przestarzały, bardzo drogie śniadanie, brak bezpłatnych leżaków na plaży.

Maurycy, 2014-11-21
  • Cechy hotelu Bahia Mar - Fort Lauderdale Beach - DoubleTree by Hilton
  • jazda na rowerze
  • wieczorne rozrywki
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • basen z widokiem
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dla niepalących z łóżkiem typu king-size
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na okolicę – dla niepalących
Pokój z łóżkiem typu king-size i częściowym widokiem na ocean - dla niepalących
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na ocean – dla niepalących
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami i widokiem na okolicę - dla niepalących
Pokój Dwuosobowy z 2 łóżkami podwójnymi i częściowym widokiem na ocean - dla niepalących
Pokój Dwuosobowy z 2 łóżkami podwójnymi i widokiem na ocean - dla niepalących
Pokój Dwuosobowy z 2 łóżkami podwójnymi i widokiem na dziedziniec - dla niepalących
od 135,0 US$
Pokój Dwuosobowy z 2 łóżkami podwójnymi i wanną - dostosowany dla osób niepełnosprawnych/dla niepalących
Pokój Dwuosobowy z 2 łóżkami podwójnymi dla niepalących przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Apartament od strony oceanu z łóżkiem typu king-size
Pokój Trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Bahia Mar - Fort Lauderdale Beach - DoubleTree by Hilton

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Cambria Hotel Fort Lauderdale Beach, Fort Lauderdale
3,1 /5
Dobry
Ocena na podstawie 59 opinii
Hotel

Hotel był czysty i dość przyjemny. Świetne położenie, blisko od ładnej plaży, po drugiej stronie ulicy, w pobliżu miejsc do jedzenia i zabawy. Bardzo ładny był basen. Pokój był cichy i czysty. Bardzo miły i przyjazny był personel, bardzo niestabilne Wi-Fi, raz działało, raz nie..

Magdalena, 2014-10-09
  • Cechy hotelu Cambria Hotel Fort Lauderdale Beach
  • klimatyzacja
  • sejf
  • parking na miejscu
  • dostęp do Internetu
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu king-size dla niepalących
od 143,0 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami typu queen-size dla niepalących
Pokój typu Standard z 2 łóżkami typu queen-size dla niepalących
od 150,0 US$
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size i balkonem – dla niepalących
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size przystosowany do osób niepełnosprawnych – dla niepalących
Zobacz wszystkie pokoje Cambria Hotel Fort Lauderdale Beach

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Westin Fort Lauderdale, Fort Lauderdale
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 906 opinii
Hotel

Bardzo ładna recepcja i miły, uprzejmy personel. Pokój był czysty i wygodny, nowocześnie był urządzony, łóżko było bardzo wygodne, dobrze spałem. Bardzo ładny i zadbany był basen. Śniadanie serwowane w formie bufetu było bardzo obfite. Dobra lokalizacja, blisko od portu Cruise i lotniska. Nic.

Józef, 2014-07-25
  • Cechy hotelu Westin Fort Lauderdale
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • przechowalnia bagażu
  • śniadanie w pokoju
  • ogród
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Executive Suite z łóżkiem typu king-size i widokiem na jezioro
Pokój Dwuosobowy
Tradycyjny pokój z łóżkiem typu king-size
od 119,0 US$
Rodzinny
Pokój Dwuosobowy
Rodzinny
Rodzinny
od 119,0 US$
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Westin Fort Lauderdale

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: La Quinta Inn by Wyndham Ft. Lauderdale Northeast, Fort Lauderdale
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 1285 opinii
Hotel

Bardzo dobry był duży basen i jacuzzi. Niezwykle dobre było śniadanie w stosunku do tej kategorii hotelu. Bardzo blisko było do wielu restauracji na plaży. Bezpłatny internet był dostępny w pokoju i na zewnątrz. Bardzo miły i przyjazny był personel. Dostępny był bezpłatny parking w bliskiej odległosci od pokoju. Pokój był przyjemny i wygodny, brakowało jednak lodówki i kuchenki mikrofalowej w pokoju:(

Łucja, 2014-03-20
  • Cechy hotelu La Quinta Inn by Wyndham Ft. Lauderdale Northeast
  • pralnia
  • centrum fitness
  • odkryty basen (czynny przez cały rok)
  • automat z przekąskami
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu king-size
od 94,0 US$
Pokój z łóżkiem typu king-size przystosowany dla osób niepełnosprawnych
od 85,0 US$
Pokój dwuosobowy z 2 łóżkami podwójnymi – przystosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych/dla niepalących
od 80,0 US$
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 2 podwójnymi łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje La Quinta Inn by Wyndham Ft. Lauderdale Northeast

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hilton Fort Lauderdale Beach Resort, Fort Lauderdale
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 657 opinii
Ośrodek wypoczynkowy
  • 505 North Fort Lauderdale Beach Boulevard FL 33304 Fort Lauderdale - pokaż na mapie

Restauracja była doskonała, jedzenie było smaczne i bardzo dobrze przyrządzone, cena posiłków była przystępna. Profesjonalny i bardzo pomocny był personel, bardzo miło był usposobiony do gości. Pokój nasz był czysty z ładnym i nowoczesnym wystrojem i z aneksem kuchennym i balkonem, łóżka były bardzo wygodne, z balkonu mieliśmy niesamowity widok na ocean. Bardzo dobre było śniadanie. Plaża była czysta i bezpieczna. Dość wysoka cena parkingu.

Antonina, 2014-02-20
  • Cechy hotelu Hilton Fort Lauderdale Beach Resort
  • faks / ksero
  • biuro informacji turystycznej
  • restauracja
  • pokoje rodzinne
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na okolicę
Apartament typu Studio z łóżkiem typu king-size i widokiem na ocean
Apartament z 1 sypialnią i łóżkiem typu king-size od strony oceanu
Apartament typu Studio z 2 łóżkami typu queen-size i widokiem na ocean
Apartament typu Junior Suite z widokiem na ocean
Apartament z 1 sypialnią, łóżkiem typu king-size i widokiem na ocean
Apartament typu Suite z 1 sypialnią i widokiem na ocean
Apartament typu Studio z 2 łóżkami typu queen-size i widokiem na ocean – przystosowany dla osób niesłyszących
Apartament typu Studio z łóżkiem typu queen-size i widokiem na ocean
Apartament typu Studio z łóżkiem typu queen-size i widokiem na ocean – przystosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych
Apartament typu Junior Suite z widokiem na ocean – przystosowany dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size i widokiem na okolicę – przystosowany dla osób o ograniczonej sprawności słuchowej
Apartament typu Suite z 2 łóżkami typu queen-size – przystosowany dla osób niesłyszących
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size i widokiem na ocean – przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Apartament typu Suite
Apartament Prezydencki
Apartament typu Suite z 1 sypialnią i 2 łóżkami typu queen-size oraz widokiem na ocean – przystosowany dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej
Apartament typu Suite
Pokój z łóżkiem typu king-size
od 237,0 US$
Apartament typu Junior Suite z łóżkiem typu queen-size i widokiem na ocean
Apartament z 1 sypialnią, łóżkiem typu king-size i widokiem na brzeg oceanu
Mniejszy Apartament (Junior Suite) typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
od 254,0 US$
Apartament z 1 sypialnią, łóżkiem typu king-size i widokiem na ocean
Apartament typu Junior Suite z łóżkiem typu king-size i widokiem na ocean
Apartament z 1 sypialnią, łóżkiem typu queen-size i widokiem na ocean
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Hilton Fort Lauderdale Beach Resort

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
33%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Snooze, Fort Lauderdale
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 595 opinii
Hotel
  • 205 North Fort Lauderdale Beach Boulevard (A1A) FL 33304 Fort Lauderdale - pokaż na mapie

Pobyt w motelu był przyjemnym doświadczeniem. Pokój nasz był duży, łóżko był bardzo wygodne. Idealna lokalizacja, zaledwie kilka minut od plaży, mieliśmy zapewnione ręczniki plażowe i leżaki. Dzięki właścicielom czuliśmy się mile widzianymi gośćmi. Jest to mały motel o dobrym standardzie. Winda była mała.

Sebastian, 2014-01-28
  • Cechy hotelu Snooze
  • ogrzewanie
  • dostęp do Internetu
  • pokoje rodzinne
  • jazda na rowerze
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu king-size
od 109,0 US$
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami typu king-size
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size i widokiem na ocean
Pokój wybierany podczas zameldowania
Pokój wieloosobowy – bez parkingu
od 89,0 US$
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Snooze

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Fort Lauderdale, Stany Zjednoczone Ameryki

Witaj w mieście Fort Lauderdale. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 314 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Fort Lauderdale. Zarezerwuj w najniższej cenie! Fort Lauderdale → Hotele Fort Lauderdale, Ośrodki wypoczynkowe, Aparthotele Fort Lauderdale, Obiekty B&B, Motele Fort Lauderdale. Tanie noclegi • Noclegi Fort Lauderdale — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Fort Lauderdale! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej