Zgorzelec — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Zgorzelec

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Zgorzelec) - GPS: 51.15188, 15.00682

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Miasta w pobliżu – Zgorzelec

Najpopularniejsze miasta: Polska

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

DZIŚ
29%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Pałac Łagów, Zgorzelec
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 948 opinii
Hotel

Śniadanie w formie bufetu było bardzo dobre, dobra zwłaszcza kawa. Miły i pomocny personel. Bezpłatny parking. Pokój był duży i wygodny. Bardzo wygodne łóżko. Hotel umiejscowiony w przepięknym, starym zamku. Sam zamek jest oddalony od głównych dróg, dlatego w nocy było cicho. Dla nas był to hotel tranzytowy, idealna lokalizacja. Brak uwag.

Tomasz, 2019-02-26
  • Cechy hotelu Pałac Łagów
  • dostęp do Internetu
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • bezpłatne WiFi
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 40,3 US$
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Pałac Łagów

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Zagroda Kołodzieja, Zgorzelec
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 397 opinii
Pensjonaty

Personel recepcji był bardzo miły. Śniadanie było bardzo dobre. Bardzo dobre jedzenie i obsługa w restauracji. Hotel mieści się w ładnym budynku, usytuowany w pobliżu autostrady A4, blisko od granicy. Obok hotelu jest stacja benzynowa z tańszą benzyną niż na autostradzie.

Nic, wszystko było w porządku.

Malwina, 2017-11-10
  • Cechy hotelu Zagroda Kołodzieja
  • faks / ksero
  • restauracja
  • usługa prasowania
  • sprzęt do grillowania
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin
Pokój jednoosobowy
od 38,7 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój czteroosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Zagroda Kołodzieja

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Picaro Żarska Wieś Północ A4 kierunek Niemcy, Zgorzelec
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 519 opinii
Hotel

Śniadanie było bardzo dobre. Pokój był czysty i nowoczesny, wygodne łóżka. Pomimo tego, że hotel usytuowany jest przy autostradzie, w pokoju było cicho, można było się wyspać. Recepcja czynna całą dobę. Jest to idealny hotel na przystanek podczas podróży. Na pewno skorzystam jeszcze z tego hotelu. Pokój był trochę mały ale na jedną noc OK.

Nikodem U., 2017-07-18
  • Cechy hotelu Hotel Picaro Żarska Wieś Północ A4 kierunek Niemcy
  • całkowity zakaz palenia
  • Pojemniki na śniadanie na wynos
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • czyszczenie butów
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 40,0 US$
Pokój trzyosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Nowotel Stop and Sleep, Zgorzelec
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2176 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Personel był bardzo przyjazny, recepcja czynna całą dobę. Pokój był ładny i w przystępnej cenie. Oferowana bezpłatna kawa i herbata dla gości w każdej chwili. Bezpieczny parking przed obiektem. Dobre położenie, blisko od zjazdu z A4, w pobliżu centrów handlowych, fast foodów i kawiarni. Smaczne i obfite śniadanie. Ogólnie dla nas było to idealne miejsce do odpoczynku w podroży.

Marek , 2015-07-21
  • Cechy hotelu Nowotel Stop and Sleep
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • monitoring wokół obiektu
  • pokoje rodzinne
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
od 34,6 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
Apartament typu Comfort
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje Nowotel Stop and Sleep

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Doby Hotelowe Placebo, Zgorzelec
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 512 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Personel recepcji był bardzo miły i uczynny. Śniadanie było obfite i z dobrym wyborem. Pokój był prosty ale czysty, łóżko było wygodne, dla nas było to dobre miejsce na nocleg w czasie podróży. Dobre położenie, niedaleko od granicy z Niemcami. Cena była przystępna. Bardzo słabe ciśnienie wody pod prysznicem.

Jerzy, 2015-02-25
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Doby Hotelowe Placebo
  • apartament dla nowożeńców
  • piesze wycieczki
  • sejf
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój Czteroosobowy z łazienką
Pokój rodzinny typu Classic
Pokój trzyosobowy z prysznicem
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Apartament typu Suite z wanną z hydromasażem
Pokój Jednoosobowy typu Budget
od 29,5 US$
Zobacz wszystkie pokoje Doby Hotelowe Placebo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pensjonat Miejski, Zgorzelec
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 895 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Pensjonat Miejski usytuowany jest w pięknej, zabytkowej części Zgorzelca, a jego oferta obejmuje bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu oraz ogrodzony parking z całodobowym monitoringiem. Śniadanie w formie bufetu serwowane jest codziennie rano w jadalni z widokiem na Stare Miasto. Wszystkie pokoje w Pensjonacie Miejskim dysponują łazienką z prysznicem i zestawem kosmetyków. W pobliżu obiektu znajdują się liczne kawiarnie i restauracje.

  • Cechy hotelu Pensjonat Miejski
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • czujnik dymu
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Apartament z tarasem (2 osoby dorosłe)
Apartament z balkonem (3 osoby dorosłe)
Pokój dwuosobowy typu Economy z tarasem – parter
od 37,3 US$
Pokój dwuosobowy typu Economy z wnęką sypialną
od 37,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój trzyosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Pensjonat Miejski

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Pawłowski, Zgorzelec
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1784 opinii
Hotel

Hotel Pawłowski jest położony w zacisznej okolicy w Zgorzelcu, 2 km od niemieckiej granicy i 4 km od zjazdu z autostrady A4/E40. Pokoje oferują bezpłatne WiFi oraz łazienkę z prysznicem. Hotelowa recepcja jest czynna przez całą dobę. Hotel zlokalizowany jest w odległości 400 metrów od zalewu Czerwona Woda i 1,7 km do dworca kolejowego w Zgorzelcu.

  • Cechy hotelu Hotel Pawłowski
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • pokoje dla niepalących
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • monitoring wokół obiektu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Pokój Czteroosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Economy
Pokój Dwuosobowy typu Economy
od 34,6 US$
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Pawłowski

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Modern, Zgorzelec
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 368 opinii
Kwatery prywatne

Wystrój ich wnętrz obejmuje podłogi wyłożone parkietem, a wyposażenie – telewizor z płaskim ekranem i dostępem do kanałów satelitarnych. Każdy pokój i każdy apartament oferują łazienkę z prysznicem. Do dyspozycji Gości jest też lodówka oraz ekspres do kawy. Zjazd z autostrady A4 usytuowany jest w odległości 2,8 km.

  • Cechy hotelu Modern
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • parking
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • pokoje dla niepalących
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Jednoosobowy typu Comfort
od 32,2 US$
Zobacz wszystkie pokoje Modern

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotelik & Restauracja Złota Kaczka, Zgorzelec
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 58 opinii
Hotel

Obiekt Hotelik & Restauracja Złota Kaczka położony jest w Zgorzelcu. Wszystkie pokoje obejmują łazienkę. Każdy z nich wyposażony jest w telewizor z płaskim ekranem i dostępem do kanałów satelitarnych. Świeradów-Zdrój jest oddalony od obiektu Hotelik & Restauracja Złota Kaczka o 50 km, a miasto Görlitz jest usytuowane w odległości 5 km.

  • Cechy hotelu Hotelik & Restauracja Złota Kaczka
  • bezpłatny parking
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • faks / ksero
  • bar
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 48,3 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Hotelik & Restauracja Złota Kaczka

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pensjonat Miejski, Zgorzelec
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 895 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem
( Zgorzelec: 0.90 km)

Pensjonat Miejski usytuowany jest w pięknej, zabytkowej części Zgorzelca, a jego oferta obejmuje bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu oraz ogrodzony parking z całodobowym monitoringiem. Wszystkie pokoje w Pensjonacie Miejskim dysponują łazienką z prysznicem i zestawem kosmetyków. Pensjonat Miejski usytuowany jest w odległości 50 metrów od mostu na Starym Mieście, który łączy polską część miasta ze Starówką w niemieckim mieście Görlitz. W pobliżu obiektu znajdują się liczne kawiarnie i restauracje.

  • Cechy hotelu Pensjonat Miejski
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • czujnik dymu
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Apartament z tarasem (2 osoby dorosłe)
Apartament z balkonem (3 osoby dorosłe)
Pokój dwuosobowy typu Economy z tarasem – parter
od 37,3 US$
Pokój dwuosobowy typu Economy z wnęką sypialną
od 37,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój trzyosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Pensjonat Miejski

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Modern, Zgorzelec
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 368 opinii
Kwatery prywatne
( Zgorzelec: 1.00 km)

Do dyspozycji Gości są pokoje oraz apartamenty. Wystrój ich wnętrz obejmuje podłogi wyłożone parkietem, a wyposażenie – telewizor z płaskim ekranem i dostępem do kanałów satelitarnych. Ponadto mieszczą one w pełni wyposażoną kuchnię z tosterem oraz jadalnią. Okolica stwarza dogodne warunki dla miłośników turystyki pieszej i rowerowej.

  • Cechy hotelu Modern
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • parking
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • pokoje dla niepalących
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Jednoosobowy typu Comfort
od 32,2 US$
Zobacz wszystkie pokoje Modern

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Nowotel Stop and Sleep, Zgorzelec
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2176 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem
( Zgorzelec: 1.56 km)

Personel był bardzo przyjazny, recepcja czynna całą dobę. Pokój był ładny i w przystępnej cenie. Oferowana bezpłatna kawa i herbata dla gości w każdej chwili. Bezpieczny parking przed obiektem. Dobre położenie, blisko od zjazdu z A4, w pobliżu centrów handlowych, fast foodów i kawiarni. Smaczne i obfite śniadanie. Ogólnie dla nas było to idealne miejsce do odpoczynku w podroży.

Marek , 2015-07-21
  • Cechy hotelu Nowotel Stop and Sleep
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • monitoring wokół obiektu
  • pokoje rodzinne
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
od 34,6 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
Apartament typu Comfort
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje Nowotel Stop and Sleep

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Doby Hotelowe Placebo, Zgorzelec
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 512 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem
( Zgorzelec: 1.74 km)

Personel recepcji był bardzo miły i uczynny. Śniadanie było obfite i z dobrym wyborem. Pokój był prosty ale czysty, łóżko było wygodne, dla nas było to dobre miejsce na nocleg w czasie podróży. Dobre położenie, niedaleko od granicy z Niemcami. Cena była przystępna. Bardzo słabe ciśnienie wody pod prysznicem.

Jerzy, 2015-02-25
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Doby Hotelowe Placebo
  • apartament dla nowożeńców
  • piesze wycieczki
  • sejf
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój Czteroosobowy z łazienką
Pokój rodzinny typu Classic
Pokój trzyosobowy z prysznicem
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Apartament typu Suite z wanną z hydromasażem
Pokój Jednoosobowy typu Budget
od 29,5 US$
Zobacz wszystkie pokoje Doby Hotelowe Placebo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Zagroda Kołodzieja, Zgorzelec
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 397 opinii
Pensjonaty
( Zgorzelec: 1.80 km)

Personel recepcji był bardzo miły. Śniadanie było bardzo dobre. Bardzo dobre jedzenie i obsługa w restauracji. Hotel mieści się w ładnym budynku, usytuowany w pobliżu autostrady A4, blisko od granicy. Obok hotelu jest stacja benzynowa z tańszą benzyną niż na autostradzie.

Nic, wszystko było w porządku.

Malwina, 2017-11-10
  • Cechy hotelu Zagroda Kołodzieja
  • faks / ksero
  • restauracja
  • usługa prasowania
  • sprzęt do grillowania
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin
Pokój jednoosobowy
od 38,7 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój czteroosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Zagroda Kołodzieja

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Pawłowski, Zgorzelec
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1784 opinii
Hotel
( Zgorzelec: 2.33 km)

Hotel Pawłowski jest położony w zacisznej okolicy w Zgorzelcu, 2 km od niemieckiej granicy i 4 km od zjazdu z autostrady A4/E40. Hotelowa recepcja jest czynna przez całą dobę. Okolica jest wymarzonym miejscem dla miłośników pieszych wycieczek. Hotel zlokalizowany jest w odległości 400 metrów od zalewu Czerwona Woda i 1,7 km do dworca kolejowego w Zgorzelcu.

  • Cechy hotelu Hotel Pawłowski
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • pokoje dla niepalących
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • monitoring wokół obiektu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Pokój Czteroosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Economy
Pokój Dwuosobowy typu Economy
od 34,6 US$
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Pawłowski

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Zgorzelec, Polska

Witaj w mieście Zgorzelec. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 9 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Zgorzelec. Zarezerwuj w najniższej cenie! Zgorzelec → Pensjonaty Zgorzelec, Obiekty B&B, Hotele Zgorzelec, Kwatery prywatne. Tanie noclegi • Noclegi Zgorzelec — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Zgorzelec! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej