Buenos Aires — hotele

Zdjęcia hotelu: Unique Palacio San Telmo, Buenos Aires
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2419 opinii
Hotel

Pracownicy recepcji byli bardzo sympatyczni, dobrze mówili po angielsku co w Argentynie nie jest takie oczywiste, bardzo chętnie we wszystkim pomagają. Doskonała lokalizacja, blisko od najważniejszych miejsc w Buenos Aires, w pobliżu znajduje się sporo dobrych kafejek i restauracji. Kiepskie śniadanie, lepiej jest zjeść w jakieś kafejce. Dość hałaśliwe ulice, w nocy trzeba było używać zatyczek do uszu..

Ryszard, 2017-12-15
  • Cechy hotelu Unique Palacio San Telmo
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • całkowity zakaz palenia
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 38,0 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: IQ Callao By Recoleta Apartments, Buenos Aires
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 263 opinii
Apartament

Mieszkanie było przestronne i wygodne, dobrze było wyposażone. Dobre położenie, w centrum miasta, blisko od wielu fajnych barów i kawiarni, ogólnie dobre miejsce wypadowe na pobyt w dzielnicy Recoleta. Świetny był basen na dachu, było to bardzo przyjemne i relaksujące miejsce po całodniowym zwiedzaniu miasta. Personel był miły i pomocny. Bardzo słaby był internet, połączenia były przerywane.

Kajetan, 2015-02-16
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu IQ Callao By Recoleta Apartments
  • pokoje rodzinne
  • Basen
  • pokoje dla niepalących
  • ogród
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Apartament
od 63,0 US$
Apartament typu Superior

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Piccaluga Apartments, Buenos Aires
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 71 opinii
Aparthotele

Personel bardzo przyjazny i pomocny. Pokój był czysty i wystarczająco duży na trzy osoby, kuchnia była ładna i dobrze wyposażona, mieszkanie było sprzątane, łącznie z wymianą ręczników. Basen był mały ale przyjemny i czysty. Świetne położenie, w centrum miasta, łatwy był dostęp do atrakcji turystycznych. Śniadanie było słabe, tylko jeden z pracownikow recepcji mówił po angielsku.

Franciszek, 2014-11-06
  • Cechy hotelu Piccaluga Apartments
  • pralnia
  • odkryty basen
  • część przeznaczona dla palących
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 43,0 US$
Pokój trzyosobowy
od 44,0 US$
Pokój Czteroosobowy
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Mio Buenos Aires, Buenos Aires
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 247 opinii
Hotel

W hotelu zatrzymaliśmy się zaledwie na jedną noc. Pokój był przestronny i nowocześnie urządzony, łóżko było rzeczywiście wygodne. Personel był bardzo przyjazny i pomocny, dość szybko reagował na nasze prośby. Śniadanie było dobre. Ogólnie dobre miejsce na pobyt w Buenos Aires.

Jacek, 2014-09-05
  • Cechy hotelu Mio Buenos Aires
  • basen z podgrzewaną wodą
  • przechowalnia bagażu
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • usługi konsjerża
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Suite z tarasem
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Executive
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Mio Buenos Aires

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Awwa Suites & Spa, Buenos Aires
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 433 opinii
Hotel

Pokój był przestronny, czysty i nowocześnie urządzony, bardzo wygodne było łóżko typu king size. Personel był bardzo uprzejmy i profesjonalny, w mniejszym stopniu mówił po angielsku ale można było się porozumieć. Dobra lokalizacja, w pobliżu stacji metra, w pobliżu restauracji. Słaba izolacja akustyczna między pokojami, cena trochę wysoka.

Małgorzata, 2014-07-30
  • Cechy hotelu Awwa Suites & Spa
  • gaśnice
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • WiFi
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite z balkonem
od 72,0 US$
Pokój typu Deluxe
Pokój rodzinny typu Deluxe
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Awwa Suites & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel O'Rei, Buenos Aires
3,2 /5
Dobry
Ocena na podstawie 774 opinii
Hotel

Dobry był stosunek jakości do ceny. Dogodne położenie w centrum miasta, w pobliżu kawiarni i restauracji. Personel był bardzo przyjazny i pomocny, pozwolił nam zostawić bagaże już po wymeldowaniu. Pokój był bardzo prosty, wyposażony w telewizor. Niezbyt czysty pokój, Wi-Fi było dostępne tylko w holu, brudna wspólna łazienka.

Stefania, 2014-07-02
  • Cechy hotelu Hotel O'Rei
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • dostęp do Internetu
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • codzienne sprzątanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
od 10,0 US$
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój jednoosobowy z łazienką
Pokój Dwuosobowy z łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Hotel O'Rei

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Infinito Hotel, Buenos Aires
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 699 opinii
Hotel

Personel był bardzo pomocny i przyjazny, atutem był fakt, że mówił po angielsku, było to dla nas bardzo pomocne. Śniadanie było dobre i wliczone w cenę. Doskonała lokalizacja, blisko od stacji metra, dobry był dostęp do miasta i głównych atrakcji turystycznych, blisko także od dobrych sklepów i restauracji. Nie bardzo czysty pokój, hałas z ulicy.

Matylda, 2014-06-04
  • Cechy hotelu Infinito Hotel
  • pralnia
  • pokoje rodzinne
  • usługa prasowania
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój rodzinny
+
Pokój jednoosobowy
od 49,0 US$
Apartament typu Suite z wanną z hydromasażem
Zobacz wszystkie pokoje Infinito Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
5%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Waldorf, Buenos Aires
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 548 opinii
Hotel

Śniadanie w formie bufetu było dobre, zawsze z dodatkiem dostępnych owoców. Dobra lokalizacja, łatwo było dojść nad rzekę i do centrum miasta. Personel był przyjazny i bardzo pomocny. Pokój był dobrej wielkości z dobrze działającym Wi-Fi w pokoju, niestety za dodatkową opłatą. Przestarzała i mała łazienka.

Krystyna, 2014-05-23
  • Cechy hotelu Hotel Waldorf
  • transfer lotniskowy
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • dostęp do Internetu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Standard
Apartament
+
Apartament typu Suite
Pokój Jednoosobowy typu Budget
od 35,0 US$
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Waldorf

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Cyan Recoleta Hotel, Buenos Aires
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 409 opinii
Hotel

Dobre miejsce położenia, hotel jest usytuowany jest w ładnej okolicy i w bezpiecznym miejscu, w pobliżu wielu atrakcji, naprzeciwko pięknego parku. Pokój był duży, czysty i dobrze wyposażony. Śniadanie było dość obfite. Bardzo powolne Wi-Fi w pokoju, niezbyt czysta łazienka.

Nikol, 2014-05-03
  • Cechy hotelu Cyan Recoleta Hotel
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • WiFi
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 58,0 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard z widokiem na okolicę
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite z widokiem
Zobacz wszystkie pokoje Cyan Recoleta Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
21%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Be Hollywood!, Buenos Aires
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 207 opinii
Hotel

Personel recepcji był bardzo przyjazny i pomocny, bardzo uprzejmy był także personel w restauracji, znał trochę język angielski. Dobra lokalizacja w Palermo, około 10 minut spacerem od metra, wiele dobrych restauracji było w okolicy, ładny był taras na dachu z małym basenem. Bardzo dobre i pożywne było śniadanie. Pokój i łazienka były bardzo małe.

Zygmunt, 2014-03-25
  • Cechy hotelu Be Hollywood!
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • pokoje rodzinne
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Executive
Pokój Dwuosobowy z tarasem
Apartament
Loft typu Executive
Loft typu Standard
od 66,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Be Hollywood!

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Buenos Aires, Argentyna

Witaj w mieście Buenos Aires. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 2490 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Buenos Aires. Zarezerwuj w najniższej cenie! Buenos Aires → Hotele Buenos Aires, Apartamenty, Aparthotele Buenos Aires, Obiekty B&B, Kwatery prywatne Buenos Aires. Tanie noclegi • Noclegi Buenos Aires — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Buenos Aires! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Osoby lubiące podróżować, powinny koniecznie wybrać się do Buenos Aires. Jest to jednocześnie stolica Argentyny oraz jedno z największych miast położonych w Ameryce Południowej. Choć miasto to położone jest niemalże na drugim końcu świata, ze względu na sprzyjający klimat oraz egzotykę tego miasta, wiele osób decyduje się na spędzenie urlopu właśnie tam. Buenos Aires tętni życiem, co dla turystów jest ogromną atrakcją. Miasto nocą nie zamiera, dzięki czemu jeszcze lepiej można poznać jego uroki.

Buenos Aires to ośrodek turystyczny, który posiada bardzo dobrze rozwiniętą bazę noclegową, gdzie obiektów jest kilkaset. Są to zarówno prestiżowe hotele położone w najbardziej atrakcyjnych pod względem turystycznym zakątkach miasta, jak i mniej ekskluzywne zlokalizowane przede wszystkim na obrzeżach miasta hotele i hostele.

Będąc w Buenos Aires można zatrzymać się również w komfortowych pokojach gościnnych. Ich przyjaźni turystom właściciele oferują wszelkie udogodnienia za rozsądną, jak na te warunki, cenę.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej