Quebec City — hotele

Zdjęcia hotelu: N Hôtel Québec, Quebec City
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 588 opinii
Hotel

Pani recepcjonistka była bardzo miła. Hotel położony w niewielkiej odległości od zabytkowego centrum miasta Quebec, do centrum można było szybko dojechać środkami transportu publicznego. Przez cały dzień dostępna była kawa. Łazienka była już przestarzała ale czysta..

Tobiasz L., 2018-05-23
  • Cechy hotelu N Hôtel Québec
  • dostęp do Internetu
  • centrum biznesowe
  • WiFi
  • winda
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu king-size
od 74,5 US$
Pokój Dwuosobowy
od 74,5 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój z łóżkiem typu queen-size przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Pokój wybierany podczas zameldowania
Zobacz wszystkie pokoje N Hôtel Québec

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Les Lofts St-Joseph by Les Lofts Vieux-Québec, Quebec City
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 572 opinii
Apartament

W mieszkaniu było dużo miejsca, ładne meble. Świetna lokalizacja, blisko do Starego Miasta Quebec, na końcu ulicy znajduje się supermarket, blisko od komunikacji miejskiej, w sąsiedztwie wielu fajnych restauracji i sklepów. Cena trochę wysoka.

Dorota, 2017-10-24
  • Cechy hotelu Les Lofts St-Joseph by Les Lofts Vieux-Québec
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • gaśnice
  • całkowity zakaz palenia
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 100,3 US$
Apartament
od 94,2 US$
Apartament z 2 sypialniami 101
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament z 2 sypialniami 104
od 93,5 US$
+
Apartament z 2 sypialniami – 201
+
Loft z 2 sypialniami 202
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament z 2 sypialniami 301
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Les Lofts St-Joseph by Les Lofts Vieux-Québec

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Auberge St-Louis, Quebec City
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 924 opinii
Zajazdy

Personel był przyjazny i pomocny. Doskonała lokalizacja, w samym środku starego miasta, w pobliżu wielu restauracji, kawiarni i małych sklepów, nie tak daleko od dworca kolejowego. Brak windy i bardzo wąsie i strome schody, piętrowe łóżko było bardzo skrzypiące i trudno było się wspiąć, ponieważ nie było drabiny.

W. Urszula , 2017-06-23
  • Cechy hotelu Auberge St-Louis
  • WiFi
  • ogrzewanie
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • bezpłatne WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Standard z łóżkiem podwójnym i łazienką
Pokój Dwuosobowy
Pokój z łóżkiem typu queen-size i łazienką
Pokój Dwuosobowy
Pokój z łóżkiem piętrowym oraz wspólną łazienką
Pokój z łóżkiem piętrowym i łazienką
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
od 44,8 US$
Zobacz wszystkie pokoje Auberge St-Louis

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
47%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Auberge Jeunesse La Belle Planete Backpackers Hostel, Quebec City
2,9 /5
Zły
Ocena na podstawie 214 opinii
Hostel/Schronisko

Bardzo dobra lokalizacja, zaledwie kilka minut od centrum miasta. Personel był bardzo przyjazny i gościnny. Właściciel był bardzo sympatyczny, polecił nam miejsca, które warte były zobaczenia. Pokój klaustrofobiczny, w ogóle nie było miejsca, żeby zostawić swoją torbę, przebrać się można było tylko w toalecie lub w salonie z uwagi na brak miejsca, kawa dodatkowo płatna w kuchni, ogólnie było brudno!.

75Tadeusz, 2017-05-05
  • Cechy hotelu Auberge Jeunesse La Belle Planete Backpackers Hostel
  • pokoje dla niepalących
  • transfer lotniskowy
  • sklep na miejscu
  • taras
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 8 osób
od 16,0 US$
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 8 osób
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
+
Koedukacyjny pokój wieloosobowy (6 osób)
+
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
Pokój jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Auberge Jeunesse La Belle Planete Backpackers Hostel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Chateau Des Tourelles, Quebec City
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 632 opinii
Zajazdy

Obiekt znajduje się w pobliżu starego miasta, wzdłuż uroczej ulicy z wieloma barami i małymi sklepami, w pobliżu wielu atrakcji turystycznych. Personel był bardzo przyjazny. Brak windy i wiele schodów, brak lodówki w pokoju, cienkie ściany, słychać było sąsiadów.

Mateusz L., 2017-01-10
  • Cechy hotelu Chateau Des Tourelles
  • sejf
  • całodobowa ochrona
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard
od 82,8 US$
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
Pokój Czteroosobowy typu Economy
+
Czteroosobowy Pokój typu Studio Superior
+
Apartament typu Studio z kuchnią
Pokój wybierany podczas zameldowania
Zobacz wszystkie pokoje Chateau Des Tourelles

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
12%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Auberge Place d'Armes, Quebec City
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 277 opinii
Zajazdy

Mieliśmy pokój na poddaszu, był przytulny i w miarę wygodny. Personel był bardzo przyjazny. Idealne położenie hotelu, w samym sercu Starego Quebec, zaledwie kilka kroków od promenady Chateau Frontenac i katedry Notre Dame. Śniadanie nie było wliczone w cenę i zbyt drogie.

38patryk, 2016-06-08
  • Cechy hotelu Auberge Place d'Armes
  • WiFi
  • obsługa pokoju
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • restauracja
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Superior
Pokój typu Deluxe
Apartament typu Suite
Pokój typu Superior na poddaszu
od 89,7 US$
Dwuosobowy Apartament typu Junior Suite
+
Pokój Dwuosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Auberge Place d'Armes

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Citadelle, Quebec City
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 748 opinii
Hotel

Hotel był łatwy do znalezienia, usytuowany jest blisko od autostrady. Bezpłatny parking z dużą ilością miejsc parkingowych. Pokój był czysty. Miły i przyjazny personel. Bardzo powolne Wi-Fi.

Liwia65, 2016-02-27
  • Cechy hotelu Hotel Citadelle
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • monitoring wokół obiektu
  • prasa
  • bezpłatny parking
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu king-size i jacuzzi
Połączony pokój w piwnicy (6 osób dorosłych)
+
Pokój rodzinny w piwnicy (6 osób dorosłych)
+
Apartament typu Luxury z 2 sypialniami
+
Pokój typu Queen
od 52,4 US$
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Citadelle

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Relais Charles-Alexandre, Quebec City
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 556 opinii
Hotel

Personel bardzo przyjazny i bardzo miły. Bardzo dobra lokalizacja, w pobliżu centrum miasta, prawie do wszystkiego można było dojść na pieszo, blisko od parku. Śniadanie było dobre. Brak windy ale to dla mnie nie było dużym problemem, pokój był już trochę przestarzały.

Gabriela, 2016-02-14
  • Cechy hotelu Hotel Relais Charles-Alexandre
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • WiFi
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
od 82,8 US$
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size lub łóżkiem podwójnym
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Le Chateau de Pierre, Quebec City
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 439 opinii
Hotel

Właściciele byli bardzo ciepli i przyjażni, udzielili mi wielu przydatnych lokalnych informacji. Dogodna przede wszystkim lokalizacja, w odległości krótkiego spaceru od zabytkowego centrum, sklepów i restauracji, w zasadzie było blisko do wszystkiego. Pokój na jedną noc był przytulny i wygodny. Dobre śniadanie. Bardzo mała łazienka.

barbara17, 2015-07-07
  • Cechy hotelu Le Chateau de Pierre
  • WiFi
  • pokoje rodzinne
  • całkowity zakaz palenia
  • system alarmowy
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
Pokój Trzyosobowy
od 85,1 US$
Pokój rodzinny typu Classic
Pokój z łóżkiem typu queen-size i balkonem
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na ogród
Zobacz wszystkie pokoje Le Chateau de Pierre

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
5%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Auberge Saint-Antoine, Quebec City
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 424 opinii
Zajazdy

Hotel jest położony w starej części miasta Quebec, w pobliżu sklepów i wielu ciekawych miejsc do zobaczenia, dobre miejsce na zakupy, praktycznie w odległości spaceru od wszystkiego co chcieliśmy zobaczyć. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Śniadanie było dobre. Wysokie ceny w restauracji, w mieście jest wiele dobrych miejsc do jedzenia w bardziej przystępnych cenach.

Nela55, 2015-05-05
  • Cechy hotelu Auberge Saint-Antoine
  • restauracja
  • fryzjer / salon piękności
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • system alarmowy
  • Narty / sporty zimowe
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Comfort z łóżkiem typu queen-size
od 215,1 US$
Pokój typu Comfort z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Luxury z Łóżkiem typu King-Size
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 2 łóżkami podwójnymi
+
Apartament z łóżkiem typu king-size
Apartament typu Suite
+
Zobacz wszystkie pokoje Auberge Saint-Antoine

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Quebec City, Kanada

Witaj w mieście Quebec City. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 230 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Quebec City. Zarezerwuj w najniższej cenie! Quebec City → Hotele Quebec City, Zajazdy, Obiekty B&B Quebec City, Hostele, Apartamenty Quebec City. Tanie noclegi • Noclegi Quebec City — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Quebec City! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Kanada pachnąca żywicą, zielona, naturalna i częściowo dzika może być atrakcyjna dla wielu podróżników poszukujących wrażeń, ale jeszcze bardziej pociągający jest z pewnością Quebec. Miasto pomimo swojej wielkości wciąż zachowuje urok kolonialnego ośrodka, pełnego prostych ludzi, pracujących na łodziach lub w lesie. Twardzi ludzie mieszkali w dzisiejszej dzielnicy Vieux-Québec, wpisanej na listę zabytków UNESCO.

Quebec jako duże miasto może zaoferować wiele dobrej klasy hoteli. Są tu nawet dwa luksusowe hotele w zupełnie odmiennym stylu – retro i nowoczesnym. W kategorii tańszych noclegów oferta jest zdecydowanie bogatsza. Ceny nie należą do niskich jak na ten standard, ale zadziwiające jest to, że większość obiektów oceniona jest bardzo wysoko przez gości. Niestety trudno w tym mieście znaleźć zdecydowanie tanie noclegi, samodzielne domki lub kwatery prywatne. Portale internetowe nie oferują też noclegów w hostelach ani w domach gościnnych, chociaż pojedyncze oferty można znaleźć dzięki indywidualnym ogłoszeniom.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej