Bol — hotele

Zdjęcia hotelu: Hotel Villa Daniela, Bol
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 195 opinii
Hotel

Śniadanie standardowe, smaczne. Na miejscu restauracja, wybór wśród 6 dań głównych, plus przystawka i deser w atrakcyjnej cenie. Pokój był wystarczającej wielkości dla dwóch osób, w pokoju lodówka. Czysty basen. Atrakcją były chodzące żółwie po ogródku. Personel był bardzo miły i uczynny. Willa położona jest na wzgórzu, około 200 m od morza i centrum miasta Bol. Wszystko było Ok.

Robert E., 2020-02-08
  • Cechy hotelu Hotel Villa Daniela
  • taras słoneczny
  • prywatny parking
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój jednoosobowy
od 56,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Villa Daniela

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Giardino Heritage Boutique Hotel Bol, Bol
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 50 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i gościnny. Doskonała lokalizacja, zaledwie kilka minut spacerem do morza, blisko także od barów i restauracji. Blisko także spacerem od centrum Bol. Pokój dwuosobowy był wygodny ale wystrój pokoju był już trochę przestarzały, poza tym wszystko OK.

T. Tobiasz , 2019-09-30
  • Cechy hotelu Villa Giardino Heritage Boutique Hotel Bol
  • wypożyczalnia samochodów
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • całodobowa ochrona
  • taras
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 182,0 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Apartament Prezydencki
+
Pokój dwuosobowy typu Budget z 1 lub 2 łóżkami – poddasze
+
Zobacz wszystkie pokoje Villa Giardino Heritage Boutique Hotel Bol

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Rici, Bol
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 137 opinii
Apartament

Byliśmy zadowoleni zwłaszcza z lokalizacji, blisko od portu, sklepu i centrum miasteczka Bol. Blisko było od piekarni i wielu restauracji. Właścicielka była bardzo miła i przyjazna. Apartament był bardzo czysty i dobrze wyposażony.

Największym problemem był parking. Minusem były także bardzo małe balkony w części apartamentów i bez widoku na morze.

stefan38, 2019-09-03
  • Cechy hotelu Apartments Rici
  • klimatyzacja
  • opcje śniadaniowe
  • Faktury
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
od 54,4 US$
Apartament z 1 sypialnią
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Jagoda, Bol
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 89 opinii
Pensjonaty

Właściciele byli bardzo mili i uprzejmi ; Świetna lokalizacja ; było spokojnie ale blisko od centrum miasta Bol i plaż ; blisko także od sklepu spożywczego ; Mieszkanie było czyste i schludne ; z balkonu wspaniały widok na morze.

- Płatność tylko gotówką.

Luiza, 2019-04-23
  • Cechy hotelu Apartments Jagoda
  • sprzęt do grillowania
  • stacja ładowania pojazdów elektrycznych
  • dostęp do Internetu
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
od 86,3 US$
Pokój dwuosobowy z widokiem na morze i balkonem
od 59,1 US$
Apartament z 1 sypialnią - Parter

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Mila, Bol
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 102 opinii
Pensjonaty

Mieszkanie było wygodne i czyste. Właściciel był bardzo przyjazny. Idealne położenie, blisko od centrum miasta Bol, portu, sklepów, restauracji i plaży. Piękny widok z tarasu. Apartament był czysty, wymiana pościeli i ręczników. W sumie wspaniałe miejsce na spędzenie wakacji. Byłoby miło gdyby był czajnik elektryczny:).

Iga, 2019-03-22
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Villa Mila
  • pralnia chemiczna
  • pokoje dla niepalących
  • całodobowa ochrona
  • park wodny
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
Apartament o podwyższonym standardzie z 2 sypialniami i tarasem oraz widokiem na morze
+
Apartament z 2 sypialniami
od 76,8 US$
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
od 46,1 US$
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na góry
od 55,5 US$
Pokój Dwuosobowy z widokiem na góry
od 42,5 US$
Apartament z tarasem
Zobacz wszystkie pokoje Villa Mila

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Jasmin, Bol
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 122 opinii
Apartament

+ Apartament był duży i czysty + Dostępne dobre miejsce parkingowe + Właściciel był bardzo przyjazny i pomocny + Obiekt Villa Jasmin jest dobrze położony + blisko od morza i plaży + na pieszo można było dojść do centrum miasta Bol + w pobliżu supermarketu + Zatrzymaliśmy się na dwie noce, wszystko było w porządku.

Sonia Z., 2019-01-22
  • Cechy hotelu Villa Jasmin
  • parking na miejscu
  • WiFi
  • masaż
  • usługa prasowania
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio
od 66,2 US$
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
od 78,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Villa De Blue, Bol
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 105 opinii
Apartament

Świetna lokalizacja, na Starym Mieście w Bol, w pobliżu restauracji, barów i portu. W pobliżu pięknych plaż. Właściciel był bardzo przyjazny i pomocny. Mieszkanie było czyste i wygodne z dużym salonem. Idealne miejsce na relaksujący wypoczynek!.

Eliza, 2019-01-10
  • Cechy hotelu Apartments Villa De Blue
  • jazda na rowerze
  • wypożyczalnia samochodów
  • wędkowanie
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
od 189,1 US$
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami
od 195,0 US$
+
Apartament typu Studio z tarasem
od 82,7 US$
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami i widokiem na morze
+
Apartament typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Villa De Blue

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Center Apartments Regina, Bol
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 34 opinii
Apartament

Właściciel był uprzejmy i pomocny. Apartament wyposażony był we wszelkie udogodnienia, było przestronne i wygodne. Dogodna lokalizacja, w spokojnej okolicy, praktycznie w samym sercu miasta Bol, zaledwie kilka minut spacerem od plaży Zlatni Rat. Nic szczególnego.

8olaf, 2018-11-22
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Center Apartments Regina
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • prywatny parking
  • klimatyzacja
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 88,6 US$
Apartament z 1 sypialnią
od 79,2 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Zlatni Rat Beach Hotel, Bol
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 414 opinii
Hotel

Obsługa była bardzo miła. Śniadania były bardzo dobre, także obiado-kolacje z karty były dobre. Dobre miejsce położenia, bardzo blisko od plaży i promenady, do centrum Bol około 20 minut spacerem. Pokój mógłby być lepszy, był dość prosty w stosunku do ceny. A samo miasto Bol jest dość drogim miejscem.

Miłosz P., 2017-11-08
  • Cechy hotelu Zlatni Rat Beach Hotel
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • opcje śniadaniowe
  • nurkowanie
  • transfer na lotnisko
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z tarasem i oddzielnym wejściem
Pokój dwuosobowy z oddzielnym wejściem
od 117,0 US$
Pokój trzyosobowy z oddzielnym wejściem
Apartament z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe)
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Zlatni Rat Beach Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Mediterranea, Bol
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 104 opinii
Pensjonaty

Obiekt Villa Mediterranea usytuowany jest pomiędzy plażą a miastem Bol, oba miejsca w odległości spaceru, bez problemu można było dojść w ciągu 10 minut, blisko od barów i restauracji. Przyjazny i pomocny personel oraz właściciele. Apartament był wygodny, dobrze była wyposażona kuchnia. Na śniadanie mogłoby być więcej warzyw, np. pomidory, ogórki..

Gabriela B., 2017-09-16
  • Cechy hotelu Villa Mediterranea
  • usługi konsjerża
  • butelka wody
  • miejsce na ognisko
  • Basen
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Podróżowanie z plecakiem
Luksusowy Pokój Dwuosobowy z tarasem i widokiem na basen
Apartament typu Studio Comfort z tarasem i widokiem na basen
od 118,2 US$
Luksusowy Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
Luksusowy Pokój Dwuosobowy z tarasem i widokiem na morze
od 128,8 US$
Apartament typu Studio Superior z tarasem z widokiem na morze
Apartament typu Superior z 2 sypialniami i tarasem
+
Apartament typu Comfort z 2 sypialniami i tarasem
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami i widokiem na morze
od 274,1 US$
+
Apartament z 1 sypialnią
Studio typu Deluxe z łóżkiem typu king-size i widokiem na basen
Apartament na najwyższym piętrze z widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Villa Mediterranea

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Bol, Chorwacja

Witaj w mieście Bol. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 303 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Bol. Zarezerwuj w najniższej cenie! Bol → Hotele Bol, Apartamenty, Pensjonaty Bol, Aparthotele, Wille Bol. Tanie noclegi • Noclegi Bol — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Bol! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Na największej dalmatyńskiej wyspie Brac położona jest miejscowość o niesamowitej urodzie – Bol. U stóp szczytu góry Vidova kryje się perła, z której słynie Chorwacja.

Przepiękny widok na morze i niedaleką, acz malowniczą wyspę Hvar wprawia w zachwyt każdego i sprawia, że wakacje stają się pełne radości i chęci odkrywania. Miejscowość jest wspaniałym zakątkiem zwłaszcza dla tych, którzy kochają wzbijać się ponad ziemię – paralotniarzy. Na brak warunków nie mogą też narzekać miłośnicy sportów wodnych, plażowania i zabaw do białego rana. Rozliczne noclegi pozwalają wybrać najdogodniejsze i spełniające indywidualne oczekiwania miejsce, wszędzie natomiast gości wita chorwacka otwartość i unikatowość.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej