Tel Awiw — hotele

Zdjęcia hotelu: Ben Yehuda Apartments, Tel Awiw
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1160 opinii
Hotel

Obsługa była pomocna i przyjazna. Dobra opcja śniadań, trzy restauracje do wyboru z bardzo smacznym menu. Pokój był wyposażony we wszystko co niezbędne, od kosmetyków po dobre wyposażenie kuchni, była lodówka, mikrofalówka, naczynia. Bardzo dobra lokalizacja, niecałe 10 minut na plażę, w pobliżu znajdują się sklepy i kawiarnie! Do centrum miasta szliśmy na pieszo. Polecam!.

Inga, 2020-07-11
  • Cechy hotelu Ben Yehuda Apartments
  • transfer lotniskowy
  • biuro informacji turystycznej
  • parking w garażu
  • opcje śniadaniowe
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 2 sypialniami na najwyższym piętrze
+
Studio
od 91,2 US$
Apartament z 1 sypialnią, na ostatnim piętrze
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
Studio typu Economy – Piwnica
Apartament typu Superior z 1 sypialnią
Apartament typu Economy z 1 sypialnią – w suterenie
Zobacz wszystkie pokoje Ben Yehuda Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hayarkon Hostel, Tel Awiw
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1618 opinii
Hostel/Schronisko

Przyjemny hostel z wyjątkowym personelem! Doskonała lokalizacja, niedaleko od morza i do centrum Tel Awiwu można było dotrzeć na pieszo. Cena jak na Tel Awiw bardzo atrakcyjna, w dodatku ze śniadaniem, bardzo skromnym ale było. Na samej górze fajny balkon z częścią wypoczynkową.

Czystość w pokojach mogłaby być lepsza, w łazience widziałem karaluchy. W cene powinne być wliczone ręczniki.

Elżbieta, 2020-02-07
  • Cechy hotelu Hayarkon Hostel
  • klimatyzacja
  • monitoring wokół obiektu
  • całodobowa recepcja
  • wieczory tematyczne z kolacją
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
od 15,5 US$
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Trzyosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Basic ze wspólną łazienką
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
+
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój rodzinny
+
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój trzyosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Hayarkon Hostel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Miami Beach Hotel Tel Aviv, Tel Awiw
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 598 opinii
Hotel

Obsługa była bardzo miła. Pokój był trochę ciasny ale na kilka dni w porządku. Świetna lokalizacja, bardzo blisko od morza, blisko od centrum Tel Awiwu, blisko od wielu sklepów. - Brak windy, schody na wyższe piętra..- Bardzo mała łazienka.

Teresa, 2019-09-09
  • Cechy hotelu Miami Beach Hotel Tel Aviv
  • bar
  • parking w garażu
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Standard z wanną z hydromasażem
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 83,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Miami Beach Hotel Tel Aviv

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Renaissance Tel Aviv Hotel, Tel Awiw
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 576 opinii
Hotel

Super lokalizacja, blisko wspaniałej plaży, bardzo blisko wszystkich atrakcji Tel Awiwu. Obsługa była bardzo miła. Pokój był cichy i dobrze wyposażony. Kryty basen. Widok na morze. Bez problemu można było usyskać ręczniki plażowe.

Noemi, 2019-09-05
  • Cechy hotelu Renaissance Tel Aviv Hotel
  • usługa prasowania
  • lokalizacja przy samej plaży
  • sejf
  • taras
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Comfort z 1 łóżkiem podwójnym
od 225,0 US$
Pokój typu Executive z salonem, dostępem do salonu klubowego i 1 łóżkiem typu king-size
Pokój tyou Executive (bez salonu) z widokiem na morze, balkonem i 1 łóżkiem podwójnym
Pokój Deluxe z 1 łóżkiem podwójnym
Pokój typu Executive Plus z łóżkiem typu king-size oraz dostępem do salonu klubowego
Pokój typu Executive z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i dostępem do salonu klubowego
Pokój typu Executive Plus z 2 łóżkami typu pojedynczymi, widokiem na morze oraz dostępem do salonu klubowego
Pokój typu Comfort z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Renaissance Tel Aviv Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: LuKa 15 - By Beach Apartments TLV, Tel Awiw
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 324 opinii
Aparthotele

Personel jest bardzo przyjazny i pomocny:) Pokój był przyzwoitej wielkości. Wspaniały taras na dachu z widokiem na okolicę. Najlepsza była lokalizacja, w najlepszej części Tel Awiwu, zaledwie kilka minut spacerem od plaży, około 3 minuty spacerem do Carmel Market, gdzie można było kupić świeże warzywa i owoce. W okolicy wiele kawiarni. Polecam.

Beniamin, 2018-06-30
  • Cechy hotelu LuKa 15 - By Beach Apartments TLV
  • przechowalnia bagażu
  • prasa do spodni
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią i kuchnią
Studio z łóżkiem typu queen-size
Apartament z 1 sypialnią z łóżkiem typu queen-size
Studio z kuchnią i balkonem francuskim
Apartament z 1 sypialnią i balkonem francuskim
Studio Superior z balkonem
od 73,3 US$
Zobacz wszystkie pokoje LuKa 15 - By Beach Apartments TLV

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Yam Hotel - an Atlas Boutique Hotel, Tel Awiw
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 262 opinii
Hotel

Śniadania były bardzo smaczne. Miły i przyjazny personel. Bardzo dobra lokalizacja w pobliżu plaży, w dzielinicy portowej w Tel Awiwie, blisko od restauracji i sklepów. Trochę mały pokój, praktycznie nie było gdzie położyć walizki.

Judyta, 2018-02-23
  • Cechy hotelu Yam Hotel - an Atlas Boutique Hotel
  • dostęp za pomocą karty
  • faks / ksero
  • pralnia chemiczna
  • dostęp do Internetu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i balkonem i widokiem na morze

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
35%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Dream Beach TLV Hotel And Spa, Tel Awiw
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 780 opinii
Hotel

Obsługa była bardzo przyjazna. Obiekt jest bardzo dobrze usytuowany, przy samej plaży, blisko od centrum Tel Awiwu, łatwo było dojść do Jaffy. Śniadanie było niezbyt urozmaicone ale można było zjeść ile się chce.

Przydałby się mała modernizacja pokojom. Kurz na parapecie i nieszczelne drzwi na balkon. Internet był ale w zasadzie nie działał.

Aneta, 2018-02-21
  • Cechy hotelu Dream Beach TLV Hotel And Spa
  • plaża
  • masaż
  • wycieczki rowerowe
  • transfer
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 69,8 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: BY14 TLV Hotel, Tel Awiw
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 682 opinii
Hotel

Pokój na ósmym piętrze z widokiem z okna na morze. Hotel znajduje się blisko od głównej plaży miejskiej, zaledwie kilka minut spacerem. Personel był bardzo przyjemny i pomocny, zarówno personel w recepcji jak i sprzątający. Śniadania były smaczne i urozmaicone ale bez wędlin. W pokoju do dyspozycji był czajnik, różnego rodzaju herbaty oraz mały ekspres na naboje. Na powitanie dostałem też butelkę wina i ciasteczka. Ogólnie...

Julia P., 2018-02-20
  • Cechy hotelu BY14 TLV Hotel
  • ogrzewanie
  • winda
  • parking dla osób niepełnosprawnych
  • jazda na rowerze
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Premium z widokiem na miasto
od 112,7 US$
Pokój dwuosobowy typu Premium z widokiem na morze
Pokój dwuosobowy typu Premium z dużym tarasem
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Suite z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje BY14 TLV Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
16%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Leonardo Beach Tel Aviv, Tel Awiw
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 491 opinii
Hotel

- Personel był pomocny i przyjazny. - Pokój był mały ale schludny. - Dobra lokalizacja, blisko od plaży, na pieszo można było zwiedzać miasto. - Doskonała baza wypadowa do zwiedzania Tel Awiwu. - Hotel jest stary a cena nie adekwatna do standardu. - Niewystarczająca czystość w łazience.

47Amelia, 2018-02-13
  • Cechy hotelu Leonardo Beach Tel Aviv
  • całkowity zakaz palenia
  • pralnia
  • Aplikacja mobilna pozwalająca zamówić obsługę pokoju
  • całodobowa recepcja
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Comfort
Pokój typu Comfort z widokiem na morze
Pokój typu Comfort (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój typu Comfort z widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój jednoosobowy
od 136,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Leonardo Beach Tel Aviv

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
12%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Old Jaffa Hostel, Tel Awiw
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1711 opinii
Hostel/Schronisko

Śniadanie było dobre, podawane na tarasie na dachu. Przez cały czas był dostęp do kawy i herbaty. Bardzo dobra lokalizacja, w starym mieście Tel Awiwu, obok targu, około 5 minut od morza, w pobliżu wielu knajpek i sklepów. Obsługa była bardzo miła obsługa, która dbała o dobrą atmosferę w hostelu.

Sam budynek wymaga już remontu. Bardzo małe WC, trudno było wejść i zamknąć drzwi..

Ada, 2018-02-10
  • Cechy hotelu Old Jaffa Hostel
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • gaśnice
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla mężczyzn
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla kobiet
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Standard ze wspólną łazienką
od 47,8 US$
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 25,2 US$
Pokój trzyosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje Old Jaffa Hostel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Tel Awiw, Izrael

Witaj w mieście Tel Awiw. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 902 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Tel Awiw. Zarezerwuj w najniższej cenie! Tel Awiw → Hotele Tel Awiw, Aparthotele, Apartamenty Tel Awiw, Pensjonaty, Hostele Tel Awiw. Tanie noclegi • Noclegi Tel Awiw — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Tel Awiw! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Do Izraela jeździmy głównie z uwagi na sentymenty religijne, ale wybierając to państwo warto przede wszystkim zahaczyć o Tel Awiw, drugie, co do wielkości miasto w Izraelu. Miejscem obowiązkowym jest oczywiście Wielki Meczet, ale koniecznie też trzeba zobaczyć Białe Miasto oraz jeden z najstarszych na świecie port w Jaffie. Samo miasto leży w ciekawym miejscu na wybrzeżu, dzięki czemu wieczorami zachęca do spacerów nadmorskimi bulwarami. Ciekawa jest też Ben Yehuda Street, na której można znaleźć dziesiątki tanich lokalików, kawiarenek czy dyskotek.

Z kolei noclegi można znaleźć w dzielnicy hoteli, a zwłaszcza przy Ha Yarkon Street, bezpośrednio w okolicy plaży, dzięki czemu z pokoju można podziwiać widok morza. Hoteli są tu dziesiątki, w większości luksusowych, z basenami i kompleksową obsługą. Tel Awiw jest wyjątkowo bogaty w hostele, w większości ocenione pozytywnie na 90-95%, przy jednocześnie niskich cenach, nie przekraczających 20 euro. Oczywiście standard zależy od ceny, więc i tu można wybierać pomiędzy kilkudziesięcioma propozycjami o różnym standardzie.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej