Santiago — hotele

Zdjęcia hotelu: De Blasis B&B, Santiago
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 430 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Bardzo miła i relaksująca była atmosfera. Właściciel i personel byli bardzo życzliwi i pomocni, dostałem pomocne informacje na temat dobrych restauracji i atrakcji turystycznych i przede wszystkim jak tam dotrzeć. Pensjonat mieści się w ładnym budynku, usytuowany jest w bardzo ładnej okolicy, blisko od stacji metra. Śniadanie było dobre. Miałem ładny i przyjemny pokój z wygodnym łóżkiem. Świetne miejsce na pobyt, polecam.

Monika, 2014-07-16
  • Cechy hotelu De Blasis B&B
  • sejf
  • całodobowa recepcja
  • wspólny salon / sala TV
  • obiady na wynos
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką poza pokojem
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
Pokój Jednoosobowy typu Basic ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje De Blasis B&B

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Sahara Inn, Santiago
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1723 opinii
Hotel

Pobyt był bardzo przyjemny. Dogodna lokalizacja, blisko od transportu publicznego, łatwy był dojazd z lotniska. Personel był bardzo przyjazny i pomocny, mogliśmy się wcześnie zameldować, było to bardzo pomocne. Pokój był względnie czysty ale łóżko było bardzo wygodne. Bardzo słabe śniadanie.

Emil, 2014-04-24
  • Cechy hotelu Hotel Sahara Inn
  • automat z napojami
  • przechowalnia bagażu
  • monitoring wokół obiektu
  • parking strzeżony
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 31,0 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Amistar Apartments, Santiago
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1353 opinii
Apartament

Mieszkanie nasze było czyste i bardzo dobrze wyposażone z dobrym, wygodnym łóżkiem z oddzielną kuchnią i salonem. Dobra, centralna lokalizacja, nie tak daleko od stacji metra. Personel był bardzo przyjazny i pomocny, zawsze starał się zaspokoić nasze potrzeby. Dostępne były komputery z bezpłatnym dostępem do internetu. Brak ogrzewania lub klimatyzacji w mieszkaniu.

Jarosław, 2013-12-12
  • Cechy hotelu Amistar Apartments
  • ogrzewanie
  • Plastikowe sztućce, miski, talerze
  • biuro informacji turystycznej
  • winda
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią dla 3 osób
od 29,0 US$
Apartament
+
Apartament z 2 sypialniami (5 osób)
+
Apartament z 1 Sypialnią dla 4 osób
+
Zobacz wszystkie pokoje Amistar Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Four Points by Sheraton Santiago, Santiago
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 325 opinii
Hotel

Personel był wyjątkowo bardzo pomocny i przyjazny, udzielił nam wiele informacji o wszystkich ważniejszych atrakcjach. Śniadanie było dobre i było wliczone w cenę. Pokój był dobrej wielkości i wygodny. Nie było problemu z brakiem ciepłej wody.
Pokój nie był zbyt czysty!

Angelika, 2013-10-08
  • Cechy hotelu Four Points by Sheraton Santiago
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • dostęp do Internetu
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na miasto
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Executive Suite z łóżkiem typu king-size i widokiem na miasto
Apartament typu Junior Suite z widokiem na miasto
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Four Points by Sheraton Santiago

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Crowne Plaza Santiago, Santiago
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 331 opinii
Hotel

Hotel jest położony stosunkowo niedaleko od centrum, stacji metra i Plazy Italia. Personel był bardzo przyjazny. Dobry był duży i czysty basen. Pokój mój był dość duży i czysty.
Klimatyzacja była zbyt głośna!

Jędrzej, 2013-09-19
  • Cechy hotelu Crowne Plaza Santiago
  • wypożyczalnia samochodów
  • pralnia
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 171,0 US$
Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size – dla niepalących
Pokój dla niepalących z łóżkiem typu king-size
od 171,0 US$
Pokój Dwuosobowy
od 166,0 US$
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami
od 172,0 US$
Pokój typu Executive z 2 podwójnymi łóżkami
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 169,0 US$
Apartament typu Suite dla niepalących z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament typu Executive Suite – dla niepalących
Apartament typu Suite dla niepalących
Apartament typu Suite – dla niepalących
Zobacz wszystkie pokoje Crowne Plaza Santiago

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Departamentos Costa Nueva de Lyon, Santiago
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 729 opinii
Apartament

Doskonała lokalizacja i chyba najlepsza, miałem dość blisko do rynku, metra, restauracji czy centrum handlowego. Pokój był dość czysty i cichy z ładnymi, świeżymi kwiatami w pokoju, było to miłe. Obsługa bardzo przyjazna i pomocna.

Internet był bardzo powolny!

Olga, 2013-07-16
  • Cechy hotelu Departamentos Costa Nueva de Lyon
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • narciarstwo
  • klimatyzacja
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Apartament z 1 sypialnią (3 osoby dorosłe)
Apartament typu studio
od 44,0 US$
Apartament z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 2 sypialniami (6 osób dorosłych)
+
Apartament z 2 sypialniami (5 osób dorosłych)
+
Zobacz wszystkie pokoje Departamentos Costa Nueva de Lyon

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Pettra Santiago, Santiago
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 873 opinii
Hotel

Dogodna lokalizacja, hotel jest usytuowany w bardzo dobrej dzielnicy Santiago. Dużym atutem była dobry dostęp do ośrodków narciarskich i głównych atrakcji turystycznych. Pokój był przestronny, czysty, doskonale i nowocześnie urządzony. W pobliżu hotelu było wiele dobrych restauracji z dobrym jedzeniem. Minusem był trochę zaniedbany basen.

Radosław, 2013-06-29
  • Cechy hotelu Hotel Pettra Santiago
  • peeling ciała
  • śniadanie w pokoju
  • parking dla osób niepełnosprawnych
  • centrum biznesowe
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami
Apartament typu Suite

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Casa Bueras Boutique Hotel, Santiago
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 81 opinii
Hotel

Położenie super, hotel jest usytuowany w bezpiecznej i bardzo eleganckiej dzielnicy miasta. W hotelu była niezwykle przyjazna atmosfera. Pokój był czysty i dość dobrze wyposażony w udogodnienia. Obsługa jak i personel bardzo przyjażni i pomocni. Minusem był hałas z ulicy.

Alina, 2013-05-30
  • Cechy hotelu Casa Bueras Boutique Hotel
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • obiady na wynos
  • dostęp do Internetu
  • basen
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój jednoosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Casa Bueras Boutique Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Plaza de Armas Hostel, Santiago
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1659 opinii
Hostel/Schronisko

Dobra lokalizacja w centrum Santiago, blisko do wielu atrakcji. Byliśmy w hotelu bardzo krótko ale ogólnie jesteśmy zadowoleni. Personel uśmiechnięty, pomocny i bardzo uprzejmy. Pokój czysty, prosto urządzony, wystarczający.

Adela, 2013-04-26
  • Cechy hotelu Plaza de Armas Hostel
  • usługi konsjerża
  • wieczór filmowy
  • winda
  • opcje śniadaniowe
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
od 10,0 US$
Pokój jednoosobowy z łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
Łóżko pojedyncze w żeńskim pokoju wieloosobowym
Apartament
Apartament
Apartament
Apartament
+
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Plaza de Armas Hostel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Insuperable hogar STGO, Santiago
5,0 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 10 opinii
Kwatery prywatne
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Insuperable hogar STGO
  • opcje śniadaniowe
  • biblioteka
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • wspólny salon / sala TV
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i wspólną łazienką
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
od 15,0 US$
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Insuperable hogar STGO

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Santiago, Chile

Witaj w mieście Santiago. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1155 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Santiago. Zarezerwuj w najniższej cenie! Santiago → Hotele Santiago, Hostele, Aparthotele Santiago, Apartamenty, Obiekty B&B Santiago. Tanie noclegi • Noclegi Santiago — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Santiago! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Wybierasz się do Santiago? Stolica Chile jest chętnie odwiedzana przez osoby z całego świata, ze względu na obecność wielu zabytków oraz atrakcji turystycznych. Zabytkowe kościoły, ratusz, pałac prezydencki czy muzea - to obowiązkowe punkty podczas zwiedzania Santagio.

Wybierając się do stolicy Chile, warto wcześniej zarezerwować miejsce noclegowe. Biorąc pod uwagę różnorodną ofertę miejsc do spania, każdy znajdzie dla siebie takie rozwiązanie, które będzie odpowiadało jego oczekiwaniom oraz możliwościom finansowym.

Osobom, które poszukują tanich miejsc noclegowych, polecane są przede wszystkim hostele. Przytulne pokoje gwarantują pełny wypoczynek. Ich zaletą jest możliwość przenocowania w dogodnej lokalizacji za niską cenę.

Dla osób bardziej wymagających polecane są hotele. Jako że charakteryzuje je zróżnicowany standard, każdy turysta znajdzie dla siebie odpowiednią opcję. Zarówno hotele dwu- i jednogwiazdkowe są w pełni wyposażone, oferując jednocześnie atrakcyjne ceny. Zaś hotele z większą ilością gwiazdek to dostęp do dodatkowych udogodnień i bardziej komfortowych warunków bytowych.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej