Władysławowo — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Władysławowo

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Władysławowo) - GPS: 54.7900009155273, 18.4083995819092
Oferty promocyjne
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu

Popularne hotele w mieście Władysławowo

Miasta w pobliżu – Władysławowo

Najpopularniejsze miasta: Polska

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Haller House Apartamenty, Władysławowo
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 296 opinii
Apartament

+ Obiekt czysty i zadbany.
+ Dobra lokalizacja, w pobliżu sklepów i restauracji, zaledwie kilka minut spacerem do plaży, w zasadzie wszędzie było blisko.
+ Obsługa była bardzo sympatyczna.
+ Apartament był komfortowy, przestronna łazienka.
- Przy obiekcie trochę mało miejsc parkingowych ale bez problemu można było zaparkować na ulicy.

Beata, 2020-11-28
  • Cechy hotelu Haller House Apartamenty
  • ogrzewanie
  • gry planszowe / puzzle
  • bezpłatne WiFi
  • klimatyzacja
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Studio z balkonem
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
+
Apartament typu Superior z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Haller House Apartamenty

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartamenty Sun & Snow Jasny Brzeg, Władysławowo
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 79 opinii
Apartament

Kontakt z lokalnym biurem Sun&Snow w Chłapowie to nieporozumienie. Podczas tygodniowego pobytu byliśmy zmuszeni do 3 wizyt w Chłapowie. Biuro nieczynne w weekendy (odbiór kluczy ze skrytki w Chlapowie) przez co w poniedzialek po przyjeździe trzeba jechać drugi raz aby podpisać umowę i wpłacić kaucję. Trzecia wizyta to zwrot kluczy. Pomimo dwóch rozmów telefonicznych przed przyjazdem nikt nas nie poinformował że w weekend biuro...

Karolina, 2020-09-07
  • Cechy hotelu Apartamenty Sun & Snow Jasny Brzeg
  • bezpłatne WiFi
  • plac zabaw dla dzieci
  • parking
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
od 42,2 US$
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartamenty Sun & Snow Jasny Brzeg

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT, Władysławowo
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 663 opinii
Hotel

Pzrzedewszystki brak możliwości wyboru konkretnego apartamentu. Apartamenty przydzielane losowo i co najlepsze w tej samej cenie jest 30m i 55m ta sama kategoria ale nie wiadomo jaki się dostanie. Część hotelowa jest ładna zadbana o wysokim standardzie niestety cześć apartamentowa to porażka , w porównaniu do hotelowej. Cześć apartamentowa połączona łącznikiem z hotelowa i tylko za pomocą karty można się tam przedostać co...

Marta, 2020-08-26
  • Cechy hotelu Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT
  • dostawa artykułów spożywczych
  • transfer lotniskowy
  • restauracja
  • prywatny parking
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Comfort
Apartament rodzinny z 1 sypialnią
+
Apartament Rodzinny z 2 sypialniami
+
Apartament typu Basic
Apartament
+
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
od 95,3 US$
Pokój rodzinny typu Superior
+
Pokój Dwuosobowy typu Junior Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Senior Deluxe
+
Apartament typu Suite z wanną z hydromasażem
+
Apartament typu Suite z tarasem
+
Apartament typu Suite z widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Altona, Władysławowo
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 173 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Po przyjeździe przywitał nas nastolatek - pewnie dziecko kogoś z obsługi - który miał zaprowadzić nas do pokoju i zdziwienie żądania osoby dorosłej z obsługi, brak recepcji - punkt opłat i meldunków w jadalni obsługiwany przez "Panią od wszystkiego", brak zainteresowania gośćmi - gdyby nie fakt, że trochę mamy doświadczenia wakacyjnego i wiemy o co się upomnieć w nawiązaniu do oferty to nikt by o nic nie zapytał; telefon...

Grażyna, 2020-08-26
  • Cechy hotelu Altona
  • ogrzewanie
  • obsługa pokoju
  • plac zabaw dla dzieci
  • sprzęt do grillowania
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój trzyosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Altona

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Maja Apartamenty, Władysławowo
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 47 opinii
Apartament

Fajne miejsce pozwalające na bardzo przyjemny pobyt. Wokół cisza i spokój, około 15 minut od portu, 50 metrów od sklepów. Apartament był przestronny i ładnie urządzony. Kuchnia była wyposażona w podstawowe przybory i naczynia, na wyposażeniu ekspres kolbowy. Duża łazienka, na wyposażeniu ręczniki. Na terenie posesji miejsce parkingowe. Właściciel był bardzo sympatyczny.

W telewizji tylko parę kanałów. Przeciętna jakość Wi-Fi.

Iga U., 2020-02-21
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Maja Apartamenty
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • pokoje rodzinne
  • bezpłatne WiFi
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
+
Apartament typu Suite z 1 sypialnią z łóżkiem typu queen-size
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pensjonat Jasny Brzeg, Władysławowo
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 143 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Personel był bardzo miły i uprzejmy ; Śniadania były bardzo smaczne i z dość dużym wyborem produktów ; Pokój był czysty ; Dla nas dobre położenie ; w spokojniejszej dzielnicy Władysławowa ; blisko od Alei Gwiazd ; Blisko od morza.

- Parking na terenie obiektu ciasny i za dodatkową opłatą - W pokoju było bardzo ciepło, był wiartak więc można było sobie jakoś poradzić..

Weronika, 2019-09-22
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Pensjonat Jasny Brzeg
  • pokój gier
  • część przeznaczona dla palących
  • WiFi
  • parking
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe z Balkonem
Pokój czteroosobowy typu Deluxe z balkonem
+
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Pensjonat Jasny Brzeg

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pokoje Gościnne Wiola, Władysławowo
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 110 opinii
Kwatery prywatne

Pokój był czysty i dobrej wielkości dla dwóch osób. Do dyspozycji kuchnia w oddzielnym budynku. Pani właścicielka była bardzo miła i pomocna. Bardzo fajna lokalizacja, do najbliższego sklepu około 5 minut na pieszo, do plaży można było dotrzeć na pieszo w ciągu 15 minut. Bardzo przyjazna była atmosfera. Można było grać w bilard, piłkarzyki, gry planszowe lub grilować. POLECAM.

Bardzo słaba izolacja akustyczna...

alina52, 2019-07-05
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Pokoje Gościnne Wiola
  • plac zabaw dla dzieci
  • gry planszowe / puzzle
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • sala zabaw
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
Pokój czteroosobowy z łazienką i balkonem
+
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką poza pokojem
Rodzinny apartament typu Studio
+
Zobacz wszystkie pokoje Pokoje Gościnne Wiola

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Margaretka, Władysławowo
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 108 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

* Pokój był czysty i zadbany oraz dobrze wyciszony * Zameldowanie i wymeldowanie było bezproblemowe * Plusem był bilard i stół pingpongowy, które przy złej pogodzie mogą być bardzo przydatne * Dobra lokalizacja * w cichej i spokojnej okolicy * blisko zarówno na plażę jak i do centrum Władysławowa * Sam obiekt był czysty i łatwy do odnalezienia.

- Brak śniadań, trzeba było niestety szykować sobie samemu - Brak klimatyzacji w pokoju.

Feliks, 2019-07-03
  • Cechy hotelu Willa Margaretka
  • tenis stołowy
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • dostęp do Internetu
  • pokój gier
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z garażem
+
Pokój dwuosobowy
od 47,0 US$
Pokój trzyosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Family Homes - Apartamenty Sonoma, Władysławowo
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 51 opinii
Apartament

Apartamenty dokładnie jak na zdjęciach. W wyposażeniu pralka, suszarka na pranie, żelazko, suszarka do włosów. Pobyt oceniamy na 5. Jedynym bardzo maleńkim minusem jest bardzo długo nagrzewająca się woda pod prysznicem. Po odczekaniu dłużej chwili leci już jednak cieplutko.
Do plaży i do centrum bardzo blisko, za to też duży plus.
My akurat mieszkaliśmy w Apartamencie Craft. Wszystkie jednak są w tym samym bloku przy Rybackiej 5a

Izabela, 2019-06-29
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Family Homes - Apartamenty Sonoma
  • parking
  • transfer lotniskowy
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • wymiana walut
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
od 34,9 US$
+
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
+
Zobacz wszystkie pokoje Family Homes - Apartamenty Sonoma

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Germar, Władysławowo
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 194 opinii
Kwatery prywatne

Obiekt usytuowany jest w cichej i spokojnej okolicy, blisko od plaży oraz od sklepu, praktycznie wszędzie można było dojść spacerem w ciągu 15 minut. Pokój był czysty, wygodne łóżko. Obsługa była niezwykle sympatyczna. Przystępna cena.

Brak wiatraka a na zewnątrz było bardzo gorąco!.

Jędrzej, 2019-06-28
  • Cechy hotelu Willa Germar
  • bezpłatne WiFi
  • jazda na rowerze
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • wędkowanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
od 24,7 US$
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój trzyosobowy
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Luna, Władysławowo
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 215 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Śniadanie było smaczne i obfite. Pokój nasz był czysty i przestronny. Bardzo miła była obsługa. Do centrum Władysławowa około 10 minut na pieszo, niedaleko obiektu znajduje się plac zabaw, zadbany i ogrodzony. W sumie wszystko było w porządku!.

Dorota G., 2019-06-05
  • Cechy hotelu Willa Luna
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • bezpłatny parking
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
+
Pokój Czteroosobowy
+
Apartament z widokiem na ogród
+
Apartament z balkonem
+
Zobacz wszystkie pokoje Willa Luna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ośrodek Wypoczynkowy CHAMPION, Władysławowo
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 265 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Właściciele byli bardzo mili i pomocni. Śniadania były naprawdę dobre, każdy coś dla siebie znalazł. Blisko od obiektu znajduje się dobra restauracja i smażalnia, gdzie można było zjeść świeżą i smaczną rybkę. Pokój był czysty. Obsługa była bardzo miła. W stosunku do ceny nie mamy uwag. Polecamy.

Eliza, 2019-05-25
  • Cechy hotelu Ośrodek Wypoczynkowy CHAMPION
  • gaśnice
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • wycieczki rowerowe
  • ogród
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
+
Pokój rodzinny
+
Pokój trzyosobowy z widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Ośrodek Wypoczynkowy CHAMPION

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Anka, Władysławowo
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 105 opinii
Kwatery prywatne

W pokoju było czysto, schludnie i przytulnie, w pokoju czajnik elektryczny. Do dyspozycji wspólna kuchnia. Personel był bardzo sympatyczny i pomocny. Na miejscu ładny i zadbany ogród. Obiekt jest dobrze położony, daleko od zgiełku miejskiego i około 10 minut spacerkiem od centrum Władysławowa i mniej więcej 15 minut od plaży. Serdecznie polecamy.

Konstanty, 2019-04-12
  • Cechy hotelu Anka
  • bezpłatne WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • sala zabaw
  • pokoje rodzinne
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy z widokiem na ogród
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój Czteroosobowy z łazienką
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Pokój Dwuosobowy z tarasem
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój trzyosobowy z widokiem
Zobacz wszystkie pokoje Anka

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kapitan Hook - Pokoje Gościnne, Władysławowo
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 189 opinii
Kwatery prywatne

Pokój był czysty. Bardzo fajna część wspólna z kuchnią. Właścicielka obiektu była bardzo sympatyczna. Plusem było to, że zawsze był dostępny bezpłatny parking. Spokojna okolica.

- Trochę daleko od centrum Władysławowa i morza, około 1 km.

Roksana, 2019-03-28
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Kapitan Hook - Pokoje Gościnne
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • bezpłatny parking
  • WiFi
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Apartament
+
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Kapitan Hook - Pokoje Gościnne

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Hallerowo, Władysławowo
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 112 opinii
Apartament

Byliśmy zadowoleni z położenia obiektu, blisko od plaży, w pobliżu wielu restauracji we Władysławowie. Właściciel był bardzo miły i pomocny. Apartament był dobrze wyposażony i przestronny. Dobrze była wyposażona kuchnia. Bardzo fajna bawialnia dla dzieci. Dobre miejsce dla osób szukających ciszy i odpoczynku. Jak najbardziej polecam.

Krystian K., 2019-02-08
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartamenty Hallerowo
  • bezpłatne WiFi
  • ogrzewanie
  • taras
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Dwupoziomowe mieszkanie z 2 sypialniami
od 67,1 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom Wczasowy Klif, Władysławowo
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 168 opinii
Domki letniskowe

- Dosyć dobra lokalizacja obiektu - blisko od morza i sklepów ale daleko od centrum Władysławowa - do centrum miasta jest około 1,5 km - Dobrze utrzymane baseny z podgrzewaną wodą - Jedzenie w hotelowej restauracji było bardzo dobre - Duży wybór bezpłatnych rowerów.

- Zbyt wysoka cena w stosunku do starej łazienki - Brak ręczników czy nawet płynu do kąpieli czy chociażby mydła w płynie - Śniadania codziennie...

Hubert, 2019-02-04
  • Cechy hotelu Dom Wczasowy Klif
  • WiFi
  • basen
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • bilard
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
+
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Dom Wczasowy Klif

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: MS Apart Władysławowo, Władysławowo
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 660 opinii
Apartament

Porażka!

Beata, 2018-09-09
  • Cechy hotelu MS Apart Władysławowo
  • winda
  • całkowity zakaz palenia
  • parking na miejscu
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z balkonem
+
Apartament z balkonem
+
Apartament z balkonem
+
Apartament z balkonem
+
Apartament z balkonem
+
Apartament z tarasem
+
Apartament z tarasem
+
Apartament z tarasem
+
Apartament z tarasem
+
Apartament z tarasem
+
Apartament z tarasem
+
Apartament z tarasem
+
Apartament z tarasem
+
Apartament z tarasem
+
Apartament z tarasem
+
Apartament z tarasem
+
Apartament z tarasem
+
Apartament z tarasem
+
Apartament z tarasem
+
Apartament typu studio
+
Apartament typu studio
+
Apartament z balkonem
+
Apartament z balkonem
+
Apartament z balkonem
+
Apartament typu Standard
+
Apartament z balkonem
Apartament typu studio
+
Apartament z balkonem
+
Apartament z balkonem
+
Apartament typu Standard
+
Apartament z balkonem
+
Apartament z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje MS Apart Władysławowo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Akoja, Władysławowo
4,9 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 239 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Przemiła i zawsze uśmiechnięta właścicielka. Cena adekwatna do warunków panujących w tym hotelu. Czysto miło wygodnie blisko do morza bałtyckiego. Wszystko ok:-) polecam

Barbara , 2018-07-29
  • Cechy hotelu Akoja
  • WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • pokoje rodzinne
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Apartament z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
Apartament
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Akoja

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Amelia Apartamenty, Władysławowo
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 106 opinii
Apartament

* Apartament był czysty i wyposażony we wszystkie potrzebne udogodnienia. * Funkcjonalna kuchnia. * Wygodne sypialnie. * Do dyspozycji gości podziemny parking. * Właścicielka była bardzo życzliwa i pomocna. * Spokojne miejsce i jednocześnie dogodnie położenie, do morza około 15 minut spacerem. * Dobry dojazd do obiektu, zupełnie omija się zatłoczone Władysławowo. - Trochę twarde łóżka ale jakoś dało się spać.

Hugo H., 2018-07-20
  • Cechy hotelu Amelia Apartamenty
  • ogrzewanie
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Możliwe wystawienie faktury
  • pralnia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 43,0 US$
+
Apartament z 2 sypialniami
od 43,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom Wypoczynkowy Małgosia, Władysławowo
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 138 opinii
Kwatery prywatne

Obiekt położony jest dość daleko od centrum Władysławowa jak i od morza, w przybliżeniu, 10 min spacerem ale było to także atutem. Można było sobie pospacerować i powdychać świeżego powietrza. Pokój był czysty, wygodne łóżka. Sam pokój był dogodnie umeblowany, wyposażony w lodówkę. Pani właścicielka była wyjątkowo miła i zawsze chętna do pomocy???? Serdecznie polecamy!.

Aleksandra33, 2018-07-13
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Dom Wypoczynkowy Małgosia
  • pokoje dla niepalących
  • sprzęt do grillowania
  • bezpłatne WiFi
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Rodzinny apartament typu Studio
+
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Trzyosobowy typu Comfort

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Oferty promocyjne - Władysławowo (przybliżona cena)

Zarezerwuj teraz, aby skorzystać z dzisiejszej najniższej ceny

Szukaj noclegów w mieście Władysławowo, Polska

Witaj w mieście Władysławowo. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 151 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Władysławowo. Zarezerwuj w najniższej cenie! Władysławowo → Hotele Władysławowo, Obiekty B&B, Kwatery prywatne Władysławowo, Apartamenty, Pensjonaty Władysławowo. Tanie noclegi • Noclegi Władysławowo — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Władysławowo! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Władysławowo, Polska – jeden z flagowych i powszechnie znanych nadmorskich kurortów , położony w województwie pomorskim nie bez kozery jest nazywany cudownym zakątkiem Morza Bałtyckiego. Klimat miejscowości znajdującej się u podnóża Mierzei Helskiej jest nie tylko unikatowy, ale szalenie inspirujący, zachęcający do aktywnego i różnorodnego wypoczynku.

Bajecznie pachnące i soczyście zielone sosnowe lasy są przedsionkiem do doskonałych plaż, na których wypoczynek jest prawdziwą ucztą dla ciała. Idealnie ukształtowane i alabastrowe dno zachęca do kąpieli wodnych zarówno dzieci jak i dorosłych. Wgłębiając się w historię tego pięknego miejsca nie sposób zapomnieć o Kościele Wniebowzięcia NMP, Hallerówce i muzeum przyrodniczym. Warto zajrzeć do Domu Rybaka, na górze którego mieści się wieża widokowa z przepiękną panoramą na Przylądek Rozewie. To także kolebka kultury kaszubskiej, o której świadczy Szlak Historii Militarnej Kaszub Południowych. Pensjonaty, hotele i pola namiotowe proponują noclegi dostosowane do preferencji swoich gości, którzy mogą być pewni najwyższych standardów i doskonałego wypoczynku.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej