Bol — hotele

Zdjęcia hotelu: Hotel Villa Daniela, Bol
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 253 opinii
Hotel

Śniadanie standardowe, smaczne. Na miejscu restauracja, wybór wśród 6 dań głównych, plus przystawka i deser w atrakcyjnej cenie. Pokój był wystarczającej wielkości dla dwóch osób, w pokoju lodówka. Czysty basen. Atrakcją były chodzące żółwie po ogródku. Personel był bardzo miły i uczynny. Willa położona jest na wzgórzu, około 200 m od morza i centrum miasta Bol. Wszystko było Ok.

Robert E., 2020-02-08
  • Cechy hotelu Hotel Villa Daniela
  • dostęp do Internetu
  • odkryty basen
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Villa Daniela

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Giardino Heritage Boutique Hotel Bol, Bol
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 67 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i gościnny. Doskonała lokalizacja, zaledwie kilka minut spacerem do morza, blisko także od barów i restauracji. Blisko także spacerem od centrum Bol. Pokój dwuosobowy był wygodny ale wystrój pokoju był już trochę przestarzały, poza tym wszystko OK.

T. Tobiasz , 2019-09-30
  • Cechy hotelu Villa Giardino Heritage Boutique Hotel Bol
  • prywatny parking
  • całodobowa ochrona
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • kort tenisowy
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 104,4 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Apartament Prezydencki
+
Pokój dwuosobowy typu Budget z 1 lub 2 łóżkami – poddasze
od 122,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Villa Giardino Heritage Boutique Hotel Bol

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Rici, Bol
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 146 opinii
Apartament

Byliśmy zadowoleni zwłaszcza z lokalizacji, blisko od portu, sklepu i centrum miasteczka Bol. Blisko było od piekarni i wielu restauracji. Właścicielka była bardzo miła i przyjazna. Apartament był bardzo czysty i dobrze wyposażony.

Największym problemem był parking. Minusem były także bardzo małe balkony w części apartamentów i bez widoku na morze.

stefan38, 2019-09-03
  • Cechy hotelu Apartments Rici
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • pralnia
  • ogród
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
od 70,4 US$
Apartament z 1 sypialnią
od 66,8 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Jagoda, Bol
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 96 opinii
Pensjonaty

Właściciele byli bardzo mili i uprzejmi ; Świetna lokalizacja ; było spokojnie ale blisko od centrum miasta Bol i plaż ; blisko także od sklepu spożywczego ; Mieszkanie było czyste i schludne ; z balkonu wspaniały widok na morze.

- Płatność tylko gotówką.

Luiza, 2019-04-23
  • Cechy hotelu Apartments Jagoda
  • całodobowa recepcja
  • całkowity zakaz palenia
  • parking
  • pokoje rodzinne
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
Pokój dwuosobowy z widokiem na morze i balkonem
od 42,2 US$
Apartament z 1 sypialnią - Parter

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Jasmin, Bol
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 142 opinii
Apartament

+ Apartament był duży i czysty + Dostępne dobre miejsce parkingowe + Właściciel był bardzo przyjazny i pomocny + Obiekt Villa Jasmin jest dobrze położony + blisko od morza i plaży + na pieszo można było dojść do centrum miasta Bol + w pobliżu supermarketu + Zatrzymaliśmy się na dwie noce, wszystko było w porządku.

Sonia Z., 2019-01-22
  • Cechy hotelu Villa Jasmin
  • galerie sztuki
  • łaźnia publiczna
  • usługa prasowania
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio
od 35,2 US$
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Zlatni Rat Beach Hotel, Bol
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 449 opinii
Hotel

Obsługa była bardzo miła. Śniadania były bardzo dobre, także obiado-kolacje z karty były dobre. Dobre miejsce położenia, bardzo blisko od plaży i promenady, do centrum Bol około 20 minut spacerem. Pokój mógłby być lepszy, był dość prosty w stosunku do ceny. A samo miasto Bol jest dość drogim miejscem.

Miłosz P., 2017-11-08
  • Cechy hotelu Zlatni Rat Beach Hotel
  • pokoje dla niepalących
  • kajakarstwo
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • windsurfing
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z tarasem i oddzielnym wejściem
Pokój dwuosobowy z oddzielnym wejściem
Pokój trzyosobowy z oddzielnym wejściem
Apartament z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe)
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Zlatni Rat Beach Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Kastil, Bol
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 538 opinii
Hotel

Śniadanie było naprawdę dobre, podawane na tarasie z wspaniałym widokiem na morze. Personel był bardzo sympatyczny. Pokój był ładny i zadbany. Hotel położony jest w samym sercu Bol, zaledwie kilka minut spacerem do plaży i sklepów. Ze względu na centralne położenie, było dość głośno, zwłaszcza w godzinach wieczornych, brak windy, powolne Wi-Fi.

R. Stefania , 2017-04-20
  • Cechy hotelu Hotel Kastil
  • klimatyzacja
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • ogrzewanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe z balkonem
Pokój jednoosobowy z widokiem na morze
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Kastil

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments and Rooms Azzurra, Bol
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 288 opinii
Aparthotele

Obsługa była niezwykle sympatyczna i pomocna. Apartament był komfortowy i czysty, wygodne łóżka. Śniadania były bardzo dobre. Dużym udogodnieniem był bezpłatny transport na plażę Złoty Róg, w odległości około 10 minut spacerem od wszystkich kawiarni. Brakowało basenu, brak kabiny prysznicowej.

Zuzanna, 2016-11-30
  • Cechy hotelu Apartments and Rooms Azzurra
  • obsługa pokoju
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Superior z 2 sypialniami i widokiem na morze
+
Apartament dwupoziomowy z 2 sypialniami i widokiem na morze
+
Studio typu Superior z widokiem na morze i wanną z hydromasażem
Pokój Dwuosobowy typu Superior
od 52,8 US$
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na morze
+
Apartament z 2 sypialniami, widokiem na morze i wanną z hydromasażem
+
Apartament typu Deluxe
+
Apartament typu studio z widokiem na morze
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartments and Rooms Azzurra

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Vallum, Bol
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 264 opinii
Apartament

Dobra lokalizacja, zaledwie kilka minut spacerem od plaży i supermarketu. Była możliwość skorzystania z garażu podziemnego. Mieszkanie było bardzo wygodne, dobrze była wyposażona kuchnia, wygodne łóżka. Personel był bardzo pomocny i przyjazny. Była cisza i spokój i naprawdę odpoczeliśmy:) Słabe Wi-Fi.

Jakub, 2016-09-15
  • Cechy hotelu Apartments Vallum
  • parking
  • dostęp do Internetu
  • nurkowanie z rurką
  • park wodny
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Studio z tarasem
Apartament z 1 sypialnią i tarasem
+
Apartament dwupoziomowy (6 osób dorosłych)
+
Apartament dwupoziomowy (4 osoby dorosłe)
+
Apartament dwupoziomowy (8 osób dorosłych)
+
Apartament dwupoziomowy
Apartament z 3 sypialniami
+
Apartament typu studio z widokiem na morze
+
Apartament z widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Vallum

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Lara Apartments, Bol
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 351 opinii
Apartament

Na zdjęciach wszystko pięknie. Na miejscu wszędzie zakazy, nakazy i teren prywatny. Brak przejść, furtki z napisami PRIVATE, z basenu do pokoi trzeba chodzić dookoła budynku, chmary mrówek w pokojach. Śmieci trzeba wynosić ok 400m w dół. Z ulicy do willi trzeba wejść/wjechać pod górę pod kątem 35 stopni. Właściciele bardzo niemili. Traktują gości jako zło konieczne. Brak parkingu pod obiektem. Bagaże trzeba nosić ok...

Jagoda, 2016-08-06
  • Cechy hotelu Villa Lara Apartments
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • piesze wycieczki
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z patio
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Bol, Chorwacja

Witaj w mieście Bol. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 235 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Bol. Zarezerwuj w najniższej cenie! Bol → Hotele Bol, Apartamenty, Pensjonaty Bol, Wille, Domy wakacyjne Bol. Tanie noclegi • Noclegi Bol — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Bol! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Na największej dalmatyńskiej wyspie Brac położona jest miejscowość o niesamowitej urodzie – Bol. U stóp szczytu góry Vidova kryje się perła, z której słynie Chorwacja.

Przepiękny widok na morze i niedaleką, acz malowniczą wyspę Hvar wprawia w zachwyt każdego i sprawia, że wakacje stają się pełne radości i chęci odkrywania. Miejscowość jest wspaniałym zakątkiem zwłaszcza dla tych, którzy kochają wzbijać się ponad ziemię – paralotniarzy. Na brak warunków nie mogą też narzekać miłośnicy sportów wodnych, plażowania i zabaw do białego rana. Rozliczne noclegi pozwalają wybrać najdogodniejsze i spełniające indywidualne oczekiwania miejsce, wszędzie natomiast gości wita chorwacka otwartość i unikatowość.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej