Hajdúszoboszló — hotele

Zdjęcia hotelu: Keller Arany Apartmanok, Hajdúszoboszló
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 32 opinii
Apartament

W pokoju było czysto, klimatyzacja. Wygodne łóżko. Dobra lokalizacja, w pobliżu kąpielisk termalnych. Parking za bramą, samochod można było zostawić nawet po wymeldowaniu. Właścicielka była bardzo sympatyczna i można było porozumieć się po polsku. Polecam!.

Borys N., 2019-11-13
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Keller Arany Apartmanok
  • pokoje dla niepalących
  • WiFi
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
Apartament
od 33,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
37%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Wellness Hotel-M - Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 162 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja, w przyjemnej okolicy, w spokojnej części Hajduszoboszlo, blisko od Aquaparku. Śniadania były smaczne. Personel był bardzo miły i całkiem dobrze mówił po angielsku.

Stosunkowo ciasny parking.

J. Laura , 2019-09-25
  • Cechy hotelu Wellness Hotel-M - Hajdúszoboszló
  • salon spa / strefa relaksacyjna
  • kręgielnia
  • spa i centrum odnowy biologicznej
  • transfer lotniskowy
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Trzyosobowy typu Comfort
od 82,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
od 50,7 US$
Pokój czteroosobowy typu Comfort
+
Pakiet all inclusive – Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Wellness Hotel-M - Hajdúszoboszló

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Toscana, Hajdúszoboszló
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 53 opinii
Apartament

Zakwaterowanie było czyste i zadbane. Właścicielka obiektu była bardzo przyjazna. Villa Toscana położona jest w cichej okolicy, blisko od centrum. Parking. Wszystko było dobrze:).

Natalia, 2019-09-01
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Villa Toscana
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • dostęp do Internetu
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • squash
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 47,2 US$
Pokój rodzinny
+
Pokój Dwuosobowy
od 36,6 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: neGGa Apartman, Hajdúszoboszló
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 43 opinii
Apartament

Fajna lokalizacja nie daleko od basenów i centrum miasta Hajduszoboszlo ale było stosunkowo cicho. Cena w porządku. Właściciel był bardzo miły i mówił po polsku???? W pokoju ręczniki, mydło, suszarka do włosów, żelazko, suszarka na ubrania, grill i klimatyzacja.

Mogłoby być trochę czyściej!.

Albert, 2019-07-07
  • Cechy hotelu neGGa Apartman
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • jazda konna
  • sprzęt do grillowania
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z balkonem
od 41,3 US$
+
Apartament – parter
od 41,3 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kemencés Csárda és Panzió, Hajdúszoboszló
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 133 opinii
Pensjonaty

Bardzo dobra lokalizacja, blisko od centrum miasta Hajduszoboszlo i basenów termalnych. Śniadania były smaczne. Pokoj był czysty, sprawna klimatyzacja. Brak możliwosci porozumienia się z personelem, nie rozumieją po angielsku???? Łazienka wymaga remontu.

Maria L., 2019-06-24
  • Cechy hotelu Kemencés Csárda és Panzió
  • sejf
  • bezpłatne WiFi
  • parking na miejscu
  • parking
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 59,0 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
14%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Armada Prémium Apartman, Hajdúszoboszló
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 65 opinii
Apartament

Dobre warunki do wypoczynku, dla dzieci plac zabaw, basen dla dzieci i grill, teren ogrodzony. Było przyjemnie i bezpiecznie. Pokoje były czyste i dobrze wyposażone. Pani właścicielka była bardzo miła i przyjazna. Sam obiekt znajduje się około 400 m od głównego wejścia do Hungarospa.

Nic.

S. Tymoteusz , 2019-06-19
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Armada Prémium Apartman
  • leżaki lub krzesełka plażowe
  • kręgielnia
  • Aplikacja mobilna pozwalająca zamówić obsługę pokoju
  • taras
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Apartament z 1 sypialnią
od 123,8 US$
Apartament typu Deluxe
Apartament z 2 sypialniami
od 135,6 US$
+
Apartament typu Superior
+
Apartament – parter
Zobacz wszystkie pokoje Armada Prémium Apartman

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Sunset Apartments, Hajdúszoboszló
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 61 opinii
Apartament

- Właściciele byli bardzo mili - Bezpłatny automat z kawą - Fajny ogródek - Mieliśmy pokój na dole z wyjściem na ogródek - W ogródku leżaki - miejsce na grilla i miejsce do zabawy dla dzieci - Bardzo blisko od basenu- około 10 minut spacerem - Jeszcze tu wrócimy!.

Weronika, 2019-06-13
  • Cechy hotelu Sunset Apartments
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • klimatyzacja
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Studio (2 osoby dorosłe)
od 59,0 US$
Rodzinny apartament typu Studio
Studio typu Standard
od 55,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Pinczés Ház, Hajdúszoboszló
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 38 opinii
Pensjonaty

W pokoju było czysto ; Do dyspozycji dobry i bezpieczny parking ; brama zamykana na klucz ; Doskonała lokalizacja ; w pobliżu wejścia do parku wodnego ; blisko od term ; Właściciele byli bardzo mili ; bez problemu można było porozumieć się po polsku ; Blisko od sklepu i placu zabaw - Brak klimatyzacji!!!.

68Adam, 2019-04-02
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Pinczés Ház
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Kosmetyki jednorazowego użytku (szampon, odżywka, żel do ciała, mydło do rąk, krem nawilżający)
  • parking
  • dostęp do Internetu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament z 2 sypialniami - Parter
+
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
od 61,3 US$
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
od 30,7 US$
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Apartament z 2 sypialniami i tarasem
+
Zobacz wszystkie pokoje Pinczés Ház

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Péter Vendégház, Hajdúszoboszló
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 18 opinii
Apartament

Obiekt znajduje się w spokojnej okolicy i dość blisko od Spa. Właściciel był bardzo sympatyczny. Zakwaterowanie było dobre. Brak tylko klimatyzacji, w pokoju było bardzo gorąco:).

Andżelika, 2019-03-13
  • Cechy hotelu Péter Vendégház
  • opcje śniadaniowe
  • pokoje dla niepalących
  • Kosmetyki jednorazowego użytku (szampon, odżywka, żel do ciała, mydło do rąk, krem nawilżający)
  • dostęp za pomocą kluczy
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Trzyosobowy
od 37,7 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
12%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Makai Apartman, Hajdúszoboszló
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 50 opinii
Pensjonaty

Mieszkanie było czyste i schludne ; Dobrze była wyposażona kuchnia ; Mili i dyskretni właściciele ; Dobre położenie ; było cicho i spokojnie i jednocześnie blisko od głównego deptaka w Hajduszoboszlo ; blisko od sklepów i restauracji - Nie ma klimatyzacji - Na zewnątrz nie było gdzie usiąść - Brak ręczników.

Anita, 2019-03-12
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Makai Apartman
  • dostęp do Internetu
  • bezpłatne WiFi
  • bezpłatny parking
  • taras słoneczny
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
od 29,5 US$
Pokój Trzyosobowy
od 30,7 US$
Pokój Czteroosobowy
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Hajdúszoboszló, Węgry

Witaj w mieście Hajdúszoboszló. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 381 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Hajdúszoboszló. Zarezerwuj w najniższej cenie! Hajdúszoboszló → Hotele Hajdúszoboszló, Obiekty B&B, Apartamenty Hajdúszoboszló, Pensjonaty, Zajazdy Hajdúszoboszló. Tanie noclegi • Noclegi Hajdúszoboszló — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Hajdúszoboszló! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Węgry są krajem związanym z Polską od stuleci i nawet, jeśli korzenie historyczne w pewien sposób nie przyciągają turystów, to może ich przyciągać atrakcyjność miejsc i bliskość tego kraju. Niezwykłym i wartym odwiedzenia miastem jest z pewnością Hajdúszoboszló. Miasto posiada walory uzdrowiskowe i krajobrazowe, ale poza tym jego ważną cechą jest fakt, że można się w nim porozumieć po polsku. W zestawieniu z trudnym do zrozumienia językiem węgierskim może to być argument istotny przy wyborze miejsca na wakacje. Innym argumentem mogą być liczne baseny uzdrowiskowe z pełnym wyposażeniem rekreacyjnym. W Hajdúszoboszló można się zatrzymać w jednym z hoteli, które prezentują bardzo różnorodny standard i przekrój cenowy. Powszechne są tu również apartamenty i pokoje do wynajęcia w prywatnych pensjonatach. Są one w zdecydowanie niższej cenie niż pokoje hotelowe, a zapewniają większą intymność i bardziej rodzinną atmosferę. W mieście znajduje się też kemping, na którym można się zatrzymać z namiotem lub przyczepą.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej