[2] › Poreč — hotele

Zdjęcia hotelu: Apartments Oliva, Poreč
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 147 opinii
Apartament

Właściciele byli bardzo sympatyczni. Obiekt Apartments Oliva znajduje się w cichej okolicy, blisko od starego miasta Poreć i plaży, supermarket znajduje się tuż za rogiem, w okolicy było cicho. Mielismy apartament na strychu, był trochę mały dla trzech dorosłych osób. Brakowało miejsca na spożywanie posiłków wewnątrz apartamentu. Korzystalismy z tarasu ale był on wspólny.

Michalina, 2017-07-25
  • Cechy hotelu Apartments Oliva
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami i tarasem
+
Apartament typu Comfort z 2 sypialniami i tarasem
+
Studio (2 osoby dorosłe)
Studio (3 osoby dorosłe)
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
od 35,6 US$
+
Willa z 4 sypialniami (4 km od centrum miejscowości Poreč)
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Oliva

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartments Park Plava Laguna, Poreč
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 368 opinii
Apartament

Pracownicy byli bardzo pomocni. Dość dobra lokalizacja, w spokojnej okolicy, w pobliżu plaży i cały dzień słońce, w pobliżu sklepów i restauracji, nie tak daleko od miasta Poreć, około 20 minut spacerem. W naszym apartamencie przez 7 dni nie była sprzątana łazienka, Wi-Fi nie było dostępne w mieszkaniu.

Rafał H., 2017-04-29
  • Cechy hotelu Apartments Park Plava Laguna
  • bar przekąskowy
  • parking
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • sklep z upominkami
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami i tarasem
od 96,1 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Residence Villa Karda, Poreč
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 163 opinii
Hotel

Pokój nasz był dobrze wyposażony. Bardzo fajny taras na dachu z widokiem na Poreć. Spokojna lokalizacja, bardzo blisko od centrum Poreć i w odległości około 5 minut spacerem od plaży. Personel był bardzo przyjazny. Własny parking. Cena trochę wysoka, nie było możliwości zapłaty kartą kredytową.

Liwia, 2017-01-12
  • Cechy hotelu Residence Villa Karda
  • obsługa pokoju
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • ogrzewanie
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Classic
od 118,6 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior z balkonem
Apartament typu Suite z 1 sypialnią
Apartament typu Suite
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Residence Villa Karda

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Valamar Diamant Residence, Poreč
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 376 opinii
Apartament

Apartament był dobrze wyposażony z tarasem, łóżko było bardzo wygodne. Bardzo dobra lokalizacja, blisko od morza i około 15 minut spacerem od starego miasta z pięknym bulwarem. Bardzo przyjazna obsługa. Śniadania są dodatkowo płatne, dodatkowa opłata za parking w wysokości 3 euro za dzień.

Eryk I., 2017-01-12
  • Cechy hotelu Valamar Diamant Residence
  • centrum biznesowe
  • dostęp do Internetu
  • zespół animatorów
  • klub dla dzieci
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 59,3 US$
+
Apartament z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Maj, Poreč
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 335 opinii
Apartament

Jest to czysty i bardzo zadbany obiekt. Apartament był duży i gustownie urządzony z dużym balkonem, dobrze była wyposażona kuchnia, wygodne łóżka. Personel był bardzo przyjazny i w każdej chwili chętny do pomocy. Dostępny bezpłatny parking i plac zabaw dla małych dzieci. Bardzo dobra lokalizacja chociaż nie w samym centrum ale idealne miejsce na spacery, pływanie i wycieczki rowerowe oraz przede wszystkim na odpoczynek. Bardzo...

N. Tadeusz , 2017-01-10
  • Cechy hotelu Apartments Maj
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • taras
  • sejf
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z patio
+
Studio z balkonem
od 84,2 US$
Dwupoziomowy Apartament z tarasem
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Materada Plava Laguna, Poreč
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1621 opinii
Hotel

Jest to bardzo przyjemny hotel, położony z dala od centrum, około 5 km od bardzo ładnego miasteczka, bardzo blisko od plaży. Fajny basen. Dobre jedzenie. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Jak na 3 gwiazdkowy hotel, był to naprawdę przyzwoity standard. Mały pokój, praktycznie nie było gdzie walizek postawić, brak lodówki w pokoju.

Kornel P., 2016-10-26
  • Cechy hotelu Hotel Materada Plava Laguna
  • faks / ksero
  • pokoje dla niepalących
  • bar
  • pralnia
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z rozkładaną sofą i balkonem – od strony parku
Pokój Dwuosobowy z rozkładaną sofą i balkonem – widok na morze
Pokój Jednoosobowy z balkonem – od strony parku
od 55,7 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem, od strony parku
Apartament typu Suite z balkonem z widokiem na morze
Apartament typu Suite z rozkładaną sofą i balkonem – widok na morze
Połączony pokój rodzinny z balkonem – od strony parku
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Materada Plava Laguna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Garden Suites Park Plava Laguna, Poreč
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 641 opinii
Hotel

Jest to ładny i dobrze utrzymany ośrodek usytuowany w pobliżu Porec, w spokojnej okolicy, w pobliżu plaży i dużego parku. Personel był bardzo miły i przyjazny, bardzo szybko zareagował na nasz problem. Ładny basen. Bardzo dobre śniadanie. Bungalow był już trochę przestarzały i wilgotny, wymaga już odnowienia.

Beata, 2016-06-09
  • Cechy hotelu Garden Suites Park Plava Laguna
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • lokalizacja przy samej plaży
  • masaż
  • jazda na rowerze
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite z tarasem
od 149,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Valamar Crystal Hotel, Poreč
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 520 opinii
Hotel

Pokój był mały ale czysty i przytulny, wygodne łóżka. Personel był bardzo przyjazny. Dobra lokalizacja, hotel położony jest w odległości krótkiego spaceru od centrum miejscowości Porec, jest to bardzo ładna miejscowość, którą na pewno warto odwiedzić. Śniadanie było całkiem dobre. Trochę mały telewizor w pokoju.

Ludwik , 2016-06-03
  • Cechy hotelu Valamar Crystal Hotel
  • basen z podgrzewaną wodą
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • usługa prasowania
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Classic z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój Rodzinny typu Superior z balkonem
Pokój Jednoosobowy typu Classic
Pokój trzyosobowy typu Superior z balkonem
Pokój rodzinny z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Valamar Crystal Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Rubin Sunny Hotel by Valamar, Poreč
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 643 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny. Dobre położenie, blisko od bardzo czystej plaży, w przybliżeniu 15 minut spacerem od Starego Miasta, przy pięknej promenadzie wzdłuż morza, idealne miejsce, żeby chodzić. Bardzo ładny basen z bezpłatnymi leżakami. Śniadanie było urozmaicone i obfite. Pokój był czysty i dobrze utrzymany. Między pokojami nie było ściany tylko zamknięte drzwi, więc dobrze było słychać hałas z pokoju sąsiadów.

Jarosław , 2016-03-11
  • Cechy hotelu Rubin Sunny Hotel by Valamar
  • winda
  • sejf
  • kajakarstwo
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy typu Superior z balkonem i widokiem na morze
Pokój trzyosobowy typu Superior z balkonem
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i balkonem – od strony morza
Pokój rodzinny typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
od 78,3 US$
Zobacz wszystkie pokoje Rubin Sunny Hotel by Valamar

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Mediteran Plava Laguna, Poreč
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1196 opinii
Hotel

Hotel położony jest w sosnowym lesie, blisko od morza, mniej więcej 20 minut na pieszo od miasta Porec, około 2 km od parku wodnego. Pokój i łazienka były czyste i nowoczesne. Personel był przyjazny i bardzo przyjemny. Ogólnie nie było to złe doświadczenie. Zbyt mały prysznic i zbyt mała umywalka.

Tobiasz , 2016-03-09
  • Cechy hotelu Hotel Mediteran Plava Laguna
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • pokoje dla niepalących
  • prywatny parking
  • bar
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem, od strony parku
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy z rozkładaną sofą i balkonem
Pokój Dwuosobowy z rozkładaną sofą i balkonem od strony parku
Pokój Jednoosobowy z balkonem – od strony parku
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Mediteran Plava Laguna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Poreč, Chorwacja

Witaj w mieście Poreč. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1048 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Poreč. Zarezerwuj w najniższej cenie! Poreč → Hotele Poreč, Aparthotele, Apartamenty Poreč, Kompleksy wypoczynkowe, Pensjonaty Poreč. Tanie noclegi • Noclegi Poreč — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Poreč! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Na malowniczym wybrzeżu Istrii znajdziesz wakacje, które będą prawdziwym rajem dla twoich zmysłów. Poreć, kurort położony pomiędzy rzeką Mirna i Vrsarem, jest jednym z chętniej odwiedzanych przez turystów miejsc. Chorwacja w tym wydaniu jawi się jako autentyczna kraina wypoczynku,w której nie ma miejsca na pośpiech.

Wspaniałe plaże są idealnym miejscem na zażywanie słonecznych i wodnych kąpieli. Te ostatnie mogą zostać wzbogacone sportami wodnymi. Samo miasto kryje w sobie znaki dwutysięcznej tradycji, zarówno tej związanej ze sztuką i architekturą -np. Bazylika Eufrazjusza; Jakinia Baredina-jak i pokazującej przywiązanie do kultu i wytwarzania wyśmienitego wina. Pokoje – zarówno te hotelowe, jak i w pensjonatach – pozwalają na sięgnięcie po chorwacki luksus w przystępnych cenach.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej