Siófok — hotele

Zdjęcia hotelu: Hotel Diana, Siófok
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 502 opinii
Hotel

Obsługa była bardzo miła. Świetna lokalizacja, do centrum Siófok, portu i pasażu handlowo - gastronomicznego około 1,5 km spokojnym spacerem. Blisko od bezpłatnej plaży. 10% zniżki na posiłki w hotelowej restauracji. Pokój był przytulny.

Mała łazienka. Monotonne śniadania.

Norbert, 2020-03-13
  • Cechy hotelu Hotel Diana
  • zadaszony basen
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • posiłki dla dzieci
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na basen
Pokój trzyosobowy z balkonem i widokiem na basen
Pokój Dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój trzyosobowy typu Superior z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Diana

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
28%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Timi Wellness Apartman, Siófok
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 45 opinii
Apartament

Mieszkanie było wyposażone we wszystko co potrzebne. Mieszkanie umiejscowione blisko od jeziora i blisko od deptaku w mieście Siofok.

Częściowo zepsute szafki kuchenne. W apartamencie nie zbyt czysto..  .

Nadia, 2020-02-22
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Timi Wellness Apartman
  • pokoje dla niepalących
  • transfer lotniskowy
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • kryty basen (czynny przez cały rok)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Superior z widokiem na jezioro
od 143 EUR
+
Apartament typu Premium VIP z 2 sypialniami
+
Apartament
+
Apartament typu Premium z widokiem na ogród
+
Apartament typu Deluxe
+
Apartament typu Superior z balkonem
+
Apartament typu Premium
+
Zobacz wszystkie pokoje Timi Wellness Apartman

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Italia, Siófok
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 162 opinii
Pensjonaty

Obiekt położony jest w spokojnej okolicy, w bardzo bliskiej odległości od deptaka nad Balatonem, w pobliżu restauracji, w której można było zjeść smaczny obiad. Klucze można było odebrać o każdej porze ze skrytki.

Odpływ pod prysznicem się zatykał i zalewało łazienkę. W pokoju dużo pająków, w zasadzie wszędzie pajęczyny i pająki!!!.

71Aleks, 2019-10-01
  • Cechy hotelu Villa Italia
  • restauracja
  • taras
  • bar
  • jazda na rowerze
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
Pokój rodzinny
+
Apartament z 10 sypialniami
od 146 EUR
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój rodzinny z balkonem
+
Zobacz wszystkie pokoje Villa Italia

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Sió Lodge, Siófok
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 148 opinii
Wille

Pokoje były dobrze wyposażone, czysta pościel i ręczniki. Bardzo dobra lokalizacja, w ładnej okolicy w Siofok, blisko od plaży i deptaku z restauracjami. Ogólnie było to dobre miejsce na relaks. Dobry kontakt z osobą wynajmującą. Ogólnie polecam:).

Edyta, 2019-09-15
  • Cechy hotelu Sió Lodge
  • bezpłatny parking
  • ogród
  • taras słoneczny
  • WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Pokój Dwuosobowy
od 25 EUR
Apartament z 3 sypialniami (6 osób dorosłych)
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Dom z 9 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Sió Lodge

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Balla Apartmanház, Siófok
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 48 opinii
Apartament

Obsługa była bardzo miła. Z właścicielką obiektu można było porozumieć się w kilku językach. Była możliwość korzystania z grilla i niewielkiego ogrodu. Obiekt znajduje się w spokojnej okolicy, z dala od miejskiego zgiełku. Parking w podwórzu:) Dodatkowo płatna klimatyzacja. Dodatkowo płatna sauna i jacuzzi. W domku w którym mieszkaliśmy było trochę ciasno, tylko jedna łazienka, bezpośrednio przy kuchni połączonej z jadalnią i sypialnią.

Alex M., 2019-07-29
  • Cechy hotelu Balla Apartmanház
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
Apartament z 3 sypialniami (6 osób dorosłych)
+
Willa
+
Willa z 3 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Balla Apartmanház

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: City Hotel Siófok, Siófok
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 106 opinii
Hotel

1) Obsługa była bardzo miła i pomocna. 2) Pokój był czysty. 3) W pokoju lodówka. 4) Hotel znajduje się praktycznie w centrum Siofok, w pobliżu sklepu, piekarni, i restauracji. 5) Zaledwie kilka kroków od Balatonu. 6) Śniadanie było dobre. 1) Słabe Wi-Fi. 2) Trochę mały telewizor.

Ryszard Z., 2019-07-16
  • Cechy hotelu City Hotel Siófok
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z klimatyzacją
od 47 EUR
Rodzinny Apartament typu Suite z 2 sypialniami (3 osoby dorosłe)
Rodzinny Apartament typu Suite z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe)
+
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Pokój trzyosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje City Hotel Siófok

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Renegade Hotel, Siófok
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 835 opinii
Hotel

W pokoju było czysto, pokój był codziennie sprzątany. Obsługa była bardzo miła i pomocna. Idealne położenie hotelu, przy głównej uliczce w mieście Siofok z wieloma restauracjami i barami, blisko od brzegu Balatonu. Śniadanie było smaczne śniadanie i bardzo dobra cena. Polecam.

Filip I., 2019-06-23
  • Cechy hotelu Renegade Hotel
  • wymiana walut
  • przechowalnia bagażu
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • bezpłatny parking
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 39 EUR
Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem
Luksusowy Apartament z wanną z hydromasażem
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Richie II. Apartman, Siófok
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 79 opinii
Apartament

Właścicielka była bardzo miła, nie było problemu z porozumieniem, mówiła po angielsku. Obiekt czysty. Wygodne materace. Była cisza i spokój. Było to bardzo dobre miejsce na wypoczynek. Byliśmy zbyt krótko ale bardzo dobrze wypoczęliśmy po długiej podróży. Na posesji bezpłatny parking. Ogólnie polecam!.

Leonard W., 2019-06-17
  • Cechy hotelu Richie II. Apartman
  • parking
  • gaśnice
  • kort tenisowy
  • wędkowanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z balkonem i klimatyzacją
+
Apartament z 4 sypialniami i klimatyzacją
+
Klimatyzowany apartament z 1 sypialnią (5 osób dorosłych)
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Richie I Apartman & Pool, Siófok
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 56 opinii
Apartament

+ Właścicielka była bardzo miła + Ośrodek czysty i zadbany + Plusem były dwa czyste baseny + jeden większy + drugi mniejszy + Na terenie posesji parking + Pokoje były czyste i klimatyzowane + Blisko od fajnej knajpki z dobrym jedzeniem - Ośrodek położony jest trochę daleko od plaży, na początku chodziliśmy na pieszo ale przez następne dni z powodu upału jeździliśmy samochodem.

D. Krystian , 2019-05-20
  • Cechy hotelu Richie I Apartman & Pool
  • bezpłatne WiFi
  • prywatny parking
  • jazda na rowerze
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 4 sypialniami i tarasem
+
Apartament z 3 sypialniami i tarasem (8 osób dorosłych)
od 160 EUR
+
Dom z 5 sypialniami i tarasem
+
Apartament z 2 sypialniami i tarasem (5 osób dorosłych)
+
Dom z 3 sypialniami i tarasem
+
Apartament z 2 sypialniami i tarasem
+
Zobacz wszystkie pokoje Richie I Apartman & Pool

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Gruber Apartman, Siófok
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 78 opinii
Apartament

* Mili i pomocni właściciele * Sam obiekt bardzo czysty i zadbany * Prywatny parking * Apartament był bardzo ładnie urządzony * Piękny widok z balkonu * Dobrze była wyposażona kuchnia * Dobre warunki do zrobienia grilla wieczorem * Bezproblemowe przekazanie kluczy * Świetna lokalizacja * nad samym jeziorem * prywatne wejście na plażę.

Wanda, 2019-05-13
  • Cechy hotelu Gruber Apartman
  • całkowity zakaz palenia
  • klimatyzacja
  • taras słoneczny
  • parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 50 EUR
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Siófok, Węgry

Witaj w mieście Siófok. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 301 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Siófok. Zarezerwuj w najniższej cenie! Siófok → Pensjonaty Siófok, Hotele, Obiekty B&B Siófok, Apartamenty, Domy wakacyjne Siófok. Tanie noclegi • Noclegi Siófok — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Siófok! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Węgry leżą stosunkowo blisko naszego kraju i przez lata stanowiły cel wyjazdów turystycznych Polaków, albo teren, przez który przejeżdżało się w drodze do słonecznej Bułgarii. Węgry posiadają jednak sporo ciekawych miejsc, legendarnych zamków i miejscowości, takie jak Siófok, do których trzeba zajrzeć obowiązkowo. Samo Siófok liczy zaledwie 25 tysięcy mieszkańców, ale leży nad Balatonem i posiada aż 17 kilometrów plaż, wraz z Wielką Plażą i piękną promenadą z wakacyjnym jarmarkiem, posiadającym niepowtarzalny klimat. W mieście bez problemu można zanocować, ponieważ pomimo niewielkich rozmiarów Siófok posiada całkiem sporo hoteli do dyspozycji. Wymagający znajda nawet czterogwiazdkowy luksus, chociaż za ten trzeba sporo zapłacić. Ciekawą alternatywą są pokoje gościnne w klasycznych węgierskich willach prywatnych i pensjonatach, stojących gdzieś na uboczu miasteczka. Ceny są tu różne zależnie od standardu. W Siófok znajduje się też piękny i dobrze przygotowany kemping położony bezpośrednio nad Balatonem.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej