Praga — hotele

Zdjęcia hotelu: Hotel Salvator, Praga
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2306 opinii
Hotel

Śniadanie było smaczne. Pokoje były czyste. Personel w restauracji i w recepcji był bardzo przyjazny. Idealna lokalizacja, na cichej uliczce, obok kawiarni, sklepu spożywczego i co najważniejsze do głównych atrakcji około 15 minut spacerem uliczkami starej Pragi.

Wi-Fi w niektórych momentach było bardzo słabe. Brak klimatyzacji.

Dominika, 2020-10-16
  • Cechy hotelu Hotel Salvator
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • taras
  • gry planszowe / puzzle
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi ze śniadaniem
Apartament typu Suite (4 osoby dorosłe)
+
Pokój trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 41,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Salvator

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Beautiful Apartments in the City Center, Praga
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 94 opinii
Apartament

Mieszkanie było przestronne, mieliśmy bardzo dużo miejsca. Było wygodnie urządzone, było dużo miejsca na walizki. Bardzo wygodne łóżka. Dobrze działało Wi-Fi. Wszystkie pokoje z klimatyzacją. Obiekt znajduje się w samym centrum Pragi, około 5 minut od zabytkowego centrum. Plusem było to, że nie trzeba było korzystać z komunikacji miejskiej. W okolicy znajduje się wiele sklepów, kafejek i restauracji. Mieszkanie znajduje się...

J. Sandra , 2020-09-17
  • Cechy hotelu Beautiful Apartments in the City Center
  • parking
  • kręgielnia
  • WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu studio
od 33,1 US$
Apartament
+
Apartament z 1 sypialnią
od 49,7 US$
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
od 52,1 US$
+
Apartament z 1 sypialnią
od 62,7 US$
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Beautiful Apartments in the City Center

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: U Zeleného jalovce, Praga
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 385 opinii
Apartament

Właścicielka była bardzo sympatyczna i chętna do pomocy. Mieszkanie było czyste i w dobrym stanie. Bardzo dobra lokalizacja, w samym centrum zabytkowej części Pragi, mniej więcej 3 minuty spacerem od rynku starego miasta. Dobre położenie do zwiedzania miasta na pieszo. POLECAM!.

Stanisław, 2020-09-15
  • Cechy hotelu U Zeleného jalovce
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • prywatny parking
  • parking
  • transfer lotniskowy
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
Apartament II
od 65,1 US$
+
Apartament I
+
Apartament III
+
Zobacz wszystkie pokoje U Zeleného jalovce

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Squeaky Studio at Old Town Square #35, Praga
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 43 opinii
Apartament

Doskonała lokalizacja, w zasadzie do wszystkich zabytków Pragi można było dojść na pieszo w ciągu 15 minut. w pobliżu znajduje się wiele restauracji i sklepów spożywczych.

Hałas z zewnątrz nawet przy zamkniętych oknach. Brak telewizora. Bardzo skrzypiące łóżko.

Diana, 2020-08-14
  • Cechy hotelu Squeaky Studio at Old Town Square #35
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Studio
od 28,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mamaison Residence Downtown Prague, Praga
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 811 opinii
Hotel

Apartament z wysokiej jakości wyposażeniem, w sypialni bardzo wygodne łóżko. Klimatyzacja. W łazience niezależne ogrzewanie. Świetne windy. Śniadania były naprawdę bardzo dobre i obfite. Do dyspozycji parking podziemny. Personel w recepcji był bardzo pomocny, nie było z niczym problemu. Świetna lokalizacja, w przybliżeniu 10 minut w dół kilkoma ulicami od Placu Wacława, dalej około 5 od Starego Rynku z zegarem...

F. Otylia , 2020-08-09
  • Cechy hotelu Mamaison Residence Downtown Prague
  • dostawa artykułów spożywczych
  • usługi konsjerża
  • usługa prasowania
  • sauna
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią
Studio typu Deluxe
Apartament typu Executive
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
od 73,4 US$
Apartament typu Business z 1 sypialnią
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 3 sypialniami
+
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami oraz możliwością nieograniczonej konsumpcji piwa
Zobacz wszystkie pokoje Mamaison Residence Downtown Prague

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Zlatý kůň Golden Horse, Praga
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 424 opinii
Apartament

Świetne położenie obiektu, w samym centrum starego miasta w Pradze, wszędzie można było dotrzeć na pieszo! Samochód można było zaparkować niemal pod oknami apartamentu. Plusem były czyste i pachnące ręczniki, pościel, czyste i wygodne materace. W kuchni zmywarka. Dostępne było także żelazko i deska do prasowania oraz suszarka. Obsługa była miła i pomocna.

Minusem była łazienka ale na weekendowy pobyt ok.

Albert, 2020-04-07
  • Cechy hotelu Zlatý kůň Golden Horse
  • całkowity zakaz palenia
  • bezpłatne WiFi
  • dostęp do Internetu
  • sklep z upominkami
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament (4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Superior
+
Apartament (6 osób dorosłych)
od 53,3 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: River Prague Apartments, Praga
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 171 opinii
Apartament

Dobra lokalizacja, bardzo blisko od metra i przystanków tramwajowych, w pobliżu dużego centrum handlowego, wokół kilku restauracji, sama Praga jest bardzo piękna którą na pewno waro zwiedzić. Apartament był czysty i schludny. Nie było gdzie zaparkować samochodu:(.

Olga, 2020-03-31
  • Cechy hotelu River Prague Apartments
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament dwupoziomowy
+
Apartament typu Penthouse
+
Zobacz wszystkie pokoje River Prague Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
48%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: 3 Epoques, Praga
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 561 opinii
Aparthotele

Atutem było to, że obiekt położony w centrum starego miasta w Pradze. W apartamencie było czysto i pachnąco, bardzo wygodne łóżko, pokoje codziennie były sprzątane. Personel w recepcji był bardzo miły i przyjazny.

Hałas od brukowanej uliczki, niestety sporo turystów tamtędy przechodziło, w związku z czym budziłam się kilka razy nocy, poza tym wszystko było w porządku.

Jerzy J., 2020-03-17
  • Cechy hotelu 3 Epoques
  • opieka nad dziećmi
  • pokoje dla alergików
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Noclegi nad morzem
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Dwupoziomowy Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament typu Studio - Poddasze
od 50,9 US$
+
Apartament typu Luxury z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu studio
od 35,5 US$
+
Zobacz wszystkie pokoje 3 Epoques

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Michael, Praga
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 1943 opinii
Hotel

Właściciele byli mili i gościnni. W pokoju było czysto. Hotel zajduje się blisko od przystanku tramwajowego z którego łatwo było dojechać do pięknego centrum Pragi. W sumie hotel godny polecenia!.

90Jagoda, 2020-03-13
  • Cechy hotelu Hotel Michael
  • pralnia
  • parking
  • prasa
  • czujnik dymu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
od 29,6 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój rodzinny
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Michael

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pension Paldus, Praga
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 117 opinii
Pensjonaty

W pokoju był czysto. Dobra lokalizacja, w przybliżeniu 20 minut jazdy od centrum Pragi, niezbyt daleko od minimarketu i Lidla. Personel był przyjazny i pomocny. Śniadania były smaczne. POLECAM!.

Iga, 2020-03-10
  • Cechy hotelu Pension Paldus
  • pokoje dla niepalących
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 63,9 US$
Studio
Apartament typu Studio z tarasem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Praga, Czechy

Witaj w mieście Praga. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1316 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Praga. Zarezerwuj w najniższej cenie! Praga → Hotele Praga, Aparthotele, Pensjonaty Praga, Hostele, Apartamenty Praga. Tanie noclegi • Noclegi Praga — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Praga! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Do Pragi warto wybrać się o każdej porze roku. Jest to niezwykle urokliwe miasto, a jednocześnie stolica naszych południowych sąsiadów - Czech. Praga przyciąga wielu turystów ze względu na liczne atrakcje turystyczne i wiele zabytków, które pozwalają poznać historię tego miasta. Podczas pobytu w Pradze nie można pominąć sławnego mostu Karola, czy Złotej Uliczki, która przepięknie wygląda szczególnie nocą.

Wybierając się do Pragi, szczególnie w szczycie sezonu letniego, warto mieć wcześniej zarezerwowany nocleg. Na szczęście na ubogą bazę noclegową nie można narzekać. Praga pod tym względem jest bardzo przyjazna turystom. Atrakcyjne ceny w hotelach i pensjonatach powodują, że każdy, kto tylko ma ochotę odwiedzić to miasto, znajdzie dla siebie coś odpowiedniego. Polecane są przede wszystkim hotele 3- i 4-gwiazdkowe, gdzie za kilkaset złotych można zarezerwować pokój z wieloma udogodnieniami. Osoby, dla których liczy się tylko wygodne łóżko, mogą pomyśleć o wieloosobowych pokojach w hostelach i schroniskach.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej