Makarska — hotele

Zdjęcia hotelu: Rooms Milenko Opacak, Makarska
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 94 opinii
Pensjonaty

Świetna lokalizacja, bardzo blisko od morza, w pięknym mieście Makarska, obok niewielkiego marketu, w którym można było praktycznie wszystko kupić. Właścicielka była bardzo pomocna i uprzejma. W budynku i w pokojach było bardzo czysto.

Bardzo strome dojście z plaży do mieszkania ale jest to typowe w Makarskiej..trzeba mieć naprawdę kondycję.. Brak telewizora.

Nadia, 2019-09-18
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Rooms Milenko Opacak
  • parking
  • taras
  • wspólna kuchnia
  • dostęp do Internetu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
Studio z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na góry
od 37,9 US$
Studio typu Standard
Studio z widokiem na góry
od 60,3 US$
Studio z balkonem
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Rooms Milenko Opacak

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Makarska, Makarska
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 131 opinii
Apartament

1) Pani właścicielka była niezwykle miłą osobą. 2) Mieszkanie było przestronne i wygodne. 3) Parking, internet, aneks kuchenny, było wszystko co potrzebowaliśmy. 4) Powrót z plaży cały czas pod górę ale dla nas nie było to problemem. 5) Nie zbyt daleko od centrum Makarska. 1) Prysznic z brodzikiem z którego się lała woda po całej łazience..

Jan, 2019-05-15
  • Cechy hotelu Apartments Makarska
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • meble ogrodowe
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • basen
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
od 59,2 US$
Apartament z 2 sypialniami (4-5 osób dorosłych)
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: SUBTUB Hostel Makarska, Makarska
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 418 opinii
Hostel/Schronisko

Hostel Makarska usytuowany jest blisko od portu, starówki w mieście Makarska oraz od plaży. Apartament na drugim piętrze był dobrze wyposażony i czysty. Obsługa była bardzo miła i przyjazna. Dobry stosunek ceny do jakości!.

E. Amanda , 2019-04-30
  • Cechy hotelu SUBTUB Hostel Makarska
  • parking dla rowerów
  • gaśnice
  • biuro informacji turystycznej
  • transfer na lotnisko
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
+
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Apartament typu Studio ze wspólną łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 8 osób
od 15,4 US$
Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 8 mężczyzn
od 15,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje SUBTUB Hostel Makarska

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
19%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Villa Katarina Makarska, Makarska
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 24 opinii
Apartament

Mieszkanie było dobrej wielkości, wyposażone w zasadzie we wszystkie udogodnienia. Dobra i skuteczna klimatyzacja. Właściciele byli bardzo mili i przyjażni. Spokojna lokalizacja i miła atmosfera.

K. Noemi , 2019-03-01
  • Cechy hotelu Villa Katarina Makarska
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • opcje śniadaniowe
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament typu Comfort z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na morze
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na morze
od 43,8 US$
Studio z balkonem i widokiem na morze
od 41,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartments Prgomet, Makarska
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 80 opinii
Apartament

Doskonała lokalizacja, łatwo było dojść do wszystkich udogodnień i plaży, blisko od centrum miasta Makarska ale z dala od hałasu. Apartament był ładnie urządzony, w apartamencie w zasadzie było wszystko co potrzebne. Bardzo miła była właścicielka. Szkoda, że nie mogliśmy zostać dłużej..

Weronika C., 2019-02-13
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartments Prgomet
  • parking w garażu
  • ogród
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • książki, DVD i muzyka dla dzieci
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Studio z balkonem i widokiem na morze
od 61,5 US$
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
od 58,0 US$
+
Apartament – parter
od 54,4 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostel Yeti, Makarska
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 135 opinii
Hostel/Schronisko

Hostel jest dobrze usytuowany w stosunku do centrum miasta Makarska, portu i dworca autobusowego. Personel był bardzo uprzejmy. Na dachu słoneczny taras. Dobre śniadanie. Hostel był czysty, dobra klimatyzacja. Polecam:).

jan25, 2019-02-05
  • Cechy hotelu Hostel Yeti
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • jazda na rowerze
  • faks / ksero
  • zamykane szafki
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 4 osób
od 20,1 US$
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
od 20,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
40%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartments Issa, Makarska
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 86 opinii
Apartament

Apartament nasz był bardzo czysty i funkcjonalny, wyposażony był w najważniejszy sprzęt. Doskonała lokalizacja, blisko od plaży, w ciągu kilku minut można było dotrzeć do miasta Makarska. Właściciel był bardzo miły i życzliwy. Doceniliśmy bezpłatny parking i dobrej jakości Wi-Fi. Wszystko było idealnie.

Nadia W., 2019-02-05
  • Cechy hotelu Apartments Issa
  • parking
  • pokoje dla niepalących
  • lokalizacja przy samej plaży
  • windsurfing
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio z balkonem i widokiem na morze
Apartament typu Studio z balkonem i widokiem na morze (3 osoby dorosłe)
Apartament typu Studio z tarasem
od 63,9 US$
Studio z balkonem
od 74,5 US$
Apartament
od 94,7 US$
+
Apartament typu studio
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Issa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Peškera, Makarska
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 25 opinii
Apartament

Właścicielka mieszkania była bardzo miła i dobrze mówiła po angielsku, nie było więc problemu z porozumieniem. Mieszkanie było dobre, wygodne łóżka. W mieszkaniu było czysto. Bardzo dobre umiejscowienie mieszkania, w centrum Makarskiej, bardzo blisko od plaży, koło mieszkania jest sklep, kantor i piekarnia.

Niestety płatność tylko gotówką.

K. Nadia , 2018-12-05
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartment Peškera
  • bezpłatne WiFi
  • dostęp do Internetu
  • piesze wycieczki
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
od 94,7 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Mia Makarska, Makarska
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 56 opinii
Apartament

+ Właścicielka była bardzo miła + Na korytarzu były dostępne przybory do prasowania + papier toaletowy i inne potrzebne rzeczy + W oknach rolety zewnętrzne + Dobra lokalizacja, w spokojnej okolicy + przy nieruchliwej ulicy + Blisko od plaży i sklepów - Brak kabiny prysznicowej, była zasłonka - Brak klimatyzacji w drugim pokoju.

Hanna, 2018-11-29
  • Cechy hotelu Villa Mia Makarska
  • dostęp do Internetu
  • plaża
  • pokoje dla niepalących
  • miejsce na ognisko
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio z balkonem
od 67,4 US$
+
Apartament typu Studio Comfort z balkonem
od 66,3 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
50%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Makarska City Bay Studios, Makarska
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 101 opinii
Apartament

Obiekt znajduje się w odległości kilkuminutowego spaceru od centrum miasta Makarska, za rogiem plaża. Pokój był czysty, wyposażony w niezbędne udogodnienia. wygodne łóżka.

Płatność tylko gotówką. W nocy było dość głośno ponieważ słychać było hałas z pobliskich dyskotek.. Mały prysznic.

Kornel J., 2018-10-24
  • Cechy hotelu Makarska City Bay Studios
  • kort tenisowy
  • taras
  • całkowity zakaz palenia
  • opcje śniadaniowe
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament typu Studio Comfort z widokiem na morze i balkonem
Studio z balkonem i widokiem na morze
Apartament typu Studio z widokiem na park
od 59,2 US$
Studio
od 59,2 US$
Zobacz wszystkie pokoje Makarska City Bay Studios

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Makarska, Chorwacja

Witaj w mieście Makarska. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 811 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Makarska. Zarezerwuj w najniższej cenie! Makarska → Hotele Makarska, Apartamenty, Obiekty B&B Makarska, Pensjonaty, Hostele Makarska. Tanie noclegi • Noclegi Makarska — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Makarska! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Makarska jest miastem leżącym w południowo - wschodniej części państwa. To miasto, którym Chorwacja co roku przyciąga rzesze turystów, oferując im wygodne zakwaterowanie oraz liczne rozrywki.
Makarska jest miejscowością typowo letniskową leżącą w okręgu Split-Dalmacja nad Adriatykiem pomiędzy urokliwym Dubrownikiem a malowniczym Splitem.

Jak wiele miast Chorwacji, także i Makarska ma górzysty charakter. Warto zobaczyć tu Franciszkański klasztor z kolekcją muszli, Muzeum Miejskie z eksponatami archeologicznymi, historycznymi oraz etnograficznymi. Ponadto ciekawym zabytkiem jest też Katedra św. Marka na placu Kaćić, czy barokowa fontanna.

To miejscowość posiadająca piękne nadmorskie bulwary z palmami oraz piękną kamienistą plażę, na których chętnie odpoczywają turyści.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej