Podstrana — hotele

Zdjęcia hotelu: Apartments Mate, Podstrana
4,9 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 30 opinii
Apartament

+Właściciele byli bardzo gościnni i bardzo pomocni. Miłym gestem na powitanie była Rakija, lokalne wino, piwo i napoje bezalkoholowe. Z tarasu niesamowity widok na morze i Split, super widok na wschód i zachód słońca. Świetna baza wypadowa do Splitu, Omisu i Trogiru. Maleńkie plaże w Podstranie pozwalają na spędzanie wolnego czasu tak jak się lubi????.

Ida H., 2020-02-22
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartments Mate
  • pokoje rodzinne
  • WiFi
  • taras
  • piesze wycieczki
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z tarasem
Apartament z tarasem
Apartament z tarasem
od 64,4 US$
Apartament z tarasem
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Mate

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Beach Villa Bozikovic, Podstrana
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 241 opinii
Pensjonaty

Znakomita lokalizacja, apartament umiejscowiony jest praktycznie na plaży, blisko od Splitu. Blisko także od sklepów spożywczych i przystanku autobusowego. Prywatna plaża, na plaży leżaki, parasole. Teren bardzo zadbany. Pokoje codziennie były sprzątane, łącznie ze zmianą ręczników, częsta zmiana pościeli. Obsługa była uprzejma i profesjonalna. Prywatny parking. Właściciel był bardzo miły i pomocny. Zdecydowanie polecam to miejsce.

Luiza, 2019-10-17
  • Cechy hotelu Beach Villa Bozikovic
  • taras
  • parking
  • prywatny parking
  • sprzęt do grillowania
  • Narty / sporty zimowe
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu studio z widokiem na morze
Studio
od 51,5 US$
Oferta specjalna – apartament typu studio z widokiem na morze – 3 noce w cenie 2
Studio typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje Beach Villa Bozikovic

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Mario, Podstrana
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 144 opinii
Pensjonaty

Atrakcyjna lokalizacja, Villa znajduje się bezpośrednio przy plaży, w cenie leżaki i parasol. Blisko od Splitu i Omis. Pokoje były przestronne i czyste, piękny widok z balkonu. Właściciele byli bardzo mili i pomocni. Śniadanie było pożywne i dobre ale codziennie to samo..

Dagmara, 2019-09-02
  • Cechy hotelu Villa Mario
  • jazda na rowerze
  • przechowalnia bagażu
  • lokalizacja przy samej plaży
  • zamykane szafki
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
od 101,8 US$
Pokój trzyosobowy z widokiem na morze
Bungalow
Apartament typu studio z widokiem na morze
Pokój trzyosobowy typu Comfort z widokiem na morze
Pokój Czteroosobowy typu Luxury
+
Zobacz wszystkie pokoje Villa Mario

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Beach Hotel Bozikovina, Podstrana
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 286 opinii
Hotel

Personel był uprzejmy i pomocny. Bardzo miła była atmosfera. Fajne miejsce i ładna plaża, było gdzie pospacerować, około 15 minut jazdy samochodem do centrum Splitu. W pobliżu kilku restauracji i barów.

Trudny i niebezpieczny wyjazd na główną drogą.

teresa100, 2019-07-02
  • Cechy hotelu Beach Hotel Bozikovina
  • bar przekąskowy
  • nurkowanie
  • pole golfowe (w promieniu 3 km)
  • pralnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój Trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 58,5 US$
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Oferta Specjalna – Pokój Dwuosobowy z kolacją
Zobacz wszystkie pokoje Beach Hotel Bozikovina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Eden, Podstrana
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 399 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Hotel znajduje się bardzo blisko od plaży. Śniadania były bardzo smaczne, bardzo dobre także obiady. Dobre Wi-Fi. Wspaniałe widoki. W każdym pokoju była klimatyzacja, jest chłodziarka, w każdym pokoju telewizor. Bardzo ładne i czyste łazienki. Zdecydowanie polecam.

Nikol, 2019-06-14
  • Cechy hotelu Hotel Eden
  • dostęp do Internetu
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • pralnia chemiczna
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Pokój rodzinny
+
Apartament typu Suite z balkonem
+
Apartament Prezydencki
+
Apartament typu Deluxe Suite z tarasem
+
Pokój trzyosobowy z balkonem z widokiem na park
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
od 133,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Eden

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Luxury Apartments Villa Lenka, Podstrana
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 121 opinii
Apartament

Apartament był czysty i funkcjonalnie urządzony. Właściciele byli bardzo mili i pomocni. Fajny i dobrze utrzymany basen. Spokojna okolica, piękny widok na morze i góry, do plaży i sklepu około 120 m. Bardzo miła obsługa. Serdecznie polecamy!.

I. Kamil , 2019-04-30
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Luxury Apartments Villa Lenka
  • klimatyzacja
  • sprzęt do grillowania
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • odkryty basen
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Luksusowy Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na morze
od 93,6 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pansion Amigos, Podstrana
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 84 opinii
Pensjonaty

Personel był niezwykle pomocny i przyjazny. Dobre łóżko. Dość dobrze działał internet. Jedzenie w restauracji było dobre i w dość rozsądnych cenach. Świetna lokalizacja, około 10 minut jazdy od Splitu, kameralna plaża z bezpłatnymi leżakami i parasolami. Dużo miejsc parkingowych.

Pokój był czysty ale sprzęt w pokoju był już stosunkowo stary. Brak czajnika elektrycznego ale mieliśmy rondel więc sobie poradziliśmy..

Borys94, 2019-03-28
  • Cechy hotelu Pansion Amigos
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • windsurfing
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
od 93,6 US$
Pokój trzyosobowy z widokiem na morze
Pokój rodzinny z balkonem i widokiem na morze
+
Pokój z łóżkiem typu queen-size i widokiem na morze
od 93,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Pansion Amigos

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments and Rooms Villa Javor, Podstrana
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 94 opinii
Pensjonaty

Personel był bardzo przyjazny. Obiekt znajduje się przy głównej drodze ale nie było to uciążliwe, w nocy okna były pozamykane i włączona tylko cicha klimatyzacja. Blisko od plaży. Blisko od restauracji z dobrą pizzą, zaraz obok piekarnia i sklep. Zakwaterowanie było czyste.

Ewelina P., 2019-03-19
  • Cechy hotelu Apartments and Rooms Villa Javor
  • pole golfowe (w promieniu 3 km)
  • wędkowanie
  • transfer lotniskowy
  • pokoje dla niepalących
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament z 2 sypialniami i tarasem z widokiem na morze (4 osoby dorosłe)
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
od 35,1 US$
Apartament z 1 sypialnią i balkonem z widokiem na góry (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na góry (3 osoby dorosłe)
od 35,1 US$
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na morze (3 osoby dorosłe)
Zobacz wszystkie pokoje Apartments and Rooms Villa Javor

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
20%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartments Nana, Podstrana
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 47 opinii
Apartament

Zakwaterowanie było bardzo komfortowe. Wszystko było na miejscu i do dyspozycji. Dobra lokalizacja, w miejscowości Podstrana, blisko od plaży, piekarni, w pobliżu dwóch restauracji. Bezpłatny parking.

F. Jerzy , 2018-11-27
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartments Nana
  • transfer lotniskowy
  • ogrzewanie
  • dostęp do Internetu
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
od 58,5 US$
Apartament z 1 sypialnią
od 52,7 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Pitomcia, Podstrana
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 184 opinii
Pensjonaty

Personel był bardzo miły i uczynny. Doskonała lokalizacja, plaża w zasięgu ręki, leżaki. Była cisza i spokój. Pokój z balkonem i z widokiem na morze. Wygodne łóżka. Śniadania były bardzo smaczne i praktycznie nie do przejedzenia, zawsze były owoce i coś słodkiego do kawy. Wi-Fi z dobrym sygnałem. Ogólnie polecamy!!!.

Radosław R., 2018-09-09
  • Cechy hotelu Villa Pitomcia
  • dostęp do Internetu
  • codzienne sprzątanie
  • pokoje dla niepalących
  • masaż
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój dwuosobowy z tarasem i widokiem na morze.
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
od 63,2 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Podstrana, Chorwacja

Witaj w mieście Podstrana. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 384 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Podstrana. Zarezerwuj w najniższej cenie! Podstrana → Hotele Podstrana, Pensjonaty, Apartamenty Podstrana, Aparthotele, Obiekty B&B Podstrana. Tanie noclegi • Noclegi Podstrana — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Podstrana! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Podstrana to małe miasteczko turystyczne, które znajduje się w Chorwacji. To miejscowość leżąca zaledwie 8 km od popularnego Splitu. To miejscowość chętnie odwiedzana przez turystów, którzy zamieszkują tutejsze hotele i korzystają z mnóstwa atrakcji, jakie oferuje ta malownicza miejscowość.
Miasto to słynne jest ze znakomitej kuchni regionalnej oraz ciągnących się na dużych odległościach plaż. To miejsce, w którym obok starożytnych willi oraz renesansowych pałaców, znaleźć można mnóstwo nowoczesnych domów wakacyjnych.

Najciekawsze obiekty do zobaczenia w Podstranie to stare miasto, dom Cidro, kościół świętego Jerzego Perun, figury sakralne, czy kościoły -
świętych Antoniego i Rocha oraz parafialny w starej części Podstrany, czy świętego Fabiana. Miłośnicy czasów starożytnych z pewnością chętnie obejrzą ruiny starożytnej willi, czy inne ciekawe znaleziska archeologiczne.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej