Toronto — hotele

Zdjęcia hotelu: Loft - Entertainment & Financial District, Toronto
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 271 opinii
Apartament

Obsługa była miła i pomocna. Wygodny parking. Dogodna lokalizacja, w samym centrum Toronto, wszędzie było blisko, za rogiem Union Station. Hałas od innych gości. Zbyt słabe oświetlenie w łazience.

Stefan, 2018-03-28
  • Cechy hotelu Loft - Entertainment & Financial District
  • bezpłatne WiFi
  • ogrzewanie
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i widokiem na miasto
+
Apartament z 1 sypialnią
od 64,6 US$
+
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
+
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
+
Zobacz wszystkie pokoje Loft - Entertainment & Financial District

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Canadas Best Value Inn Toronto, Toronto
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 543 opinii
Motel

Obsługa była bardzo pomocna. Motel usytuowany jest na skrzyżowaniu autostrady prowadzącej z lotniska do wodospadu Niagara, w pobliżu przystanku autobusowego. Dostępne były bezpłatne napoje, zimne i ciepłe. Pokój był dobry.

Paulina B., 2018-02-17
  • Cechy hotelu Canadas Best Value Inn Toronto
  • dostęp do Internetu
  • pralnia
  • bezpłatny parking
  • WiFi
  • Hotele designerskie
  • Przygoda
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu queen-size – dla niepalących
od 65,4 US$
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size - dla niepalących
+
Pokój Dwuosobowy z 2 łóżkami podwójnymi – dla niepalących
+
Pokój typu Business z łóżkiem typu queen-size – dla niepalących
od 65,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Canadas Best Value Inn Toronto

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Filmores Hotel, Toronto
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 352 opinii
Hotel

Hotel Filmores był dobrym miejscem na krótki pobyt ze względu na dobre położenie, w pobliżu centrum Toronto, niedaleko od ulicy Yonges i przystanku tramwajowego. Pracownicy recepcji byli bardzo pomocni, starali mi się we wszystkim pomóc a zwłaszcza jak poruszać się po mieście. Dodatkowa opłata za Wi-Fi!!!.

Tomasz, 2018-01-18
  • Cechy hotelu Filmores Hotel
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • sejf
  • pokoje rodzinne
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Hotele designerskie
Pokój Trzyosobowy
Pokój typu Queen
Pokój z łóżkiem typu queen-size i klimatyzacją
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
od 46,2 US$
Apartament typu Suite z 2 sypialniami
+
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką – dla palących
Pokój dla palących z łóżkiem typu queen-size
Pokój Dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Filmores Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Victoria's Mansion Guest House, Toronto
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 221 opinii
Pensjonaty

Dobra lokalizacja, blisko od transportu publicznego, w pobliżu restauracji, sklepów, również supermarketu i metra. Pokój mój był mały ale wystarczający na krótki pobyt w Toronto, w pokoju było wszystko co potrzebne. Przyjazny personel. Brak windy, bagaż trzeba było dżwigać po schodach..

Róża, 2018-01-05
  • Cechy hotelu Victoria's Mansion Guest House
  • ogrzewanie
  • pralnia
  • przechowalnia bagażu
  • klimatyzacja
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 83,9 US$
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe
Pokój jednoosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Victoria's Mansion Guest House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
31%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: West Queen West Hotel, Toronto
2,3 /5
Zły
Ocena na podstawie 1282 opinii
Hotel

- Dobra lokalizacja, dość łatwe było dotarcie do hotelu z lotniska a następnie do centrum Toronto.
- Pokój był ładny pokój, własna łazienka, która była ok.
- Panie z recepcji były bardzo pomocne i uprzejme.
- Sam hotel wymaga już remontu.
- Dodatkowo płatny parking prywatny przy hotelu.
- Bardzo kiepskie Wi-Fi w pokoju.

Felicja, 2017-12-14
  • Cechy hotelu West Queen West Hotel
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • parking
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Queen
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
od 55,4 US$
Pokój dwuosobowy typu Budget ze wspólną łazienką – bez okna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Victoria, Toronto
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 440 opinii
Hotel

Wygodne położenie, hotel znajduje się w odległości 5 minutowego spaceru od Union Station, w pobliżu wszystkich głównych atrakcji Toronto. Personel był przyjazny i uprzejmy. Mały pokój w stosunku do dość wysokiej ceny! Ciasna łazienka.

Daria, 2017-11-16
  • Cechy hotelu Hotel Victoria
  • pokoje dla niepalących
  • centrum biznesowe
  • prasa
  • gaśnice
  • Hotele designerskie
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami typu queen-size
+
Pokój typu Business z łóżkiem typu queen-size
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Victoria

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kensington College Backpackers, Toronto
3,2 /5
Dobry
Ocena na podstawie 1021 opinii
Hostel/Schronisko

Hostel położony jest w pobliżu transportu publicznego, wielu barów i restauracji, idealny na jedną lub 2 noce, na pieszo można było dotrzeć do głównych atrakcji w Toronto. W pokoju było bardzo gorąco, brak klimatyzacji lub wentylatora. Słabej jakości śniadanie.

Aneta, 2017-10-27
  • Cechy hotelu Kensington College Backpackers
  • czujnik dymu
  • prywatny parking
  • monitoring wokół obiektu
  • całkowity zakaz palenia
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
Łóżko pojedyncze w żeńskim pokoju wieloosobowym
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
od 21,5 US$
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 4 osób
od 21,5 US$
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Zobacz wszystkie pokoje Kensington College Backpackers

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: The Beverley Hotel, Toronto
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 703 opinii
Hotel

+ Hotel Beverley położony jest w dobrym miejscu do zwiedzania Toronto, bardzo blisko od wielu sklepów i atrakcji.
+ Personel był bardzo pomocny i przyjazny!
- Pokój był bardzo mały bez okna.
- Bardzo powolna winda.

Cezary, 2017-10-13
  • Cechy hotelu The Beverley Hotel
  • całkowity zakaz palenia
  • bezpłatne WiFi
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Studio
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: The Only Backpacker's Inn, Toronto
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 659 opinii
Hostel/Schronisko

W hostelu była bardzo fajna atmosfera. Śniadanie było dobre. Hostel znajduje się w fajnej okolicy, w pobliżu dużo knajpek, w pobliżu także przystanku autobusowego, stacja metra tuż za hostelem. Pracownicy byli bardzo przyjażni i pomocni. Na dole hostelu znajduje się kawiarnia. Trochę daleko od centrum Toronto, około 20 minut jazdy metrem.

Weronika H., 2017-09-10
  • Cechy hotelu The Only Backpacker's Inn
  • klimatyzacja
  • muzyka na żywo
  • tylko dla dorosłych
  • gaśnice
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 6 łóżkami i wspólną łazienką
od 21,5 US$
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym z 4 łóżkami i wspólną łazienką
Łóżko w Pokoju Wieloosobowym dla 6 mężczyzn ze wspólną łazienką
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 8 łóżkami i wspólną łazienką
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 4 łóżkami i wspólną łazienką
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu queen-size
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje The Only Backpacker's Inn

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Alexandra Hotel, Toronto
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 830 opinii
Hotel

Hotel jest dobrym miejscem dla osób z ograniczonym budżetem. Większość pracowników była przyjazna i pomocna. Hotel położony jest w bardzo spokojnej okolicy, około 5 minut spacerem od tramwaji, mniej więcej 10 minut spacerem do Rynku Kensington, w pobliżu pubów i restauracji. Pokój był bardzo skromny, stara i zbyt głośna klimatyzacja, w ogóle hotel wymaga już aktualizacji.

Jerzy, 2017-01-31
  • Cechy hotelu The Alexandra Hotel
  • codzienne sprzątanie
  • ogrzewanie
  • gaśnice
  • bezpłatne WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem podwójnym i pojedynczym
od 72,3 US$
Pokój typu Queen

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Toronto, Kanada

Witaj w mieście Toronto. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 416 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Toronto. Zarezerwuj w najniższej cenie! Toronto → Hotele Toronto, Hostele, Motele Toronto, Pensjonaty, Aparthotele Toronto. Tanie noclegi • Noclegi Toronto — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Toronto! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Do Toronto ściągają turyści z całego świata, by podziwiać zabytki oraz mieć dostęp do wielu atrakcji turystycznych, z których miasto to słynie. Centrum Nauki Ontario, wieża CN Tower (będącą drugą co do wysokości budowlą świata), możliwość wzięcia udziału w najważniejszych imprezach cyklicznych - to atrakcje, które przyciągają zagranicznych gości.

Wybierasz się do Toronto? Znajdź najlepsze miejsce noclegowe dla siebie. Dostępne są tutaj przede wszystkim hotele, które oferują zróżnicowany standard. Dzięki temu zarówno zamożni turyści oraz osoby z mniej „wypchanym” portfelem mogą zatrzymać się w Toronto na dłużej.

Atrakcyjne ceny oraz komfortowe warunki bytowe w hotelach dwu- i trzygwiazdkowych czekają na mniej zamożnych gości z zagranicy. Zaś luksusowe obiekty pięcio- i czterogwiazdkowe, których w Toronto nie brakuje, czekają na gości ceniących ekskluzywne warunki, z dostępem do przestronnych apartamentów.

W mieście tym ulokować się można również w tańszych hostelach, jednak baza noclegowa tych obiektów jest raczej skromna.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej