Zakopane — hotele

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Rent like home - Oberceniówka 30, Zakopane
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 14 opinii
Apartament

Wróciłbym do tego miejsca.

Patryk, 2020-10-17
  • Cechy hotelu Rent like home - Oberceniówka 30
  • Możliwe wystawienie faktury
  • bezpłatne WiFi
  • całkowity zakaz palenia
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament
od 32,5 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
26%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: VIP Apartamenty Gorące Źródła, Zakopane
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 413 opinii
Apartament

Niby okej ładnie ,ale drugi raz już napewno tam bym nie pojechała. Apartament sam w sobie ładny ,czysty ,ale na samym parterze gdzie zamiast widoku na góry był na parking i na drzewa ,nikt Nas nie poinformował że akurat odbywa się za oknem remont wiec cały dzień trzeba było mieć rolety żeby nikt nie zaglądał to środka ,od 7-8 hałas ,później wieczorem do nocy imprezy na górze ,obok więc jak ktoś chce wypocząć stanowczo...

Ewelina, 2020-10-16
  • Cechy hotelu VIP Apartamenty Gorące Źródła
  • WiFi
  • parking na miejscu
  • apartament dla nowożeńców
  • kryty basen
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
od 65,8 US$
+
Apartament
od 45,9 US$
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami
od 65,8 US$
+
Apartament typu Luxury z 2 sypialniami
+
Apartament typu Superior z 2 sypialniami
+
Apartament typu Suite z 2 sypialniami
+
Apartament typu Superior
od 58,6 US$
+
Apartament typu Comfort
+
Zobacz wszystkie pokoje VIP Apartamenty Gorące Źródła

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Tatry, Zakopane
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 50 opinii
Apartament

Dobra lokalizacja, w cichej i spokojnej okolicy, blisko od Kropówek. Mili właściciele. Była możliwość szybszego odebrania pokoju.

Brak zasięgu w pokoju. Niewygodne łóżka. Zepsuty prysznic.

Dawid, 2020-10-13
  • Cechy hotelu Apartamenty Tatry
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • narciarstwo
  • Możliwe wystawienie faktury
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio z rozkładaną sofą
od 41,0 US$
Apartament typu studio
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
38%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Sabała, Zakopane
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 622 opinii
Hotel

Zakopane, krupowki no i oczywiscie obowiazkowo hotel Sabala. Polecam wszystkim. Dziekujemy za wspanialy pobyt. Pozdrawiam Malgorzata F. Z mezem i ????Otello ????

Malgorzata , 2020-10-12
  • Cechy hotelu Hotel Sabała
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • pokoje dla niepalących
  • prywatny parking
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Studio (2 osoby dorosłe)
Studio (4 osoby dorosłe)
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – aneks
Pokój jednoosobowy
od 55,7 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Sabała

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: ZAKOgiewont, Zakopane
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 32 opinii
Apartament

Właściciele obiektu byli zawsze pod telefonem i byli bardzo pomocni. Przed samym wejściem miejsce parkingowe. Spokojne położenie, niedaleko od Krupówek. Ciepła woda o każdej porze dnia i nocy.

Brakowało routera do Wi-fi i suszarki na pranie.

L. Julian , 2020-10-11
  • Cechy hotelu ZAKOgiewont
  • dostęp do Internetu
  • ogrzewanie
  • bezpłatny parking
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
od 28,4 US$
+
Apartament z 1 sypialnią
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: DW Harenda, Zakopane
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 67 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Byliśmy tylko 2doby ,ale bardzo jesteśmy , zadowoleni. Obiekt piękny , nowy wykąńczony i wyposażony ze smakiem . Pokój z balkonem , widok na góry i wyciąg narciarski. Właścicielka bardzo miła , śniadania super ???? w pięknej stołówce . Mieliśmy pobyt ze śniadaniem , ale miłe zaskoczenie .Na korytarzu aneks kuchenny więc można zrobić kawę i kolacje bo wszystko jest . Więc polecam wszystkim . Jeśli będziemy kiedyś w...

Sławomir, 2020-09-15
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu DW Harenda
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • parking
  • prywatny parking
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy z łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 29,9 US$
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Helan Family & Garden, Zakopane
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 896 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

W pokoju dziury w ścianach i drzwiach, wszystko słychać o czym rozmawiają goście mieszkający nad naszym pokojem, wykładzina brudna i śmierdząca, obiadokolacja to porażka zimne i wszystko takie ostre że nie dało się zjeść i zupa i kurczak wiec jedyne co my i dziecko moglismy zjesc to ziemniaki, frytki, kukurydza i sałatki a kurczak to świży na pewno nie był.na nastepny dzień to zupa tak słona, że nie dało się jej...

Joanna, 2020-09-12
  • Cechy hotelu Helan Family & Garden
  • bezpłatny parking
  • pralnia
  • przechowalnia bagażu
  • parking na miejscu
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
od 28,4 US$
Pokój trzyosobowy
Apartament z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe)
+
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój dwuosobowy typu Premium z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Helan Family & Garden

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa przy Krupówkach, Zakopane
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 236 opinii
Pensjonaty

Świetna lokalizacja, piekarnia, sklep,

Jolanta, 2020-09-09
  • Cechy hotelu Willa przy Krupówkach
  • apartament dla nowożeńców
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • obiady na wynos
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 38,4 US$
Pokój Dwuosobowy z aneksem kuchennym
Apartament dwupoziomowy
+
Studio typu Standard
+
Zobacz wszystkie pokoje Willa przy Krupówkach

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa u Bohuna, Zakopane
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 537 opinii
Apartament

Jeszcze tam wrócę pobyt udany czysto miło cicho obsługa i troska o gościa wysoki poziom

Katarzyna, 2020-07-11
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Willa u Bohuna
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Superior
Apartament typu Deluxe
od 43,6 US$
Apartament typu Deluxe
od 40,8 US$
Apartament typu Superior
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Superior
od 40,8 US$
Apartament typu Deluxe
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Deluxe
od 43,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Willa u Bohuna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: ZAKOHOME- Apartament Skocznia, Zakopane
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 25 opinii
Apartament

+ Pensjonat ogrodzony + brama zamykana na pilota + bezproblemowe parkowanie samochodu na posesji + Dobrze była wyposażona kuchnia + było przede wszystkim czysto i cicho + Pensjonat jest bardzo dobrym miejscem na nocleg dla osób chcących szybko dojść do szlaków w góry + Blisko także od przystanku busa + sklepu i restauracji + Zdecydowanie polecamy!.

Helena J., 2020-07-09
  • Cechy hotelu ZAKOHOME- Apartament Skocznia
  • Możliwe wystawienie faktury
  • parking na miejscu
  • ogrzewanie
  • parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 57,8 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Zakopane, Polska

Witaj w mieście Zakopane. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 930 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Zakopane. Zarezerwuj w najniższej cenie! Zakopane → Hotele Zakopane, Obiekty B&B, Aparthotele Zakopane, Apartamenty, Ośrodki wypoczynkowe Zakopane. Tanie noclegi • Noclegi Zakopane — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Zakopane! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Do Zakopanego każdego roku - czy to sezon zimowy, czy letni - ściągają rzesze turystów. Jest to niezwykle atrakcyjne miasto, które stanowi jeden z najbardziej popularnych ośrodków turystycznych Polski.

Chcąc zarezerwować nocleg w Zakopanem, trzeba się spieszyć, szczególnie wtedy, gdy wybieramy się tam w sezonie. Na szczęście baza noclegowa jest bardzo dobrze rozwinięta.

W Zakopanem dominują przede wszystkim pokoje gościnne. Ich oferta jest dość zróżnicowana, dopasowana do potrzeb i możliwości finansowych wszystkich turystów. Atrakcyjna lokalizacja (położenie w centrum), komfortowe warunki, dostęp do dodatkowych udogodnień - to cechy pokoi gościnnych Zakopanego.

Osoby mające znacznie więcej wymagań, poszukujące luksusowych apartamentów, powinny zdecydować się na 5-gwiazdkowe hotele, których w Zakopanem nie brakuje.

Młodzi turyści decydują się na pobyt w hostelach i schroniskach, które oferują bardzo niskie ceny za pobyt, już od 35 zł za dobę.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej