Wrocław — hotele

DZIŚ
53%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Amistik, Wrocław
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 617 opinii
Apartament

bardzo fajne miejsce,pomocny wlasciciel,czysto i tanio

Bogusława , 2020-06-25
  • Cechy hotelu Amistik
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • winda
  • pokoje dla niepalących
  • Faktury
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
+
Apartament typu studio
Apartament typu studio
od 31,8 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
26%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: apartamenty-wroc Atal Towers, Wrocław
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 134 opinii
Apartament

Apartament był czysty, wygodne łóżka, dobrze wyposażony aneks kuchenny. Fajny duży taras. Dobra lokalizacja, w odległości niezbyt długiego spaceru od Rynku we Wrocławiu.

Moim zdaniem zbyt wysoka cena miejsca parkingowego. Niezbyt wygodny odbiór kluczy pod innym adresem:(.

Aniela, 2020-06-06
  • Cechy hotelu apartamenty-wroc Atal Towers
  • transfer lotniskowy
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • parking w garażu
  • Kosmetyki jednorazowego użytku (szampon, odżywka, żel do ciała, mydło do rąk, krem nawilżający)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na rzekę
od 58,6 US$
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na rzekę
od 58,6 US$
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na rzekę
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na rzekę
+
Zobacz wszystkie pokoje apartamenty-wroc Atal Towers

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Grey House, Wrocław
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 452 opinii
Hostel/Schronisko

Studio było czyste i przestronne, wnętrze świetnie zadbane i dobrze wyposażone. Łóżko było bardzo wygodne. Zameldowanie i wymeldowanie było łatwe. Obiekt znajduje się około 15 minut jazdy do lotniska, w pobliżu kilku restauracji. - Nie ma klimatyzacji.

Maksymilian, 2020-02-21
  • Cechy hotelu Grey House
  • opcje śniadaniowe
  • bezpłatny parking
  • bezpłatne WiFi
  • taras
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 26,8 US$
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 36,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Studio typu Deluxe
Studio
Zobacz wszystkie pokoje Grey House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Sky Tower, Wrocław
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1579 opinii
Apartament

Z taką psychologią biznesową prowadzi się co najwyżej wynajem domków letniskowych w nadmorskiej wsi. Za każdym razem przy organizacji wynajmu spotkałem się z totalnym brakiem poszanowania swoich interesów. Zmiana apartamentów na gorsze na ostatnią chwilę i zasłanianie się przy tym regulaminem to żenująca amatorszczyzna. Wszystkim ceniącym sobie swoją organizację proponuję zapoznanie się z konkurencyjnymi ofertami na Airbnb...

Piotr, 2019-12-18
  • Cechy hotelu Apartamenty Sky Tower
  • całodobowa ochrona
  • codzienne sprzątanie
  • plac zabaw
  • system alarmowy
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami i wanną
+
Apartament typu Luxury Suite z 1 sypialnią
Apartament typu Junior Suite
Apartament typu studio
Apartment typu Suite z 1 sypialnią
Apartament typu Luxury Junior Suite
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Superior z sauną
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią i wanną
Apartament typu Comfort Suite
od 105,7 US$
Apartament typu Luxury z 2 sypialniami
+
Apartament typu Superior z sauną i wanną
Zobacz wszystkie pokoje Apartamenty Sky Tower

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
28%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Art Apart Centrum, Wrocław
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 739 opinii
Apartament

Do momentu przybycia do artApart nigdy wcześniej nie spotkaliśmy się z tak niekompetentną obsługą w recepcji. Po rezerwacji internetowej pokoju za cenę 120 zł zdecydowaliśmy się zadzwonić do recepcji z pytaniem o możliwość przyjazdu dzień wcześniej i tym samym przedłużenia rezerwacji. W rozmowie telefonicznej zostaliśmy trzykrotnie zapewnieni że w takim wypadku na miejscu będziemy musieli dopłacić dokładnie 108 zł. Po...

Aleksandra, 2019-11-19
  • Cechy hotelu Art Apart Centrum
  • parking
  • Faktury
  • kawiarnia na miejscu
  • ogrzewanie
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
od 44,2 US$
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament typu studio
Zobacz wszystkie pokoje Art Apart Centrum

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Boutique Brajt Wrocław, Wrocław
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 596 opinii
Pensjonaty

+ Śniadanie było smaczne i pożywne + menu z 5 dań + Personel był miły i pomocny + Dobre miejsce położenia + na bocznej ulicy ale blisko od centralnego placu we Wrocławiu + wokół obiektu wielu fajnych barów, pubów i restauracji + Parking w odległości 50 metrów od obiektu.

- Bardzo słaby internet w pokoju - niestety nie można było z niego korzystać.

Edyta B., 2019-11-15
  • Cechy hotelu Boutique Brajt Wrocław
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • wino / szampan
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • bar
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
od 57,8 US$
Pokój Dwuosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Duży pokój jednoosobowy
od 60,2 US$
Duży pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Boutique Brajt Wrocław

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe - CKS Wrocław, Wrocław
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 205 opinii
Hostel/Schronisko

* Personel był uprzejmy i pomocny * Po godzinach wymeldowania nie było problemu z pozostawieniem samochodu na parkingu * w tym czasie mogliśmy spokojnie pozwiedzać jeszcze Wrocław * Bezpieczny parking.

- Stare budownictwo - 3 piętro bez windy - W pokoju stare meble - W łazience bardzo słabe oświetlenie.

Artur, 2019-10-15
  • Cechy hotelu Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe - CKS Wrocław
  • bezpłatne WiFi
  • całodobowa recepcja
  • WiFi
  • parking na miejscu
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką
od 30,8 US$
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 41,2 US$
Pokój trzyosobowy z łazienką
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Zobacz wszystkie pokoje Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe - CKS Wrocław

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Complex, Wrocław
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 73 opinii
Apartament

Bardzo zadowolona

Aleksander , 2019-07-10
  • Cechy hotelu Complex
  • ogrzewanie
  • WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
od 72,3 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: WROCLOVE APARTMENTS - Old Town ZAMGŁAWIANIE - OZONOWANIE, Wrocław
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 749 opinii
Apartament
  • Differenet Locations within Old Town district 50-104 Wrocław - pokaż na mapie

Ogolnie pokoj, lazienka i kuchnia czyste. Wszyskie urzadzenia i sprzety zgodne z opisem, nie wiem, czy dzialaly, gdyz nie korzystalismy. W pokoju zepsute zaluzje. Warkot samochodow pod samymi oknami nie pozwalal na spanie w nocy. Woda w kranie przy wannie brazowa, smierdzaca, jakby zgnila. Nie bylo mozliwosci wziecia prysznica. Po zgloszeniu reklamacji, nikt nawet nie przyszedl sprawdzic. To bardzo duzy minus. W kuchni w garnku w szafce zywy...

Lidia, 2019-06-28
  • Cechy hotelu WROCLOVE APARTMENTS - Old Town ZAMGŁAWIANIE - OZONOWANIE
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • pokoje dla alergików
  • opcje śniadaniowe
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament typu Studio - ul. Łaciarska 9/13
od 45,5 US$
Apartament typu Studio – ul. Biskupia 7/4
+
Apartament typu Economy z 1 sypialnią i balkonem – ul. Biskupia 7
+
Apartament typu studio – Rynek 53/55
+
Apartament typu Studio Economy – ul. Biskupia 4
od 42,8 US$
+
Apartament z 1 sypialnią – ul. Biskupia 2/4
+
Apartament z 1 sypialnią – ul. Biskupia 2/5
+
Apartament – ul. Biskupa 4/4
+
Studio – ul. Biskupia 4/4a
od 43,4 US$
Studio – ul. Biskupia 7/11
+
Studio typu Economy – ul. Łaciarska 9/1b
Apartament z 1 sypialnią – ul. Biskupia 10
+
Apartament z 2 sypialniami – ul. Biskupia 8
+
Apartament z 2 sypialniami – ul. Biskupia 4
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Studio typu Standard
+
Zobacz wszystkie pokoje WROCLOVE APARTMENTS - Old Town ZAMGŁAWIANIE - OZONOWANIE

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Grey Rooms, Wrocław
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 457 opinii
Kwatery prywatne

Pokoj czysty, mily, pachnacy i wygodny. Fantastyczna lokalizacja oraz punkt komunikacyjny dzieki czemu udalo nam sie bardzo duzo zwiedzic. Lepiej trafic nie moglismy. Obsluga ful servis, mila, zyczliwa, usmiechnieta i baaaardzo pomocna. Dziekujemy i POLECAMY!!

Magdalena W, 2019-05-29
  • Cechy hotelu Grey Rooms
  • wspólna kuchnia
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • całkowity zakaz palenia
  • czujnik dymu
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 40,1 US$
Pokój typu Deluxe
od 33,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z prysznicem
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 36,7 US$
Zobacz wszystkie pokoje Grey Rooms

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Wrocław, Polska

Witaj w mieście Wrocław. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 416 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Wrocław. Zarezerwuj w najniższej cenie! Wrocław → Kwatery prywatne Wrocław, Hotele, Apartamenty Wrocław, Obiekty B&B, Zajazdy Wrocław. Tanie noclegi • Noclegi Wrocław — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Wrocław! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Wrocław to polskie miasto, doktór ego każdego roku przybywa wielu turystów z całego świata. Nie można tu co prawda plażować, ale goście zagraniczni znajdują tutaj wiele cennych zabytków o znaczeniu historycznym oraz sporo atrakcji turystycznych. Do Wrocławia licznie przybywają również zagraniczni kontrahenci, szukający wśród Polaków współpracowników.

Wybierasz się do Wrocławia? Zakwateruj się w jednym z miejsc oferowanych przez bardzo dobrze rozwiniętą bazę noclegową. W zależności od wymagań, oczekiwań i możliwości finansowych można zarezerwować miejsca w pokojach o podwyższonym standardzie - szczególnie polecane osobom zamożnym oraz klientom biznesowym. Mniej luksusowe warunki panują w hotelach dwu- i trzygwiazdkowych oraz hostelach. Również pensjonatów oraz pokoi gościnnych na terenie Wrocławia nie brakuje.

Obiekty noclegowe zlokalizowane są w różnych częściach miasta. Dzięki temu każdy znajdzie taką możliwość zakwaterowania, która będzie najbardziej odpowiadała jego potrzebom - pod każdym względem.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej