Wrocław — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Wrocław

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Wrocław) - GPS: 51.1104011535645, 17.0309391021729

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Dzielnica

Miasta w pobliżu – Wrocław

Najpopularniejsze miasta: Polska

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Apartments Wrocław Manganowa by Renters, Wrocław
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 32 opinii
Apartament

Radzę po otrzymaniu klucza spisać wszystkie usterki. My zostaliśmy obciążeni kara pieniężną i groźbą sądu za to co już było wczesniej.
A mieszkanie mimo dobrego wyposażenia jest już częściowo zdezelowane. Meble na balkonie połamane, krzesła przy stole nie zbyt stabilne, jedno popsute, strach siadac, parkiet porysowany, wieczko od czajnika popsute, szafa w korytarzu niedomyjaca sie, odpdajacy wieszak w łazience. Niektóre...

Majka, 2020-08-10
  • Cechy hotelu Apartments Wrocław Manganowa by Renters
  • dostęp do Internetu
  • wycieczki rowerowe
  • ogrzewanie
  • sklepy na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament dwupoziomowy
od 46,7 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
14%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: apartamenty-wroc Atal Towers, Wrocław
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 156 opinii
Apartament

Apartament był czysty, wygodne łóżka, dobrze wyposażony aneks kuchenny. Fajny duży taras. Dobra lokalizacja, w odległości niezbyt długiego spaceru od Rynku we Wrocławiu.

Moim zdaniem zbyt wysoka cena miejsca parkingowego. Niezbyt wygodny odbiór kluczy pod innym adresem:(.

Aniela, 2020-06-06
  • Cechy hotelu apartamenty-wroc Atal Towers
  • bezpłatne WiFi
  • dostęp do Internetu
  • parking
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na rzekę
od 44,8 US$
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na rzekę
od 47,8 US$
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na rzekę
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na rzekę
Zobacz wszystkie pokoje apartamenty-wroc Atal Towers

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
22%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Grey House, Wrocław
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 533 opinii
Hostel/Schronisko

Studio było czyste i przestronne, wnętrze świetnie zadbane i dobrze wyposażone. Łóżko było bardzo wygodne. Zameldowanie i wymeldowanie było łatwe. Obiekt znajduje się około 15 minut jazdy do lotniska, w pobliżu kilku restauracji. - Nie ma klimatyzacji.

Maksymilian, 2020-02-21
  • Cechy hotelu Grey House
  • wspólna kuchnia
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • taras
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 33,4 US$
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Studio typu Deluxe
Studio
Zobacz wszystkie pokoje Grey House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Complex, Wrocław
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 80 opinii
Apartament

Bardzo zadowolona

Aleksander , 2019-07-10
  • Cechy hotelu Complex
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • kręgielnia
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
36%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: WROCLOVE APARTMENTS - Old Town ZAMGŁAWIANIE - OZONOWANIE, Wrocław
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 844 opinii
Apartament
  • Differenet Locations within Old Town district 50-104 Wrocław - pokaż na mapie

Ogolnie pokoj, lazienka i kuchnia czyste. Wszyskie urzadzenia i sprzety zgodne z opisem, nie wiem, czy dzialaly, gdyz nie korzystalismy. W pokoju zepsute zaluzje. Warkot samochodow pod samymi oknami nie pozwalal na spanie w nocy. Woda w kranie przy wannie brazowa, smierdzaca, jakby zgnila. Nie bylo mozliwosci wziecia prysznica. Po zgloszeniu reklamacji, nikt nawet nie przyszedl sprawdzic. To bardzo duzy minus. W kuchni w garnku w szafce zywy...

Lidia, 2019-06-28
  • Cechy hotelu WROCLOVE APARTMENTS - Old Town ZAMGŁAWIANIE - OZONOWANIE
  • całkowity zakaz palenia
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • dostęp do Internetu
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Studio - ul. Łaciarska 9/13
od 28,8 US$
Apartament typu Studio – ul. Biskupia 7/4
Apartament typu Economy z 1 sypialnią i balkonem – ul. Biskupia 7
Apartament typu studio – Rynek 53/55
od 39,5 US$
Apartament typu Studio Economy – ul. Biskupia 4
Apartament z 1 sypialnią – ul. Biskupia 2/5
Studio – ul. Biskupia 7/11
od 41,1 US$
Studio typu Economy – ul. Łaciarska 9/1b
Apartament z 1 sypialnią – ul. Biskupia 10
Apartament z 2 sypialniami – ul. Biskupia 8
Studio typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje WROCLOVE APARTMENTS - Old Town ZAMGŁAWIANIE - OZONOWANIE

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
22%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Grey Rooms, Wrocław
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 554 opinii
Kwatery prywatne

Pokoj czysty, mily, pachnacy i wygodny. Fantastyczna lokalizacja oraz punkt komunikacyjny dzieki czemu udalo nam sie bardzo duzo zwiedzic. Lepiej trafic nie moglismy. Obsluga ful servis, mila, zyczliwa, usmiechnieta i baaaardzo pomocna. Dziekujemy i POLECAMY!!

Magdalena W, 2019-05-29
  • Cechy hotelu Grey Rooms
  • WiFi
  • prywatny parking
  • gaśnice
  • czujnik dymu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój typu Deluxe
od 33,4 US$
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z prysznicem
Pokój dwuosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Grey Rooms

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: HOTEL ZOO, Wrocław
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2109 opinii
Hotel

Zarezerwowałam pokój w Hotelu ZOO we Wrocławiu, kierując się opisem hotelu na Booking.com.
Jakież było moje zdziwienie, gdy na miejscu okazało się, że hotel mieści się w budynku Biedronki, a darmowy parking hotelu to parking Biedronki.... Rozczarowanie na początek, ale stwierdziłam, że dalej będzie już tylko lepiej. Pomyliłam się - dostaliśmy z mężem kartę do pokoju (przy meldowaniu się w hotelu recepcja pobrała od nas...

Joanna, 2019-04-29
  • Cechy hotelu HOTEL ZOO
  • ogrzewanie
  • całodobowa recepcja
  • całkowity zakaz palenia
  • system alarmowy
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
od 34,2 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
od 34,2 US$
Apartament z tarasem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Bugatti, Wrocław
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 298 opinii
Hotel

Zakwaterowanie było małe ale przytulnie. Na terenie zamkniętym duży parking. Personel był bardzo przyjazny. Przyjemny i wygodny hotel położony pod Wrocławiem. W pokoju było dość czysto. Bezproblemowy dojazd do hotelu.

W pokoju brak czajnika, kawy czy herbaty.

D. Jarosław , 2019-01-21
  • Cechy hotelu Hotel Bugatti
  • obsługa pokoju
  • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
  • codzienne sprzątanie
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 58,2 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 58,2 US$
Pokój rodzinny

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
24%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartament 24 - OVO, Wrocław
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 4338 opinii
Apartament

Plusem był na pewno podziemny parking. Obsługa była bardzo miła i pomocna. Była możliwość przechowania bagaży. Idealna lokalizacja, w samym centrum Wrocławia, wychodząc z apartamentu po drugiej stronie jest Galeria Dominikanska, obok parku, tuż obok Panoramy Racławickiej. Do starego Rynku około 7 minut spacerem. W apartamencie było czysto, łóżko było duże i wygodne. Telewizor działał, w aneksie kuchennym było w zasadzie...

Jakub, 2019-01-19
  • Cechy hotelu Apartament 24 - OVO
  • winda
  • prywatny parking
  • przechowalnia bagażu
  • masaż
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 31,0 US$
Apartament
Studio typu Superior
Apartament typu Deluxe
Apartament z 2 sypialniami
Apartament typu studio
Zobacz wszystkie pokoje Apartament 24 - OVO

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: ONE LUCKY HOSTEL - Rynek - Pokoje prywatne, Wrocław
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2271 opinii
Hostel/Schronisko

- Pokój z widokiem na katedrę - Oddzielne toalety dla kobiet i mężczyzn - Dla gości dostępny w cenie bilard i tenis stołowy - Doskonała lokalizacja - przy samym rynku we Wrocławiu - Recepcja czynna całą dobę - Była możliwość pozostawienia bagażu - Cienkie ściany, słychać było odgłosy z pokoju sąsiadów oraz hałas z korytarza - Bardzo ciemne światło w łazienkach w części z umywalką - Skrzypiące łóżko.

Agnieszka, 2018-12-27
  • Cechy hotelu ONE LUCKY HOSTEL - Rynek - Pokoje prywatne
  • całodobowa ochrona
  • bezpłatne WiFi
  • prywatny parking
  • system alarmowy
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi ze wspólną łazienką
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi ze wspólną łazienką
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi ze wspólną łazienką
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi ze wspólną łazienką
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi ze wspólną łazienką
Pokój czteroosobowy typu Economy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Pokój czteroosobowy typu Economy ze wspólną łazienką
Pokój czteroosobowy typu Economy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną toaletą
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
od 480,4 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną toaletą
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy typu Standard ze wspólną łazienką
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi ze wspólną łazienką
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Czteroosobowy
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje ONE LUCKY HOSTEL - Rynek - Pokoje prywatne

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Active Hotel, Wrocław
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1725 opinii
Hotel

Przyjemny, nowy hotel usytuowany w cichej okolicy. Obok hotelu kawiarnia, na dole restauracja. Niedaleko od przystanku tramwajowego. Hotel posiada własny, bezpłatny parking. Obsługa była bardzo miła. Pokój był czysty. W pokoju był czajnik, kilka herbat, kawa i cukier. Była możliwość skorzystania z usługi sprzątania pokoju. Bardzo cienkie ściany, całkiem dobrze było słychać rozmowy z innych pokoi jak i chrapanie..

Sandra, 2018-11-07
  • Cechy hotelu Active Hotel
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Pojemniki na śniadanie na wynos
  • ogrzewanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 41,1 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój rodzinny
Studio z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Active Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
23%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: DUKES Hostel - Pokoje prywatne, Wrocław
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 558 opinii
Hostel/Schronisko

Hi. I Was here in September. Great and big rooms. Clean bathroom , towels etc. Very good location. Near to marketsquare, to monuments etc. Nice price and good staff

Chloe, 2018-09-30
  • Cechy hotelu DUKES Hostel - Pokoje prywatne
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • pralnia
  • wspólna kuchnia
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
od 19,0 US$
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
od 18,4 US$
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
od 16,3 US$
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
od 16,3 US$
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
od 19,2 US$
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje DUKES Hostel - Pokoje prywatne

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: AC Hotel by Marriott Wroclaw, Wrocław
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 813 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i uprzejmy. Pokój był duży, przestronna łazienka. Śniadanie było bardzo dobre. Hotel jest dobrze usytuowany, w pobliżu centrum Wrocławia, około 5 minut od placu, przy którym znajduje się wiele restauracji i sklepów z pamiątkami. Bardzo ładny basen.


Brak parkingu a praking podziemny jest drogi i trzeba daleko iść.

Jarosław G., 2018-09-04
  • Cechy hotelu AC Hotel by Marriott Wroclaw
  • biblioteka
  • kryty basen (czynny przez cały rok)
  • dostęp do Internetu
  • restauracja
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 98,8 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard z tarasem
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior z tarasem
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Zobacz wszystkie pokoje AC Hotel by Marriott Wroclaw

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: City Central Apartments Wrocław, Wrocław
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1416 opinii
Apartament

Dla mnie ogromnym plusem była lokalizacja . A dokładniej hostel znajduje się na Starym Mieście tuż przy rynku. Cena za nocleg od 29 zł - kolejny atut ;) Mieliśmy tez dostę do bezpłatnego parkingu publicznego ;)

Wiktoria, 2018-08-26
  • Cechy hotelu City Central Apartments Wrocław
  • dostęp do Internetu
  • prywatny parking
  • Możliwe wystawienie faktury
  • taras
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 4 sypialniami i balkonem – ul. Łaciarska 59A
Apartament z 3 sypialniami – Plac Solny 6/7
Apartament z 2 sypialniami - ul. św. Mikołaja 53
Apartament z 2 sypialniami i balkonem – ul. Świdnicka 8A
Apartament z 2 sypialniami i balkonem – ul. Oławska 3
Apartament typu Studio – ul. Biskupia 5
Apartament z 1 sypialnią – ul. Szewska 69
Apartament typu Studio – ul. Biskupia 10
Apartament z 3 sypialniami – ul. Łaciarska 29
Apartament z 1 sypialnią – ul. Biskupia 10
Studio - ul. Szewska 22/23
Apartament z 2 sypialniami i balkonem - ul. Świdnicka 4A
Apartament z 2 sypialniami i balkonem – ul. Krawiecka 10
Apartament z 2 sypialniami – ul. Uniwersytecka 3
Apartament z 2 sypialniami – ul. św. Antoniego 31A
Apartament z 1 sypialnią – ulica Krawiecka 10
Apartament typu studio – ul. Oławska 3
Apartament z 1 sypialnią – ul. Odrzańska 6A
Apartament typu studio – ul. Kazimierza Wielkiego 85
Apartament z 4 sypialniami – ul. Rynek 24
Apartament z 3 sypialniami – ul. Rynek 42
Apartament z 3 sypialniami – ul. Wita Stwosza 41
Apartament z 1 sypialnią – ul. Odrzańska 6A
Apartament z 1 sypialnią – ul. Biskupia 10
Apartament dwupoziomowy – ul. Rynek 22
Apartament z 1 sypialnią – ul. Oławska 3
Apartament typu Studio – ul. Oławska 18
Apartament typu Studio – ul. Łaciarska 59A
Apartament typu Studio – ul. Wita Stwosza 55
Apartament typu Studio – ul. Wita Stwosza 55
Apartament typu Studio – ul. Wita Stwosza 55
Apartament typu studio – ul. Ruska 41/42
Apartament typu studio – ul. Rynek 53/55
Apartament typu Deluxe – plac Solny 6/7
Apartament typu Superior – plac Solny 8/9
Apartament typu Deluxe
Apartament z 2 sypialniami – ul. Białoskórnicza 24-25
Apartament z 1 sypialnią – ul. Wszystkich Świętych 2B
Apartament z 1 sypialnią – ul. Rynek 53/55
Zobacz wszystkie pokoje City Central Apartments Wrocław

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartament Widokowy, Wrocław
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 42 opinii
Apartament

Dobre warunki zakwaterowania, było czysto z dobrym wyposażeniem. Właściciele byli bardzo mili. Niewygórowana cena. Wi-Fi działało szybko i bez zarzutu. Bezpłatny parking. Dobry dojazd do centrum miasta z pętli znajdującej się nieopodal. Nic, wszystko było dobrze.

Inga, 2018-07-26
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartament Widokowy
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • pralnia
  • transfer lotniskowy
  • gry planszowe / puzzle
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
od 80,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Wrocław, Polska

Witaj w mieście Wrocław. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 323 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Wrocław. Zarezerwuj w najniższej cenie! Wrocław → Hotele Wrocław, Apartamenty, Obiekty B&B Wrocław, Zajazdy, Hostele Wrocław. Tanie noclegi • Noclegi Wrocław — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Wrocław! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Wrocław to polskie miasto, doktór ego każdego roku przybywa wielu turystów z całego świata. Nie można tu co prawda plażować, ale goście zagraniczni znajdują tutaj wiele cennych zabytków o znaczeniu historycznym oraz sporo atrakcji turystycznych. Do Wrocławia licznie przybywają również zagraniczni kontrahenci, szukający wśród Polaków współpracowników.

Wybierasz się do Wrocławia? Zakwateruj się w jednym z miejsc oferowanych przez bardzo dobrze rozwiniętą bazę noclegową. W zależności od wymagań, oczekiwań i możliwości finansowych można zarezerwować miejsca w pokojach o podwyższonym standardzie - szczególnie polecane osobom zamożnym oraz klientom biznesowym. Mniej luksusowe warunki panują w hotelach dwu- i trzygwiazdkowych oraz hostelach. Również pensjonatów oraz pokoi gościnnych na terenie Wrocławia nie brakuje.

Obiekty noclegowe zlokalizowane są w różnych częściach miasta. Dzięki temu każdy znajdzie taką możliwość zakwaterowania, która będzie najbardziej odpowiadała jego potrzebom - pod każdym względem.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej