Buenos Aires — hotele

Zdjęcia hotelu: Unique Palacio San Telmo, Buenos Aires
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2448 opinii
Hotel

Pracownicy recepcji byli bardzo sympatyczni, dobrze mówili po angielsku co w Argentynie nie jest takie oczywiste, bardzo chętnie we wszystkim pomagają. Doskonała lokalizacja, blisko od najważniejszych miejsc w Buenos Aires, w pobliżu znajduje się sporo dobrych kafejek i restauracji. Kiepskie śniadanie, lepiej jest zjeść w jakieś kafejce. Dość hałaśliwe ulice, w nocy trzeba było używać zatyczek do uszu..

Ryszard, 2017-12-15
  • Cechy hotelu Unique Palacio San Telmo
  • gaśnice
  • winda
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • ogrzewanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 28,0 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: IQ Callao By Recoleta Apartments, Buenos Aires
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 265 opinii
Apartament

Mieszkanie było przestronne i wygodne, dobrze było wyposażone. Dobre położenie, w centrum miasta, blisko od wielu fajnych barów i kawiarni, ogólnie dobre miejsce wypadowe na pobyt w dzielnicy Recoleta. Świetny był basen na dachu, było to bardzo przyjemne i relaksujące miejsce po całodniowym zwiedzaniu miasta. Personel był miły i pomocny. Bardzo słaby był internet, połączenia były przerywane.

Kajetan, 2015-02-16
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu IQ Callao By Recoleta Apartments
  • pralnia
  • pokoje rodzinne
  • basen
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Apartament
od 44,0 US$
Apartament typu Superior

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Piccaluga Apartments, Buenos Aires
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 70 opinii
Aparthotele

Personel bardzo przyjazny i pomocny. Pokój był czysty i wystarczająco duży na trzy osoby, kuchnia była ładna i dobrze wyposażona, mieszkanie było sprzątane, łącznie z wymianą ręczników. Basen był mały ale przyjemny i czysty. Świetne położenie, w centrum miasta, łatwy był dostęp do atrakcji turystycznych. Śniadanie było słabe, tylko jeden z pracownikow recepcji mówił po angielsku.

Franciszek, 2014-11-06
  • Cechy hotelu Piccaluga Apartments
  • Basen
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • czujnik dymu
  • sejf
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 57,0 US$
Pokój Trzyosobowy
od 59,0 US$
Pokój Czteroosobowy
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: San Telmo Luxury Suites, Buenos Aires
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 257 opinii
Hotel

Mieliśmy wygodny i czysty pokój, łóżko było bardzo wygodne, Wi-Fi dobrze działało. Bardzo przyjemny był taras słoneczny. Dobre miejsce położenia, w samym sercu dzielnicy San Telmo, blisko od miejsc gdzie mogliśmy zjeść. Bardzo przyjemna była atmosfera. Śniadanie było bardzo dobre ze świeżym sokiem i dobrą kawą. Bardzo pomocny i niezwykle uprzejmy był personel, doskonale mówił po angielsku. Trochę mała łazienka i prysznic.

Lech, 2014-10-17
  • Cechy hotelu San Telmo Luxury Suites
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • ogrzewanie
  • taras słoneczny
  • biuro informacji turystycznej
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy
od 52,0 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Fierro Hotel Buenos Aires, Buenos Aires
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 151 opinii
Hotel

Personel był gościnny i bardzo miły. Bardzo dobre było śniadanie. Pokój był ładnie urządzony, czysty i wygodny z dobrym łóżkiem. Dogodne położenie, na pieszo można było dojść do restauracji, sklepów i stacji metra. Wi-Fi było bezpłatne i stabilne. Zaledwie jedna, mała winda.

Ryszard, 2014-10-08
  • Cechy hotelu Fierro Hotel Buenos Aires
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • transfer
  • Faktury
  • Karty otwierające drzwi lub elektryczność sterowana ruchem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament typu Suite z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z tarasem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ayres de Recoleta Plaza, Buenos Aires
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 128 opinii
Aparthotele

Apartament był wygodny, wyposażony w lodówkę z aneksem kuchennym, z mieszkania mieliśmy wspaniały widok, dobrze działał internet. Personel recepcji był przyjazny i bardzo pomocny. Doskonała lokalizacja, w pobliżu było wiele sklepów, restauracji i innych obiektów. Mało urozmaicone śniadanie, codziennie to samo.

Wiktoria, 2014-09-25
  • Cechy hotelu Ayres de Recoleta Plaza
  • czujnik dymu
  • bezpłatne WiFi
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Studio dwuosobowe
Studio trzyosobowe
Rodzinny apartament typu Studio
+
Pokój Dwuosobowy
od 72,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Ayres de Recoleta Plaza

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mio Buenos Aires, Buenos Aires
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 248 opinii
Hotel

W hotelu zatrzymaliśmy się zaledwie na jedną noc. Pokój był przestronny i nowocześnie urządzony, łóżko było rzeczywiście wygodne. Personel był bardzo przyjazny i pomocny, dość szybko reagował na nasze prośby. Śniadanie było dobre. Ogólnie dobre miejsce na pobyt w Buenos Aires.

Jacek, 2014-09-05
  • Cechy hotelu Mio Buenos Aires
  • czujnik dymu
  • winda
  • restauracja
  • opieka nad dziećmi
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Suite z tarasem
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Executive
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Mio Buenos Aires

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Awwa Suites & Spa, Buenos Aires
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 429 opinii
Hotel

Pokój był przestronny, czysty i nowocześnie urządzony, bardzo wygodne było łóżko typu king size. Personel był bardzo uprzejmy i profesjonalny, w mniejszym stopniu mówił po angielsku ale można było się porozumieć. Dobra lokalizacja, w pobliżu stacji metra, w pobliżu restauracji. Słaba izolacja akustyczna między pokojami, cena trochę wysoka.

Małgorzata, 2014-07-30
  • Cechy hotelu Awwa Suites & Spa
  • parking przy ulicy
  • salon spa / strefa relaksacyjna
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • toaleta z uchwytami
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite z balkonem
od 77,0 US$
Pokój typu Deluxe
Pokój rodzinny typu Deluxe
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Awwa Suites & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel O'Rei, Buenos Aires
3,2 /5
Dobry
Ocena na podstawie 766 opinii
Hotel

Dobry był stosunek jakości do ceny. Dogodne położenie w centrum miasta, w pobliżu kawiarni i restauracji. Personel był bardzo przyjazny i pomocny, pozwolił nam zostawić bagaże już po wymeldowaniu. Pokój był bardzo prosty, wyposażony w telewizor. Niezbyt czysty pokój, Wi-Fi było dostępne tylko w holu, brudna wspólna łazienka.

Stefania, 2014-07-02
  • Cechy hotelu Hotel O'Rei
  • przechowalnia bagażu
  • całodobowa recepcja
  • codzienne sprzątanie
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
od 9,0 US$
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój jednoosobowy z łazienką
Pokój Dwuosobowy z łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Hotel O'Rei

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Infinito Hotel, Buenos Aires
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 697 opinii
Hotel

Personel był bardzo pomocny i przyjazny, atutem był fakt, że mówił po angielsku, było to dla nas bardzo pomocne. Śniadanie było dobre i wliczone w cenę. Doskonała lokalizacja, blisko od stacji metra, dobry był dostęp do miasta i głównych atrakcji turystycznych, blisko także od dobrych sklepów i restauracji. Nie bardzo czysty pokój, hałas z ulicy.

Matylda, 2014-06-04
  • Cechy hotelu Infinito Hotel
  • dostęp do Internetu
  • gaśnice
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • usługi konsjerża
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój rodzinny
+
Pokój jednoosobowy
od 60,0 US$
Apartament typu Suite z wanną z hydromasażem
Zobacz wszystkie pokoje Infinito Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Buenos Aires, Argentyna

Witaj w mieście Buenos Aires. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 2778 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Buenos Aires. Zarezerwuj w najniższej cenie! Buenos Aires → Hotele Buenos Aires, Apartamenty, Aparthotele Buenos Aires, Obiekty B&B, Hostele Buenos Aires. Tanie noclegi • Noclegi Buenos Aires — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Buenos Aires! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Osoby lubiące podróżować, powinny koniecznie wybrać się do Buenos Aires. Jest to jednocześnie stolica Argentyny oraz jedno z największych miast położonych w Ameryce Południowej. Choć miasto to położone jest niemalże na drugim końcu świata, ze względu na sprzyjający klimat oraz egzotykę tego miasta, wiele osób decyduje się na spędzenie urlopu właśnie tam. Buenos Aires tętni życiem, co dla turystów jest ogromną atrakcją. Miasto nocą nie zamiera, dzięki czemu jeszcze lepiej można poznać jego uroki.

Buenos Aires to ośrodek turystyczny, który posiada bardzo dobrze rozwiniętą bazę noclegową, gdzie obiektów jest kilkaset. Są to zarówno prestiżowe hotele położone w najbardziej atrakcyjnych pod względem turystycznym zakątkach miasta, jak i mniej ekskluzywne zlokalizowane przede wszystkim na obrzeżach miasta hotele i hostele.

Będąc w Buenos Aires można zatrzymać się również w komfortowych pokojach gościnnych. Ich przyjaźni turystom właściciele oferują wszelkie udogodnienia za rozsądną, jak na te warunki, cenę.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej