Zamość — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Zamość

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Zamość) - GPS: 50.7167015075684, 23.25

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Miasta w pobliżu – Zamość

Najpopularniejsze miasta: Polska

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Hotel Koronny, Zamość
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1062 opinii
Hotel

- Personel był bardzo miły i pomocny - Jedzenie w restauracji było smaczne i różnorodne - Podobało mi się - że w pokoju była możliwość zrobienia sobie kawy lub herbaty - Dobra lokalizacja - w odległości spaceru od starego centrum Zamościa - Dostępny parking.

Mieszko, 2019-12-28
  • Cechy hotelu Hotel Koronny
  • bezpłatne WiFi
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • monitoring wokół obiektu
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe
Apartament typu Suite
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 40,3 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Koronny

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Polak, Zamość
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 240 opinii
Zajazdy

Prywatny parking. Pokój był czysty i przestronny. Wygodne łóżka. Pracownicy hotelu byli bardzo życzliwi i pomocni. Śniadanie było dobre i urozmaicone. Korzystna lokalizacja, nie zbyt daleko od centrum Zamościa. - Niewystarczająco gorąca woda, rano i wieczorem woda była tylko letnia!.

Lena H., 2019-06-07
  • Cechy hotelu Hotel Polak
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • parking na miejscu
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • parking
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Apartament
Pokój trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
od 37,6 US$
Pokój trzyosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Polak

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Artis Hotel & Spa, Zamość
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 339 opinii
Hotel

Obsługa była bardzo sympatyczna i przyjazna. Pokój był czysty i ładnie urządzony. Wygodne łóżka. Świetne Spa z saunami i basenem. Ładny i zadbany ogród. Parking przed hotelem był dobry i wystarczający. Hotel znajduje się dość daleko od centrum Zamościa!.

Iga, 2018-06-28
  • Cechy hotelu Artis Hotel & Spa
  • WiFi
  • przechowalnia bagażu
  • basen
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Studio
Apartament
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 56,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Artis Hotel & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Arte, Zamość
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1034 opinii
Zajazdy

Pokój był duży i czysty. Śniadanie było dobre. Personel recepcji był pomocny i uprzejmy. Świetna lokalizacja, hotel Arte znajduje się przy samym rynku w Zamościu. Dobre wi-fi. Ogólnie była cisza i spokój. Brak windy. Trochę mały parking hotelowy.

Ernest, 2018-02-04
  • Cechy hotelu Hotel Arte
  • apartament dla nowożeńców
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • parking
  • całodobowa recepcja
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 40,0 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami
Apartament typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Arte

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
56%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Morandówka, Zamość
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 670 opinii
Zajazdy

Świetne usytuowanie hotelu, w samym sercu starego miasta, tuż przy głównym placu, wszystkie atrakcje Zamościa były w bezpośrednim zasięgu. Personel był bardzo sympatyczny i przyjazny. Jedzenie było bardzo dobre. Mały parking, musiałem zaparkować samochód na sąsiedniej uliczce, brak klimatyzacji w pokojach.

Nikola M., 2017-06-22
  • Cechy hotelu Morandówka
  • faks / ksero
  • obsługa pokoju
  • część przeznaczona dla palących
  • usługi dla VIP-ów
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Apartament z 2 sypialniami
Studio
Pokój dwuosobowy typu Economy bez okna wychodzącego na zewnątrz
od 51,3 US$
Zobacz wszystkie pokoje Morandówka

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostel Zamość, Zamość
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 469 opinii
Hostel/Schronisko

Pokój był czysty i przestronny, czysta wspólna łazienka. Dostępna była wspólna, dobrze wyposażona kuchnia, można było samodzielnie przygotować posiłki, bezpłatna kawa i herbata. Wi-Fi było dostępne w całym budynku. Dobra lokalizacja, hostel znajduje się bardzo blisko od Starego Miasta, blisko także od dworca kolejowego. Nie można było wykupić śniadania, co okazało się dopiero na miejscu, brak suszarki do włosów.

Tola, 2017-05-31
  • Cechy hotelu Hostel Zamość
  • wspólny salon / sala TV
  • plac zabaw
  • parking
  • całkowity zakaz palenia
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój rodzinny
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i wspólną łazienką
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
od 20,1 US$
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
Pokój pięcioosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i wspólną łazienką
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i sofą
Apartament
Zobacz wszystkie pokoje Hostel Zamość

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Pensjonat Myka, Zamość
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 377 opinii
Pensjonaty

Śniadanie było bardzo smaczne i urozmaicone. Pokój był przestronny i nowocześnie urządzony z dobrze wyposażonym aneksem kuchennym, wygodne łóżko. Personel był bardzo sympatyczny i pomocny. Obiekt znajduje się poza centrum Zamościa ale niedaleko od przystanku autobusowego, nie było tak żle, jak to woli można było dojechać taxi. Kanapki i krówki na drogę. Pensjonat godny polecenia.

Jerzy F., 2016-06-18
  • Cechy hotelu Pensjonat Myka
  • parking
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • piesze wycieczki
  • jazda na rowerze
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 36,5 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój rodzinny
Pokój jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Pensjonat Myka

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Zamojski & SPA, Zamość
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 943 opinii
Hotel

Zatrzymałem się w hotelu na dwie noce, hotel usytuowany jest w samym centrum Zamościa, łatwy był dojazd do hotelu. Śniadania były dobre i urozmaicone. Personel był bardzo pomocny i profesjonalny. Pokój był przytulny i czysty, z pokoju miałem ładny widok na rynek. Nie było problemu z zaparkowaniem samochodu. Wi-Fi było bardzo powolne, cały czas się zawieszało, połączenia były przerywane, hotel wymaga już remontu.

89Dominika, 2015-09-23
  • Cechy hotelu Hotel Zamojski & SPA
  • całodobowa recepcja
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • sauna
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 42,7 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy typu Standard
Apartament typu Junior Suite z rozkładaną sofą
Apartament typu Junior Suite z rozkładaną sofą (3 osoby dorosłe)
Apartament typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Zamojski & SPA

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Gościniec Kanclerz, Zamość
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 507 opinii
Zajazdy

Obsługa była bardzo miła i przyjazna. Bardzo dobre było śniadanie, wszystko było świeże. Mieliśmy ładny pokój, bardzo czysta łazienka, skuteczna klimatyzacja, cena była adekwatna do standardu. Hotel położony jest blisko od atrakcji miasta, około 5 minut spacerem od rynku. Nie było problemu z zaparkowaniem samochodu. Brakowało nam tylko czajnika w pokoju.

Zbigniew , 2015-08-25
  • Cechy hotelu Gościniec Kanclerz
  • prywatny parking
  • bar
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • taras
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
od 37,6 US$
Pokój Dwuosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Carskie Koszary, Zamość
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 416 opinii
Hotel

Pobyt w hotelu był bardzo przyjemny. Pokój był czysty i dobrze wyposażony. Do dyspozycji mieliśmy dobry, bezpłatny parking. Serwowane śniadanie było bardzo dobre, obfite i urozmaicone. Personel był profesjonalny i w każdej chwili pomocny. Hotel położony jest trochę z dala od centrum Zamościa, ale samochodem to jest chwilka. Wszystko ok:)

Jeremi, 2013-08-29
  • Cechy hotelu Hotel Carskie Koszary
  • parking na miejscu
  • parking
  • całodobowa recepcja
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
od 42,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Carskie Koszary

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Wojto, Zamość
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 195 opinii
Hotel

Hotel Wojto położony jest przy trasie Warszawa – Lwów, E372 i oferuje zakwaterowanie z bezpłatnym bezprzewodowym dostępem do Internetu oraz ogródek piwny ze sprzętem do grillowania.

  • Cechy hotelu Hotel Wojto
  • kręgielnia
  • parking
  • dostęp do Internetu
  • restauracja
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Economy
od 26,8 US$
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Wojto

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Artis Pokoje Gościnne, Zamość
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 238 opinii
Kwatery prywatne

Obiekt Artis Pokoje Gościnne znajduje się w Zamościu.

  • Cechy hotelu Artis Pokoje Gościnne
  • posiłki dla dzieci
  • pralnia
  • taras
  • prywatny parking
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Pokój jednoosobowy
od 41,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Karczma Zamojszczyzna, Zamość
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 368 opinii
Hotel

Obiekt Karczma Zamojszczyzna oferuje restaurację, 3-gwiazdkową karczmę Zamojszczyzna, położoną na trasie E372 z Warszawy na Ukrainę, 3,5 km od Zamościa.

  • Cechy hotelu Karczma Zamojszczyzna
  • bezpłatne WiFi
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • czyszczenie butów
  • restauracja
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z prysznicem
Apartament typu Deluxe
Pokój trzyosobowy z prysznicem
Pokój rodzinny typu Deluxe
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką
od 36,2 US$
Zobacz wszystkie pokoje Karczma Zamojszczyzna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Comfort, Zamość
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 188 opinii
Kwatery prywatne

Villa Comfort to nowoczesny obiekt położony w spokojnej okolicy w Zamościu, 2,5 km od Starego Miasta.

  • Cechy hotelu Villa Comfort
  • piesze wycieczki
  • ogrzewanie
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Mały Pokój typu Twin ze wspólną łazienką
od 18,8 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 34,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Villa Comfort

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Królewska Kwatera, Zamość
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 179 opinii
Kwatery prywatne

Obiekt Królewska Kwatera z ogrodem i tarasem położony jest w spokojnej części Zamościa, 1 km od Starego Miasta.

  • Cechy hotelu Apartamenty Królewska Kwatera
  • ogrzewanie
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • bezpłatny parking
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią (1)
Apartament (1)
Apartament
Apartament
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 40,3 US$
Mały pokój dwuosobowy z łazienką
od 40,3 US$
Apartament z 1 sypialnią (2)
Zobacz wszystkie pokoje Apartamenty Królewska Kwatera

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Zamość, Polska

Witaj w mieście Zamość. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 33 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Zamość. Zarezerwuj w najniższej cenie! Zamość → Hotele Zamość, Pensjonaty, Zajazdy Zamość, Kwatery prywatne, Hostele Zamość. Tanie noclegi • Noclegi Zamość — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Zamość! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej