Biograd na Moru — hotele

Zdjęcia hotelu: Crveno Zlato, Biograd na Moru
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 103 opinii
Pensjonaty
  • DR.Franje Tudmana 12, Biograd na Moru 23210 Biograd na Moru - pokaż na mapie

Studio było czyste. Bardzo dogodna lokalizacja, w zasadzie w samym centrum Biogradu, około 5 minut od plaży. Dobry stosunek jakości do ceny.

- Obsługa była bardzo miła ale nie mówiła po angielsku - Niewystarczająco dobre Wi-Fi.

Anita15, 2020-02-05
  • Cechy hotelu Crveno Zlato
  • sprzęt do grillowania
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • bezpłatny parking
  • pokoje dla niepalących
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Rodzinny apartament typu Studio
+
Pokój Trzyosobowy typu Basic
od 53,3 US$
Pokój Czteroosobowy z łazienką
+
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Trzyosobowy
od 46,2 US$
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Crveno Zlato

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Carpymore, Biograd na Moru
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 76 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, hotel położony jest tuż przy plaży, zaledwie kilka kroków od przystani. Obsługa była bardzo miła. Śniadanie było dobre! Było to przyjemne doświadczenie.

Nic.

Patryk, 2019-05-29
  • Cechy hotelu Hotel Carpymore
  • transfer lotniskowy
  • prywatny parking
  • pokoje rodzinne
  • opcje śniadaniowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój dwuosobowy na poddaszu
od 80,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Leonardo, Biograd na Moru
4,9 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 31 opinii
Apartament

Właścicielka była bardzo miła i uczynna. Mieszkanie było czyste, ciche i przestronne. Dobre położenie, blisko od rynku w mieście Biograd na Moru, plaży i restauracji. Dobre miejsce dla większej grupy. Dwie toalety w apartamencie to duży plus.

J. Estera , 2019-03-22
  • Cechy hotelu Apartment Leonardo
  • dostęp do Internetu
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • parking na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
41%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Antonija Apartments with Pool, Biograd na Moru
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 41 opinii
Apartament

Apartament był przestronny i nowocześnie urządzony. Łazienka była czysta i zadbana. Duży taras na którym można było zjeść wszystkie posiłki. W kuchni w zasadzie było wszystko co potrzebne. Obiekt znajduje się blisko od centrum handlowego i centrum miasta Biograd na Moru gdzie znajduje się rynek, w odległości 15 minut od plaży, dla nas nie było to problemem. Polecam ten obiekt.

Jerzy J., 2019-01-23
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Antonija Apartments with Pool
  • sprzęt do grillowania
  • basen
  • taras słoneczny
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z widokiem na basen
+
Studio z widokiem na basen
od 59,2 US$
Apartament typu Deluxe
+
Apartament z 1 sypialnią
Zobacz wszystkie pokoje Antonija Apartments with Pool

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Kornati, Biograd na Moru
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 115 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Dobre położenie hotelu, w samym centrum miasta Biograd, blisko od lokalnych restauracji i kawiarni. Pokój był komfortowy, łóżko było bardzo wygodne, w łazience ładny, duży prysznic, z balkonu piękny widok na przystań i wyspy. Rozczarowujące Wi-Fi.

Aneta A., 2018-11-23
  • Cechy hotelu Hotel Kornati
  • ogrzewanie
  • opcje śniadaniowe
  • pralnia
  • prywatny parking
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Rodzinny typu Comfort
Pokój typu Premium Club
Apartament typu Suite
Pokój przydzielany przy zameldowaniu
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Kornati

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Baobab Mobile Homes, Biograd na Moru
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 22 opinii
Kompleksy wypoczynkowe

Domek było nowy i czysty. Sam obiekt znajduje się w spokojnej okolicy i niezbyt daleko od plaży. Praktycznie wszystko w odległości spaceru. Właściciel Maja był bardzo miły i gościnny. Było wszystko, co potrzebne, ręczniki, pościel, zmywarka, przestronny taras. Dobre Wi-Fi. Dla dzieci na kempingu dostępny plac zabaw dla dzieci. Bardzo nam się podobało:).

Tola O., 2018-07-18
  • Cechy hotelu Baobab Mobile Homes
  • zjeżdżalnia wodna
  • masaż dla par
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • wycieczki rowerowe
  • Hotele designerskie
  • Hotele biznesowe
Domek holenderski
od 87,6 US$
+
Domek holenderski
od 87,6 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Adriatic, Biograd na Moru
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 175 opinii
Hotel

-Czysty basen, woda podgrzewana. -Peronel hotelowy był bardzo miły i uprzejmy. -Śniadanie było bardzo smaczne, był duży wybór i dobra jakość potraw. -Dobra lokalizacja, tuż przy plaży. -Dobra baza wypadowa do zwiedzania Dalmacji. -Parking w hotelu jest za dodatkową opłatą, parking dla gości hotelowych powinien być bezpłatny. -Zbyt słabe oświetlenie w pokoju.

ksawery52, 2018-04-17
  • Cechy hotelu Hotel Adriatic
  • taras
  • sprzęt do tenisa
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • winda
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój typu Comfort z 2 łóżkami pojedynczymi
od 99,5 US$
Pokój typu Premium Club
Apartament typu Suite
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Adriatic

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Crvena Luka Hotel & Resort, Biograd na Moru
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 303 opinii
Hotel

Jest to bardzo przyjemny obiekt z fantastyczną, prywatną plażą z czystą wodą, położony w pobliżu miasta Zadar i Sibenik. Personel recepcji był bardzo miły i uprzejmy. Pokój był czysty i przytulny. Śniadanie było smaczne i z dużym wyborem. Jest to idealne miejsce do wypoczynku dla wszystkich grup wiekowych. Drogie jedzenie i napoje.

Milena, 2017-07-16
  • Cechy hotelu Crvena Luka Hotel & Resort
  • transfer z lotniska
  • winda
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • basen z widokiem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior od strony parku z balkonem
od 149,2 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z balkonem
od 172,9 US$
Pokój eodzinny typu Superior z bocznym widokiem na morze
Pokój rodzinny typu Superior z bocznym widokiem na park
od 290,1 US$
Pokój rodzinny typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior od strony morza z balkonem
Apartament typu Suite
+
Apartament typu Superior Suite z bocznym widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Crvena Luka Hotel & Resort

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Moreta, Biograd na Moru
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 29 opinii
Apartament

Cudowne położenie nad samym Morzem Adriatyckim, coś wspaniałego. Właścicielka bardzo miło nas przyjęła i dbała o wygodny pobyt i wypoczynek. Pokój był bardzo przestronny, klimatyzowany z dobrze wyposażonym aneksem kuchennym. Dodatkowym atutem dobrego wypoczynku był piękny taras. Jedynym minusem był ciągły brak ciepłej wody wieczorem.

Eryk, 2013-04-09
  • Cechy hotelu Apartments Moreta
  • opcje śniadaniowe
  • parking na miejscu
  • bezpłatne WiFi
  • transfer z lotniska
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 3 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami – 1. piętro
+
Apartament typu studio – 1. piętro
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami na parterze
+
Apartament typu studio
od 55,7 US$
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Moreta

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Cvita, Biograd na Moru
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 23 opinii
Apartament

Apartament Cvita znajduje się 200 metrów od centrum Biogradu na Moru i 500 metrów od plaży Bošana.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartment Cvita
  • bezpłatny parking
  • klimatyzacja
  • parking
  • parking na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament Rodzinny z 1 sypialnią i balkonem
od 66,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Biograd na Moru, Chorwacja

Witaj w mieście Biograd na Moru. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 376 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Biograd na Moru. Zarezerwuj w najniższej cenie! Biograd na Moru → Hotele Biograd na Moru, Obiekty B&B, Kompleksy wypoczynkowe Biograd na Moru, Apartamenty, Pensjonaty Biograd na Moru. Tanie noclegi • Noclegi Biograd na Moru — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Biograd na Moru! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Znajdujące się w północnej Dalmacji miasteczko Biograd na Moru jest jednym z ulubionych miejsc turystów, którzy pragną zaznać spokoju i prawdziwego wypoczynku w pięknym otoczeniu. Niegdyś było to królewskie miasto, jakim szczyciła się Chorwacja, dzisiaj to prawdziwe centrum turystyczne.

W samym sercu Riwiery Atlantyckiej, znanej z niecodziennych, malowniczych krajobrazów znajduje się centrum żeglarstwa, którego każdy może spróbować. Otaczające miejscowość parki narodowe i historyczne miasta dodają odrobiny luksusu. Kąpiel w błękitnym i krystalicznie czystym morzu jest prawdziwą rozkoszą, zwłaszcza jeśli doda się do tego doskonale przygotowane, bezpieczne plaże. Hotele zapewniają noclegi na najwyższym poziomie, wraz z wprost genialną kuchnią.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej