Malinska — hotele

Zdjęcia hotelu: Apartments Karmelić, Malinska
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 50 opinii
Apartament

Studio było małe ale to nam nie przeszkadzało w odpoczynku, na miejscu było wszystko co potrzebne do przygotowania posiłku. Właścicielka była niezwykle miła. Dobra lokalizacja, raptem 3 minuty spacerem od morza, niedaleko od sklepu spożywczego i innych lokalnych udogodnień. Prywatny parking.

Tatiana T., 2020-01-17
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartments Karmelić
  • ogród
  • dostęp do Internetu
  • transfer lotniskowy (bezpłatny)
  • wędkowanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
Apartament
od 50,3 US$
+
Studio typu Deluxe z łóżkiem typu king-size

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Luxury Hotel Riva, Malinska
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 411 opinii
Hotel

Personel był bardzo miły i profesjonalny. Na wysokim poziomie udogodnienia w hotelu jak baseny, jakuzzi, strefy relaksu. Siłownia w porządku. Sam pokój był przestronny i dobrze wyciszony. Wszystko było ok????.

Ewa, 2019-12-23
  • Cechy hotelu Luxury Hotel Riva
  • kryty basen (czynny przez cały rok)
  • usługa prasowania
  • czujnik dymu
  • jazda konna
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi z balkonem i widokiem na morze
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami, balkonem i bocznym widokiem na morze
od 136,9 US$
Apartament typu Junior Suite z balkonem i widokiem na morze
+
Apartament typu Luxury Suite z balkonem i widokiem na morze
+
Rodzinny Pokój Dwuosobowy z balkonem
+
Zobacz wszystkie pokoje Luxury Hotel Riva

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
33%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartments Kvarner 2, Malinska
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 61 opinii
Apartament

Apartament był bardzo przestronny, dobrze była wyposażona kuchnia i łazienka. Piękny widok z tarasu na którym rano można było wypić kawę. Cały obiekt czysty i pachnący. Atutem było bliska odległość od lokalnej pizeriii, około 15 minut od portu. Właściciel pensjonatu pan Posel był bardzo sympatyczny i życzliwy. Polecam ten obiekt!.

Tytus, 2019-10-16
  • Cechy hotelu Apartments Kvarner 2
  • kajakarstwo
  • bezpłatny parking
  • pokoje dla niepalących
  • muzyka na żywo
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami, tarasem i widokiem na morze – Poddasze
Apartament z 2 sypialniami i balkonem oraz widokiem na morze
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na morze
od 50,3 US$
Apartament typu Comfort z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na morze
Apartament typu Flexible
Apartament z balkonem i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Kvarner 2

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Premec, Malinska
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 91 opinii
Apartament

Doskonała lokalizacja, w cichej okolicy, około 15 metrów od morza, w pobliżu bardzo fajnej restauracji. Deptak do samego centrum Malinska. Apartament był czysty, wyposażony w niezbędne rzeczy codziennego użytku, taras z widokiem na morze.

Bardzo słabe Wi-Fi:(.

58judyta, 2019-10-07
  • Cechy hotelu Apartments Premec
  • część przeznaczona dla palących
  • taras
  • transfer lotniskowy
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Superior z 2 sypialniami
od 70,2 US$
+
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na morze
od 70,2 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Nino, Malinska
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 28 opinii
Apartament

Dobry był kontakt z właścicielem ; Zameldowanie i wymeldowanie było bezproblemowe ; Świetna lokalizacja ; bardzo blisko od centrum Malinska ; głównych plaż i morza ; Bardzo blisko od portu i supermarketu ; Apartament był duży i dobrze wyposażony ; Dobre było połączenie z internetem.

Przydałoby się kilka dodatkowych ręczników i ręczników papierowych:).

julia59, 2019-08-13
  • Cechy hotelu Apartments Nino
  • WiFi
  • klimatyzacja
  • całkowity zakaz palenia
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
+
Apartament typu Standard z 1 sypialnią
+
Studio
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Classic z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Nino

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Malin, Malinska
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 466 opinii
Hotel

- Doskonały obiekt na pobyt - Obsługa była bardzo miła i uprzejma - Bardzo dobra lokalizacja - blisko od jednej z ładniejszych plaż - Pokój był czysty z ładnym balkonem.

- Brak sygnału Wi-Fi w pokoju - Zbyt ubogi wybór jedzenia podczas śniadania.

Tatiana G., 2019-06-28
  • Cechy hotelu Hotel Malin
  • bar przekąskowy
  • muzyka na żywo
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem (od strony morza)
Apartament typu Suite
Apartament typu Superior – od strony morza
Apartament Prezydencki – od strony morza
+
Apartament Rodzinny typu Suite – od strony morza
+
Pokój Dwuosobowy typu Standard z balkonem – od strony morza
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
Oferta Specjalna – Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem i opcją niepełnego wyżywienia (od strony morza)
Pokój typu Budget z balkonem
Oferta specjalna – pokój dwuosobowy typu Comfort z balkonem i widokiem na morze – pakiet plażowy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem (od strony morza)
Apartament rodzinny typu Suite z tarasem w ogrodzie
Pokój przydzielany przy zameldowaniu
Oferta specjalna – Pokój dwuosobowy typu Standard z pakietem dla biegaczy
Pokój dwuosobowy Atrium
od 80,8 US$
Pokój rodzinny Atrium
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Malin

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Villa Rina, Malinska
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 36 opinii
Pensjonaty

Pokoje były duże. Łóżka były bardzo wygodne. Dobrze była wyposażona kuchnia. Dobre położenie, w małej odległości od morza. - Niezbyt dobre Wi-Fi.

K. Roksana , 2019-05-07
  • Cechy hotelu Apartments Villa Rina
  • dostęp do Internetu
  • parking na miejscu
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
od 73,7 US$
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Villa Rina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Josipa, Malinska
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 24 opinii
Apartament

Mieszkanie było czyste i dobrze wyposażone, z balkonu mieliśmy bardzo ładny widok. Byliśmy zadowoleni z lokalizacji, blisko od plaży i centrum miasta Malinska, w zasadzie wszędzie było blidko. Nie mam żadnych zastrzeżeń!.

Agnieszka, 2019-03-15
  • Cechy hotelu Apartment Josipa
  • taras
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • nurkowanie z rurką
  • jazda konna
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami i tarasem
+
Apartament z 2 sypialniami
od 64,4 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Antonia, Malinska
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 162 opinii
Apartament

Bardzo dobra lokalizacja ; bezpośrednio w samym centrum miejscowości Malinska ; ogólnie fajna miejscowość na wakacje ; Apartament dwupokojowy ; Kuchnia z dość dobrym wyposażeniem ; Z apartamentu wszędzie było blisko ; do plaży ; promenady ; knajpek ; restauracji ale było spokojnie ; Zapewnione miejsce parkingowe ; Przepiękny widok z dużego balkonu ; Fajne miejsce na wypady do KRK, Baski, Starej Baśki itd ; Przy deptaku wieczorem...

E. Karol , 2019-02-22
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartments Antonia
  • parking na miejscu
  • taras
  • bezpłatny parking
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Studio z tarasem (4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Studio z tarasem (3 osoby dorosłe)
od 39,8 US$
Apartament typu Studio z tarasem (2 osoby)
od 39,8 US$
Bungalow (2 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
+
Studio (2 osoby dorosłe)
Apartament
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
+
Apartament z 1 sypialnią (4-5 osób dorosłych)
+
Studio typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Antonia

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Gorančica, Malinska
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 33 opinii
Apartament

Wyposażenie obiektu na wysokim poziomie. Bardzo fajny i czysty basen, leżaki i zadaszenie obok. Fajne także miejsce na grilla obok obiektu. Zadaszony parking. Właściciele byli bardzo mili. Obiekt znajduje się kawałek od plaży ale nie było problemu ani z dojazdem samochodem ani z dłuższym spacerem. Nic, wszystko OK.

Alicja, 2018-11-02
  • Cechy hotelu Apartments Gorančica
  • bezpłatne WiFi
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • sprzęt do grillowania
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
+
Apartament typu Superior z dwiema sypialniami i balkonem
+
Apartament typu Superior z 2 sypialniami, balkonem i widokiem na morze
od 93,6 US$
+
Apartament z 2 sypialniami i balkonem oraz widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Gorančica

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Malinska, Chorwacja

Witaj w mieście Malinska. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 610 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Malinska. Zarezerwuj w najniższej cenie! Malinska → Hotele Malinska, Pensjonaty, Wille Malinska, Apartamenty, Domy wakacyjne Malinska. Tanie noclegi • Noclegi Malinska — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Malinska! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Malinska to przepiękna miejscowość, jaką posiada Chorwacja. To miasto, które znajduje się w zachodniej części znanej popularnej wśród turystów wyspy Krk. To bardzo popularny kurort turystyczny, gdzie łatwo znaleźć zakwaterowanie.
Znajdują się tu liczne plaże - zarówno żwirowe, jak i piaszczyste, które są niewielkie i rzadko odwiedzane przez turystów, jak i duże, chętnie przez nich odwiedzane. Najbardziej znane plaże to Draga, Porat i Rupa. Znaleźć można tu liczne zabytki, w tym wieżę w gruzach kościoła świętego Apolinara pochodzącego z XVII w., a także ruiny klasztoru benedyktynów z XI i XII wieku.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej