Ateny — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Ateny

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Ateny) - GPS: 37.975659, 23.734866
DZIŚ
13%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Acropolis Boutique Suite, Ateny
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 112 opinii
Apartament

Świetna lokalizacja, w zasadzie pod samym Akropolem, tuż przy stacji metra i wielu restauracji. Właściciel był niezwykle uprzejmy. Apartament był przestronny i przyjemnie urządzony, łazienki wymagają remontu ale nie na tyle, żeby to było problemem:).

79Władysław, 2020-07-29
  • Cechy hotelu Acropolis Boutique Suite
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • ogrzewanie
  • parking przy ulicy
  • Faktury
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament Rodzinny z 2 sypialniami
od 91,1 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Two Bedroom Apartment in Plaka, Ateny
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 37 opinii
Apartament

Doskonała lokalizacja, w samym środku dzielnicy Plaka w Atenach, w pobliżu Akropolu i innych zabytków i dobrych restauracji. Mieszkanie było przestronne.

W łazience mrówki. Stare drzwi prysznicowe. Bardzo stary sprzęt. Ze względu na ruchliwą ulicę przez całą noc było głośno.

Halina, 2020-02-27
  • Cechy hotelu Two Bedroom Apartment in Plaka
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • opcje śniadaniowe
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • parking przy ulicy
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament
od 69,8 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Fenix Hotel, Ateny
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 589 opinii
Hotel

Hotel znajduje się naprzeciwko plaży : w odległości spaceru od przystanków autobusowych i tramwajowych : Personel był bardzo miły : mówił po angielsku : Basen na zewnątrz budynku.

- Mały wybór posiłków w restauracji - Stan apartamentu poniżej oczekiwań - Bardzo głośna klimatyzacja i nie działała tak jak powinna.

Blanka, 2020-02-17
  • Cechy hotelu Fenix Hotel
  • butelka wody
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • pole golfowe (w promieniu 3 km)
  • gaśnice
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Apartament typu Suite
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i dodatkowym łóżkiem
Pokój jednoosobowy
Pokój typu Premium z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Apartament typu Suite
Pokój wybierany podczas zameldowania
Oferta Specjalna – Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Fenix Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Platon, Ateny
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 196 opinii
Hotel

Śniadanie było dobre. W pokoju było czysto i schludnie. Pokój codziennie był posprzątany. Wygodne łóżka. Hotel znajduje się w cichej dzielnicy mieszkaniowej, blisko do dworca kolejowego skąd można było dojechać do centrum Aten. Personel był bardzo przyjazny.

Nie działała klimatyzacja..

Aleksandra T., 2020-02-17
  • Cechy hotelu Hotel Platon
  • parking w garażu
  • parking
  • dostęp dla wózków inwalidzkich
  • automat z napojami
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 47,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój wybierany podczas zameldowania
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Platon

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Airotel Stratos Vassilikos Hotel, Ateny
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 356 opinii
Hotel

Hotel znajduje się w odległości około 400 metrów od metra, tylko dwa przystanki od centrum Aten. Można było dojść na pieszo w ciągu 30 minut. Personel był bardzo miły i chętny do pomocy. Mieliśmy dwuosobowy pokój, był wygodny i przestronny. Śniadania były bardzo dobre i urozmaicone, było także dużo słodkich ciast, ciasteczek i deserów.

Bardzo słaba była suszarka do włosów. Minusem było ogrzewanie pokoju...

Łukasz, 2020-01-23
  • Cechy hotelu Airotel Stratos Vassilikos Hotel
  • centrum biznesowe
  • prywatny parking
  • pralnia
  • wino / szampan
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Executive
Pokój jednoosobowy typu Executive
od 78,1 US$
Pokój Dwuosobowy (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Airotel Stratos Vassilikos Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
20%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Stunning apartment in the heart of Athens, Ateny
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 92 opinii
Apartament

Apartament położony jest w odległości około 30 minut spacerem od dzielnicy Plaka i Akropolu, w okolicy znajduje się wiele kawiarni. Mieszkanie było wygodne, wyposażone w zasadzie we wszystko co potrzebne. Bardzo przyjazna była atmosfera????.

Iwo, 2019-12-19
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Stunning apartment in the heart of Athens
  • dostęp za pomocą kluczy
  • gaśnice
  • parking dla osób niepełnosprawnych
  • bramki zabezpieczające dla dzieci
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z balkonem
od 56,8 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Athens la Strada, Ateny
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 182 opinii
Hotel

+ Personel był bardzo miły i zawsze dostępny kiedy miekiśmy pytania + Dobra lokalizacja + Śniadanie nie było rewelacyjne ale w porządku - Kiepski widok z pokoju, bezpośrednio na ścianę - Mała winda.

Michał, 2019-11-24
  • Cechy hotelu Athens la Strada
  • taras
  • bar przekąskowy
  • bezpłatne WiFi
  • ogrzewanie
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 65,1 US$
Pokój Trzyosobowy typu Classic
Apartament typu Junior Suite z balkonem
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Athens la Strada

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Golden Sun Hotel, Ateny
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 331 opinii
Hotel
  • 72 Leoforos Dimarchou Aggelou Metaxa & Kritis Square 16674 Ateny - pokaż na mapie

+ Fajna lokalizacja + blisko od plaży + restauracji i sklepów + dość blisko od dwóch przystanków tramwajowych + Uprzejmy i pomocny personel + Wygodne łóżko - Pokój był już trochę stary ale czysty - Przestarzałe meble w pokoju - Słabo działające Wi-Fi:(.

artur12, 2019-11-13
  • Cechy hotelu Golden Sun Hotel
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • ogrzewanie
  • aerobik
  • pralnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy
Pokój rodzinny
+
Apartament typu Junior Suite (2 osoby dorosłe)
Wydarzenie Specjalne – Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin
Pokój dwuosobowy do pojedynczego wykorzystania
od 95,8 US$
Zobacz wszystkie pokoje Golden Sun Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kallimarmaro Apartment, Ateny
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 83 opinii
Apartament

Właściciel był bardzo przyjazny i pomocny, po wymeldowaniu w apartamencie mogliśmy zostawić nasz bagaż do momentu, dopóki nie musieliśmy wyjeżdżać na lotnisko. Apartament był bardzo przestronny i czysty. Mieszkanie umiejscowione w spokojnej dzielnicy z dużą ilością restauracji, dobrej piekarni i kawiarni, można było dojść do wszystkich głównych miejsc.

Nic.

Leopold Z., 2019-11-08
  • Cechy hotelu Kallimarmaro Apartment
  • klimatyzacja
  • gaśnice
  • transfer lotniskowy
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 2 sypialniami
od 59,2 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
33%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Sfiggos 54 Guest House, Ateny
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 724 opinii
Pensjonaty

Właściciel był bardzo życzliwy, udzielił nam wielu przydatnych wskazówek np. jak poruszać się po mieście i co warto zobaczyć. Pokój z balkonem, czysta pościel oraz ręczniki. Hotel znajduje się w cichej okolicy Aten, bardzo blisko od przystanku tramwajowego oraz od metra. Do dyspozycji gości dobrze wyposażona kuchnia. Wspaniały widok z tarasu, idealny widok na Akropol.

Brak uwag.

Aleksandra, 2019-11-04
  • Cechy hotelu Sfiggos 54 Guest House
  • wspólny salon / sala TV
  • klimatyzacja
  • transfer lotniskowy
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój rodzinny z balkonem
od 35,5 US$
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem
od 23,7 US$
Pokój trzyosobowy z balkonem
od 29,6 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem
od 23,7 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Sfiggos 54 Guest House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Ateny, Grecja

Witaj w mieście Ateny. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1578 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Ateny. Zarezerwuj w najniższej cenie! Ateny → Hotele Ateny, Aparthotele, Hostele Ateny, Ośrodki wypoczynkowe, Obiekty B&B Ateny. Tanie noclegi • Noclegi Ateny — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Ateny! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Ateny to nie tylko stolica Grecji, ale również najbardziej popularny ośrodek turystyczny w Europie. To tutaj właśnie każdego roku turyści z całego świata spędzają wakacje, opalając się w greckim słońcu, kosztując greckich win i zwiedzając pozostałości po starożytnych czasach.

Jak na ważny ośrodek turystyczny przystało, Ateny mają dobrze rozbudowaną bazę noclegową, przystosowaną do wszystkich turystów. Dzięki temu każdy, bez względu na zasobność portfela, znajdzie idealne miejsce do spania.

Baza noclegowa Aten to przede wszystkim hotele o zróżnicowanym standardzie. Dla wymagających i zamożnych turystów stolica Grecji przygotowała luksusowe apartamenty z dostępem do wszystkich udogodnień. Ceny są dość zróżnicowane i - w zależności od ekskluzywności pokoju - można znaleźć oferty nieprzekraczające 400 zł za dwie osoby, jak i znacznie przekraczające 1000 zł.

Tańsze opcje noclegowe oferują hotele trzy- i dwugwiazdkowe, gdzie można zarezerwować pokój dla dwóch osób już od 160 zł za dobę.

W Atenach znajdziemy również ośrodki wypoczynkowe, prywatne pokoje gościnne oraz tańsze hostele.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej