Hvar — hotele

Zdjęcia hotelu: Apartments Irena, Hvar
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 205 opinii
Apartament

Apartament był wygodny i dobrze wyposażony. Pani właścicielka była bardzo sympatyczną osobą. Wspaniały widok na morze i wyspy. Obiekt znajduje się niedaleko od jednej z najładniejszych plaż Pokonji Dol:) Do głównego rynku w Hvar około 15 minut spacerkiem co nam odpowiadało, trochę pod górę ale warto się było wspinać ze względu na wspaniałe widoki!.

Helena, 2020-07-27
  • Cechy hotelu Apartments Irena
  • dostęp do Internetu
  • parking na miejscu
  • część przeznaczona dla palących
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią z widokiem na ogród
+
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na morze
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
od 49,2 US$
Apartament typu Comfort z 1 sypialnią i widokiem na morze
+
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
od 52,7 US$
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Irena

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Zorana, Hvar
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 54 opinii
Pensjonaty

Pokój był czysty z ładnym widokiem z balkonu. Personel byl bardzo przyjazny i pomocny. Zameldowanie było łatwe. Całkiem dobra lokalizacja, w odległości krótkiego spaceru od starego miasta Hvar, sklepu spożywczego i restauracji. Niezwystarczająco dobre Wi-Fi:(.

Lucyna C., 2020-03-02
  • Cechy hotelu Villa Zorana
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • wędkowanie
  • jazda na rowerze
  • pralnia
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na ocean
Apartament typu Penthouse
+
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
od 38,6 US$
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
Zobacz wszystkie pokoje Villa Zorana

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Successus Old Town House, Hvar
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 166 opinii
Apartament

Studio było ładnie urządzone z dobrym wyposażeniem kuchennym. Dobre łóżko i prysznic. Bardzo dobra lokalizacja, w samym sercu Hvar, w otoczoniu kilku przyjemnych restauracji. Pracownicy byli bardzo mili i pomocni. Było to bardzo przyjemne doświadczenie!.

Mila, 2019-12-08
  • Cechy hotelu Successus Old Town House
  • nurkowanie z rurką
  • kajakarstwo
  • Możliwe wystawienie faktury
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
Apartament
od 70,2 US$
Apartament

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Teo, Hvar
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 187 opinii
Pensjonaty

Doskonała lokalizacja, zaledwie 10 minut spacerem od Rynku Głównego w Hvar, w odległości krótkiego spaceru od plaży. Właściciel był bardzo przyjazny i pomocny, udzielił nam wielu przydatnych wskazówek na czas pobytu. Pokój był ładny i czysty. Nic konkretnego:).

Paula Z., 2019-10-25
  • Cechy hotelu Apartments Teo
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • taras
  • parking
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament typu Studio z tarasem (2 osoby)
Studio z balkonem
od 45,6 US$
Pokój Dwuosobowy z tarasem
od 43,3 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Studio typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Teo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Vila Luka B&B, Hvar
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 73 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Właścicielka pani Maria była niezwykle sympatyczną osobą! Sam obiekt znajduje się w rozsądnej odległości od centrum Hvaru ale powrót był trochę trudny. Pokój z pięknym widokiem na miasto i morze. Pokój i łazienka były już przestarzałe???? Brakowało mi suszarki do włósów!.

Halina I., 2019-07-14
  • Cechy hotelu Vila Luka B&B
  • jazda na rowerze
  • bezpłatny parking
  • usługa prasowania
  • bezpłatne WiFi
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
od 58,5 US$
Apartament z 1 sypialnią

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Paladina, Hvar
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 90 opinii
Pensjonaty

1. Pokój był duży i czysty. 2. Właściciel Paul był bardzo przyjazny i pomocny. 3. Optymalne położenie, w odległości spaceru od centrum miasta Hvar. 4. W pobliżu plaży, w odległości spaceru od supermarketu. 1. Warto pamiętać, że w większości miast chorwackich ulice są strome ze schodami. 2. Brak czajnika!.

Julia, 2019-06-21
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Villa Paladina
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • pokoje dla niepalących
  • parking
  • transfer lotniskowy
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
od 35,1 US$
Studio z tarasem i widokiem na morze
Apartament typu Deluxe
Apartament – parter
+
Apartament z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Villa Paladina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
20%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartment Božo, Hvar
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 60 opinii
Apartament

Właściciele byli bardzo mili i pomocni. Mieszkanie było wystarczająco duże z dobrą i przytulną kuchnią, z balkonu piękny widok na morze. Łóżko było duże i wygodne. Obiekt znajduje się w spokojnej części miasta Hvar, mniej więcej 5 minut spacerem od małego supermarketu. Piękna plaża znajduje się w odległości około 15 minut. Parking jest dostępny.

Nic.

Oliwier H., 2019-05-07
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartment Božo
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • transfer lotniskowy
  • prywatny parking
  • klimatyzacja
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z widokiem na morze
Apartament z balkonem
od 58,5 US$
Apartament z tarasem
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Deluxe
od 58,5 US$
Zobacz wszystkie pokoje Apartment Božo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
40%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Relaxing Beach holiday house, Hvar
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 95 opinii
Apartament

Całkiem dobra lokalizacja, w nadmorskiej okolicy, około 15 minut od starego miasta Hvar. Własciciele byli bardzo mili. Mieszkanie było ładnie urządzone i czyste.

Wi-Fi nie działało poprawnie. Dojście do obiektu możliwe jest tylko po schodach, dlatego samochód trzeba było zaparkować przy sąsiednich ulicach i znosić wszystkie bagaże po schodach, następnego dnia trzeba było wnosić..

Zygmunt, 2019-04-30
  • Cechy hotelu Relaxing Beach holiday house
  • parking
  • sprzęt do grillowania
  • taras słoneczny
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami, tarasem i widokiem na morze
+
Apartament z 1 sypialnią i tarasem
Apartament z 3 sypialniami, balkonem i widokiem na morze
+
Studio
od 42,1 US$
Apartament z widokiem na morze
od 58,5 US$
Apartament z 2 sypialniami i tarasem
+
Zobacz wszystkie pokoje Relaxing Beach holiday house

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Guesthouse Petra, Hvar
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 134 opinii
Apartament

* Pani właścicielka była bardzo miła i pomocna * Mieszkanie było czyste i ładnie urządzone * mieliśmy wystarczająco dużo miejsca do przechowywania * Względnie dobra lokalizacja * około 15 minut spacerem od centrum miasta i portu Hvar - Można płacić tylko gotówką - Trochę mała łazienka.

Arkadiusz, 2019-04-12
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Guesthouse Petra
  • transfer lotniskowy
  • fryzjer / salon piękności
  • Maseczki dla gości
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z widokiem na morze
Apartament z widokiem na morze
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na morze
+
Apartament z tarasem
Apartament typu studio
od 35,1 US$
Zobacz wszystkie pokoje Guesthouse Petra

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Maki Exclusive Apartments, Hvar
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 87 opinii
Apartament

Apartament wyposażony był we wszystkie udogodnienia, w zasadzie nic nam nie brakowało. Wygodny taras z miejscami do wypoczynku. Obiekt znajduje się w cichej okolicy, w odległości krótkiego spaceru od pięknej plaży, około 10 minut spacerem od supermarketu i mniej więcej 25 minut spacerem do centrum Hvaru. Właściciel był miły i uprzejmy. Dość wysoka cena!!!.

Alicja, 2019-01-15
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Maki Exclusive Apartments
  • książki, DVD i muzyka dla dzieci
  • bezpłatny parking
  • sejf
  • czujnik dymu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią (6 osób dorosłych)
+
Apartament z 1 sypialnią (5 osób dorosłych)
od 112,4 US$
+
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na morze
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Hvar, Chorwacja

Witaj w mieście Hvar. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 251 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Hvar. Zarezerwuj w najniższej cenie! Hvar → Hotele Hvar, Obiekty B&B, Aparthotele Hvar, Apartamenty, Pensjonaty Hvar. Tanie noclegi • Noclegi Hvar — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Hvar! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Hvar to chorwackie miasto leżące na wyspie o tej samej nazwie. Atrakcyjne zabytki, bliskość plaż i morza - to największe atuty tego miejsca. To czynniki, które każdego roku przyciągają wielu turystów, którzy chcą odpocząć od Dubrownika czy Splitu.

Hvar jest miastem, w którym zamierzasz spędzić najbliższy wakacyjny urlop? Znajdź odpowiadający Ci obiekt noclegowy i poznaj uroki tego miasta.

Na turystów mniej zamożnych czekają hostele oferujące atrakcyjne warunki bytowe i cenowe. Warto zapoznać się także z ofertą pensjonatów, oddających do dyspozycji wygodne pokoje z podstawowym wyposażeniem, z których rozciąga się widok na pobliskie okolice.

Turyści zamożni, dla których pełnia wypoczynku to nie tylko niezatłoczone plaże, ale również komfortowe pokoje, miejsca do spania znajdą przede wszystkim w hotelach czterogwiazdkowych. Warto wziąć pod uwagę i obiekty z trzema gwiazdkami, które oferują przestronne apartamenty typu deluxe.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej