Pag — hotele

Zdjęcia hotelu: Apartments Vera, Pag
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 25 opinii
Apartament

Właściciel był uprzejmy i uczynny ; Dobra lokalizacja ; w bardzo spokojnej okolicy ; dobry dostęp do plaży i centrum miasta Pag ; Niedaleko od rynku i piekarni ; Mieszkanie było ładne ; bardzo ładny widok z balkonu.

- Połączenie internetowe było bardzo słabe - Brak czajnika i ekspresu do kawy.

Nel H., 2019-10-17
  • Cechy hotelu Apartments Vera
  • sprzęt do grillowania
  • parking
  • parking na miejscu
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na morze
od 77 EUR
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
20%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Lokunja Bed&Breakfast, Pag
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 158 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Doskonała lokalizacja, w odległości około 5 minut od starego miasta Pag, supermarketu, restauracji i publicznej plaży. Na spokojniejsze plaże trzeba było jechać samochodem. Właściciel był bardzo uprzejmy i pomocny. Dostępne były bezpłatne rowery. Pokój z dobrze działająca klimatyzacją, ogólnie OK. Chętnie wrócimy. Słabe Wi-Fi:(.

Kamil, 2019-08-09
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Lokunja Bed&Breakfast
  • plaża
  • owoce
  • taras
  • pokoje dla niepalących
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem i widokiem na morze
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
od 42 EUR

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Oceanus Deny, Pag
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 211 opinii
Pensjonaty

Bardzo fajny obiekt, położony z dala od hałasu i jednocześnie w centrum, około 10 minut spacerem do Pagu. Blisko od plaży. Pokój był czysty i nowoczesny, w wyposażeniu lodówka, był balkon, dobrze działała nowoczesna klimatyzacja. Łazienka w porządku. Na miejscu kawiarnia i bar w którym można było dobrze zjeść! Personel był pomocny i uśmiechnięty????

Trochę ciasny parking. Dość słabo działało Wi-Fi.

Marianna, 2019-08-09
  • Cechy hotelu Oceanus Deny
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • transfer z lotniska
  • posiłki dla dzieci
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na góry
od 54 EUR
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
od 48 EUR

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Boutique Villa Revelin, Pag
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 152 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Śniadanie było wyjątkowo dobre, z dużym wyborem i świeżo przygotowane. Pani właścicielka była niezwykle miła, mieliśmy bardzo przyjemne powitanie. Na miejscu dość spory parking. Dogodna lokalizacja, w samym miasteczku Pag, przy plaży, około 35 metrów. Sam pokój nie był duży ale łóżka były bardzo wygodne do spania. Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu???? Polecam!.

N. Wioletta , 2019-05-23
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Boutique Villa Revelin
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • owoce
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • dostęp do Internetu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze – 1. piętro
Pokój rodzinny z balkonem i widokiem na morze
+
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem
Pokój Dwuosobowy z widokiem na ulicę
od 80 EUR
Pokój przydzielany przy zameldowaniu
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z sofą
Pokój dwuosobowy z tarasem typu Deluxe i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Boutique Villa Revelin

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Boutique Hotel Intermezzo - Pag centre, Pag
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 224 opinii
Hotel

Personel w recepcji i przy śniadaniu był bardzo przyjazny. Śniadanie było bardzo dobre. Pokoje były ładne i przestronne. Wygodny parking. Dobra lokalizacja, w ciągu kilku minut spacerem można było dotrzeć do centrum miasta Pag, około 2 minuty spacerem od plaży. Polecamy.

Lech N., 2019-01-16
  • Cechy hotelu Boutique Hotel Intermezzo - Pag centre
  • klimatyzacja
  • parking przy ulicy
  • transfer na lotnisko
  • parking na miejscu
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
od 91 EUR
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i tarasem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
19%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Belveder, Pag
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 404 opinii
Hotel

Śniadania były stosunkowo dobre. Obsługa była miła i pomocna. Basen. Hotel usytuowany jest w spokojnej dzielnicy na wzgórzu z pięknym widokiem na zatokę. Pokoje były klimatyzowane i duże. Łazienki były czyste, wyposażone w suszarkę. Codziennie była wymiana ręczników. Dużym plusem była winda, która zjeżdżała prawie na plaże.

Zbyt mały parking w stosunku do liczby pokoi.

Dagmara, 2018-12-11
  • Cechy hotelu Hotel Belveder
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • opcje śniadaniowe
  • obiady na wynos
  • parking przy ulicy
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin z balkonem i widokiem na morze
Pokój rodzinny z balkonem
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin od strony parku
od 94 EUR
Pokój rodzinny
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Belveder

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Meridijan Adults Only, Pag
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 307 opinii
Hotel

Personel recepcji był bardzo miły. Mieliśmy dwuosobowy pokój z widokiem na morze, bardzo wygodne łóżko. Dobra lokalizacja, do centrum miasta można było łatwo dotrzeć na pieszo, blisko od przystanków autobusowych i taksówek. Zbyt drogie śniadanie, opłata za Wi-Fi, w dzisiejszych czasach to absurd, zbyt mały parking!.

Joachim, 2015-09-10
  • Cechy hotelu Hotel Meridijan Adults Only
  • Maseczki dla gości
  • klimatyzacja
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Basen
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczym z balkonem i widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Standard z balkonem i widokiem na park
od 51 EUR
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i częściowym widokiem na morze
Apartament typu Suite z balkonem z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Meridijan Adults Only

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Golija, Pag
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 13 opinii
Apartament

Hotel w pobliżu centrum miasta co bardzo mi się podobało a
co najważniejsze kilka kroków od plaży.W pobliżu hotelu też duża sieć sklepów. Parking duży i bardzo mili właściciele.

Iwona , 2013-01-11
  • Cechy hotelu Apartments Golija
  • gaśnice
  • bankomat na terenie obiektu
  • dostęp do Internetu
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 65 EUR
Apartament z 3 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Comfort z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami (5 osób dorosłych)
+
Apartament typu Standard z 2 sypialniami
od 47 EUR
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Golija

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments and rooms by the sea Pag - 531, Pag
4,6 /5
Fantastyczny
Całkowita ocena hotelu
Apartament
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartments and rooms by the sea Pag - 531
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią i tarasem
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Family Hotel Pagus, Pag
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 377 opinii
Hotel

Hotel Pagus położony jest przy kamienistej plaży i dysponuje dużym spa i centrum odnowy biologicznej.

  • Cechy hotelu Family Hotel Pagus
  • linka alarmowa w łazience
  • szatnia / przebieralnia
  • taras słoneczny
  • obiady na wynos
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój rodzinny z balkonem i widokiem na morze
Pokój typu Superior z balkonem i widokiem na morze
Pokój typu Standard z balkonem i widokiem na park
Apartament typu Junior Suite z balkonem i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Family Hotel Pagus

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Pag, Chorwacja

Witaj w mieście Pag. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 356 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Pag. Zarezerwuj w najniższej cenie! Pag → Hotele Pag, Pensjonaty, Apartamenty Pag, Obiekty B&B, Domy wakacyjne Pag. Tanie noclegi • Noclegi Pag — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Pag! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Pag jet piękną wyspą, która znajduje się u wybrzeży Dalmacji - Chorwacja. To duża wyspa, która ma najdłuższą linię brzegową. Leży na Morzu Adriatyckim, zaś w jej środek wcina się zatoka Paški Zaljev.
Choć jest to wyspa o niezbyt dużej liczbie mieszkańców, spotkać można tu mnóstwo turystów, którzy odwiedzają tutejsze hotele. Sama wyspa składa się z kilku miast, m.in. znajduje się tu miasto Pag.

Zarówno wyspa, jak i samo miasto, są ośrodkiem letniej turystyki. Posiada ciche i bardzo urokliwe plaże, które kryją się pomiędzy skałami.
To miejsce, w którym można odpocząć zarówno biernie, jak i czynnie, bowiem znajdują się tu liczne ośrodki dla płetwonurków, a także do innych sportów wodnych.
Także na wyspie znajdują się słowiańskie kościoły oraz pozostałości po kolonizacji wyspy przez Rzymian oraz Wenecjan.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej