Dubrownik — hotele

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Romance Apartments Dubrovnik, Dubrownik
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 121 opinii
Apartament

Właściciel był bardzo sympatyczny i przyjazny. Dość dobra lokalizacja, ponieważ tylko w odległości krótkiego spaceru od starego miasta i kilku plaż. Jeżeki ktoś nie chce iść na pieszo do starego miasta Dubrownik można było dojechać autobusem, w pobliżu drogi znajduje się przystanek autobusowy. Mieszkanie było czyste i przytulne. W sumie byliśmy zadowoleni z naszego pobytu. Polecam!.

Dariusz E., 2020-06-17
  • Cechy hotelu Romance Apartments Dubrovnik
  • WiFi
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • całkowity zakaz palenia
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią i patio
+
Apartament z 1 sypialnią i tarasem (Stanka)
od 53,0 US$
+
Apartament z 1 sypialnią i tarasem (Aleks)
od 58,9 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Adriatic View, Dubrownik
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 30 opinii
Apartament

Stosunkowo dobra lokalizacja, w ciągu 15 minut na pieszo można było dotrzeć do centrum Dubrownika ale w pobliżu znajduje się przystanek autobusowy, można było dojechać. Pokój był komfortowy. Właściciel był bardzo przyjazny. Trochę daleko od barów i sklepów..

Milan H., 2020-03-12
  • Cechy hotelu Apartment Adriatic View
  • pokoje dla niepalących
  • parking przy ulicy
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio z widokiem na morze
od 55,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments and Room Lora, Dubrownik
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 109 opinii
Apartament

- Pani właścicielka była bardzo sympatyczna i pomocna - Bardzo dobra lokalizacja- mniej więcej 10 minut od starego miasta w Dubrowniku - blisko od sklepu- W apartamencie było wszystko co potrzebne - Ładny widok na morze - Droga ze starego miasta do apartamentu to około 400 schodów - dla mnie osobiście było to trochę męczące:).

Kamil, 2020-03-04
  • Cechy hotelu Apartments and Room Lora
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • parking przy ulicy
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na morze
+
Apartament z 1 sypialnią i tarasem z widokiem na morze
od 69,5 US$
Apartament z 1 sypialnią i tarasem
od 66,0 US$
Pokój Dwuosobowy z tarasem
od 58,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Apartments and Room Lora

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Bonavista, Dubrownik
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 84 opinii
Apartament

- Świetna lokalizacja - w cichej i spokojnej okolicy - blisko od starego miasta w Dubrowniku - Właściciel pan Filip był niezwykle miły i pomocny - Apartament był czysty z nowoczesnym wystrojem - wyposażony był we wszystko co potrzebne - z tarasu niesamowity widok.

Ina H., 2020-02-26
  • Cechy hotelu Apartments Bonavista
  • całkowity zakaz palenia
  • klimatyzacja
  • dostęp do Internetu
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Superior z 2 sypialniami, balkonem i widokiem na morze
od 142,5 US$
+
Apartament typu Premium z 2 sypialniami, balkonem i widokiem na morze
od 142,5 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Marina View, Dubrownik
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 26 opinii
Apartament

Apartament był przytulny z ładnym widokiem na przystań. Taras z widokiem. Wygodne łóżko. Dobre połączenie autobusowe do Starego Miasta w Dubrowniku. Właściciel był bardzo przyjazny!.

Władysław A., 2020-02-25
  • Cechy hotelu Apartment Marina View
  • opcje śniadaniowe
  • Faktury
  • taras
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i tarasem z widokiem na morze
od 88,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Edita, Dubrownik
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 48 opinii
Apartament

Właściciele byli bardzo mili i gościnni. Mieszkanie było bardzo czyste. Dość dobra lokalizacja, w pobliżu plaży i Starego Miasta w Dubrowniku, w przybliżeniu 20 minut spacerem, około 10 minut od restauracji i supermarketów.

Trochę daleko od starego miasta ale jest to do pokonania!.

F. Otylia , 2020-02-12
  • Cechy hotelu Apartment Edita
  • transfer lotniskowy
  • bezpłatny parking
  • całkowity zakaz palenia
  • parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
od 48,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
34%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartments Amorozo, Dubrownik
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 150 opinii
Apartament

Dobra lokalizacja, w starej części miasta w Dubrowniku. Właściciel był bardzo przyjazny i pomocny, udzielił nam kilku dobrych informacji na temat lokalnych atrakcji i restauracji. Mieszkanie było wygodne i czyste.

Wejście do mieszkania było bardzo zaniedbane i wymaga aktualizacji. Rano nie było wystarczająco dużo ciepłej wody, żeby wziąść prysznic na dwie osoby.

Stefania, 2020-02-07
  • Cechy hotelu Apartments Amorozo
  • transfer lotniskowy
  • klimatyzacja
  • pokoje dla niepalących
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią
Studio typu Superior
Studio typu Standard
od 83,6 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Komodor, Dubrownik
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1113 opinii
Hotel

Hotel znajduje się blisko od plaży, blisko także od przystanku autobusowego z którego można było bezpośrednio dojechać na stare miasto w Dubrowniku. Pokój był z widokiem na morze. Śniadanie było bardzo smaczne. Personel bardzo życzliwy i pomocny. Polecam!.

Bruno, 2020-01-09
  • Cechy hotelu Hotel Komodor
  • plaża
  • transfer na lotnisko
  • opcje śniadaniowe
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 109,5 US$
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin z balkonem i widokiem na morze
Oferta limitowana – Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami – niepełne wyżywienie w cenie
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami – aneks
Pokój Jednoosobowy typu Standard - Aneks
od 109,5 US$
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze – aneks
Pokój rodzinny z widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Komodor

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Boutique Hotel Stari Grad, Dubrownik
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 90 opinii
Hotel

Personel był niezwykle uprzejmy. Na dachu taras z ładnym widokiem na Dubrownik. Pokój był mały ale wygodny. Dobre położenie, w centrum starego miasta.

Brak windy i dużo schodów. Miasto Dubrownik jest dość drogim miejscem na pobyt!.

Milena, 2020-01-09
  • Cechy hotelu Boutique Hotel Stari Grad
  • sejf
  • wycieczka lub spacer po miejscowych zabytkach
  • całodobowa recepcja
  • codzienne sprzątanie
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 217,9 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments & Rooms Stella, Dubrownik
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 69 opinii
Pensjonaty

Pokój był czysty. Właściciel był bardzo przyjazny. Ładny taras.

Trochę daleko od centrum Dubrownika. Zbyt wysoka cena w stosunku do małego pokoju i wspólnej łazienki!.

Samuel, 2019-12-30
  • Cechy hotelu Apartments & Rooms Stella
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • WiFi
  • transfer lotniskowy
  • ogród
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament z 1 sypialnią i tarasem
+
Apartament typu Standard z 1 sypialnią i tarasem
+
Apartament z 3 sypialniami, tarasem i balkonem
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Dubrownik, Chorwacja

Witaj w mieście Dubrownik. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1325 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Dubrownik. Zarezerwuj w najniższej cenie! Dubrownik → Hotele Dubrownik, Apartamenty, Pensjonaty Dubrownik, Obiekty B&B, Domy wakacyjne Dubrownik. Tanie noclegi • Noclegi Dubrownik — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Dubrownik! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dubrownik - miasto leżące w południowej części Chorwacji, cieszy się uznaniem wśród turystów. Stanowi najważniejszy ośrodek turystyczny Dalmacji. Sprzyja temu bardzo dobrze rozwinięta komunikacja oraz bogata baza noclegowa. Dostęp do plaż i atrakcyjne ceny sprzyjają wypoczynkowi właśnie w Dubrowniku.

Wybierając się do tego miasta, szczególnie latem, trzeba znacznie wcześniej zabukować miejsce noclegowe. Rezerwując pokój online, można dodatkowo liczyć na korzystne rabaty. Baza noclegowa jest dobrze rozwinięta, dzięki czemu każdy turysta znajdzie miejsce do spania na miarę potrzeb i możliwości finansowych.

W Dubrowniku przeważają głównie prywatne apartamenty, zlokalizowane w najlepszych dzielnicach miasta, z roztaczającym się pięknym widokiem z okien. Komfortowe pokoje są w pełni wyposażone, dając gościom dostęp do wszelkich udogodnień. Ceny są przystępne, dzięki temu tego rodzaju miejsca noclegowe cieszą się popularnością.

Dubrownik oferuje również miejsca w pokojach gościnnych. Ich popularność wśród turystów związana jest z atrakcyjnymi cenami oraz komfortowymi warunkami i dogodną lokalizacją. Pokój gościnny można wynająć już za 170 zł za dobę (pokój 2os.).

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej