Banja Luka — hotele

Zdjęcia hotelu: Apartman Kutak, Banja Luka
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 72 opinii
Apartament

Mieszkanie było czyste, wyposażone we wszystko co jest potrzebne na krótki pobyt. Właściciele byli bardzo przyjaźni i mili. W sumie bardzo miłe miejsce na pobyt, w środku miasta Banja Luka. Dobra cena.

Wszystko było dobrze.

Krystian E., 2020-04-29
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartman Kutak
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • ogrzewanie
  • transfer lotniskowy
  • parking przy ulicy
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament typu studio
od 32,8 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartman Banja Luka, Banja Luka
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 76 opinii
Apartament

Apartament był ładny, wyposażony we wszystko co potrzebne. Super lokalizacja, w centrum miasta Banja Luka. Właściciel mieszkania był bardzo przyjazny i pomocny ale nie zbyt dobrze mówił po angielsku. Idealne miejsce na krótki pobyt.

Klimatyzacja nie działała, w nocy było trochę gorąco.

Lucjan, 2020-03-19
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartman Banja Luka
  • dostęp do Internetu
  • winda
  • bezpłatny parking
  • parking na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z tarasem
od 30,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartman Citadela, Banja Luka
4,9 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 35 opinii
Apartament

Pani właścicielka była bardzo przyjazna i pomocna. Najlepsza była lokalizacja, w samym centrum miasta Banja Luka, blisko od sklepów i barów, właściwie do wszystkiego bardzo łatwo było dotrzeć na pieszo. Mieszkanie jest ładne i wygodne, było nas pięć osób i nie było żadnych problemów????.

Milan, 2020-02-17
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartman Citadela
  • gry planszowe / puzzle
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • opcje śniadaniowe
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
od 46,4 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Caire, Banja Luka
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 39 opinii
Apartament

Dobra lokalizacja, bardzo blisko do centrum Banja Luka, około 10 minut na pieszo. Mieszkanie znajduje się na parterze i posiada piękny taras. W kuchni i w łazience były wszystkie niezbędne urządzenia. Dobre Wi-Fi. Właściciel był bardzo miły, można było porozumieć się po angielsku. Polecam to miejsce!.

Błażej, 2019-11-29
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartment Caire
  • pokoje rodzinne
  • ogród
  • bilety transportu publicznego
  • część przeznaczona dla palących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią
od 24,9 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartmani Dorisela, Banja Luka
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 37 opinii
Pensjonaty

Właściciele byli bardzo sympatyczni i pomocni! Świetna lokalizacja, w pobliżu centrum miasta Banja Luka. Mieszkanie było komfortowe. Dobre wyposażenie. Chętnie tu jeszcze wrocimy:).

I. Zygmunt , 2019-10-14
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartmani Dorisela
  • pokoje rodzinne
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • dostęp do Internetu
  • transfer
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament
od 27,1 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartman Vladan, Banja Luka
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 52 opinii
Apartament

Właściciel był bardzo miły i pomocny. Dobre położenie obiektu, blisko od centrum Banja Luka. Na terenie obiektu zamykany parking. Mieszkanie było większe niż się spodziewaliśmy.

Obiekt raczej o niskim standardzie, praktycznie wszystko z lat 80-tych ale wszystko działało i było OK.

Krzysztof O., 2019-10-09
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartman Vladan
  • pokoje rodzinne
  • sklep na miejscu
  • bezpłatny parking
  • prywatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 21,5 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartman Marija, Banja Luka
4,9 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 37 opinii
Apartament

Miejsce parkingowe przy budynku. Mieszkanie było ładne i czyste oraz dobrze wyposażone. Właściciel był bardzo przyjazny i chętny do pomocy, udzielił nam wielu przydatnych informacji. Dobre położenie, nie tak daleko od centrum Banja Luka, mniej więcej 10 minut na pieszo.

Nic.

Amelia, 2019-09-30
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartman Marija
  • jazda na rowerze
  • wspólny salon / sala TV
  • pralnia
  • Brak plastikowych przedmiotów jednokrotnego użytku
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament
od 30,5 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Jelena, Banja Luka
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 85 opinii
Apartament

Dobry był kontakt z właścicielem. Świetna lokalizacja, w pobliżu centrum miasta Banja Luka, około 15 minut, w pobliżu sklepów i restauracji. Mieszkanie było przyjemne i dobrze wyposażone.

Wi-Fi nie działało. Niezbyt wygodna rozkładana sofa w salonie ale na jedną noc w porządku.

Liwia, 2019-09-12
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Jelena
  • dostęp do Internetu
  • parking przy ulicy
  • pokoje rodzinne
  • park wodny
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostel Havana, Banja Luka
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 153 opinii
Hostel/Schronisko

Dogodne położenie hostelu, blisko od centrum miasta Banja Luka, w zasadzie wszędzie było blisko. Obsługa była bardzo miła. Niska cena. Pokój był dobrej wielkości. Ogólnie dobre miejsce na krótki pobyt.

Bez komentarza.

Paulina F., 2019-08-05
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Hostel Havana
  • klimatyzacja
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • dostęp do Internetu
  • ogrzewanie
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy z łazienką
od 17,0 US$
Pokój Czteroosobowy z łazienką
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
+
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
Koedukacyjny pokój wieloosobowy (6 osób)
+
Zobacz wszystkie pokoje Hostel Havana

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Vesto, Banja Luka
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 63 opinii
Apartament

Bardzo dobra lokalizacja, blisko od drogi tranzytowej i jednocześnie blisko od centrum miasta Banja Luka, około 50 metrów od mieszkania znajduje się piekarnia, czynna przez 24 godziny z pysznymi burkami. Dobry i bezpieczny parking. Bardzo miła właścicielka. Polecam.

Wojciech, 2019-07-26
  • Cechy hotelu Apartments Vesto
  • plac zabaw dla dzieci
  • WiFi
  • sprzęt do grillowania
  • wędkowanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Standard
od 33,9 US$
+
Apartament typu Standard
od 33,9 US$
+
Apartament typu Deluxe
od 33,9 US$
Apartament typu studio
od 33,9 US$
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Vesto

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Banja Luka, Bośnia i Hercegowina

Witaj w mieście Banja Luka. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 324 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Banja Luka. Zarezerwuj w najniższej cenie! Banja Luka → Hotele Banja Luka, Motele, Hostele Banja Luka, Apartamenty, Pensjonaty Banja Luka. Tanie noclegi • Noclegi Banja Luka — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Banja Luka! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej