Rio de Janeiro — hotele

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Tropical Barra Hotel, Rio de Janeiro
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1834 opinii
Hotel
  • Avenida do Pepê, 500 - Barra da Tijuca 22620-170 Rio de Janeiro - pokaż na mapie

-Dobra lokalizacja, tuż nad oceanem, na pieszo można było dojść do głównej dzielnicy w Rio de Janeiro z wieloma restauracjami i barami. -Z okna pokoju widok na ocean. -Pokój był już trochę przestarzały.

Maks Z., 2018-05-13
  • Cechy hotelu Tropical Barra Hotel
  • bezpłatne WiFi
  • codzienne sprzątanie
  • klimatyzacja
  • przechowalnia bagażu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
od 42,3 US$
Pokój trzyosobowy z widokiem na morze
Luksusowy Pokój z podwójnym łóżkiem
od 32,7 US$
Pokój typu Luxury z 2 Łóżkami Pojedynczymi
od 32,7 US$
Pokój z widokiem na ocean
Zobacz wszystkie pokoje Tropical Barra Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
30%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Fullano Guest House, Rio de Janeiro
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 319 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem
  • Rua Francisco Sá, 96 - Casa 01 22080-010 Rio de Janeiro - pokaż na mapie

+ Śniadanie było dobre. + Byłem zadowolony z lokalizacji. + Idealne miejsce na pobyt w Rio de Janeiro, bardzo blisko od plaży Copacabana, w otoczeniu małych firm. + Łatwy był dostęp do głównych atrakcji turystycznych. + Bezpieczne miejsce. + Właściciele byli pomocni i mili. + Pokój był prosty ale wystarczający. + Miły i pomocny właściciel. + Nic.

Jadwiga, 2018-05-10
  • Cechy hotelu Fullano Guest House
  • bramki zabezpieczające dla dzieci
  • całodobowa ochrona
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • dostęp do Internetu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 45,4 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 36,3 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 45,4 US$
Pokój dwuosobowy typu Superior Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
od 37,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Fullano Guest House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Copacabana Mar Hotel, Rio de Janeiro
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1754 opinii
Hotel
  • Rua Ministro Viveiros de Castro, 155 22021-010 Rio de Janeiro - pokaż na mapie

Śniadanie było smaczne i pożywne. Doskonała lokalizacja, około 10 minut spacerem od plaży, nie tak daleko od stacji metra. Personel był przyjazny i pomocny. Bardzo fajny basen na dachu.
Kawa na śniadanie mogłaby być lepsza, zwłaszcza w Brazylii!!! Zbyt głośny klimatyzator w pokoju.

Oliwia, 2018-02-16
  • Cechy hotelu Copacabana Mar Hotel
  • restauracja
  • bar
  • Basen
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 28,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Copacabana Mar Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Laghetto Stilo Barra Rio, Rio de Janeiro
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1613 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, w bezpiecznej dzielnicy, tuż przy bardzo ładnej plaży. Z pokoju przepiękny widok na ocean. Dobre Wi-Fi. Bardzo miły i pomocny personel. Śniadania były dobre ale nam brakowało trochę warzyw..

77sandra, 2017-12-20
  • Cechy hotelu Laghetto Stilo Barra Rio
  • jazda na rowerze
  • apartament dla nowożeńców
  • restauracja
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 53,2 US$
Pokój dwuosobowy typu Luxury z widokiem na morze
Luksusowy Pokój Trzyosobowy z widokiem na morze
Pokój Trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Laghetto Stilo Barra Rio

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ipanema Inn Hotel, Rio de Janeiro
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 743 opinii
Hotel
  • Rua Maria Quitéria, 27 - Ipanema 22410-040 Rio de Janeiro - pokaż na mapie

Personel recepcji był bardzo przyjazny. Śniadanie było obfite i urozmaicone. Świetna lokalizacja, w pobliżu plaży, w pobliżu wielu ulic z dużym wyborem sklepów i restauracji. Pokój był trochę mały i był zbyt powierzchownie posprzątany, pod łóżkiem było brudno i widać było, że już dawno nie było tam sprzątane..

W. Gabriela , 2017-04-29
  • Cechy hotelu Ipanema Inn Hotel
  • codzienne sprzątanie
  • winda
  • obsługa pokoju
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój typu Superior
Pokój typu Standard
od 87,8 US$
Apartament dwupoziomowy typu Suite
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Rondônia Palace, Rio de Janeiro
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 635 opinii
Hotel

Hotel z dobrą lokalizacją, blisko od stacji metra, blisko także od wielu sklepów i restauracji, blisko od najważniejszych miejsc turystycznych w mieście, pomimo tego było dość cicho i spokojnie. Przyjazna i pomocna obsługa. Śniadania były dobre. Zbyt głośna i mało skuteczna klimatyzacja, mały basen.

Rafał, 2017-04-21
  • Cechy hotelu Hotel Rondônia Palace
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • wspólny salon / sala TV
  • pokoje dla alergików
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój rodzinny
+
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 24,1 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Rondônia Palace

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Orla Copacabana Hotel, Rio de Janeiro
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2173 opinii
Hotel

Atutem hotelu jest na pewno dobra lokalizacja, na końcu plaży Copacabany ale równocześnie bardzo blisko od plaży Ipanemy. Bardzo fajny taras na dachu z pięknym panoramicznym widokiem. Bardzo dobre było śniadanie, z dużym wyborem owoców. Personel był przyjazny i życzliwy. Niestety basen na dachu to większe jacuzi, nie nadaje się do pływania, internet mógłby być lepszy, zbyt wysoka cena w stosunku do standardu.

Roman, 2017-02-28
  • Cechy hotelu Orla Copacabana Hotel
  • brodzik
  • obsługa pokoju
  • dostęp do Internetu
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 41,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Orla Copacabana Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Rio Lancaster, Rio de Janeiro
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2943 opinii
Hotel

Wspaniałe położenie, przy najsłynniejszej plaży Copacabana. Z okna pokoju mieliśmy wspaniały widok ale za dodatkową opłatą. Dobre śniadanie. Personel był bardzo przyjazny. Hotel niestety wymaga już małego remontu, pokój powinien być odnowiony, zwłaszcza łazienka.

Inga, 2016-11-10
  • Cechy hotelu Hotel Rio Lancaster
  • prasa
  • klimatyzacja
  • apartament dla nowożeńców
  • dostęp do Internetu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 28,9 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
od 43,9 US$
Luksusowy pokój dwuosobowy
od 72,2 US$
Pokój Trzyosobowy typu Luxury
Pokój czteroosobowy typu Standard
+
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Rio Lancaster

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Vila Galé Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2556 opinii
Hotel

Śniadania były bardzo smaczne i obfite. Pokój był ładny i czysty, bardzo ładna łazienka. Bardzo miły i uprzejmy personel, doskonale mówił po angielsku. Znakomita lokalizacja, około 20 minut spacerem od centrum. Słabe Wi-Fi, praktycznie przez większość czasu nie działało, zbyt zimna woda w basenie.

Antonina L., 2016-10-19
  • Cechy hotelu Vila Galé Rio de Janeiro
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • centrum fitness
  • spa i centrum odnowy biologicznej
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Trzyosobowy
Apartament Plus
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Apartament
od 48,8 US$
Pokój Dwuosobowy
Oferta Specjalna – Pakiet Karnawałowy
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Preserved
Zobacz wszystkie pokoje Vila Galé Rio de Janeiro

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Regina, Rio de Janeiro
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 906 opinii
Hotel

Jest to dobry hotel, usytuowany w odległości zaledwie kilku minut jazdy autobusem od centrum miasta, blisko od metra. Pokój był czysty. Dobre śniadanie. Personel był bardzo życzliwy i uprzejmy, wystarczająco dobrze mówił po angielsku. Bardzo słaby sygnał Wi-Fi, łazienka mogłaby być bardziej czysta.

Janusz, 2016-09-13
  • Cechy hotelu Hotel Regina
  • wspólny salon / sala TV
  • usługa parkingowego
  • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
  • centrum biznesowe
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój czteroosobowy typu Standard
+
Pokój Czteroosobowy typu Superior
+
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 31,2 US$
Pokój jednoosobowy typu Superior
od 46,1 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Regina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Rio de Janeiro, Brazylia

Witaj w mieście Rio de Janeiro. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1684 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Rio de Janeiro. Zarezerwuj w najniższej cenie! Rio de Janeiro → Hotele Rio de Janeiro, Hostele, Pensjonaty Rio de Janeiro, Aparthotele, Hotele miłości Rio de Janeiro. Tanie noclegi • Noclegi Rio de Janeiro — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Rio de Janeiro! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Rio de Janeiro - brazylijskie miasto słynie z pięknych plaż oraz corocznie odbywającego się karnawału na szeroką skalę. To właśnie główne powody, dla których miasto to jest chętnie odwiedzane przez turystów.

Wybierając się do Rio de Janeiro, szczególnie w karnawałowej porze, trzeba mieć wcześniej zarezerwowany nocleg. Bukując pokój online, można liczyć na atrakcyjne rabaty.

Baza noclegowa Rio de Janeiro jest bardzo dobrze rozwinięta. Osoby zamożne mogą zdecydować się na rezerwację miejsc noclegowych w prestiżowych i dogodnie usytuowanych dzielnicach tego miasta. Przestronne apartamenty, dostęp do dodatkowych udogodnień - to atuty nocowania w luksusowych warunkach.

Na osoby mniej zamożne czekają hotele o niższym standardzie, ale także komfortowe. Pokój można wynająć już od 350 zł za osobę.

Osoby młode wybierające się do Rio de Janeiro zwykle decydują się na nocowania w hostelach. Kuszą przede wszystkim niskie ceny (już od 60 zł za osobę) oraz dogodna lokalizacja - blisko plaż i sklepów.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej