Zakopane — hotele

Zdjęcia hotelu: Willa u Bohuna, Zakopane
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 445 opinii
Apartament

Jeszcze tam wrócę pobyt udany czysto miło cicho obsługa i troska o gościa wysoki poziom

Katarzyna, 2020-07-11
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Willa u Bohuna
  • transfer z lotniska
  • apartament dla nowożeńców
  • całkowity zakaz palenia
  • taras
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament typu Superior
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Superior
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Superior
od 50,8 US$
Apartament typu Deluxe
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
od 90,5 US$
+
Apartament typu Deluxe
od 47,5 US$
Zobacz wszystkie pokoje Willa u Bohuna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: ZAKOHOME- Apartament Skocznia, Zakopane
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 21 opinii
Apartament

+ Pensjonat ogrodzony + brama zamykana na pilota + bezproblemowe parkowanie samochodu na posesji + Dobrze była wyposażona kuchnia + było przede wszystkim czysto i cicho + Pensjonat jest bardzo dobrym miejscem na nocleg dla osób chcących szybko dojść do szlaków w góry + Blisko także od przystanku busa + sklepu i restauracji + Zdecydowanie polecamy!.

Helena J., 2020-07-09
  • Cechy hotelu ZAKOHOME- Apartament Skocznia
  • pokoje dla niepalących
  • bezpłatne WiFi
  • narciarstwo
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 60,2 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
12%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Aparthotel Delta Garden, Zakopane
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 317 opinii
Aparthotele

W apartamencie mieliśmy wystarczająco dużo przestrzeni. Dobre położenie hotelu, w spokojnej dzielnicy, bardzo blisko od Krupówek. Blisko od sklepu. Zapewniony parking. Dobre śniadania. Miła obsługa.

Bardzo nieprzyjemny zapach po wejściu do łazienki, praktycznie przez cały czas pobytu. Słaba izolacja akustyczna, w pokoju słychać jak ktoś chodził po korytarzu lub rozmawia w sąsiednim pokoju.

Kosma T., 2020-04-27
  • Cechy hotelu Aparthotel Delta Garden
  • opcje śniadaniowe
  • prywatny parking
  • dostęp do Internetu
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 73,8 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
Studio (2 osoby dorosłe)
Apartament
od 149,8 US$
+
Apartament
od 105,0 US$
Apartament
Zobacz wszystkie pokoje Aparthotel Delta Garden

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Fian - noclegi i konferencje w centrum, Zakopane
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 282 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Pani w recepcji była bardzo przyjemna i pomocna:) Pokój był bardzo ładny ; Miejsce dosyć spokojne i wszędzie było w miarę blisko ; Blisko od Krupówek i niedaleko od ronda do Kuźnic. Dla gości parking ; Śniadania były smaczne.

- Powolne Wi-Fi.

80bolesław, 2020-04-20
  • Cechy hotelu Fian - noclegi i konferencje w centrum
  • przechowalnia bagażu
  • ogród
  • tenis stołowy
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
od 38,1 US$
Pokój Trzyosobowy
Apartament z 1 sypialnią
+
Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Fian - noclegi i konferencje w centrum

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: ZAKOcentrum, Zakopane
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 52 opinii
Apartament

Dostępny dobry parking podziemny. Apartament był przestronny, urządzony w nowoczesnym stylu. Obsługa była bardzo miła i konkretna, odbiór kluczy nie stanowiło żadnego problemu. Bardzo dobra lokalizacja, z jednej strony blisko od dworca kolejowego i autobusowego oraz od Krupówek, cicha i spokojna okolica zapewniająca właściwy odpoczynek.

W apartamencie niestety miejscami widać już było zużycie pewnych elementów....

Kajetan, 2020-04-08
  • Cechy hotelu ZAKOcentrum
  • całkowity zakaz palenia
  • transfer na lotnisko
  • Faktury
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
od 56,9 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
13%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartamenty Nosal Residence, Zakopane
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 38 opinii
Apartament

Apartament był czysty i zadbany. Wygodne łóżko. Obsługa była bardzo miła! Dobra lokalizacja, blisko od wyciągów narciarskich ale kawałek od centrum Zakopanego. Parking zaraz przy budynku.

Słabe połączenie z internetem:(.

Stefania K., 2020-03-30
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartamenty Nosal Residence
  • Brak plastikowych przedmiotów jednokrotnego użytku
  • Kosmetyki jednorazowego użytku (szampon, odżywka, żel do ciała, mydło do rąk, krem nawilżający)
  • sauna
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
od 69,8 US$
+
Apartament typu Luxury z 1 sypialnią
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
33%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Willa Czarniakówka, Zakopane
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 185 opinii
Apartament

Bardzo dobra lokalizacja, w spokojnej i pięknej okolicy, bardzo blisko od głównego deptaku z wieloma restauracjami, w pobliżu dworca autobusowego. W apartamencie na cztery osoby było wystarczająco dużo przestrzeni. Bonusem był na miejscu bezpłatny parking. Jest to idealne miejsce z góralskim klimatem. Polecamy!!!.

Martyna W., 2020-03-25
  • Cechy hotelu Willa Czarniakówka
  • taras
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • ogród
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
od 96,7 US$
+
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
od 134,3 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Pensjonat Orla Perc, Zakopane
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 384 opinii
Pensjonaty

Pokój był czysty i schludny. Śniadanie było dobre. Wygodny parking. W pensjonacie jest restauracja z kominkiem serwująca pyszne dania i świetne grzane wino! Pensjonat położony jest w cichej okolicy, do centrum Zakopanego w przybliżeniu 20 minut na pieszo lub 5 minut jazdy samochodem. - Łazienka wymaga już odświeżenia.

Edyta U., 2020-03-20
  • Cechy hotelu Pensjonat Orla Perc
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • meble ogrodowe
  • owoce
  • bufet z potrawami dla dzieci
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
od 36,3 US$
Pokój Trzyosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pokoje Gościnne u Marysi, Zakopane
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 40 opinii
Kwatery prywatne

Pokój był czysty ze wspaniałym widokiem z okna. Pani właścicielka był bardzo miła i pomocna. Obiekt położony jest w pięknej okolicy, na uboczu a zarazem blisko od centrum Zakopanego. Było więc cicho i spokojnie. - W pokoju brakowało nam kontaktów.

Zuzanna P., 2020-03-12
  • Cechy hotelu Pokoje Gościnne u Marysi
  • parking
  • opcje śniadaniowe
  • bezpłatny parking
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 21,8 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Willa Leluja, Zakopane
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 308 opinii
Apartament

Pani właścicielka była bardzo miła i przyjemna. Pokój był czysty i schludny z pięknym widokiem na giewont. Doskonała lokalizacja, bardzo blisko od centrum i w zasadzie blisko do wszystkich głównych atrakcji Zakopanego. Ogólnie świetne miejsce na pobyt w Zakopanem!!!.

G. Victoria , 2020-03-11
  • Cechy hotelu Willa Leluja
  • pokoje dla niepalących
  • bezpłatne WiFi
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio (2 osoby dorosłe)
od 61,5 US$
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
+
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy
od 45,6 US$
Rodzinny apartament typu Suite
+
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na góry
+
Zobacz wszystkie pokoje Willa Leluja

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Zakopane, Polska

Witaj w mieście Zakopane. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 971 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Zakopane. Zarezerwuj w najniższej cenie! Zakopane → Hotele Zakopane, Obiekty B&B, Aparthotele Zakopane, Apartamenty, Ośrodki wypoczynkowe Zakopane. Tanie noclegi • Noclegi Zakopane — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Zakopane! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Do Zakopanego każdego roku - czy to sezon zimowy, czy letni - ściągają rzesze turystów. Jest to niezwykle atrakcyjne miasto, które stanowi jeden z najbardziej popularnych ośrodków turystycznych Polski.

Chcąc zarezerwować nocleg w Zakopanem, trzeba się spieszyć, szczególnie wtedy, gdy wybieramy się tam w sezonie. Na szczęście baza noclegowa jest bardzo dobrze rozwinięta.

W Zakopanem dominują przede wszystkim pokoje gościnne. Ich oferta jest dość zróżnicowana, dopasowana do potrzeb i możliwości finansowych wszystkich turystów. Atrakcyjna lokalizacja (położenie w centrum), komfortowe warunki, dostęp do dodatkowych udogodnień - to cechy pokoi gościnnych Zakopanego.

Osoby mające znacznie więcej wymagań, poszukujące luksusowych apartamentów, powinny zdecydować się na 5-gwiazdkowe hotele, których w Zakopanem nie brakuje.

Młodzi turyści decydują się na pobyt w hostelach i schroniskach, które oferują bardzo niskie ceny za pobyt, już od 35 zł za dobę.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej