Fethiye — hotele

Zdjęcia hotelu: Kilim Hotel & Apart, Fethiye
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 178 opinii
Hotel

Śniadanie w formie bufetu było dobre. Personel był bardzo przyjazny i gościnny! Pokój nasz był czysty z pięknym widokiem. Hotel usytuowany jest w spokojnej okolicy, zaledwie kilka minut od brzegu morza. Blisko od supermarketu.

Stara łazienka i prysznic. Kiepskie Wi-Fi w pokoju! Wszystkie kanały telewizyjne w języku tureckim.

Ernest, 2018-06-05
  • Cechy hotelu Kilim Hotel & Apart
  • parking
  • przechowalnia bagażu
  • biuro informacji turystycznej
  • całkowity zakaz palenia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Apartament z 1 sypialnią
+
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 28,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Kilim Hotel & Apart

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Makri Beach Hotel, Fethiye
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 42 opinii
Hotel

Najlepsza była lokalizacja hotelu, tuż nad brzegiem morza, w pobliżu wielu sklepów i kawiarni. Pokój był prosty z widokiem na plażę. Przyjazny personel. Śniadanie było dobre i zróżnicowane. Bardzo mała łazienka. Na pierwszy rzut oka pokój wyglądał na czysty ale przy bliższym przyjrzeniu się pokój był zakurzony, brudny i stary. Bardzo słaby internet:(.

Radosław U., 2018-05-05
  • Cechy hotelu Makri Beach Hotel
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • ogród
  • basen
  • restauracja
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 44,9 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
52%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Arti̇m Exclusive Apart Hotel, Fethiye
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 178 opinii
Aparthotele

* Hotel jest dobrze położony, blisko od dworca autobusowego, sklepów, restauracji i przystani. * Apartament był schludny i bardzo wygodny. * Personel był miły. * Bardzo kiepskie Wi-Fi, praktycznie było bezużyteczne. * Zimna woda pod prysznicem. * W pokoju brakowało niektórych rzeczy, wieszaków na ubrania, suszarki do włosów, przydałoby się więcej naczyń do gotowania.

miłosz99, 2018-04-26
  • Cechy hotelu Arti̇m Exclusive Apart Hotel
  • transfer lotniskowy
  • codzienne sprzątanie
  • usługa prasowania
  • bezpłatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
+
Apartament z 1 sypialnią i łóżkiem typu king-size
+
Apartament typu studio
od 29,5 US$
Apartament
od 44,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Arti̇m Exclusive Apart Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Berlin, Fethiye
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 113 opinii
Hotel
  • Foca Mah. Barıs Manco Blv. 1332 Sokak No:20 Çalış Köprüsü Yanı Fethiye 48300 Fethiye - pokaż na mapie

Bardzo dobra przede wszystkim lokalizacja, blisko od pięknej plaży Calis, w pobliżu wielu restauracji. Przystanek autobusowy znajduje się naprzeciwko hotelu. Personel recepcji był bardzo przyjazny i pomocny. Pokój był codzienne sprzątany, łącznie z wymianą ręczników.

Łazienka mogłaby być lepsza. Tylko jedna osoba dobrze mówiła po angielsku.

90Bartek, 2017-09-12
  • Cechy hotelu Hotel Berlin
  • piesze wycieczki
  • rzutki
  • czekoladki lub ciastka
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój Trzyosobowy typu Standard z balkonem
Pokój czteroosobowy typu Standard z balkonem
+
Ekonomiczny Pokój Jednoosobowy z balkonem
od 42,5 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
Pokój trzyosobowy z balkonem i widokiem na morze
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Berlin

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Yacht Classic Hotel - Boutique Class, Fethiye
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 456 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, blisko od morza, około 15 minut spacerem od targu rybnego, prawie wszędzie można było dojść na pieszo. Pokój i łazienka były ładne, duży balkon. Śniadanie w formie bufetu było dobre. Personel był przyjazny i bardzo uprzejmy. Cena raczej wysoka.

Kornel , 2015-11-21
  • Cechy hotelu Yacht Classic Hotel - Boutique Class
  • ogrzewanie
  • plaża
  • Plastikowe słomki
  • Plastikowe butelki na wodę
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Classic z widokiem na morze
od 257,6 US$
Pokój typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Classic
od 118,2 US$
Willa
od 447,8 US$
Pokój typu Classic z bocznym widokiem na morze
od 157,2 US$
Rodzinny apartament typu Suite
+
Apartament typu Suite z prywatnym basenem
+
Zobacz wszystkie pokoje Yacht Classic Hotel - Boutique Class

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Caretta Apart, Fethiye
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 298 opinii
Apartament
  • Mehmet Akif Ersoy Cad. Caretta Apart No:49 Çalış 48300 Fethiye - pokaż na mapie

Personel był bardzo pomocny i przyjazny. Świetna lokalizacja, w pobliżu plaży, bardzo blisko od dworca autobusowego, autobusem było dobre połączenie do miasta, na przeciwko supermarketu. Właściciel był bardzo miły i uprzejmy, polecił nam wiele, ładnych miejsc do odwiedzenia. Na miejscu, ładny basen. Pokój był czysty i ładny. Mieliśmy bardzo przyjemny pobyt. Szkoda, że pracownicy dosyć słabo mówili po angielsku..

ksawery79, 2015-06-14
  • Cechy hotelu Caretta Apart
  • pralnia
  • Faktury
  • Basen
  • ogród
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 56,7 US$
Apartament z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Blueberry Hotel, Fethiye
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 42 opinii
Hotel

Personel był bardzo miły i przyjazny. Dobre położenie, względnie blisko od plaży, około 15 minut spacerem. Mieliśmy pokój ze wspaniałym widokiem na morze, pokój był wyposażony w zestaw do przygotowywania kawy w pokoju. Świetna była sauna i sala fitness. Jest to ładny i czysty hotel z przyzwoitymi udogodnieniami. Wi-Fi w pokoju było niestabilne i słabe, dość daleko od restauracji i sklepów.

Iga, 2015-01-27
  • Cechy hotelu Blueberry Hotel
  • bar
  • masaż pleców
  • czekoladki lub ciastka
  • wino / szampan
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Apartament typu Suite
Apartament dla nowożeńców
Pokój Dwuosobowy
od 85,1 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe ze wstępem na basen
Zobacz wszystkie pokoje Blueberry Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
18%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Doruk, Fethiye
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 204 opinii
Hotel
  • 1. Karagozler Mah. Fevzi Cakmak Cad. No 11 Yat Limanı Karşısı 48300 Fethiye - pokaż na mapie

Pokój był bardzo czysty i równocześnie wygodny z dobrą klimatyzacją, z pokoju był ładny widok na port. Hotel jest dobrze położony, do większości głównych atrakcji w Fethiye można było dojść na pieszo. Personel recepcji był przyjazny i pomocny, zwłaszcza jedna pani recepcjonistka, zawsze uśmiechnięta z doskonałą obsługą. Zbyt wczesne zamykanie basenu, zamknięcie było o 19, internet bezprzewodowy był bardzo słaby w naszym pokoju.

Joachim, 2014-10-04
  • Cechy hotelu Hotel Doruk
  • pralnia
  • prywatny parking
  • obsługa pokoju
  • biuro informacji turystycznej
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
od 53,2 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Doruk

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Delta, Fethiye
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 215 opinii
Hotel

Piękne położenie przy samej plaży. Pokój był dobry, klimatyzowany z widokiem na morze, z dobrym łóżkiem i czystą łazienką. Codziennie były zmieniane ręczniki. W restauracji było dobre jedzenie. Personel był doskonały, bardzo uczynny i przyjazny.Wszystko ok:)

Oskar, 2013-09-13
  • Cechy hotelu Hotel Delta
  • posiłki dla dzieci
  • wypożyczalnia samochodów
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • czujnik dymu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard z widokiem na okolicę
od 88,6 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na ląd
od 88,6 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Delta

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Sea Heaven Legend Apartments, Fethiye
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 89 opinii
Apartament
  • Karagedik Mah. Legend Apartments D Blok NO 1 1112 SK. No 1 48300 Fethiye - pokaż na mapie

Obiekt Sea Heaven Legend Apartments położony jest zaledwie 450 metrów od plaży Calis i oferuje nowoczesne zakwaterowanie oraz odkryty basen.

  • Cechy hotelu Sea Heaven Legend Apartments
  • piesze wycieczki
  • sprzęt do grillowania
  • nurkowanie
  • leżaki lub krzesełka plażowe
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 74,4 US$
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 3 sypialniami
+
Apartament dwupoziomowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Sea Heaven Legend Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Fethiye, Turcja

Witaj w mieście Fethiye. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 326 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Fethiye. Zarezerwuj w najniższej cenie! Fethiye → Hotele Fethiye, Pensjonaty, Domki letniskowe Fethiye, Ośrodki wypoczynkowe, Wille Fethiye. Tanie noclegi • Noclegi Fethiye — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Fethiye! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Turcja przez pewien czas traciła na atrakcyjności jako miejsce wyjazdów Polaków, ale obecnie znów jest na topie i chociaż nie zajmuje pierwszego miejsca, to wyjeżdża do niej sporo zainteresowanych tamtejszymi klimatami rodaków. Ciekawym i wartym odwiedzenia miejscem jest Fethiye, należące do starych tureckich osiedli nad samą zatoką. Niestety trzęsienie ziemi częściowo zniszczyło zabudowania, ale przetrwały starożytne grobowce i oczywiście zapraszają przepiękne krajobrazy, plaże czy miasto Kayakoy, dziś już wymarłe. W okolicy znajduje się też sanktuarium ptaków.

Fethiye oferuje przyjezdnym bogatą bazę noclegową. Wśród blisko 150 hoteli i obiektów hotelowych można znaleźć zarówno te niskobudżetowe, w których zanocuje się za kilkanaście euro oraz wysokiej klasy luksusowe hotele z pełną gamą usług, chociaż tych ostatnich w Fethiye nie ma zbyt wielu. W mieście znajduje się też kemping dla mniej wymagających oraz całkiem pokaźna oferta pokoi ze śniadaniem w pensjonatach czy prywatnych domach.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej