Singapur — hotele

Zdjęcia hotelu: Ibis Budget Singapore Emerald, Singapur
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2009 opinii
Hotel

Hotel umiejscowiony jest w pobliżu stacji metra i przystanku autobusowego, w niewielkiej odległości od lotniska, blisko od sklepów i kilku barów, bardzo wygodnie na przekąski. Pokój był ładny i stosunkowo duży. Przestarzała łazienka nie pasująca do poziomu pokoju, trochę daleko od stację kolei MRT.

82Oliwier, 2016-02-13
  • Cechy hotelu Ibis Budget Singapore Emerald
  • Możliwość rezygnacji z usługi codziennego sprzątania
  • Plastikowe słomki
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • opcje śniadaniowe
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Ibis Budget Singapore Emerald

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Village Hotel Katong by Far East Hospitality (SG Clean), Singapur
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2490 opinii
Hotel

Pokój był z dobrym wyposażeniem i czysty. Dobre położenie, przystanek autobusowy i stacja metra znajdują się blisko od hotelu, w pobliżu sklepy i miejsca, gdzie można było zjeść. Oferowany był bezpłatny transfer z i na lotnisko, było to bardzo wygodne. Bardzo przyjazny personel. Mały i nieogrzewany basen.

Dagmara96, 2015-06-15
  • Cechy hotelu Village Hotel Katong by Far East Hospitality (SG Clean)
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • śniadanie w pokoju
  • usługi dla VIP-ów
  • transfer na lotnisko
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój typu Club
Pokój rodzinny
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Superior z 1 dodatkowym łóżkiem
Zobacz wszystkie pokoje Village Hotel Katong by Far East Hospitality (SG Clean)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel 81 Premier Star (SG Clean), Singapur
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1866 opinii
Hotel

Pokój nasz był czysty, schludny i dość dobrze wyposażony. Dogodne położenie, nie tak daleko od stacji metra, blisko od przystanków autobusowych, zaledwie cztery przystanki od centrum, w okolicy wiele sklepów i barów, bezpieczna okolica. Personel recepcji był miły i przyjazny ale nie wszyscy.. Bardzo powolne Wi-Fi.

Lidia, 2014-08-13
  • Cechy hotelu Hotel 81 Premier Star (SG Clean)
  • pokoje dla niepalących
  • opcje śniadaniowe
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • codzienne sprzątanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior
od 46,0 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój dwuosobowy typu Superior – oferta specjalna
Oferta specjalna - Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hotel 81 Premier Star (SG Clean)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Sultan, Singapur
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 526 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, w pobliżu hotelu znajduje się wiele miejsc gdzie można było zjeść, w odległości krótkiego spaceru od dzielnicy Little India. Personel był bardzo przyjazny i gościnny. Pokój był dość dobry i wystarczająco wygodny na jedną noc. Dobry był stosunek jakości do ceny. Śniadanie było rozczarowujące..

Feliks, 2014-08-05
  • Cechy hotelu The Sultan
  • usługa prasowania
  • winda
  • usługi konsjerża
  • pralnia
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 94,1 US$
Apartament dwupoziomowy typu Suite
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy na poddaszu
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje The Sultan

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Le Grove Serviced Residences, Singapur
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1522 opinii
Aparthotele

Apartament był wygodny i dobrze wyposażony, było wszystko, co było potrzebne. Przyjemnym i relaksującym miejscem po całym dniu zwiedzania była świetny basen. Śniadanie było bardzo dobre. Personel bardzo przyjazny i profesjonalny. Dobra lokalizacja.

Mila, 2014-05-15
  • Cechy hotelu Le Grove Serviced Residences
  • usługa prasowania
  • pokoje rodzinne
  • faks / ksero
  • system alarmowy
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Studio o podwyższonym standardzie
od 122,6 US$
Studio typu Deluxe
Apartament typu Superior z 1 sypialnią
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią
Pokój typu Superior z 2 sypialniami
+
Pokój typu Deluxe z 2 sypialniami
+
Apartament typu Super Deluxe z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Le Grove Serviced Residences

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Grand Park Orchard (SG Clean), Singapur
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 643 opinii
Hotel

Personel był bardzo uprzejmy i przyjazny. W hotelu dobrze się czuliśmy. Doskonała lokalizacja, zaledwie kilka minut spacerem od stacji MRT-2, w pobliżu centrum handlowego. Atutem było dostępne, bezpłatne korzystanie z telefonu z nieograniczonymi połączeniami do wielu krajów. Pokój był bardzo przyjemny i wygodny. Słabe Wi-Fi.

Szymon, 2014-05-14
  • Cechy hotelu Grand Park Orchard (SG Clean)
  • happy hour
  • całodobowa ochrona
  • bilety do atrakcji / na występy
  • codzienne sprzątanie
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
od 173,6 US$
Apartament typu Suite
Pokój typu Club Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Premier Club z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy typu Premier
Pokoje połączone
+
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na miasto
Zobacz wszystkie pokoje Grand Park Orchard (SG Clean)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ibis Budget Singapore Clarke Quay, Singapur
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 3319 opinii
Hotel

Hotel był czysty i wygodny. Pokój także był czysty z dobrym i wygodnym łóżkiem. Bardzo ładny był basen na dachu. Personel był bardzo miły i przyjazny. Dobra lokalizacja, położony w centrum, zaledwie 2 minuty od stacji metra i rzeki Singapur, około 20 minut jazdy taksówką na lotnisko. Bardzo mały pokój, dodatkowa opłata za internet, brak lodówki w pokoju.

Jakub, 2014-04-02
  • Cechy hotelu Ibis Budget Singapore Clarke Quay
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • część przeznaczona dla palących
  • bilety do atrakcji / na występy
  • codzienne sprzątanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami (bez okna)
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Superior ze śniadaniem
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i śniadaniem (bez okna)
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Ibis Budget Singapore Clarke Quay

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
25%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Royal (SG Clean), Singapur
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 494 opinii
Hotel

Dobry stosunek ceny do jakości. Mieliśmy ładny i wygodny pokój. Bardzo dobry był basen. Dogodna lokalizacja, blisko od stacji metra Novena, w odległości krótkiego spaceru do centrów handlowych, w pobliżu wielu dobrych barów i restauracji, bardzo blisko od przystanku autobusowego. Dodatkowa opłata za dostęp do Wi-Fi.

Marek, 2014-03-31
  • Cechy hotelu Hotel Royal (SG Clean)
  • sklepy na miejscu
  • Basen
  • prywatny parking
  • pokoje dla niepalących
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Oferta Specjalna – Pokój typu Superior (możliwość zakwaterowania w pokoju typu deluxe bez dodatkowych opłat)
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
od 104,3 US$
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Premier
+
Pokój rodzinny
Pokój wybierany podczas zameldowania
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Royal (SG Clean)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Butternut Tree Hotel (SG Clean), Singapur
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 504 opinii
Hotel

Dobra i wygodna lokalizacja, zaledwie kilka minut spacerem od dwóch stacji MRT. Przyjemny hotel z dobrą obsługą. Personel był bardzo pomocny i skuteczny, szybko zareagował na moją skargę, dotyczącą niezbyt dobrze działającej klimatyzacji, dobrze był poinformowany o ciekawych miejscach. Pokój nasz dwuosobowy był bardzo mały, śniadanie z małym wyborem.

Leopold, 2014-01-28
  • Cechy hotelu Butternut Tree Hotel (SG Clean)
  • Plastikowe kubeczki
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • butelka wody
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Hotele designerskie
Pokój Jednoosobowy
od 62,7 US$
Rodzinny
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Rodzinny
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Butternut Tree Hotel (SG Clean)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: York Hotel (SG Clean), Singapur
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1342 opinii
Hotel

Personel był przyjazny i profesjonalny, kiedy coś było potrzebne starali się załatwiać od ręki. Pokój mój był dość duży i wygodny. Świetna lokalizacja, w odległości 500 metrów od centrum handlowego Orchard Road i niedaleko od stacji metra.
Śniadanie w formie bufetu powinno być lepsze w stosunku do jego ceny.

Patryk, 2014-01-17
  • Cechy hotelu York Hotel (SG Clean)
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • kawiarnia na miejscu
  • apartament dla nowożeńców
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój czteroosobowy typu Premier
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Singapur, Singapur

Witaj w mieście Singapur. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 475 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Singapur. Zarezerwuj w najniższej cenie! Singapur → Hotele Singapur, Ośrodki wypoczynkowe, Apartamenty Singapur, Aparthotele, Hostele Singapur. Tanie noclegi • Noclegi Singapur — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Singapur! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Położony na Półwyspie Malajskim Singapur przyciąga wielu turystów. Jest to związane przede wszystkim z obecnością interesujących zabytków oraz niezwykłymi pod względem architektonicznym budynkami. W Singapurze można znaleźć również przyjemne miejsca do wypoczynku. Dzięki temu miasto to posiada wszystkie cechy ośrodka turystycznego.

Gdzie nocować, decydując się na urlop w Singapurze? Baza noclegowa tego miasta obejmuje przede wszystkim hotele. Dostępność schronisk i hosteli oraz ośrodków wypoczynkowych jest niewielka.

Hotele w Singapurze to oferta bardzo zróżnicowana. Osoby poszukujące tanich noclegów mogą wybierać spośród dostępnych pokoi zarówno w hotelach jedno- i dwugwiazdkowych, gdzie pokój dla 2 osób można wynająć już za niewiele ponad 200 zł.

Na luksusowe pokoje, z dostępem do wszelkich wygód i dodatkowych atrakcji można liczyć, decydując się na nocleg w hotelach pięciogwiazdkowych. Za sporo ponad 1000 zł można wynająć przestronne apartamenty w najbardziej prestiżowych obiektach, z widokiem na panoramę Singapuru.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej