Lovran — hotele

Zdjęcia hotelu: Apartman Đurđica, Lovran
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 30 opinii
Apartament

Pani właścicielka była bardzo miła i pomocna. Mieszkanie było czyste i odnowione z ładnym tarasem. W mieszkaniu w zasadzie było wszystko co potrzebne. Dobrze była wyposażona kuchnia. Idealna lokalizacja, w spokojnym miasteczku Lovran i blisko od morza.

Wszystko było w porządku:).

Wiktor, 2019-09-21
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartman Đurđica
  • transfer lotniskowy
  • stacja ładowania pojazdów elektrycznych
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • meble ogrodowe
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z tarasem
od 80,5 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
20%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Boutique Hotel Acacia, Lovran
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 358 opinii
Hotel

Śniadanie było było bardzo smaczne ; Pokój i łazienka były przestronne ; z balkonu widok na zatokę Kvarner ; Personel był bardzo przyjazny i uprzejmy ; Jedzenie było bardzo smaczne - Brak półki pod prysznicem - podczas brania prysznica nie było gdzie położyć szamponu czy mydła..

Borys, 2019-04-30
  • Cechy hotelu Boutique Hotel Acacia
  • owoce
  • prywatny parking
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • winda
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
od 189,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Kubo, Lovran
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 48 opinii
Pensjonaty

Właściciele byli bardzo mili. Zakwaterowanie było bardzo czyste z bardzo ładnym widokiem z balkonu. Dogodna lokalizacja, w odległości krótkiego spaceru od starego miasta Lovran. Śniadanie było dobre i urozmaicone. Nie mamy żadnych negatywnych uwag:).

Laura, 2018-10-08
  • Cechy hotelu Villa Kubo
  • dostęp do Internetu
  • wspólny salon / sala TV
  • dostęp za pomocą kluczy
  • bezpłatne WiFi
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na morze (3 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Studio z balkonem i widokiem na morze
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
od 75,7 US$
Pokój typu Classic z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem z widokiem na morze
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na morze
od 63,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Villa Kubo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
17%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Villa Nada, Lovran
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 408 opinii
Pensjonaty

Właścicielka była bardzo miła. Pokój był czysty z balkonem i ładnym widokiem na morze. Personel był pomocny i miły. Ładny ogród z tarasem słonecznym i mały basen. Dobre śniadanie. Dość daleko od centrum miasta i plaży.

Mateusz, 2017-05-17
  • Cechy hotelu Villa Nada
  • ogród
  • pokoje rodzinne
  • basen z widokiem
  • taras
  • Narty / sporty zimowe
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 100,6 US$
Pokój Dwuosobowy
Apartament
+
Pokój Dwuosobowy typu Standard z widokiem na morze
od 95,8 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z widokiem na dziedziniec
od 87,6 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem i widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem i widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem i widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem i widokiem na morze
Apartament typu Deluxe
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Villa Nada

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Park, Lovran
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 442 opinii
Hotel

Obsługa była miła i przyjazna. Dobra lokalizacja, w pobliżu nadmorskiej promenady i starego miasta, plaża przy hotelu jest bardzo mała ale w pobliżu znajduje się wiele pięknych plaż. Pokój był czysty. Niestety za napoje bezalkoholowe do kolacji trzeba było dodatkowo zapłacić, słabo działająca klimatyzacja, zbyt mało miejsca do parkowania przy hotelu.

P. Paulina , 2017-01-19
  • Cechy hotelu Hotel Park
  • całodobowa recepcja
  • dostęp za pomocą kluczy
  • czyszczenie butów
  • taras
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
od 60,3 US$
Pokój dwuosobowy z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi od strony morza
Pokój dwuosobowy na poddaszu
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Park

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Smart Selection Hotel Bristol, Lovran
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 830 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, blisko od plaży i zaledwie dwa kroki od centrum uroczego miasteczka. Mieliśmy pokój z balkonem i ładnym widokiem na morze, była cisza i spokój. Przyjazny personel. Brak klimatyzacji, był problem z ilością miejsc parkingowych, słabe Wi-Fi, bardzo przydatna byłaby lodówka w pokoju podczas tych upalnych dni.

Teodor U., 2016-11-11
  • Cechy hotelu Smart Selection Hotel Bristol
  • lokalizacja przy samej plaży
  • wymiana walut
  • sejf
  • bar
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 147,9 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Remisens Hotel Excelsior, Lovran
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1238 opinii
Hotel

Dogodna lokalizacja, w centrum miasta tuż przy promenadzie, było to świetne miejsce na relaksujący wypoczynek. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Pokój był czysty i ładnie urządzony. Naprawdę dobre centrum Spa. Śniadanie w formie bufetu było smaczne i z dużym wyborem, każdy coś dla siebie znalazł. Woda w krytym basenie była zbyt zimna, Wi-Fi w pokoju było bardzo słabe, dopiero na korytarzu było do użytku.

Monika, 2016-02-10
  • Cechy hotelu Remisens Hotel Excelsior
  • wymiana walut
  • basen z podgrzewaną wodą
  • pokoje dla niepalących
  • wspólny salon / sala TV
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 164,5 US$
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Apartament typu Suite
Apartament z widokiem na morze (3 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój jednoosobowy typu Superior
Pokój Rodzinny z balkonem (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
od 170,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Remisens Hotel Excelsior

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Villa Vera, Lovran
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 413 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i gościnny. Doskonała lokalizacja, w bezpośrednim sąsiedztwie ładnego parku, blisko od morza, około 10 minut spacerem od starego miasta. Bardzo miła była atmosfera. Dostępny duży parking. Pokój był czysty, wygodne łóżka, dobre Wi-Fi. Basen na miejscu. Bardzo dobre było śniadanie. W sumie, wszystko nam się podobało.

Wiktoria, 2016-01-13
  • Cechy hotelu Hotel Villa Vera
  • prywatny parking
  • łaźnia turecka / parowa
  • czyszczenie butów
  • ogród
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 142,0 US$
Apartament typu Suite z 2 sypialniami
+
Pokój Trzyosobowy
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Premium
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Villa Vera

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Draga di Lovrana, Lovran
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 185 opinii
Hotel

Pokój był bardzo wygodny. Personel był wyjątkowo uprzejmy i bardzo przyjazny. Śniadanie było smaczne serwowane na tarasie z pięknym widokiem. Jest to naprawdę miły hotel, ktory znajduje się około 400 metrów nad poziomem morza z ładnymi widokami, w pobliżu plaży. Wszystko było dobrze ale jedzenie w restauracji było stosunkowo drogie.

Andrzej, 2015-11-28
  • Cechy hotelu Hotel Draga di Lovrana
  • klimatyzacja
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • basen ze słoną wodą
  • obsługa pokoju
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
od 159,7 US$
Apartament typu Suite
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z tarasem
Apartament typu Junior Suite z tarasem
Pokój Dwuosobowy z widokiem na góry
Pokój dwuosobowy typu Standard z widokiem na góry
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Draga di Lovrana

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostel Link, Lovran
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 578 opinii
Hostel/Schronisko

Mieliśmy przestronny pokój z balkonem i widokiem na morze, łazienka była funkcjonalnie wyposażona. Bardzo pomocny i przyjazny personel recepcji. Hostel mieści się w ładnym, starym budynku, został ładnie odnowiony. Dobra lokalizacja, blisko od plaży. Podstawowe śniadanie, tylko chleb, masło i dżem, Wi-Fi czasami było bardzo powolne.

Jan , 2015-05-08
  • Cechy hotelu Hostel Link
  • WiFi
  • ogrzewanie
  • gaśnice
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi (łóżko piętrowe) i widokiem na ogród
od 63,9 US$
Pokój trzyosobowy z łóżkami piętrowymi i widokiem na ogród
Pokój dwuosobowy z łóżkiem na podwyższeniu i widokiem na morze
Pokój z 2 łóżkami piętrowymi i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hostel Link

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Lovran, Chorwacja

Witaj w mieście Lovran. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 268 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Lovran. Zarezerwuj w najniższej cenie! Lovran → Hotele Lovran, Pensjonaty, Obiekty B&B Lovran, Apartamenty, Domy wakacyjne Lovran. Tanie noclegi • Noclegi Lovran — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Lovran! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Chorwacja pełna jest urokliwych miejscowości nadmorskich, które kuszą licznych turystów pięknymi widokami oraz możliwością cudownego wprost wypoczynku.
Jedną z bardzo ciekawych miejscowości jest Lovran, czyli małe miasteczko na półwyspie Istria na zachodnim brzegu Zatoki Kvarner, które posiada znakomite hotele.

Miejscowość ta jest jednym z najwcześniej zasiedlonych miejsc na wschodnim wybrzeżu Istrii. Jej tradycje sięgają okresu średniowiecza - był to wówczas jeden z ważniejszych ośrodków urbanistycznych oraz budowy morskich statków nad północnym Adriatyku.

Kuszące są tu wąskie uliczki oraz bardzo gęste zabudowania. To miejscowość o typowo śródziemnomorskiej architekturze, którą pokochał niejeden turysta.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej