Baška Voda — hotele

Zdjęcia hotelu: Apartments Ivana, Baška Voda
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 109 opinii
Apartament

Apartament był czysty i funkcjonalny. Piękny widok z balkonu na morze i góry. Łóżka były wygodne. Mieszkanie znajduje się 500 m od plaży ale blisko od centrum Baska ze sklepami i restauracjami, w odległości 5 minut spacerem od supermarketu. Właściciele byli bardzo przyjaźni i zawsze chętnie służyli pomocą. W sumie miejsce godne polecenia.

Paweł, 2019-04-12
  • Cechy hotelu Apartments Ivana
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • pokoje rodzinne
  • pokoje dla niepalących
  • wymiana walut
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 35,1 US$
Apartament z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dorijini Dvori, Baška Voda
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 211 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Obsługa była bardzo miła. Piękny widok na góry i część morza z naszego tarasu na czwartym piętrze. Bardzo miła obsługa. Śniadania i obiadokolacje były smaczne i w wystarczającym wyborze. Całkiem dobra lokalizacja, około 15 minut od centrum Baska Voda i od plaży. Wszystko było czyste i zadbane.

- Nieprzyjemny zapach z odpływu w łazience.

Konstancja, 2019-04-12
  • Cechy hotelu Dorijini Dvori
  • gaśnice
  • parking
  • prywatny parking
  • dostęp do Internetu
  • Narty / sporty zimowe
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy typu Standard z widokiem na morze
Apartament typu Suite
Apartament z widokiem na góry
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Dorijini Dvori

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Juric, Baška Voda
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 109 opinii
Apartament

Pokój był czysty i wygodny. Świeże ręczniki. Dobrze była wyposażona kuchna. Duży taras. Właścicielki były sympatyczne ale po angielsku można było porozumieć się tylko z córką. Fajna lokalizacja, obok sklepu, apteki, piekarni, blisko od plaży. Polecam.

Jagna N., 2018-10-08
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartments Juric
  • dostęp do Internetu
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • transfer lotniskowy
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i tarasem z widokiem na morze
+
Apartament z 2 sypialniami, patiem i widokiem na góry
+
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na góry
od 29,3 US$
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Juric

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Braykan, Baška Voda
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 25 opinii
Apartament

Bardzo mili byli właściciele. Na miejscu parking. Ładny widok z tarasu. Dwie łazienki. Trochę daleko od plaży ale w odległości przyjemnego spaceru. Łazienki dość mało komfortowe. Brak kanałów sat w tym polskich.

Kacper, 2018-05-10
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartment Braykan
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • pokoje dla niepalących
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z tarasem
Apartament z tarasem
Apartament z 2 sypialniami
od 58,5 US$
+
Apartament z tarasem
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartment Braykan

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Mobile Homes Adriatic Camping - Baško Polje, Baška Voda
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 325 opinii
Kompleksy wypoczynkowe

Domek był czysty, klimatyzowany z nowoczesnym wnętrzem, dobrze działała klimatyzacja, z dużą odległością od poszczególnych domków. Przyjemne położenie, w zalesionej części kempingu, dobra baza wypadowa do Splitu, Riwiery Makarskiej i Dubrownika, w odległości krótkiego spaceru od morza, z powrotem ciężej było iść bo pod górkę. Trochę daleko od morza, brak basenu na obiekcie.

Sonia, 2014-12-17
  • Cechy hotelu Mobile Homes Adriatic Camping - Baško Polje
  • wymiana walut
  • prywatny parking
  • bezpłatne WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele biznesowe
Przyczepa mieszkalna typu Standard z 2 sypialniami
od 50,3 US$
+
Przyczepa Mieszkalna typu Superior z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
38%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartments Vila Adrijana & Fitness Studio WOLF, Baška Voda
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 174 opinii
Apartament

Byliśmy zadowoleni z pobytu. Apartament nasz był nowy, czysty, dobrze i funkcjonalnie wyposażony. Bardzo ładne położenie, jest to przede wszystkim piękna miejscowość, około 5 minut spacerem od plaży i centrum, w pobliżu mieszkania znajdował się sklep z pieczywem, sklep spożywczy i restauracja z dobrymi rybami. Bardzo miły i przyjazny był właściciel jak i cały personel. Absolutnie nic. Polecam.

Vanessa, 2014-08-15
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartments Vila Adrijana & Fitness Studio WOLF
  • nurkowanie
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Możliwe wystawienie faktury
  • kajakarstwo
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią (3-5 osób dorosłych)
+
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią (2–4 osoby dorosłe)
+
Studio z balkonem (2 osoby dorosłe)
Pokój Dwuosobowy z widokiem na góry
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią (3-5 osób dorosłych)
+
Apartament z 1 sypialnią (2-3 osoby dorosłe)
od 45,6 US$
Studio (1 osoba dorosła)
od 23,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Vila Adrijana & Fitness Studio WOLF

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
23%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Villa Palloma, Baška Voda
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 458 opinii
Apartament

Właściciel był bardzo sympatyczny i przyjazny. Pokój był czysty i wygodny z balkonem, na balkonie była oddzielająca ścianka od gości obok, mieliśmy więcej prywatności, pokój był bardzo gustownie urządzony. Hotel jest położony praktycznie blisko od wszystkich miejsc z pięknym widokiem. Cena była dobra. Parking był bezpłatny. Brak wieszaczków w łazience, nie było gdzie powiesić ręczników, nie było ekspresu do kawy.

Agata, 2014-06-26
  • Cechy hotelu Villa Palloma
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • wypożyczalnia samochodów
  • książki, DVD i muzyka dla dzieci
  • usługa parkingowego
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Studio z balkonem i widokiem na morze
od 66,7 US$
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
+
Apartament z 2 sypialniami i tarasem – aneks
+
Apartament typu Studio Comfort z balkonem z widokiem na morze
od 79,6 US$
Apartament typu Studio Comfort z tarasem z bocznym widokiem na morze
od 66,7 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Apartament typu Studio z balkonem i bocznym widokiem na morze
Apartament z 2 sypialniami i tarasem
+
Apartament typu Economy z 2 sypialniami
+
Apartament z 3 sypialniami – aneks
+
Zobacz wszystkie pokoje Villa Palloma

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartments Adria, Baška Voda
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 89 opinii
Apartament

Wszystkim wypoczywającym w Baska Voda gorąco polecam ten apartament. Piękne i czyste pokoje, fajni i uczynni gospodarze.Naprawdę apartament warty polecenia. Milena Z.

milena, 2014-05-07
  • Cechy hotelu Apartments Adria
  • dostęp do Internetu
  • rzutki
  • bilard
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
+
Studio
od 58,5 US$
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
od 58,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Villa Senzen, Baška Voda
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 12 opinii
Pensjonaty

Obiekt Villa Senzen położony jest w miejscowości Baška Voda, 100 metrów od Muzeum Malakologicznego. Wszystkie pokoje wyposażone są w biurko, telewizor, szafę oraz czajnik. Wawrzyńca. Najbliższym lotniskiem jest port lotniczy Split, położony 56 km od obiektu.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Villa Senzen
  • parking
  • wypożyczalnia samochodów
  • pokoje rodzinne
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament typu studio
od 46,8 US$
+
Apartament typu studio z widokiem na morze
+
Apartament
od 52,7 US$
+
Apartament z widokiem na morze
Pokój Trzyosobowy typu Standard z widokiem na morze
od 35,1 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 35,1 US$
Zobacz wszystkie pokoje Villa Senzen

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Horizont, Baška Voda
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 535 opinii
Hotel

Hotel Horizont położony jest przy promenadzie 200 metrów od centrum Baska Voda i 50 metrów od żwirowej plaży i oferuje nowoczesne centrum spa oraz bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu.

  • Cechy hotelu Hotel Horizont
  • WiFi
  • dostęp do Internetu
  • kryty basen
  • całodobowa recepcja
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Standard od strony morza
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior od strony morza
Pokój Jednoosobowy typu Standard z widokiem na góry
od 44,5 US$
Oferta Specjalna - Pokój Dwuosobowy z Pakietem Wellness
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Horizont

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Baška Voda, Chorwacja

Witaj w mieście Baška Voda. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 263 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Baška Voda. Zarezerwuj w najniższej cenie! Baška Voda → Hotele Baška Voda, Apartamenty, Kompleksy wypoczynkowe Baška Voda, Obiekty B&B, Aparthotele Baška Voda. Tanie noclegi • Noclegi Baška Voda — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Baška Voda! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Chorwacja słynie z malowniczych krajobrazów i miejsc owianych niesamowitymi historiami. Poszukując jej uroków warto poznać Baska Voda, miejscowość położoną na malowniczej Riwierze Makarskiej, u stóp masywu Biokovo.

Niegdyś była to miejscowość ukochana przez żeglarzy i barwnych wędrowców, obecnie jest jednym ze znamienitszych kurortów. Pełno w nim rysów dawnej historii, którą można spotkać w rozlicznych zabytkach świadczących o tym, że już w starożytności miejscowość tętniła życiem. Warto zajrzeć do kościółka św. Lovry pochodzącego z XVIII wieku, a także do kościoła św. Nikoli, który posiada przepiękną dzwonnicę. Rezerwując noclegi, można być pewnym, że widok za oknem – niezależnie od lokalizacji hotelu lub pensjonatu – będzie fascynującym przeżyciem.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej