Crikvenica — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Crikvenica

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Crikvenica) - GPS: 45.1737, 14.69279

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Miasta w pobliżu – Crikvenica

Najpopularniejsze miasta: Chorwacja

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Guesthouse Porto 100m see, close Sandy beach, Pebble beach, Crikvenica
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 39 opinii
Pensjonaty

1. Pokój dla dwóch osób był idealny. 2. Mały ale odpowiedni aneks kuchenny. 3. Łazienka była niedawno odnowiona. 4. Personel był bardzo przyjazny. 5. Pensjonat Porto znajduje się w odległości około 2 km od centrum Crikvenicy, do morza około 5 minut na pieszo. 1. Słaby sygnał Wi-Fi. 2. Brak wentylacji w łazience i toalecie..

Stella C., 2019-06-21
  • Cechy hotelu Guesthouse Porto 100m see, close Sandy beach, Pebble beach
  • dostęp do Internetu
  • prywatny parking
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament z widokiem na morze
Studio z widokiem na morze
Studio z widokiem na morze
Apartament z widokiem na morze
Apartament z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Guesthouse Porto 100m see, close Sandy beach, Pebble beach

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments and Rooms Jaka, Crikvenica
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 14 opinii
Apartament

Apartament wyposażony we wszystko co potrzebne, w tym klimatyzację i Wi-Fi. Właściciele byli bardzo mili. Fajna lokalizacja w miejscowości Crikvenica z pięknym widokiem na morze, niestety do willi z plaży prowadzi bardzo stroma droga. Polecam:).

Apolonia, 2019-03-06
  • Cechy hotelu Apartments and Rooms Jaka
  • prywatny parking
  • bezpłatny parking
  • pokoje rodzinne
  • parking na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 3 sypialniami
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 2 sypialniami
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Apartments and Rooms Jaka

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Esplanade, Crikvenica
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 392 opinii
Hotel

Jest to nieduży hotel położony w odległości krótkiego spaceru do centrum miasta Crikvenica. Blisko od plaży. Atrakcyjny basen. Pokój był bardzo wygodny i dobrze wyposażony. Na miejscu płatny parking. Bardzo przyjazna była atmosfera:).

Elżbieta, 2019-02-01
  • Cechy hotelu Hotel Esplanade
  • pokoje rodzinne
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • czujnik dymu
  • muzyka na żywo
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Pokój dwuosobowy typu Superior Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Superior z 1 sypialnią i balkonem
Apartament typu Premium Suite z 1 sypialnią i balkonem
Rodzinny apartament typu Suite
Pokój jednoosobowy typu Superior
Oferta Specjalna – Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin z Pakietem Bożonarodzeniowym
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Esplanade

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Crikvenica, Crikvenica
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 47 opinii
Apartament

Mieszkanie było bardzo czyste z bardzo pięknym widokiem na morze ; Doskonała lokalizacja ; zaledwie kilka minut spacerem od plaży ; Blisko także od centrum miasta Crikvenica ; Bezpłatny parking ; Właściciele byli bardzo sympatyczni - Brakowało nam kuchenki mikrofalowej - Brak suszarki do włosów - Przydałaby się także pralka.

Łukasz L., 2019-01-16
  • Cechy hotelu Villa Crikvenica
  • klimatyzacja
  • nurkowanie
  • taras
  • sprzęt do grillowania
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio typu Standard
Studio typu Comfort
Apartament z 1 sypialnią i tarasem
Apartament z 1 sypialnią
Zobacz wszystkie pokoje Villa Crikvenica

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Mediteran, Crikvenica
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 124 opinii
Hotel

Dobre położenie hotelu, tak naprawdę obok plaży i około 10 minut spacerem od centrum Crikvenicy. Pokój był dobry choć prosty i trochę przestarzały, czysta łazienka. Wi-Fi dostępne było tylko w holu, ogólnie hotel wymaga już remontu, śniadania mogłyby być bardziej zróżnicowane, codziennie to samo..

Konstancja H., 2017-07-18
  • Cechy hotelu Hotel Mediteran
  • taras słoneczny
  • odkryty basen
  • basen
  • winda
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z balkonem i widokiem na park
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
Pokój dwuosobowy typu Superior z balkonem i widokiem na morze
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Mediteran

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Crikvenica Residence Apartments and Rooms, Crikvenica
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 324 opinii
Apartament

W dniu przyjazdu mieliśmy miłe powitanie. Apartament był czysty i gustownie urządzony, dobrze był wyposażony, właściwie niczego nie brakowało, czysta pościel i ręczniki. Świetna lokalizacja, blisko od centrum i morza, w cichej okolicy. Miły i pomocny personel. Płatny parking, powinien być wliczony w cenę pobytu, brak internetu w pokoju, Wi-Fi tylko w recepcji i caffe bar.

Nicole28, 2016-12-28
  • Cechy hotelu Crikvenica Residence Apartments and Rooms
  • monitoring wokół obiektu
  • czujnik dymu
  • biblioteka
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 1 sypialnią
od 109,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Economy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Abalone Hotel Ex Grand Hotel Dramalj, Crikvenica
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 277 opinii
Hotel

Bardzo przyjazny i pomocny personel. Dobra lokalizacja, zaledwie kilka minut spacerem od plaży. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Apartament był przestronny z małą kuchnią, ale było wszystko co potrzebne, z balkonu mogliśmy podziwiać piękny zachód słońca. Wi-Fi w pokoju nie działało, słaba izolacja akustyczna między pokojami, dobrze było słychać chrapanie z pokoju obok, ogólnie cena zbyt wysoka.

Vanessa94, 2015-10-30
  • Cechy hotelu Abalone Hotel Ex Grand Hotel Dramalj
  • ogród
  • kryty basen
  • całodobowa recepcja
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Apartament Rodzinny z widokiem na morze
Apartament typu Deluxe z widokiem na morze (4 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na park
Apartament typu Comfort z 1 sypialnią i widokiem na morze
Apartament typu Studio z rozkładaną sofą i balkonem
Apartament typu Premium z widokiem na morze (6 osób dorosłych + 2 dzieci)
Zobacz wszystkie pokoje Abalone Hotel Ex Grand Hotel Dramalj

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Omorika, Crikvenica
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 874 opinii
Hotel

Fantastyczne położenie, bezpośrednio przy plaży i niedaleko od centrum miasta. Pokój nasz był czysty, duży z balkonem i wspaniałym widokiem na morze. Personel był niezwykle uprzejmy i w każdej chwili pomocny. Jedzenie było bardzo dobre i zróżnicowane. Do dyspozycji był również bezpłatny parking. Brakowało lodówki w pokoju!

Alex, 2013-07-26
  • Cechy hotelu Hotel Omorika
  • pokoje dla niepalących
  • całkowity zakaz palenia
  • winda
  • pralnia
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Czteroosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami oraz balkonem i widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i dodatkowym łóżkiem
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Omorika

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Sundecker Bratkovic, Crikvenica
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 26 opinii
Apartament

Obiekt Villa Sundecker Bratkovic położony jest 500 metrów od plaży dla psów Lučica Podvorska i oferuje taras oraz klimatyzowane pokoje z balkonem i bezpłatnym WiFi.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Villa Sundecker Bratkovic
  • bramki zabezpieczające dla dzieci
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 1 sypialnią

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Beautiful New House, Crikvenica
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 23 opinii
Wille

Obiekt Beautiful New House położony jest w miejscowości Crikvenica, 600 metrów od plaży Crni Molo i niecałe 1 km od plaży miejskiej Crikvenica.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Beautiful New House
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Możliwe wystawienie faktury
  • odkryty basen (czynny przez cały rok)
  • bezpłatny parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Willa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Kvarner Palace, Crikvenica
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 215 opinii
Hotel

Hotel Kvarner Palace położony jest w samym sercu Riwiery Crikvenica, w malowniczej części Kvarner, 200 metrów od piaszczystej plaży.

  • Cechy hotelu Hotel Kvarner Palace
  • centrum fitness
  • ogród
  • usługa prasowania
  • sejf
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z częściowym widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
Pokój rodzinny
Pokój dwuosobowy typu Superior z balkonem i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Kvarner Palace

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Villa Aurora, Crikvenica
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 219 opinii
Hotel

Hotel Villa Aurora położony jest w miejscowości Crikvenica, 800 metrów od plaży.

  • Cechy hotelu Hotel Villa Aurora
  • parking
  • bar
  • ogrzewanie
  • transfer lotniskowy
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Apartament typu Suite z 2 sypialniami, tarasem i widokiem na morze
Pokój dwuosobowy z balkonem i częściowym widokiem na morze
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Pokój czteroosobowy – Poddasze
Pokój Trzyosobowy z tarasem i częściowym widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Villa Aurora

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Villa Castello, Crikvenica
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 91 opinii
Apartament

Obiekt Villa Castello położony jest w centrum miejscowości Crikvenica i oferuje klimatyzowane apartamenty z bezpłatnym bezprzewodowym dostępem do Internetu oraz balkonem.

  • Cechy hotelu Apartments Villa Castello
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
  • monitoring wokół obiektu
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament (4 osoby dorosłe)
Apartament (3 osoby dorosłe)
od 72,8 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Vila Ružica - depandanse, Crikvenica
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 315 opinii
Hotel

Hotel Vila Ruzica mieści się w kilku budynkach w promieniu 20 metrów i znajduje się 50 metrów od plaży i 300 metrów od centrum Crikvenicy.

  • Cechy hotelu Hotel Vila Ružica - depandanse
  • czyszczenie butów
  • klimatyzacja
  • parking
  • obsługa pokoju
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy od Strony Morza
Pokój typu Twin od strony parku

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Melita, Crikvenica
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 62 opinii
Apartament

Obiekt Apartments Melita położony jest w miejscowości Crikvenica, 180 metrów od najbliższej plaży.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartments Melita
  • ogród
  • bezpłatne WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • bezpłatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Studio z tarasem
Apartament z 1 sypialnią i tarasem
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i tarasem
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Melita

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Crikvenica, Chorwacja

Witaj w mieście Crikvenica. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 902 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Crikvenica. Zarezerwuj w najniższej cenie! Crikvenica → Hotele Crikvenica, Apartamenty, Pensjonaty Crikvenica, Domy wakacyjne, Obiekty B&B Crikvenica. Tanie noclegi • Noclegi Crikvenica — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Crikvenica! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Niebywale subtelne miasto położone w zatoce Kvarner – Crikvenica – to Chorwacka piękność przyciągająca spragnionych niepowtarzalnego klimatu turystów. Uzdrowiskowa moc kurortu sprawia, że jest to szalenie atrakcyjne miejsce dla wszystkich.

Chorwacja jest krajem o wielu twarzach, z jednej strony urokliwa, z drugiej pełna turystów. Tutaj można znaleźć wszystkie te atuty w bardzo wyważonych proporcjach. Stuletnia tradycja turystyczna sprawia, że tamtejsze hotele są uznawane za prestiżowe na całym chorwackim wybrzeżu. Burzliwą i pasjonującą historię kurortu zdradzają zabytki, do których należy klasztor paulinów. Piękne, piaszczyste plaże w połączeniu z licznymi letnimi festiwalami dają całą gamę możliwości aktywnego wypoczynku.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej