Quito — hotele

Zdjęcia hotelu: Hotel Reina Isabel, Quito
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1255 opinii
Hotel

Śniadanie było bardzo dobre i pożywne. Pokój mój był bardzo wygodny z jaccuzzi, wyposażony w duży telewizor z szerokim ekranem, bardzo wygodne było łóżko. Dobrze działało Wi-Fi. Personel był doskonały, przyjazny i bardzo pomocny, mówił po angielsku. Dobra lokalizacja, 3 minuty spacerem od wielu restauracji i kawiarni, 3 minuty spacerem od przystanku autobusowego. Śniadanie było dobre ale monotonne, codziennie to samo, zbyt...

Oskar, 2014-03-12
  • Cechy hotelu Hotel Reina Isabel
  • pakiet spa / wellness
  • prasa
  • Źródła tlenku węgla
  • usługi konsjerża
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 52,0 US$
Apartament dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy
Dwuosobowy Loft typu Premier
Apartament typu Deluxe Suite z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Reina Isabel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Vieja Cuba, Quito
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 336 opinii
Hotel

Personel recepcji był bardzo przyjazny i pomocny, dobrze mówił po angielsku, nie było problemu z porozumieniem. Pokój mój nie był duży, ale wygodny, wyposażony był w telewizor, suszarkę do włosów, pod prysznicem była gorąca woda. Śniadanie było bardzo dobre, były serwowane płatki, owoce, tosty czy jajka. Dobra lokalizacja, około 10 minut spacerem do Plaza Foch. Niestety Wi-Fi w moim pokoju nie było dostępne, ale w holu...

Cyprian, 2014-02-06
  • Cechy hotelu Hotel Vieja Cuba
  • ogród
  • całodobowa recepcja
  • transfer z lotniska
  • WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Apartament typu Suite
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 52,0 US$
Pokój czteroosobowy typu Standard
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Vieja Cuba

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Casa del Arupo, Quito
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 130 opinii
Hostel/Schronisko

Obsługa była miła i uprzejma. Pokój mój był ładny, wygodny i bardzo czysty. Był to dobry stosunek jakości do ceny. Dobre położenie, w dobrej odległości od dzielnicy handlowej. Zbyt słaba izolacja akustyczna między pokojami, rano z powodu hałasu nie można było sobie pospać.

Sonia, 2013-10-24
  • Cechy hotelu Casa del Arupo
  • prywatny parking
  • wieczorne rozrywki
  • część przeznaczona dla palących
  • parking dla osób niepełnosprawnych
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 24,0 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Casa del Arupo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Rio Amazonas, Quito
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 255 opinii
Hotel

Położenie było dobre w stosunku do plaży, turystycznej części Quito, natomiast do centrum Starego Miasta było dosyć daleko, najlepiej taksówką chociaż cena jest wysoka. Personel był przyjazny i uczynny. Bardzo słaby internet!

Nel, 2013-08-27
  • Cechy hotelu Hotel Rio Amazonas
  • winda
  • usługi konsjerża
  • centrum biznesowe
  • przechowalnia bagażu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy
od 50,0 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Rio Amazonas

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel de la Rabida, Quito
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 102 opinii
Hotel

Pobyt w hostelu był dla nas bardzo przyjemny. Lokalizacja świetna, blisko od centrum miasta, tylko kilka minut spacerem i dobra odległość od lotniska. Personel był niezwykle uprzejmy i bardzo miły. Pokój czysty i cichy lecz trochę zbyt mały. Jedzenie w restauracji było bardzo dobre i urozmaicone. Śniadanie natomiast było bardzo skromne.

Nikol, 2013-06-05
  • Cechy hotelu Hotel de la Rabida
  • sejf
  • przechowalnia bagażu
  • obiady na wynos
  • parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
od 36,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostal Terra 1, Quito
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 40 opinii
Hostel/Schronisko

Hostel położony jest w dość spokojnej i cichej okolicy i niedaleko od lotniska. Zakwaterowanie czyste z dobrym Wi-Fi. Dobra cena. Minusem był brak wody pod prysznicem już po dwóch minutach.

Teodor, 2013-05-24
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Hostal Terra 1
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • gaśnice
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 15,0 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hostal Terra 1

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Boutique Hotel Casa Foch, Quito
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 167 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Lokalizacja obiektu była dla nas doskonała, ponieważ hotel był usytuowany w pobliżu klubów nocnych, mieliśmy również blisko do wszystkich atrakcji turystycznych w Quito, chcieliśmy się trochę zabawić. Personel był niezwykle dyskretny i bardzo pomocny. Śniadanie był super, smaczne i pożywne. Pokój przede wszystkim czysty i wygodny. Problemem był częsty brak ciepłej wody pod prysznicem.

Kalina, 2013-05-22
  • Cechy hotelu Boutique Hotel Casa Foch
  • prywatny parking
  • dostęp do Internetu
  • monitoring wokół obiektu
  • faks / ksero
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Czteroosobowy typu Superior
+
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 46,0 US$
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
od 46,0 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój rodzinny
+
Pokój trzyosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Boutique Hotel Casa Foch

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Finlandia, Quito
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1135 opinii
Hotel

Pobyt w tym hotelu był dobry, ogólnie ze świadczonych usług jestem zadowolony. Lokalizacja była dobra, pokój czysty i ładnie urządzony. Personel miły i bardzo pomocny. Cena adekwatna do jakości. Natomiast śniadanie mało zróżnicowane.

Franciszek, 2013-04-10
  • Cechy hotelu Hotel Finlandia
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • monitoring wokół obiektu
  • WiFi
  • sklepy na miejscu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 64,0 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy
od 63,0 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 63,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Finlandia

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Cruz Loma Hotel, Quito
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 36 opinii
Hotel

  • Cechy hotelu Cruz Loma Hotel
  • meble ogrodowe
  • taras
  • zabiegi upiększające
  • faks / ksero
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
od 38,0 US$
Pokój Dwuosobowy typu Classic z balkonem
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Cruz Loma Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Andino, Quito
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 106 opinii
Hotel

Hotel Andino mieści się w oryginalnym budynku w hacjendy, w niewielkiej części dzielnicy La Mariscal w Quito.

  • Cechy hotelu Hotel Andino
  • puby
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • parking dla osób niepełnosprawnych
  • masaż szyi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy
Pokój jednoosobowy typu Standard
Rodzinny pokój dwuosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 6 osób
od 14,0 US$
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Pokój Dwuosobowy
Pokój rodzinny
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Andino

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Quito, Ekwador

Witaj w mieście Quito. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 564 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Quito. Zarezerwuj w najniższej cenie! Quito → Hotele Quito, Pensjonaty, Hostele Quito, Obiekty B&B, Apartamenty Quito. Tanie noclegi • Noclegi Quito — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Quito! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Quito - stolica Ekwadoru - to miasto, które słynie przede wszystkim ze swojego zabytkowego centrum. I są osoby, które przybywają do Quito właśnie po to, by móc na „własne oczy” przekonać się o atrakcyjności tego miejsca.

I Ty wybierasz się do Quito? Tym, co przyciąga jest także bardzo dobrze rozwinięta baza noclegowa. Na gości zagranicznych czekają zarówno hotele, jak i prywatne pensjonaty z pokojami gościnnymi, a nawet hostele. Dzięki temu każdy turysta może zatrzymać się w takim miejscu, które odpowiada jego potrzebom.

Poszukując taniego zakwaterowania, warto zwrócić uwagę na hostele. Oferowane w korzystnych cenach przytulne pokoje z własną lub wspólną łazienką, dostęp do wielu udogodnień, to atrakcyjna oferta dla osób młodych. Tanie pokoje można wynająć także w dwu- a nawet trzygwiazdkowych hotelach.

Osoby zamożne, ceniące sobie luksusowe warunki, mogą wybierać między najlepszymi apartamentami w pensjonatach oraz hotelach pięciogwiazdkowych.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej