Montreal — hotele

DZIŚ
34%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Trylon Appartements Hotel, Montreal
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 384 opinii
Aparthotele

Apartament nasz był przestronny i wygodny, nowocześnie był urządzony. Dobrze działała klimatyzacja i Wi-Fi, z balkonu bardzo ładny widok. Personel był niezwykle sympatyczny i pomocny. Dobre miejsce położenia, w zasadzie do wszystkich ciekawych miejsc w Montrealu 1,5 km spacerem, w sumie nie korzystałem z komunikacji miejskiej bo praktycznie wszystko było w zasięgu spaceru. Ogólnie wszystko było dobrze!.

Amelia, 2020-06-18
  • Cechy hotelu Trylon Appartements Hotel
  • WiFi
  • taras
  • bezpłatne WiFi
  • parking na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Studio
od 44,4 US$
Apartament typu Suite
od 79,8 US$
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
+
Zobacz wszystkie pokoje Trylon Appartements Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Le Square Phillips Hôtel & Suites, Montreal
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1857 opinii
Aparthotele

1. Świetna lokalizacja, blisko od wszystkich głównych atrakcji Montrealu. 2. Blisko od wielu sklepów i restauracji. 3. Personel był miły i uprzejmy. 4. Pokój był przestronny i czysty. 5. Dobrze był wyposażony aneks kuchenny. 6. Na dachu budynku super basen z tarasem.

1. Śniadania z ograniczonym wyborem. 2. Zbyt mała stołówka i zbyt wiele osób..

Konstancja, 2020-01-22
  • Cechy hotelu Le Square Phillips Hôtel & Suites
  • basen z widokiem
  • parking w garażu
  • dostęp za pomocą karty
  • taras słoneczny
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z łóżkiem typu king-size
Studio z łóżkiem typu king-size
od 134,7 US$
Apartament typu Suite
Studio z 2 łóżkami podwójnymi
+
Rodzinny apartament typu Suite
+
Loft z 2 łóżkami typu queen-size
+
Oferta Specjalna - Apartament typu Studio z łóżkiem typu king-size
Oferta specjalna - Apartament typu Junior Suite
Zobacz wszystkie pokoje Le Square Phillips Hôtel & Suites

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Auberge Saint-Paul Old Montreal, Montreal
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1057 opinii
Hostel/Schronisko

Personel był bardzo przyjazny, chętnie odpowiedział na każde moje pytanie. Świetna lokalizacja, w pobliżu wielu zabytków i stacji metra w Montrealu, w odległości spaceru od restauracji i barów. Bardzo przyjemna była atmosfera. Ogólnie obiekt był czysty. Było to dobre miejsce, żeby poznać innych ludzi z różnych krajów. Śniadanie bardzo podstawowe:(.

Dariusz, 2017-12-26
  • Cechy hotelu Auberge Saint-Paul Old Montreal
  • tylko dla dorosłych
  • przechowalnia bagażu
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • całodobowa recepcja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 10 osób
Pokój dwuosobowy typu Standard
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 15 łóżkami
od 15,8 US$
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym z 12 łóżkami (dla kobiet i mężczyzn)
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 10 kobiet
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 9 osób
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 6 kobiet
Koedukacyjny pokój wieloosobowy (6 osób)
+
Zobacz wszystkie pokoje Auberge Saint-Paul Old Montreal

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Auberge de La Fontaine, Montreal
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 373 opinii
Zajazdy

Dobre położenie hotelu, w bardzo ładnej okolicy Montrealu, naprzeciwko parku i obok wielu restauracji, nie tak daleko od stacji metra. Personel był bardzo przyjazny. Czysty pokój. Brak windy.

olga97, 2017-12-23
  • Cechy hotelu Auberge de La Fontaine
  • usługa prasowania
  • klimatyzacja
  • pokoje dla niepalących
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
Apartament z łóżkiem typu king-size i tarasem
Mały pokój Dwuosobowy
od 92,6 US$
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
od 82,0 US$
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size
+
Pokój typu Deluxe
Rodzinny apartament typu Suite
+
Zobacz wszystkie pokoje Auberge de La Fontaine

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Auberge HI Montreal Hostel, Montreal
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 960 opinii
Hostel/Schronisko

Śniadanie było trochę skromne ale przecież to jest hostel. W hostelu była możliwość trzymania własnych produktów w kuchni. Personel był bardzo pomocny. Bardzo fajny bar z dużym wyborem piw, który był otwarty do godziny 22. Plusem była możliwość pozostawienia bagażu. Bardzo dobra lokalizacja, hostel znajduje się w sąsiedztwie metra. Obok przystanku autobusowego, w odległości spaceru od sklepu spożywczego. W hostelu była...

Amelia R., 2017-12-14
  • Cechy hotelu Auberge HI Montreal Hostel
  • zespół animatorów
  • wspólny salon / sala TV
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Łóżko pojedyncze w męskim pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Pokój Dwuosobowy
Łóżko pojedyncze w męskim pokoju wieloosobowym dla 2 osób.
Łóżko pojedyncze w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 2 osób.
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 10 osób
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 10 kobiet
od 22,6 US$
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Trzyosobowy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 67,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Auberge HI Montreal Hostel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: L'Appartement Hôtel, Montreal
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1767 opinii
Hotel

Pokój był dobrze wyposażony. Dobra lokalizacja, w pobliżu stacji metra, w pobliżu także najbardziej znanych ulic w Montrealu. Blisko od supermarketu. Personel recepcji był bardzo przyjazny. Monotonne śniadania:(.

aleksander39, 2017-11-08
  • Cechy hotelu L'Appartement Hôtel
  • całodobowa recepcja
  • mały basen
  • stand-up
  • usługi konsjerża
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite z 2 sypialniami
+
Apartament typu Suite z 1 sypialnią
Studio z łóżkiem typu queen-size
od 87,3 US$
Oferta Specjalna - Apartament typu Studio z łóżkiem typu queen-size
Apartament typu Studio z 2 łóżkami podwójnymi
Oferta specjalna – apartament typu Suite z 1 sypialnią
Zobacz wszystkie pokoje L'Appartement Hôtel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Best Western Plus Montreal Downtown- Hotel Europa, Montreal
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1387 opinii
Hotel

Bardzo dobra lokalizacja, w centrum Montrealu, w okolicy dużo sklepów i lokali gastronomicznych, dobry był dostęp do dwóch stacji metra. Pokój był wygodny z bardzo wygodnym łóżkiem. Przyjazny personel recepcji. Brak śniadania wliczonego w cenę.

Jan, 2017-11-07
  • Cechy hotelu Best Western Plus Montreal Downtown- Hotel Europa
  • prasa
  • wspólny salon / sala TV
  • sejf
  • klimatyzacja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami podwójnymi
+
Pokój z rozkładaną sofą typu queen-size,
+
Niewielki Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
od 51,9 US$
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size - dla niepalących
+
Apartament typu Suite z 2 łóżkami typu queen-size - dla niepalących
+
Zobacz wszystkie pokoje Best Western Plus Montreal Downtown- Hotel Europa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Auberge Manoir Ville Marie, Montreal
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 828 opinii
Hotel

Dobre położenie hotelu, zaledwie kilka minut od stacji metra i autobusu, autobus zatrzymuje się przed hotelem, kursuje co pół godziny. Pokój był przyzwoity, bardzo wygodne łóżka. Przyjazny personel. Mała łazienka, niewystarczająco czysty pokój, bardzo proste śniadanie, tylko rogaliki, ciasta i chleb, zbyt wysoka cena w stosunku do komfortu!.

sławomir23, 2017-01-25
  • Cechy hotelu Hotel Auberge Manoir Ville Marie
  • dostęp za pomocą kluczy
  • wspólna kuchnia
  • automat z przekąskami
  • pokoje rodzinne
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój rodzinny
+
Pokój typu Superior Comfort
Pokój typu Comfort
od 47,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Auberge Manoir Ville Marie

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
21%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: La Tour Belvédѐre, Montreal
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2717 opinii
Hotel

Pokój był dobrze wyposażony. Bardzo pomocny był personel. Dobra lokalizacja, w pobliżu znajduje się wiele restauracji i około 2 minuty spacerem od stacji metra Atwater z której bez trudu można było dojechać do większości miejsc w Montrealu. Płatne Wi-Fi, hotel jest już stary i widać było, że już dawno nie był remontowany.

S. Wioletta , 2016-12-29
  • Cechy hotelu La Tour Belvédѐre
  • dostawa artykułów spożywczych
  • dostęp za pomocą karty
  • usługa prasowania
  • Basen
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite z 1 sypialnią
Studio
od 60,2 US$
Apartament rodzinny typu Suite (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Studio
Apartament typu Suite z 1 sypialnią i drewnianą podłogą
Apartament rodzinny typu Suite z podłogą wyłożoną drewnem
Zobacz wszystkie pokoje La Tour Belvédѐre

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Auberge du Plateau-Mont-Royal, Montreal
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 837 opinii
Hostel/Schronisko

Personel był bardzo miły i pomocny. Świetna lokalizacja, blisko od śródmieścia i uniwersytetów, w odległości spaceru od dworca autobusowego. Dostępna duża pralka na monety. Pokój był względnie czysty, wszędzie było dostępne Wi-Fi. Łazienka i prysznice nie są zbyt wysokiej jakości ale stosunkowo czyste, hałas z korytarza w nocy.

Nel B., 2016-11-22
  • Cechy hotelu Auberge du Plateau-Mont-Royal
  • dostęp za pomocą kluczy
  • gaśnice
  • pokoje dla niepalących
  • całodobowa ochrona
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
od 20,3 US$
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 6 osób
od 20,3 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
od 20,3 US$
Pokój trzyosobowy ze wspólną łazienką w piwnicy
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
Apartament typu Studio Budget ze wspólną łazienką
Pokój dwuosobowy z łazienką – suterena
Pokój typu Twin Economy z łazienką
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Niewielki Pokój Dwuosobowy z łóżkiem piętrowym
Pokój Rodzinny z 1 łóżkiem podwójnym i 2 łóżkami pojedynczymi
+
Zobacz wszystkie pokoje Auberge du Plateau-Mont-Royal

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Montreal, Kanada

Witaj w mieście Montreal. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 297 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Montreal. Zarezerwuj w najniższej cenie! Montreal → Aparthotele Montreal, Hotele, Zajazdy Montreal, Hostele, Obiekty B&B Montreal. Tanie noclegi • Noclegi Montreal — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Montreal! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Montréal nie jest typowym ośrodkiem turystycznym w Kanadzie. Jednak urok tego miasta sprawia, że co roku miejsce to chętnie odwiedzają turyści. Do Montréalu trafiają również osoby, które szkolą się, biorą udział w organizowanych tam konferencjach, czy zacieśniają kontakty biznesowe.

Poszukujesz miejsca noclegowego właśnie tym mieście? Na bazę noclegową nie można narzekać. Choć ciężko będzie znaleźć miejsce do spania w taniutkich hostelach czy motelach, warto rozejrzeć się przede wszystkim za hotelami. To one stanowią podstawę montrealskiej bazy noclegowej - jest ich tu ponad 100.

Obiekty hotelowe zlokalizowane są na terenie całego miasta, dzięki czemu konkretny hotel można dopasować do celu swojej podróży. Oferowane są również zróżnicowane warunki bytowe, dzięki czemu oferta hotelowa dostępna jest dla każdego gościa.

Ci bardziej zamożni mogą skorzystać z przestronnych apartamentów, z dostępem do wielu udogodnień. Ceny nie są wygórowane - pokoje można zarezerwować już od 600 zł (za 2 osoby).

Komfortowe warunki i niski koszt oferują hotele jedno- i dwugwiazdkowe, gdzie pokój można wynająć już od 80 zł (za osobę).

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej