São Paulo — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne São Paulo

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (São Paulo) - GPS: -23.55065, -46.63338

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Dzielnica

Zdjęcia hotelu: Zen Hostel Brasil, São Paulo
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 309 opinii
Hostel/Schronisko

Personel był przyjazny i pomocny. Hostel położony jest bardzo blisko od stacji metra Vila Madalena i dworca autobusowego, blisko także od wielu restauracji, barów i restauracji. Wszystko było dobrze utrzymane i przede wszystkim czyste, meble były dobrej jakości. Szkoda, że nie mogliśmy się na dłużej zatrzymać.

U. Julianna , 2017-05-06
  • Cechy hotelu Zen Hostel Brasil
  • opcje śniadaniowe
  • pokoje dla niepalących
  • bezpłatne WiFi
  • całodobowa recepcja
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy
Duży pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
+
Pokój Czteroosobowy z balkonem
+
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką
Pokój typu Economy ze wspólną łazienką
od 17,4 US$
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Zen Hostel Brasil

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Soneca Plaza Hotel, São Paulo
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1080 opinii
Hotel

Ogólnie jest to dobry hotel, znajduje się w pobliżu stacji metra i sklepów, około 5 minut spacerem od dworca autobusowego z dostępem na lotnisko, praktycznie blisko od wszystkiego co było potrzebne. Hotel był dla mnie dobrym miejscem na krótki przystanek przed lotem. Personel był bardzo miły i pomocny, mówił po angielsku. Pokój był czysty i przytulny.

Stefania , 2016-05-18
  • Cechy hotelu Soneca Plaza Hotel
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • całodobowa recepcja
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z łóżkiem podwójnym
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
od 18,8 US$
Zobacz wszystkie pokoje Soneca Plaza Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mercure Sao Paulo Paulista, São Paulo
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 735 opinii
Hotel

Pokój był duży, wygodne łóżka. Bardzo dobre było śniadanie. Dobre położenie, około 5 minut spacerem od stacji metra, w pobliżu najciekawszych miejsc Sao Paulo, niedaleko od dzielnicy handlowej. Bardzo miła obsługa. Zbyt wolne Wi-Fi.

Lucyna, 2015-05-22
  • Cechy hotelu Mercure Sao Paulo Paulista
  • bar
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Kosmetyki jednorazowego użytku (szampon, odżywka, żel do ciała, mydło do rąk, krem nawilżający)
  • całodobowa ochrona
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 44,6 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 44,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Mercure Sao Paulo Paulista

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
21%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: La Residence Paulista, São Paulo
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 3603 opinii
Hotel

Apartament studio było dosyć duże i czyste, dobrze działało Wi-Fi. Bardzo przyjazny i pomocny był personel recepcji. Dobra lokalizacja, w pobliżu stacji metra, niedaleko od Avenida Paulista. Nieprzyjemny zapach w korytarzach, pokój wymaga remontu.

97gabriel, 2015-05-08
  • Cechy hotelu La Residence Paulista
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • przechowalnia bagażu
  • całkowity zakaz palenia
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 33,9 US$
Pokój dwuosobowy
+
Pokój Dwuosobowy
od 29,1 US$
Pokój Dwuosobowy
Studio typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje La Residence Paulista

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Nobile Downtown São Paulo, São Paulo
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2548 opinii
Hotel

Hotel znajduje się tuż obok stacji metra Republica, było to bardzo wygodne. Personel był przyjazny ale nie wszyscy mówią po angielsku, kumunikacja była trudna. Pokój był ładny i wygodny. Brudna woda w basenie, brak warzyw na śniadanie.

Marlena, 2015-05-02
  • Cechy hotelu Nobile Downtown São Paulo
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • pokoje dla niepalących
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • centrum fitness
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
od 40,3 US$
Luksusowy pokój dwuosobowy
Pokój typu Luxury z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Nobile Downtown São Paulo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Transamerica São Paulo, São Paulo
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 910 opinii
Hotel
  • Avenida das Nações Unidas, 18.591 04795-901 São Paulo - pokaż na mapie

Śniadanie było dobre i wliczone w cenę w pokoju. Personel był profesjonalny i bardzo przyjemny. Kolacja serwowana w formie bufetu była bardzo dobra. Dogodna lokalizacja, w pobliżu centrum wystawowego. Pokój był przestronny i czysty. Cena zbyt wysoka w porównaniu do jakości usług, komary w holu.

Luiza , 2015-03-25
  • Cechy hotelu Hotel Transamerica São Paulo
  • galerie sztuki
  • masaż
  • kort tenisowy
  • pokoje dla niepalących
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Transamerica São Paulo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: NOD Hotel, São Paulo
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1551 opinii
Hotel

Śniadanie było podstawowe ale dobre. Pokój był prosty, czysty i funkcjonalnie urządzony, dobry prysznic z dużą ilością ciepłej wody, Wi-Fi wszędzie dobrze działało. Bardzo miła i przyjazna była atmosfera. Świetna lokalizacja, w odległości 10 minut spacerem od metra, w pobliżu barów i restauracji. Personel był bardzo przyjazny i uczynny. Było to dobre i bardzo miłe doświadczenie.

cyryl84, 2015-03-24
  • Cechy hotelu NOD Hotel
  • pokoje dla niepalących
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • bar
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy
od 37,9 US$
Pokój Trzyosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Reinales Plaza Hotel, São Paulo
3,2 /5
Dobry
Ocena na podstawie 713 opinii
Hotel

Śniadanie było z dobrym wyborem. Personel recepcji był bardzo pomocny i zawsze miły. Mieliśmy dobrej wielkości pokój dwuosobowy z dobrym prysznicem, łóżko było wygodne. Dobra lokalizacja, w pobliżu jednej z głównych stacji metra, dobra baza także do spacerów. Personel bardzo słabo mówił po angielsku, były nieraz trudności z porozumieniem, Wi-Fi działało dobrze tylko w pomieszczeniach ogólnodostępnych.

Halina, 2015-01-28
  • Cechy hotelu Reinales Plaza Hotel
  • pokoje dla alergików
  • gaśnice
  • winda
  • ogród
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Luksusowy pokój dwuosobowy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 13,5 US$
Pokój Trzyosobowy typu Luxury
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Apartament typu Suite dla 2 osób
Pokój Czteroosobowy typu Luxury
+
Apartament typu Suite (4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Suite dla 3 osób
Zobacz wszystkie pokoje Reinales Plaza Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Mercure Sao Paulo Alamedas, São Paulo
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 520 opinii
Hotel

Hotel znajduje się w bardzo spokojnej i bezpiecznej okolicy, w dobrej odległości od wielu restauracji, nie tak daleko od kilku dużych supermarketów, dość blisko od aleji Avenida Paulista. Pokój był czysty i dobrze utrzymany, wyposażony był w ekspres do kawy. Personel był bardzo miły i profesjonalny. Śniadanie w formie bufetu było dobre i obfite. Nic.

Alex, 2014-10-29
  • Cechy hotelu Mercure Sao Paulo Alamedas
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • parasole przeciwsłoneczne
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • ogród
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 53,6 US$
Pokój Privilege z łóżkiem typu king-size
Apartament typu Suite
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 49,5 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
od 53,3 US$
Zobacz wszystkie pokoje Mercure Sao Paulo Alamedas

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
23%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Matiz Manhattan, São Paulo
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1369 opinii
Hotel

Personel był przyjazny i bardzo pomocny. Pokój był bardzo czysty, przestronny z ładną i czystą łazienką. Śniadanie w formie bufetu było bardzo dobre. Doskonała lokalizacja, w odległości zaledwie 5 minut spacerem od stacji metra, barów i restauracji, bezpieczne miejsce, można było chodzić nawet w nocy. Jedynym problemem było słabe Wi-Fi.

Beniamin, 2014-09-04
  • Cechy hotelu Matiz Manhattan
  • taras
  • przechowalnia bagażu
  • bufet z potrawami dla dzieci
  • obsługa pokoju
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 43,5 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 43,5 US$
Apartament typu Executive z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście São Paulo, Brazylia

Witaj w mieście São Paulo. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1237 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście São Paulo. Zarezerwuj w najniższej cenie! São Paulo → Hotele São Paulo, Aparthotele, Hostele São Paulo, Hotele miłości, Pensjonaty São Paulo. Tanie noclegi • Noclegi São Paulo — Największy wybór ofert hoteli w mieście: São Paulo! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Sao Paulo to największe miasto Ameryki Południowej położone w Brazylii. Choć jest to przede wszystkim potężny ośrodek handlowy i przemysłowy, ze względu na obecność wielu zabytków, jest także miastem atrakcyjnym pod względem turystycznym. Do Sao Paulo każdego roku ściągają turyści, by podziwiać niezwykłą architekturę i poznawać tajemnice miasta skrywane z licznych zabytkach.

Gdzie nocować, wybierając Sao Paulo jako kierunek wakacyjnej podróży? Baza noclegowa jest dobrze rozwinięta, gdzie mimo wszystko przeważają hotele. Jest to jednak oferta dla ludzi bardziej zamożnych. Są to bowiem przede wszystkim luksusowe hotele o pięciu i czterech gwiazdkach. Choć w hotelach 3-gwiazdkowych można znaleźć i pokoje za 400 zł za dobę (dla dwóch osób).

Poszukując tańszej opcji, warto rozważyć dostępność oferty hosteli i schronisk. Ceny za pokój są bardzo niskie, już od kilkudziesięciu złotych. Dzięki temu zwiedzić Sao Paulo można bez konieczności wydawania wszystkich oszczędności.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej