Santiago — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Santiago

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Santiago) - GPS: -33.437822, -70.650486
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Santiago

Miasta w pobliżu – Santiago

Najpopularniejsze miasta: Chile

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: De Blasis B&B, Santiago
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 426 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Bardzo miła i relaksująca była atmosfera. Właściciel i personel byli bardzo życzliwi i pomocni, dostałem pomocne informacje na temat dobrych restauracji i atrakcji turystycznych i przede wszystkim jak tam dotrzeć. Pensjonat mieści się w ładnym budynku, usytuowany jest w bardzo ładnej okolicy, blisko od stacji metra. Śniadanie było dobre. Miałem ładny i przyjemny pokój z wygodnym łóżkiem. Świetne miejsce na pobyt, polecam.

Monika, 2014-07-16
  • Cechy hotelu De Blasis B&B
  • automat z napojami
  • bar przekąskowy
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką poza pokojem
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
+
Pokój Jednoosobowy typu Basic ze wspólną łazienką
od 51,0 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
+
Zobacz wszystkie pokoje De Blasis B&B

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Sahara Inn, Santiago
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1908 opinii
Hotel

Pobyt był bardzo przyjemny. Dogodna lokalizacja, blisko od transportu publicznego, łatwy był dojazd z lotniska. Personel był bardzo przyjazny i pomocny, mogliśmy się wcześnie zameldować, było to bardzo pomocne. Pokój był względnie czysty ale łóżko było bardzo wygodne. Bardzo słabe śniadanie.

Emil, 2014-04-24
  • Cechy hotelu Hotel Sahara Inn
  • parking na miejscu
  • monitoring wokół obiektu
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 33,0 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Four Points by Sheraton Santiago, Santiago
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 461 opinii
Hotel

Personel był wyjątkowo bardzo pomocny i przyjazny, udzielił nam wiele informacji o wszystkich ważniejszych atrakcjach. Śniadanie było dobre i było wliczone w cenę. Pokój był dobrej wielkości i wygodny. Nie było problemu z brakiem ciepłej wody.
Pokój nie był zbyt czysty!

Angelika, 2013-10-08
  • Cechy hotelu Four Points by Sheraton Santiago
  • prasa
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • pralnia chemiczna
  • pokoje dla alergików
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy
od 76,0 US$
Apartament typu Executive Suite z łóżkiem typu king-size i widokiem na miasto
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy
od 71,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Four Points by Sheraton Santiago

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Crowne Plaza Santiago, Santiago
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 323 opinii
Hotel

Hotel jest położony stosunkowo niedaleko od centrum, stacji metra i Plazy Italia. Personel był bardzo przyjazny. Dobry był duży i czysty basen. Pokój mój był dość duży i czysty.
Klimatyzacja była zbyt głośna!

Jędrzej, 2013-09-19
  • Cechy hotelu Crowne Plaza Santiago
  • faks / ksero
  • klimatyzacja
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • wypożyczalnia samochodów
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size – dla niepalących
Pokój dla niepalących z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami
od 92,0 US$
Pokój typu Executive z 2 podwójnymi łóżkami
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament typu Suite dla niepalących z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Executive Suite – dla niepalących
Apartament typu Suite dla niepalących
Apartament typu Suite – dla niepalących
Zobacz wszystkie pokoje Crowne Plaza Santiago

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Departamentos Costa Nueva de Lyon, Santiago
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 884 opinii
Apartament

Doskonała lokalizacja i chyba najlepsza, miałem dość blisko do rynku, metra, restauracji czy centrum handlowego. Pokój był dość czysty i cichy z ładnymi, świeżymi kwiatami w pokoju, było to miłe. Obsługa bardzo przyjazna i pomocna.

Internet był bardzo powolny!

Olga, 2013-07-16
  • Cechy hotelu Departamentos Costa Nueva de Lyon
  • winda
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • bezpłatne WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią (3 osoby dorosłe)
+
Apartament typu studio
Apartament z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
od 49,0 US$
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 2 sypialniami (6 osób dorosłych)
+
Apartament z 2 sypialniami (5 osób dorosłych)
+
Zobacz wszystkie pokoje Departamentos Costa Nueva de Lyon

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Casa Bueras Boutique Hotel, Santiago
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 87 opinii
Hotel

Położenie super, hotel jest usytuowany w bezpiecznej i bardzo eleganckiej dzielnicy miasta. W hotelu była niezwykle przyjazna atmosfera. Pokój był czysty i dość dobrze wyposażony w udogodnienia. Obsługa jak i personel bardzo przyjażni i pomocni. Minusem był hałas z ulicy.

Alina, 2013-05-30
  • Cechy hotelu Casa Bueras Boutique Hotel
  • opieka nad dziećmi
  • spa i centrum odnowy biologicznej
  • usługi konsjerża
  • całkowity zakaz palenia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 79,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Casa Bueras Boutique Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Kennedy, Santiago
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 462 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Serwowane śniadanie pożywne i smaczne. Świetna lokalizacja, w pobliżu wielu sklepów i restauracji. Minusem był hałas w nocy.

Emilia, 2013-05-15
  • Cechy hotelu Hotel Kennedy
  • parking
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • centrum fitness
  • całodobowa ochrona
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
od 79,0 US$
Apartament typu Suite z balkonem
+
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 89,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Plaza de Armas Hostel, Santiago
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1714 opinii
Hostel/Schronisko

Dobra lokalizacja w centrum Santiago, blisko do wielu atrakcji. Byliśmy w hotelu bardzo krótko ale ogólnie jesteśmy zadowoleni. Personel uśmiechnięty, pomocny i bardzo uprzejmy. Pokój czysty, prosto urządzony, wystarczający.

Adela, 2013-04-26
  • Cechy hotelu Plaza de Armas Hostel
  • wycieczki rowerowe
  • automat z napojami
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
od 12,0 US$
Pokój dwuosobowy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój dwuosobowy
+
Pokój czteroosobowy typu Classic
+
Pokój wieloosobowy dla kobiet (6 osób)
od 14,0 US$
+
Pokój rodzinny
+
Apartament z balkonem
+
Pokój Czteroosobowy z łazienką
+
Pokój dwuosobowy
Pokój rodzinny z balkonem
+
Studio typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Rodzinny apartament typu Studio
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu studio
+
Zobacz wszystkie pokoje Plaza de Armas Hostel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Novotel Santiago Vitacura, Santiago
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 876 opinii
Hotel

Hotel Novotel Santiago Vitacura położony jest w eleganckiej dzielnicy Vitacura i oferuje nowoczesne zakwaterowanie oraz bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu.

  • Cechy hotelu Novotel Santiago Vitacura
  • bar
  • restauracja
  • przechowalnia bagażu
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size i rozkładaną sofą
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostal Rio Amazonas, Santiago
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 706 opinii
Hostel/Schronisko

Obiekt Hostal Río Amazonas położony jest zaledwie 200 metrów od stacji metra Baquedano i oferuje pokoje z bezpłatnym bezprzewodowym dostępem do Internetu oraz telewizorem.

  • Cechy hotelu Hostal Rio Amazonas
  • obiady na wynos
  • pokoje dla niepalących
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Rodzinny
+
Pokój Jednoosobowy
od 35,0 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
+
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
+
Trzyosobowy pokój rodzinny z łazienką
+
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hostal Rio Amazonas

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: NH Ciudad de Santiago, Santiago
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1213 opinii
Hotel

Obiekt NH Ciudad de Santiago położony jest w dzielnicy Providencia, zaledwie 2 przecznice od stacji metra Salwador.

  • Cechy hotelu NH Ciudad de Santiago
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • pokoje dla alergików
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament typu Suite
od 65,0 US$
Rodzinny pokój czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy typu Standard New Style

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Santiago Marriott Hotel, Santiago
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 335 opinii
Hotel

Hotel Santiago Marriott Chile położony jest zaledwie 300 metrów od centrum handlowego Parque Arauco Mall i mieści się w jednym z najwyższych budynków w Santiago.

  • Cechy hotelu Santiago Marriott Hotel
  • basen
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • sejf
  • transfer lotniskowy
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
od 158,0 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Executive z Łóżkiem typu King-size
Pokój Rodzinny z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Business z 2 podwójnymi łóżkami
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami podwójnymi
od 127,0 US$
Rodzinny pokój dwuosobowy z łóżkami podwójnymi
+
Pokój typu Executive z 2 łóżkami podwójnymi
Zobacz wszystkie pokoje Santiago Marriott Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Fundador, Santiago
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 325 opinii
Hotel

Hotel ten położony jest w tradycyjnej dzielnicy Paryż-Londyn w centrum Santiago i oferuje czterogwiazdkowe pokoje z telewizorem z dostępem do kanałów kablowych oraz bezpłatnym bezprzewodowym dostępem do Internetu.

  • Cechy hotelu Hotel Fundador
  • gaśnice
  • Pojemniki na śniadanie na wynos
  • WiFi
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 59,0 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 49,0 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Apartament typu Superior Suite z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Fundador

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: NH Collection Plaza Santiago, Santiago
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1263 opinii
Hotel

Ten luksusowy hotel dysponuje krytym basenem, klubem fitness oraz wielokrotnie nagradzaną restauracją i salonem koktajlowym.

  • Cechy hotelu NH Collection Plaza Santiago
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • transfer lotniskowy
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • prasa
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na okolicę
Pokój Dwuosobowy typu Premium
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
od 94,0 US$
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami, widokiem na okolicę i dodatkowym łóżkiem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami – Promocja – bezpłatny parking
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami – Promocja – parking i śniadanie w cenie
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami, widokiem na okolicę i bezpłatnym parkingiem
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na okolicę – Parking i śniadanie w cenie
Zobacz wszystkie pokoje NH Collection Plaza Santiago

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Tempo Rent Apart Hotel, Santiago
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1220 opinii
Aparthotele

Hotel Tempo Rent Apart położony jest w modnej dzielnicy Providencia w Santiago, 2 minuty spacerem od stacji metra Los Leones.

  • Cechy hotelu Tempo Rent Apart Hotel
  • parking
  • pralnia chemiczna
  • prasa do spodni
  • całodobowa ochrona
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 65,0 US$
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Rugendas, Santiago
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 815 opinii
Hotel

Hotel Rugendas Boutique położony jest w dzielnicy El Golf w Santiago, w odległości krótkiego spaceru od stacji metra Tobalaba i El Golf.

  • Cechy hotelu Hotel Rugendas
  • centrum biznesowe
  • restauracja
  • Możliwe wystawienie faktury
  • usługi konsjerża
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
od 77,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: InterContinental Santiago, Santiago
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 196 opinii
Hotel

Obiekt InterContinental Santiago oferuje pluszowe zakwaterowanie w luksusowym budynku z 1 basenem z podgrzewaną wodą, nowoczesną siłownią i 2 restauracjami.

  • Cechy hotelu InterContinental Santiago
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • basen
  • opieka nad dziećmi
  • całodobowa ochrona
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Apartament typu Executive Suite z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Standard
Pokój typu Business z łóżkiem typu king-size
od 104,0 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Business z 2 łóżkami pojedynczymi
od 104,0 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje InterContinental Santiago

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: RQ Santiago, Santiago
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 809 opinii
Hotel
  • Alameda Bernardo O'Higgins, 1449 of 11 - Torre 2 8320148 Santiago - pokaż na mapie

Obiekt RQ Santiago położony jest w centrum Santiago, kilka kroków od stacji metra La Moneda i pałacu Goverment.

  • Cechy hotelu RQ Santiago
  • monitoring wokół obiektu
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • codzienne sprzątanie
  • gaśnice
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament dwuosobowy
Apartament trzyosobowy
+
Apartament z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament jednoosobowy
od 63,0 US$
Pokój jednoosobowy
od 63,0 US$
Pokój dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje RQ Santiago

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Panamericano, Santiago
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2933 opinii
Hotel

Hotel Panamericano położony jest w centralnej części Santiago i oferuje dźwiękoszczelne pokoje z telewizorem z dostępem do kanałów kablowych i minibarem.

  • Cechy hotelu Hotel Panamericano
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • pokoje dla niepalących
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój typu Executive z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Executive
od 49,0 US$
Pokój Dwuosobowy typu Executive
Pokój trzyosobowy typu Executive
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Panamericano

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: RQ Providencia, Santiago
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 810 opinii
Hotel

Obiekt RQ Providencia położony jest w dzielnicy Providencia w Santiago, 1,1 km od centrum costanera center, 3 km od La Chascona i 3 km od stacji kolejki linowej Santiago.

  • Cechy hotelu RQ Providencia
  • całodobowa recepcja
  • klimatyzacja
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy
od 63,0 US$
Pokój dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
+
Pokój czteroosobowy typu Standard
+
Zobacz wszystkie pokoje RQ Providencia

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Santiago, Chile

Witaj w mieście Santiago. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 783 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Santiago. Zarezerwuj w najniższej cenie! Santiago → Hotele Santiago, Hostele, Aparthotele Santiago, Apartamenty, Obiekty B&B Santiago. Tanie noclegi • Noclegi Santiago — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Santiago! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Wybierasz się do Santiago? Stolica Chile jest chętnie odwiedzana przez osoby z całego świata, ze względu na obecność wielu zabytków oraz atrakcji turystycznych. Zabytkowe kościoły, ratusz, pałac prezydencki czy muzea - to obowiązkowe punkty podczas zwiedzania Santagio.

Wybierając się do stolicy Chile, warto wcześniej zarezerwować miejsce noclegowe. Biorąc pod uwagę różnorodną ofertę miejsc do spania, każdy znajdzie dla siebie takie rozwiązanie, które będzie odpowiadało jego oczekiwaniom oraz możliwościom finansowym.

Osobom, które poszukują tanich miejsc noclegowych, polecane są przede wszystkim hostele. Przytulne pokoje gwarantują pełny wypoczynek. Ich zaletą jest możliwość przenocowania w dogodnej lokalizacji za niską cenę.

Dla osób bardziej wymagających polecane są hotele. Jako że charakteryzuje je zróżnicowany standard, każdy turysta znajdzie dla siebie odpowiednią opcję. Zarówno hotele dwu- i jednogwiazdkowe są w pełni wyposażone, oferując jednocześnie atrakcyjne ceny. Zaś hotele z większą ilością gwiazdek to dostęp do dodatkowych udogodnień i bardziej komfortowych warunków bytowych.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej