Nauplion — hotele

Zdjęcia hotelu: Aenaon, Nauplion
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 200 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Personel był miły i pomocny. Pokoje były czyste i duże. Obiekt jest oddalony od centrum Nauplionu ale w zasięgu spaceru. Samo miasto jest naprawdę bardzo przytulne, piękne nabrzeże, niezwykle przyjemne uliczki, wiele stylowych kawiarni.

- Małym mankamentem był brak aneksu kuchennego, byłoby dobrze gdyby w pokoju można było zrobić sobie coś gorącego do picia.

67lucyna, 2020-03-23
  • Cechy hotelu Aenaon
  • wypożyczalnia samochodów
  • obsługa pokoju
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • automat z przekąskami
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 59,2 US$
Pokój trzyosobowy
Apartament typu Suite
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Aenaon

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ktima Anastasia, Nauplion
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 103 opinii
Gospodarstwa wiejskie

Bardzo spokojne miejsce położenia, z dala od zgiełku miasta Nafplio. Właściciel był bardzo przyjazny i pomocny. Fajny taras. Studio było czyste i wystarczająco duże. Było to idealne miejsce do wypoczynku.

Połączenie z Internetem nie zawsze było możliwe.

Lucjan58, 2019-10-29
  • Cechy hotelu Ktima Anastasia
  • część przeznaczona dla palących
  • monitoring wokół obiektu
  • taras słoneczny
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Studio dwuosobowe
Studio (2 osoby dorosłe)
od 53,3 US$
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Apartament z 3 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Ktima Anastasia

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Acronafplia Pension A, Nauplion
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 357 opinii
Pensjonaty

Właściciel był bardzo serdeczny i zawsze dostępny z miłą grecką gościnnością. Piękny widok na miasto i port. Śniadania były smaczne. Dobra lokalizacja, około 150 kamiennych schodów prowadzi bezpośrednio do pięknego starego miasta Nauplion, niedaleko od restauracji i kawiarni. W sumie wspaniałe miejsce na odpoczynek.

F. Aleksandra , 2019-10-05
  • Cechy hotelu Acronafplia Pension A
  • codzienne sprzątanie
  • bezpłatny parking
  • pokoje rodzinne
  • klimatyzacja
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 94,7 US$
Pokój typu Superior z widokiem na morze
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Messini Pension, Nauplion
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 305 opinii
Pensjonaty

Ładne i przytulne miejsce w centrum miasta Nauplion, w odległości spaceru od kilku restauracji. Pensjonat mieści się w odnowionym budynku o stylu lokalnej architektury. Personel był bardzo przyjazny. Dość dobrze działało Wi-Fi.

Brakowało nam czajnika w pokoju.

Dagmara, 2019-01-11
  • Cechy hotelu Messini Pension
  • monitoring wokół obiektu
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • całkowity zakaz palenia
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój jednoosobowy z balkonem
od 49,7 US$
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy
od 66,3 US$
Zobacz wszystkie pokoje Messini Pension

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Park Hotel, Nauplion
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 267 opinii
Hotel

Hotel położony jest na bardzo spokojnej ulicy, zaledwie kilka metrów od zabytkowego centrum miasta Nauplion, blisko od portu. Hotel jest prosty ale ze wszystkimi podstawowymi usługami. Przyjazny personel.

Dość słabe oświetlenie w pokoju. Bardzo proste i już trochę zużyte meble.

joanna95, 2018-02-06
  • Cechy hotelu Park Hotel
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
od 43,8 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Nafplia Hotel, Nauplion
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1069 opinii
Hotel

Personel był bardzo pomocny i przyjazny. Pokój był mały ale przytulny. Dobra lokalizacja, blisko od starego miasta i od supermarketu, w bliskiej okolicy portu. Dobre miejsce do zwiedzania okolicznych zabytków i atrakcji. Mało urozmaicone śniadania ale nie było tak żle.

Teresa, 2017-11-21
  • Cechy hotelu Nafplia Hotel
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • dostęp do Internetu
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 35,5 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Nafplia Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Anemos Rooms & Apartments, Nauplion
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 658 opinii
Aparthotele

Apartament był komfortowy, czysty i ładny. Obiekt był bardzo dobrym punktem wypadowym do zwiedzania pięknego miasteczka Nauplion. Właściciele byli wyjątkowo uprzejmi. Nie było problemu z parkingiem. Dobrze działał internet. NIC.

Olga J., 2017-10-06
  • Cechy hotelu Anemos Rooms & Apartments
  • część przeznaczona dla palących
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard – parter
od 59,2 US$
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na miasto
od 71,0 US$
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
od 90,0 US$
Apartament z 1 sypialnią
od 95,9 US$
+
Apartament typu Superior
+
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe + 2 dzieci) – parter
+
Zobacz wszystkie pokoje Anemos Rooms & Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Pension Dafni, Nauplion
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 750 opinii
Pensjonaty

Śniadania były bardzo smaczne. Obiekt Pension Dafni położony jest na skraju starego miasta Nauplion, łatwy był dostęp do wszystkiego ale z dala od zgiełku turystów, w pobliżu dworca autobusowego i plaży. Personel był uczynny i pomocny. Pokój był tak mały, że można było otworzyć walizki.

Matylda, 2017-08-26
  • Cechy hotelu Pension Dafni
  • taras słoneczny
  • dostęp do Internetu
  • winda
  • bar
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
od 59,2 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Apartament typu Studio - Parter
+
Pokój rodzinny
+
Apartament typu Suite
Pokój rodzinny typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje Pension Dafni

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Isioni Pension, Nauplion
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 446 opinii
Pensjonaty

Znakomita lokalizacja, w centrum starego miasta, właściwie wszystko co ważniejsze, znajduje się w odległości jednominutowego spaceru, około 5 minut spacerem od najbliższej plaży. Śniadania były smaczne i codziennie coś innego, zawsze ze świeżo wyciskanym sokiem. Brak w bezpośrednim sąsiedztwie parkingu.

Alan, 2017-04-01
  • Cechy hotelu Isioni Pension
  • Możliwe wystawienie faktury
  • pokoje rodzinne
  • klimatyzacja
  • czujnik dymu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior z Widokiem na Zamek
Dwupoziomowy Dom
+
Pokój Dwuosobowy
od 63,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Isioni Pension

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Omorfi Poli, Nauplion
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 433 opinii
Pensjonaty

Śniadania w formie bufetu były bardzo dobre, nic nie brakowało. Doskonała lokalizacja, na skraju starego miasta i w odległości 10 minut spacerem od dworca autobusowego, w pobliżu wielu sklepów i butików. Personel był bardzo sympatyczny i pomocny. Pokój był w porządku i dobrze wyposażony. Nie ma windy i strome schody.

53Kalina, 2017-03-29
  • Cechy hotelu Omorfi Poli
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • dostęp do Internetu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Dwupoziomowy Pokój Rodzinny
Pokój Dwuosobowy
Rodzinny apartament typu Suite
+
Pokój dwuosobowy na poddaszu
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 53,3 US$
Pokój typu Classic z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament typu Suite z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Omorfi Poli

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Nauplion, Grecja

Witaj w mieście Nauplion. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 118 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Nauplion. Zarezerwuj w najniższej cenie! Nauplion → Pensjonaty Nauplion, Hotele, Gospodarstwa wiejskie Nauplion, Apartamenty, Zajazdy Nauplion. Tanie noclegi • Noclegi Nauplion — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Nauplion! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Náfplion - jak każde greckie miasto - jest częstym celem turystycznym. Napływowi gości zagranicznych sprzyja korzystny klimat, wielość zabytków oraz dostęp do wielu atrakcji.

Náfplion to cel Twojej wakacyjnej podróży? Chcesz zatrzymać się tutaj nawet kilkanaście dni? Znajdź zakwaterowanie i ciesz się wypoczynkiem.

Na turystów czekają przede wszystkim hotele. Są to obiekty o zróżnicowanym standardzie. Goście bogatsi, którzy poszukują pokoi luksusowych, mogą zatrzymać się w jednym z wielu obiektów pięciogwiazdkowych. Są to hotele, oferujące stylowe i przestronne pokoje z pełnym wyposażeniem. Na gości mniej zamożnych czekają głównie obiekty mniej prestiżowe - dwu- i trzygwiazdkowe.

Baza noclegowa w Náfplion to także prywatne apartamenty oraz pokoje gościnne. Jest to wygodne rozwiązanie dla wszystkich turystów - zarówno tych podróżujących w parach, jak i w większych grupach. Takie zakwaterowanie to opcja często wybierana przez rodziny z dziećmi.

W Náfplion dostępne są również hostele - rozwiązania szczególnie polecane osobom młodym.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej