Dubrownik — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Dubrownik

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Dubrownik) - GPS: 42.6413078308105, 18.1088962554932

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Dzielnica

Miasta w pobliżu – Dubrownik

Najpopularniejsze miasta: Chorwacja

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Apartment Naval, Dubrownik
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 47 opinii
Apartament

Atutem tego miejsca jest dobra lokalizacja, w samym sercu starego miasta w Dubrowniku. Bardzo dogodne miejsce do zwiedzania miasta. Mieszkanie było przyjemne i wygodne. Właścicielka mieszkania była bardzo miła.

Słabe Wi-Fi. Podstawowy komfort.

Fryderyk, 2021-01-20
  • Cechy hotelu Apartment Naval
  • ogrzewanie
  • parking
  • całkowity zakaz palenia
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio
od 87,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Dia, Dubrownik
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 105 opinii
Apartament

Pokój był czysty i przestronny z małym aneksem kuchennym. Właściciel był bardzo przyjazny, udzielił mi wielu wskazówek. Dobra lokalizacja, do starego miasta można było dojść na pieszo, około 10 minut spacerem od plaży Bellevue. Obok mieszkania znajduje się mały rynek.

Powolne Wi-Fi. Trochę mała łazienka.

Cezary I., 2020-12-27
  • Cechy hotelu Apartments Dia
  • WiFi
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i tarasem
Apartament typu Studio z tarasem
Studio

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Oliva 93 stairs, Dubrownik
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 45 opinii
Pensjonaty

Właściciele byli bardzo przyjaźni. Bardzo centralna lokalizacja, chociaż do mieszkania jest wiele schodów, około 10 minut spacerem od głównego starego miasta w Dubrowniku. Ładny i zadbany ogród z miejscami do siedzenia na zewnątrz.

Płatność za pokój tylko gotówką.

Zuzanna, 2020-10-21
  • Cechy hotelu Apartments Oliva 93 stairs
  • dostawa artykułów spożywczych
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • transfer lotniskowy
  • taras
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament typu Studio z tarasem
od 64,3 US$
Apartament typu Studio z widokiem na ogród
Apartament typu Suite z 2 sypialniami
Pokój Jednoosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Oliva 93 stairs

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
14%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Dubrovnik Sweet House, Dubrownik
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 39 opinii
Pensjonaty

- Właściciele byli bardzo przyjemni - Mieszkanie było gustownie urządzone i czyste - łóżka były wygodne - Dobrze była wyposażona łazienka - Bardzo dobra lokalizacja - w samym środku starego miasta Dubrownik - Mieliśmy bardzo przyjemny pobyt w tym pięknym mieście:).

C. Lena , 2020-09-30
  • Cechy hotelu Dubrovnik Sweet House
  • bezpłatne WiFi
  • dostęp do Internetu
  • całkowity zakaz palenia
  • transfer lotniskowy
  • Narty / sporty zimowe
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z tarasem
od 71,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
od 71,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
od 71,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartman Lara, Dubrownik
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 81 opinii
Apartament

Idealna lokalizacja, w samym centrum starego miasta, w pobliżu ulicy Stradun. Pani właścicielka była bardzo sympatyczna i serdeczna, doradziła nam świetną restaurację i przygotowała dla nas bardzo dobrą kawę. Pokój był klimatyzowany, wygodne łóżka. Chcielibyśmy jescze tu wrócić:).

Z. Krystyna , 2020-09-28
  • Cechy hotelu Apartman Lara
  • bezpłatne WiFi
  • klimatyzacja
  • tylko dla dorosłych
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i wspólną łazienką
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i prywatną łazienką na zewnątrz pokoju
od 242,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Romance Apartments Dubrovnik, Dubrownik
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 138 opinii
Apartament

Właściciel był bardzo sympatyczny i przyjazny. Dość dobra lokalizacja, ponieważ tylko w odległości krótkiego spaceru od starego miasta i kilku plaż. Jeżeki ktoś nie chce iść na pieszo do starego miasta Dubrownik można było dojechać autobusem, w pobliżu drogi znajduje się przystanek autobusowy. Mieszkanie było czyste i przytulne. W sumie byliśmy zadowoleni z naszego pobytu. Polecam!.

Dariusz E., 2020-06-17
  • Cechy hotelu Romance Apartments Dubrovnik
  • pokoje rodzinne
  • dostęp do Internetu
  • pokoje dla niepalących
  • przechowalnia bagażu
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią i patio
Apartament z 1 sypialnią i tarasem (Stanka)
Apartament z 1 sypialnią i tarasem (Aleks)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Studio Adriatic View, Dubrownik
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 33 opinii
Apartament

Stosunkowo dobra lokalizacja, w ciągu 15 minut na pieszo można było dotrzeć do centrum Dubrownika ale w pobliżu znajduje się przystanek autobusowy, można było dojechać. Pokój był komfortowy. Właściciel był bardzo przyjazny. Trochę daleko od barów i sklepów..

Milan H., 2020-03-12
  • Cechy hotelu Studio Adriatic View
  • transfer lotniskowy
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio z widokiem na morze

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments and Room Lora, Dubrownik
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 137 opinii
Apartament

- Pani właścicielka była bardzo sympatyczna i pomocna - Bardzo dobra lokalizacja- mniej więcej 10 minut od starego miasta w Dubrowniku - blisko od sklepu- W apartamencie było wszystko co potrzebne - Ładny widok na morze - Droga ze starego miasta do apartamentu to około 400 schodów - dla mnie osobiście było to trochę męczące:).

Kamil, 2020-03-04
  • Cechy hotelu Apartments and Room Lora
  • WiFi
  • przechowalnia bagażu
  • bezpłatne WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na morze
Apartament z 1 sypialnią i tarasem z widokiem na morze
od 57,0 US$
Apartament z 1 sypialnią i tarasem
Pokój Dwuosobowy z tarasem
od 57,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Apartments and Room Lora

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Bonavista, Dubrownik
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 87 opinii
Apartament

- Świetna lokalizacja - w cichej i spokojnej okolicy - blisko od starego miasta w Dubrowniku - Właściciel pan Filip był niezwykle miły i pomocny - Apartament był czysty z nowoczesnym wystrojem - wyposażony był we wszystko co potrzebne - z tarasu niesamowity widok.

Ina H., 2020-02-26
  • Cechy hotelu Apartments Bonavista
  • parking na miejscu
  • bezpłatny parking
  • całkowity zakaz palenia
  • transfer lotniskowy
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Superior z 2 sypialniami, balkonem i widokiem na morze
Apartament typu Premium z 2 sypialniami, balkonem i widokiem na morze

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Marina View, Dubrownik
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 28 opinii
Apartament

Apartament był przytulny z ładnym widokiem na przystań. Taras z widokiem. Wygodne łóżko. Dobre połączenie autobusowe do Starego Miasta w Dubrowniku. Właściciel był bardzo przyjazny!.

Władysław A., 2020-02-25
  • Cechy hotelu Apartment Marina View
  • dostęp do Internetu
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • transfer lotniskowy
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i tarasem z widokiem na morze

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Edita, Dubrownik
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 67 opinii
Apartament

Właściciele byli bardzo mili i gościnni. Mieszkanie było bardzo czyste. Dość dobra lokalizacja, w pobliżu plaży i Starego Miasta w Dubrowniku, w przybliżeniu 20 minut spacerem, około 10 minut od restauracji i supermarketów.

Trochę daleko od starego miasta ale jest to do pokonania!.

F. Otylia , 2020-02-12
  • Cechy hotelu Apartment Edita
  • klimatyzacja
  • WiFi
  • Możliwe wystawienie faktury
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
od 29,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Amorozo, Dubrownik
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 167 opinii
Apartament

Dobra lokalizacja, w starej części miasta w Dubrowniku. Właściciel był bardzo przyjazny i pomocny, udzielił nam kilku dobrych informacji na temat lokalnych atrakcji i restauracji. Mieszkanie było wygodne i czyste.

Wejście do mieszkania było bardzo zaniedbane i wymaga aktualizacji. Rano nie było wystarczająco dużo ciepłej wody, żeby wziąść prysznic na dwie osoby.

Stefania, 2020-02-07
  • Cechy hotelu Apartments Amorozo
  • klimatyzacja
  • WiFi
  • transfer lotniskowy
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią
Studio typu Superior
Studio typu Standard
od 71,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Komodor, Dubrownik
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1126 opinii
Hotel

Hotel znajduje się blisko od plaży, blisko także od przystanku autobusowego z którego można było bezpośrednio dojechać na stare miasto w Dubrowniku. Pokój był z widokiem na morze. Śniadanie było bardzo smaczne. Personel bardzo życzliwy i pomocny. Polecam!.

Bruno, 2020-01-09
  • Cechy hotelu Hotel Komodor
  • odkryty basen
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin z balkonem i widokiem na morze
Oferta limitowana – Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami – niepełne wyżywienie w cenie
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami – aneks
Pokój Jednoosobowy typu Standard - Aneks
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze – aneks
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Komodor

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Boutique Hotel Stari Grad, Dubrownik
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 105 opinii
Hotel

Personel był niezwykle uprzejmy. Na dachu taras z ładnym widokiem na Dubrownik. Pokój był mały ale wygodny. Dobre położenie, w centrum starego miasta.

Brak windy i dużo schodów. Miasto Dubrownik jest dość drogim miejscem na pobyt!.

Milena, 2020-01-09
  • Cechy hotelu Boutique Hotel Stari Grad
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • całkowity zakaz palenia
  • restauracja
  • klimatyzacja
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 127,3 US$
Pokój Dwuosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments & Rooms Stella, Dubrownik
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 69 opinii
Pensjonaty

Pokój był czysty. Właściciel był bardzo przyjazny. Ładny taras.

Trochę daleko od centrum Dubrownika. Zbyt wysoka cena w stosunku do małego pokoju i wspólnej łazienki!.

Samuel, 2019-12-30
  • Cechy hotelu Apartments & Rooms Stella
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • pokoje rodzinne
  • dostęp do Internetu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament z 1 sypialnią i tarasem
od 78,8 US$
Apartament typu Standard z 1 sypialnią i tarasem
od 78,8 US$
Apartament z 3 sypialniami, tarasem i balkonem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Dubrownik, Chorwacja

Witaj w mieście Dubrownik. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1049 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Dubrownik. Zarezerwuj w najniższej cenie! Dubrownik → Hotele Dubrownik, Apartamenty, Pensjonaty Dubrownik, Obiekty B&B, Kompleksy wypoczynkowe Dubrownik. Tanie noclegi • Noclegi Dubrownik — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Dubrownik! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dubrownik - miasto leżące w południowej części Chorwacji, cieszy się uznaniem wśród turystów. Stanowi najważniejszy ośrodek turystyczny Dalmacji. Sprzyja temu bardzo dobrze rozwinięta komunikacja oraz bogata baza noclegowa. Dostęp do plaż i atrakcyjne ceny sprzyjają wypoczynkowi właśnie w Dubrowniku.

Wybierając się do tego miasta, szczególnie latem, trzeba znacznie wcześniej zabukować miejsce noclegowe. Rezerwując pokój online, można dodatkowo liczyć na korzystne rabaty. Baza noclegowa jest dobrze rozwinięta, dzięki czemu każdy turysta znajdzie miejsce do spania na miarę potrzeb i możliwości finansowych.

W Dubrowniku przeważają głównie prywatne apartamenty, zlokalizowane w najlepszych dzielnicach miasta, z roztaczającym się pięknym widokiem z okien. Komfortowe pokoje są w pełni wyposażone, dając gościom dostęp do wszelkich udogodnień. Ceny są przystępne, dzięki temu tego rodzaju miejsca noclegowe cieszą się popularnością.

Dubrownik oferuje również miejsca w pokojach gościnnych. Ich popularność wśród turystów związana jest z atrakcyjnymi cenami oraz komfortowymi warunkami i dogodną lokalizacją. Pokój gościnny można wynająć już za 170 zł za dobę (pokój 2os.).

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej