Poreč — hotele

Zdjęcia hotelu: Hotel Molindrio Plava Laguna, Poreč
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1335 opinii
Hotel

Miła i bezproblemowa obsługa. Pokoje były ładne i czyste. Do dyspozycji dwa duże baseny. W odległości kilku minut od ładnych plaż. Dobre jedzenie.

Zbyt daleko na pieszo od miasta Porec, można było dojechać mini cuchcią, około 30 minut lub tramwajem wodnym albo taksówką wodną.

87wioletta, 2019-10-28
  • Cechy hotelu Hotel Molindrio Plava Laguna
  • zespół animatorów
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • winda
  • basen z podgrzewaną wodą
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy z balkonem, od strony parku
Apartament typu Suite z balkonem
Apartament typu Suite z balkonem – od strony parku
Apartament typu Suite z balkonem z widokiem na morze
Pokój jednoosobowy
od 77,0 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem i rozkładaną sofą
Pokój Dwuosobowy z balkonem, widokiem na morze i rozkładaną sofą
Pokój Dwuosobowy z balkonem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Molindrio Plava Laguna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Birikina, Poreč
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 36 opinii
Apartament

Obiekt ładny i zadbany z czystym basenem i wygodnymi krzesłami. W ciągu 10 minut można było dotrzeć do wielu pięknych plaż i centrum miasta Parec, w odległości 5 minut spacerem od sklepów spożywczych. Właściciele byli mili i gościnni????
 
Trochę za blisko od głównej drogi.

Daria, 2019-10-25
  • Cechy hotelu Villa Birikina
  • windsurfing
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • sejf
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią
od 103,0 US$
Apartament z 1 sypialnią
od 116,1 US$
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Villa Birikina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Village Galijot Plava Laguna, Poreč
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 301 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny. Śniadania były naprawdę dobre, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Dobre umiejscowienie domku, około 20 metrów od morza. Zaplecze, czystość i porządek to duże plusy ośrodka. Dowóz z bagazami do domku meleksem. Dobre miejsce dla osób, którzy szukają spokojnego miejsca na wypoczynek!.

Noemi, 2019-07-24
  • Cechy hotelu Village Galijot Plava Laguna
  • pralnia
  • odkryty basen
  • jazda na rowerze
  • sklep na miejscu
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z tarasem
od 154,0 US$
Pokój Dwuosobowy z tarasem – od strony morza

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Boutique Hotel Mauro, Poreč
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 343 opinii
Hotel

Obsługa była miła i profesjonalna. Pokój był duży i bardzo wygodny, przestronna łazienka. Parking przed hotelem. Dobra lokalizacja, w starej części miasta Poreć, blisko od bazyliki Eufrazjana. Dobry sygnał Wi-Fi. Transfer na piękną plażę.

Nic.

Zygmunt B., 2019-04-30
  • Cechy hotelu Boutique Hotel Mauro
  • winda
  • parking
  • basen ze słoną wodą
  • lokalizacja przy samej plaży
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Pokój Dwuosobowy typu Premium
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior z balkonem
Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem (3 osoby dorosłe)
Mały pokój jednoosobowy
od 116,1 US$
Zobacz wszystkie pokoje Boutique Hotel Mauro

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Franceschi, Poreč
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 54 opinii
Apartament

1. Spokojna lokalizacja, blisko do plaży i od centrum Porec. 2. Właściciel był bardzo miły i pomocny. 3. Mieszkanie było małe z balkonem ale dla dwóch osób wystarczająco duże. 1. Klimatyzacja za dodatkową opłatą. 2. Brak czajnika elektrycznego.

Kornel, 2019-03-24
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartments Franceschi
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • parking przy ulicy
  • Dostęp do personelu medycznego
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 53,3 US$
Apartament z 2 sypialniami na 1. piętrze
od 71,1 US$
+
Apartament z 2 sypialniami - Poddasze
+
Apartament z 2 sypialniami - Biały
+
Studio typu Budget
od 47,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Franceschi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Villa Alba, Poreč
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 27 opinii
Apartament

Właściciel był przyjazny i bezproblemowy. Idealna lokalizacja, około 3 minuty spacerem od plaży, po drodze sklep. Blisko od dobrych restauracji. Dobre połączenie z centrum miasta Porec. Studio było czyste i ładnie urządzone. Zdecydowanie polecamy to miejsce na pobyt!!!.

Berenika, 2018-12-17
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartments Villa Alba
  • klimatyzacja
  • całkowity zakaz palenia
  • Faktury
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
+
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
+
Studio
od 93,6 US$
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament – parter
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Villa Alba

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Hrastic, Poreč
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 21 opinii
Apartament

Właścicielka była bardzo miła. Mieszkanie było fajne i wygodne z ładnym balkonem. Wygodne łóżka. Przestronna łazienka wyposażona w pralkę. Dobre położenie, około 5 minut spacerem od supermarketu, 10 minut od starego miasta Porec. Wi-Fi nie działało..

Norbert, 2018-08-14
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartment Hrastic
  • ogród
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • dostęp do Internetu
  • prywatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z tarasem
od 32,0 US$
Apartament z balkonem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Villa Concept, Poreč
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 39 opinii
Apartament

Właściciel był bardzo przyjazny. Mieszkanie było ładne, czyste i przestronne. Wygodne łóżka. Obiekt znajduje się w spokojnej okolicy, blisko od plaży. Nie tak daleko od centrum miasta Poreć. W pobliżu znajdują się restauracje. Dobrze była wyposażona kuchnia. Ładne patio. Parking. Nic:).

Julita F., 2018-05-15
  • Cechy hotelu Apartments Villa Concept
  • biuro informacji turystycznej
  • klimatyzacja
  • meble ogrodowe
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i tarasem (2 osoby dorosłe)
od 72,2 US$
Apartament typu Standard z 1 sypialnią i tarasem
+
Apartament typu Comfort z 1 sypialnią i tarasem
od 124,3 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
20%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartments Ritoša, Poreč
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 52 opinii
Apartament

Idealne miejsce położenia, zaledwie kilka kroków od morza, w ciągu 10 minut można dotrzeć do małego supermarketu. Właściciele byli sympatyczni i chętni do pomocy. Wygodne łóżko.
-Mało funkcjonalny i bardzo ciasny aneks kuchenny.
-Apartament w przyziemiu, było duszno.
-Ciasna łazienka.

Szymon N., 2018-05-07
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartments Ritoša
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • bezpłatny parking
  • pokoje rodzinne
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament – parter
+
Apartament typu studio
od 54,5 US$
Apartament z widokiem na morze
+
Apartament z widokiem na morze
od 85,3 US$
+
Apartament typu studio
od 42,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Ritoša

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Porec Istria By Nina, Poreč
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 58 opinii
Apartament

1. Mieszkanie było małe, ale dobrze wyposażone, dla dwóch osób zupełnie wystarczające. 2. Łóżko było bardzo wygodne. 3. Bezpieczny parking. 4. Dobra lokalizacja, około 2 minuty spacerem od supermarketu, 10 minut do plaży i mniej więcej 15 minut od centrum miasta Poreć. 5. Nie mamy żadnych negatywnych uwag:).

Tobiasz, 2018-03-20
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartments Porec Istria By Nina
  • taras
  • parasole przeciwsłoneczne
  • WiFi
  • bezpłatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament – parter
+
Apartament z tarasem
od 65,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Poreč, Chorwacja

Witaj w mieście Poreč. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1113 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Poreč. Zarezerwuj w najniższej cenie! Poreč → Hotele Poreč, Aparthotele, Apartamenty Poreč, Kompleksy wypoczynkowe, Pensjonaty Poreč. Tanie noclegi • Noclegi Poreč — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Poreč! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Na malowniczym wybrzeżu Istrii znajdziesz wakacje, które będą prawdziwym rajem dla twoich zmysłów. Poreć, kurort położony pomiędzy rzeką Mirna i Vrsarem, jest jednym z chętniej odwiedzanych przez turystów miejsc. Chorwacja w tym wydaniu jawi się jako autentyczna kraina wypoczynku,w której nie ma miejsca na pośpiech.

Wspaniałe plaże są idealnym miejscem na zażywanie słonecznych i wodnych kąpieli. Te ostatnie mogą zostać wzbogacone sportami wodnymi. Samo miasto kryje w sobie znaki dwutysięcznej tradycji, zarówno tej związanej ze sztuką i architekturą -np. Bazylika Eufrazjusza; Jakinia Baredina-jak i pokazującej przywiązanie do kultu i wytwarzania wyśmienitego wina. Pokoje – zarówno te hotelowe, jak i w pensjonatach – pozwalają na sięgnięcie po chorwacki luksus w przystępnych cenach.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej