Zakopane — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Zakopane

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Zakopane) - GPS: 49.294689, 19.952217

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Dzielnica

Miasta w pobliżu – Zakopane

Najpopularniejsze miasta: Polska

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Aparthotel Cristina, Zakopane
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 125 opinii
Aparthotele

Śniadanie było smaczne! Pokój był czysty ze wspaniałym widokiem z balkonu. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Dogodna lokalizacja i dobra baza wypadowa na piesze wycieczki oraz blisko od centrum Zakopanego z wieloma restauracjami. Nie mamy żadnych zastrzeżeń:).

Andżelika, 2020-12-26
  • Cechy hotelu Aparthotel Cristina
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • parking na miejscu
  • bar
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament dwuosobowy typu Studio Deluxe
od 172,4 US$
Studio z łóżkiem typu king-size i rozkładaną sofą
od 170,8 US$
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Junior Suite
Apartament typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Aparthotel Cristina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Leśna, Zakopane
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 323 opinii
Kwatery prywatne

Pokój był przytulny i czysty. W pokoju był czajnik. Do dyspozycji gości wspólna kuchnia, która była wyposażona we wszystko co potrzebne. Wszystko było czyste i zadbane. Właścicielka była bardzo miła. Willa znajduje się w przybliżeniu 20 minut spacerem od centrum Zakopanego i około 2 km od głównego szlaku na Kasprowy Wierch. ZDECYDOWANIE POLECAMY!.

Jakub, 2020-12-22
  • Cechy hotelu Willa Leśna
  • pokoje rodzinne
  • wspólna kuchnia
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • ogród
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 37,5 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy typu Luxury
Apartament rodzinny
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Willa Leśna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Rent like home - Oberceniówka II, Zakopane
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 14 opinii
Apartament

Wróciłbym do tego miejsca.

Patryk, 2020-10-17
  • Cechy hotelu Rent like home - Oberceniówka II
  • Możliwe wystawienie faktury
  • całkowity zakaz palenia
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • sauna
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament
od 49,6 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
5%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: VIP Apartamenty Gorące Źródła, Zakopane
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 428 opinii
Apartament

Niby okej ładnie ,ale drugi raz już napewno tam bym nie pojechała. Apartament sam w sobie ładny ,czysty ,ale na samym parterze gdzie zamiast widoku na góry był na parking i na drzewa ,nikt Nas nie poinformował że akurat odbywa się za oknem remont wiec cały dzień trzeba było mieć rolety żeby nikt nie zaglądał to środka ,od 7-8 hałas ,później wieczorem do nocy imprezy na górze ,obok więc jak ktoś chce wypocząć stanowczo...

Ewelina, 2020-10-16
  • Cechy hotelu VIP Apartamenty Gorące Źródła
  • sauna
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • basen
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
Apartament
od 107,0 US$
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami
Apartament typu Luxury z 2 sypialniami
Apartament typu Superior z 2 sypialniami
Apartament typu Suite z 2 sypialniami
Apartament typu Superior
od 141,8 US$
Apartament typu Comfort
od 129,2 US$
Zobacz wszystkie pokoje VIP Apartamenty Gorące Źródła

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Tatry, Zakopane
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 50 opinii
Apartament

Dobra lokalizacja, w cichej i spokojnej okolicy, blisko od Kropówek. Mili właściciele. Była możliwość szybszego odebrania pokoju.

Brak zasięgu w pokoju. Niewygodne łóżka. Zepsuty prysznic.

Dawid, 2020-10-13
  • Cechy hotelu Apartamenty Tatry
  • narciarstwo
  • WiFi
  • prywatny parking
  • bezpłatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio z rozkładaną sofą
od 57,6 US$
Apartament typu studio

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Sabała, Zakopane
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 631 opinii
Hotel

Zakopane, krupowki no i oczywiscie obowiazkowo hotel Sabala. Polecam wszystkim. Dziekujemy za wspanialy pobyt. Pozdrawiam Malgorzata F. Z mezem i ????Otello ????

Malgorzata , 2020-10-12
  • Cechy hotelu Hotel Sabała
  • Maseczki dla gości
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • ogrzewanie
  • pokoje dla niepalących
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 123,0 US$
Studio (2 osoby dorosłe)
Studio (4 osoby dorosłe)
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – aneks
Pokój jednoosobowy
od 86,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Sabała

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: ZAKOgiewont, Zakopane
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 34 opinii
Apartament

Właściciele obiektu byli zawsze pod telefonem i byli bardzo pomocni. Przed samym wejściem miejsce parkingowe. Spokojne położenie, niedaleko od Krupówek. Ciepła woda o każdej porze dnia i nocy.

Brakowało routera do Wi-fi i suszarki na pranie.

L. Julian , 2020-10-11
  • Cechy hotelu ZAKOgiewont
  • bezpłatne WiFi
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • bezpłatny parking
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
od 44,8 US$
Apartament z 1 sypialnią

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
13%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Helan Family & Garden, Zakopane
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 951 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

W pokoju dziury w ścianach i drzwiach, wszystko słychać o czym rozmawiają goście mieszkający nad naszym pokojem, wykładzina brudna i śmierdząca, obiadokolacja to porażka zimne i wszystko takie ostre że nie dało się zjeść i zupa i kurczak wiec jedyne co my i dziecko moglismy zjesc to ziemniaki, frytki, kukurydza i sałatki a kurczak to świży na pewno nie był.na nastepny dzień to zupa tak słona, że nie dało się jej...

Joanna, 2020-09-12
  • Cechy hotelu Helan Family & Garden
  • taras
  • parking na miejscu
  • parking
  • jazda na rowerze
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
od 53,1 US$
Pokój trzyosobowy
Apartament z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe)
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój dwuosobowy typu Premium z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Helan Family & Garden

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa przy Krupówkach, Zakopane
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 244 opinii
Pensjonaty

Świetna lokalizacja, piekarnia, sklep,

Jolanta, 2020-09-09
  • Cechy hotelu Willa przy Krupówkach
  • pokoje dla niepalących
  • gaśnice
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 38,6 US$
Pokój Dwuosobowy z aneksem kuchennym
Apartament dwupoziomowy
Studio typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Willa przy Krupówkach

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa u Bohuna, Zakopane
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 560 opinii
Apartament

Jeszcze tam wrócę pobyt udany czysto miło cicho obsługa i troska o gościa wysoki poziom

Katarzyna, 2020-07-11
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Willa u Bohuna
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Superior
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Deluxe
od 50,7 US$
Apartament typu Superior
Apartament z 2 sypialniami
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Superior
od 50,7 US$
Apartament typu Deluxe
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 2 sypialniami
od 101,6 US$
Apartament typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Willa u Bohuna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: ZAKOHOME- Apartament Skocznia, Zakopane
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 25 opinii
Apartament

+ Pensjonat ogrodzony + brama zamykana na pilota + bezproblemowe parkowanie samochodu na posesji + Dobrze była wyposażona kuchnia + było przede wszystkim czysto i cicho + Pensjonat jest bardzo dobrym miejscem na nocleg dla osób chcących szybko dojść do szlaków w góry + Blisko także od przystanku busa + sklepu i restauracji + Zdecydowanie polecamy!.

Helena J., 2020-07-09
  • Cechy hotelu ZAKOHOME- Apartament Skocznia
  • bezpłatny parking
  • bezpłatne WiFi
  • parking
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 101,9 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Aparthotel Delta Garden, Zakopane
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 353 opinii
Aparthotele

W apartamencie mieliśmy wystarczająco dużo przestrzeni. Dobre położenie hotelu, w spokojnej dzielnicy, bardzo blisko od Krupówek. Blisko od sklepu. Zapewniony parking. Dobre śniadania. Miła obsługa.

Bardzo nieprzyjemny zapach po wejściu do łazienki, praktycznie przez cały czas pobytu. Słaba izolacja akustyczna, w pokoju słychać jak ktoś chodził po korytarzu lub rozmawia w sąsiednim pokoju.

Kosma T., 2020-04-27
  • Cechy hotelu Aparthotel Delta Garden
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • bezpłatne WiFi
  • pokoje rodzinne
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 71,0 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
Studio (2 osoby dorosłe)
Apartament
od 122,2 US$
Apartament
Apartament
Zobacz wszystkie pokoje Aparthotel Delta Garden

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Fian - noclegi i konferencje w centrum, Zakopane
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 341 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Pani w recepcji była bardzo przyjemna i pomocna:) Pokój był bardzo ładny ; Miejsce dosyć spokojne i wszędzie było w miarę blisko ; Blisko od Krupówek i niedaleko od ronda do Kuźnic. Dla gości parking ; Śniadania były smaczne.

- Powolne Wi-Fi.

80bolesław, 2020-04-20
  • Cechy hotelu Fian - noclegi i konferencje w centrum
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • parking na miejscu
  • ogrzewanie
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
od 42,1 US$
Pokój trzyosobowy
Apartament z 1 sypialnią
Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Fian - noclegi i konferencje w centrum

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: ZAKOcentrum, Zakopane
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 59 opinii
Apartament

Dostępny dobry parking podziemny. Apartament był przestronny, urządzony w nowoczesnym stylu. Obsługa była bardzo miła i konkretna, odbiór kluczy nie stanowiło żadnego problemu. Bardzo dobra lokalizacja, z jednej strony blisko od dworca kolejowego i autobusowego oraz od Krupówek, cicha i spokojna okolica zapewniająca właściwy odpoczynek.

W apartamencie niestety miejscami widać już było zużycie pewnych elementów....

Kajetan, 2020-04-08
  • Cechy hotelu ZAKOcentrum
  • dostęp do Internetu
  • całkowity zakaz palenia
  • bezpłatne WiFi
  • parking na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
od 61,7 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Nosal Residence, Zakopane
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 44 opinii
Apartament

Apartament był czysty i zadbany. Wygodne łóżko. Obsługa była bardzo miła! Dobra lokalizacja, blisko od wyciągów narciarskich ale kawałek od centrum Zakopanego. Parking zaraz przy budynku.

Słabe połączenie z internetem:(.

Stefania K., 2020-03-30
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartamenty Nosal Residence
  • szkółka narciarska
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • pokoje dla niepalących
  • piesze wycieczki
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
od 118,0 US$
Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
od 85,8 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Zakopane, Polska

Witaj w mieście Zakopane. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 862 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Zakopane. Zarezerwuj w najniższej cenie! Zakopane → Hotele Zakopane, Obiekty B&B, Aparthotele Zakopane, Apartamenty, Pensjonaty Zakopane. Tanie noclegi • Noclegi Zakopane — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Zakopane! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Do Zakopanego każdego roku - czy to sezon zimowy, czy letni - ściągają rzesze turystów. Jest to niezwykle atrakcyjne miasto, które stanowi jeden z najbardziej popularnych ośrodków turystycznych Polski.

Chcąc zarezerwować nocleg w Zakopanem, trzeba się spieszyć, szczególnie wtedy, gdy wybieramy się tam w sezonie. Na szczęście baza noclegowa jest bardzo dobrze rozwinięta.

W Zakopanem dominują przede wszystkim pokoje gościnne. Ich oferta jest dość zróżnicowana, dopasowana do potrzeb i możliwości finansowych wszystkich turystów. Atrakcyjna lokalizacja (położenie w centrum), komfortowe warunki, dostęp do dodatkowych udogodnień - to cechy pokoi gościnnych Zakopanego.

Osoby mające znacznie więcej wymagań, poszukujące luksusowych apartamentów, powinny zdecydować się na 5-gwiazdkowe hotele, których w Zakopanem nie brakuje.

Młodzi turyści decydują się na pobyt w hostelach i schroniskach, które oferują bardzo niskie ceny za pobyt, już od 35 zł za dobę.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej